LIPOTOX/ XS - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 115 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Member
    καλημέρα σας, απο την μικρή μου εμπειρία να πω και εγω πως τα φακελάκια τα πήρα για 2 εβδομάδες μονο και τα σταματησα γιατι τα χαπια μου ηρθαν πιο ευκολα. Παντως εμενα μου αρεσε πολύ το σοκολατουχο και μου εκοβε πολυ την πεινα. Φυσικο αφου πεινεις γαλα στην ουσια. Τα λιποτοξ ειναι φυτικα και δεν εχουν παρενεργειες αρκει να πινεις πολυ νερό ώστε να κανουν δουλεια. Η αρχη ειναι δυσκολη νομίζω, μετα το στομαχι συνηθιζει στην μικρή ποσότητα αλλά πρεπει να ειμαστε εγκρατεις στις λιχουδιές!!!! Αυτό δεν το κοβει κανενα χαπι! Και θα συμφωνήσω οτι , αν δεν ειμαι και εγω πολυ της γυμναστικής, χρειάζεται παντα. Εγω κανω περιπου 3 φορες την εβδομάδα απο μισή ωρα διαδρομο, γρήγορο βαδισμα.

Να δωσω και μια μικρη συμβουλή απο την εμπειρία χρόνων στις διαιτες: να τρωτε τα παντα, εννοειται σωστη διατροφή, αλλά σε μικρές ποσοτητες! Και το μαυρο ψωμί χρειάζεται και το αυγό και το καρότο (που δεν ξερω γιατι αποφευγεται με το το λιποτοξ) και άλλα. Απλά λίγο!!! αυτο ειναι το κλειδί!!! Το λιποτοξ μαλλον απλά σε βοηθάει στην ισοροπία του μεταβολισμού και έχει βιταμίνες. Αυτά ...... τα λιγα!

Senior Member
    φοφοκα τι κανεις? σε προλαβα αραγε ονλαιν?
    να ρωτησω, τα χαπια παιρνεις? λεω να ξαναρχισω κ γω ωστε να μειωνεται η ορεξη να κλεισει παλι το στομαχι (τα εχω που τα εχω κριμα ειναι να πεταχτουν οπως τα ΧΣ)

Member
    Κοραλακι τωρα δεν παιρνω αλλά επαιρνα τα χαπια και τις 2 πρωτες εβδομαδες επαιρνα και φακελακια (εβλεπα το προγραμμα των 10 κιλων). Μετά συνεχισα μόνο χάπια σε 2ο κουτι και μετλα τελος. Προσεχω από μονη μου.
    Τα ΧΣ γιατι τα πεταξες? τιποτα δεν έκανες? κριμα γιατι πρωτον χαπακωνομαστε αδικα και δευτερον ειναι πανακριβα!

Junior Member
    καλησπερα σ΄ολους. Τελικα νομιζω οτι ολα ειναι στο μυαλο μας!! και οτι το καθε "χαπι" που υποσχεται "θαυματα" μονο κακο μπορει να μας κανει...!!!
    σκεφτομουνα και εγω να παρω τα lipotox αν και ακομα το σκεφτομαι..... δεν ξερω τελικα κατα ποσο ολα αυτα τα χαπια..lipotox, reductil, ex-xs, klp ...βοηθανε τελικα ή ολα ειναι στο μυαλο μας.....αααα!! παιρνω τα χαπια και αδυνατιζω....

Member
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! δεν κανουν θαυματα απλά σε βασουν στη διαδικασία πιο ευκολα και επίσης ίσως σε βοηθάνε σε πιο γρηγορα αποτελεσματα αλλά σιγουρα δεν ειναι θαυματυργα. Θελει πολυ προσπάθεια απο μερους μας!

Senior Member
    τα ΧΣ δε με φουσκωναν, δε μου προσεφεραν τιποτε, εκανα κ χαλια διατροφη κ ειχα απογοητευτει.
    τωρα ομως που τρεφομαι καλυτερα σιγα σιγα προτιμω να παρω κατι να με φουσκωνει///

Member
    Originally posted by katerinapt
    καλησπερα σ΄ολους. Τελικα νομιζω οτι ολα ειναι στο μυαλο μας!! και οτι το καθε "χαπι" που υποσχεται "θαυματα" μονο κακο μπορει να μας κανει...!!!
    σκεφτομουνα και εγω να παρω τα lipotox αν και ακομα το σκεφτομαι..... δεν ξερω τελικα κατα ποσο ολα αυτα τα χαπια..lipotox, reductil, ex-xs, klp ...βοηθανε τελικα ή ολα ειναι στο μυαλο μας.....αααα!! παιρνω τα χαπια και αδυνατιζω....
    κατερίνα εμένα που μου τελειώνουν τώρα, και επειδή δεν έχω μείνει ευχαριστημένη, λέω να δοκιμάσω ένα άλλο το κilokiller που το έμαθα από εδώ μέσα..η τιμή του είναι πιο φιλική..η μισή αν δεν κάνω λάθος. περίπου 15 ευρώ το κουτί των δυο εβδομάδων..κάνε αν θέλεις την έρευνα σου και αποφάσισε..πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χάπια δεν κάνουν θαύματα αν δεν πάρεις απόφαση να το "ράψεις"

Τελικα τα XS ειναι μεγαλη απατη.Δεν εχω συναντησει ατομο που να εμεινε ικανοποιημενο.Ουτε εγω βεβαια.

Junior Member
    anastasia _ m καλησπερα, και σε ολους..
    συμφωνω μαζι σου.. μαλλον δεν κανουν τιποτα.. Για τα kilo killer μου ειπααν και εμενα. μια κοπελα απο εδω.. και λεω και εγω να τα δοκιμασω.....
    θα δουμε.. αντε καλη μας αρχη..
    Και σιγουρα αν δεν το ραψουμε...δεν γινεται τιποτα...

Junior Member
    πιστευω οτι μονο αμα το βαλει κανεις "πεισμα" θα τα κατεφερει καλυτερα να χασει κιλα ...ειτε αυτα ειναι 1-2 ..20,30...
    καλυτερα πιο αργα και σταθερα παρα γρηγορα και μετα να τα ξαναπαιρνουμε....
    αλλωστε θα νιωσουμε ικανοποιηση...οταν τα καταφερουμε...
    Ξερω το δυσκολο ειναι να σταθεροποιηθουμε μετα.. δηλ. οχι ν απουμε "ααα !! ωραια αδυνατισαμε... οποτε τρωμε οτι θελουμε.. απλα θα προσεχουμε"....

Senior Member
    παιδια μη τρελαθουμε, @@ κανουν τα χαπια ολα, δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα χαπι θα με αδυνατισει
    κ τωρα που δοκιμασα μπορω να μιλω εκ πειρας!
    απλα τα λιποτοξ μου προκαλουν ενα αισθημα κορεσμου,
    οποτε αυριο ταρχιζω αφου τα εχω.
    μαρουλακι απατη σιγουρα εχεις δικιο.

Member
    Originally posted by katerinapt
    anastasia _ m καλησπερα, και σε ολους..
    συμφωνω μαζι σου.. μαλλον δεν κανουν τιποτα.. Για τα kilo killer μου ειπααν και εμενα. μια κοπελα απο εδω.. και λεω και εγω να τα δοκιμασω.....
    θα δουμε.. αντε καλη μας αρχη..
    Και σιγουρα αν δεν το ραψουμε...δεν γινεται τιποτα...
    καλησπέρα
    τα παρήγγειλα πριν λίγο...σε καμιά εβδομάδα θα τα αρχίσω..αν θέλεις μπορώ να σε ενημερώσω για τις απόψεις μου...!

Senior Member
    λοιπον τοχω ραψει για τα καλα σημερα,
    οποτε αυριο αρχιζω λιποτοξ να βοηθηθω με την ΠΕΙΝΑ.

Senior Member
    Μου έχουν ξεμείνει κάτι λίγα και μένα...αλλά περιμένω τα κιλοκίλερ μήπως και δω προκοπή!

Senior Member
    αχ βρε τιντε μου, πραγματικα σκαω οταν δεν λεπεις προκοπη, εστω για μας ψαξτο λιγο ακομα...
    τι στο καλο κ δε χανεις ^%#^&@%^&@%
    δεν ρωτας κ την διαιτολογο του φορουμ? ποτε δνε ξερεις!

Page 87 of 115 FirstFirst ... 3777858687888997 ... LastLast