LIPOTOX/ XS - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 115 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    ευα ολες εδω νοιωθουμε ΑΚΡΙΒΩΣ οπως εσυ!ακριβως ομως.κ φυσικα δεν μας κουραζεις καθολου.σου ευχομαι καλη αρχη και να θυμασαι οτι ολα ειναι στο μυαλο,σιγα σιγα με μικρους στοχους θα κατεβεις χωρις να το καταλαβεις.κ εγω οταν εχασα 2 κιλά χαρηκα τοσο που μου εδωσε δυναμη και τωρα ουτε που θυμαμαι ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!καλη επιτυχία!

Senior Member
    Originally posted by eua
    geia c olouc-ec.lpn eg paidia eimai 18 xronwn k 84 kila k upcoc 1.70 panw katw.prp na paw epigodwc ct 70 k meta 65 g na pw oti eimai ct fuciologiko m varoc epitelouc.avrio to phra apofach k 8a agoracw ta lipotox.ap oti diavaca omwc de cac voh8hcan k pl etc?k gw gia kouragio 8elw na ta parw periccotero.borei k na klaiw ta lefta m vevea alla k mono ct mualo 8a me voh8hcei.de borw allo na ta kouvalaw auta ta kila.18 xronwn paw g foithtria perimenw tc vaceic k de borw m auta ta koble3 m.exw kouractei upervolika pl.ta kila auta me decmevoun para pl.ce oti k an kanw.an m arecei kapoioc k 8elw na t milhcw px ckeftomai kl emena 8a koita3ei?h oi pareec m pane g bania k gw drepomai na vgw me magiw.einai toco acxhmo =/ cugnwmh an cac kouraca apla eixa tn anagh na ta pw kapou na 3elafrwcw.k mono otan milaw edw meca niw8w kalutera. <3
    Eυα καλως ηρθες! Καλη αρχη! Σε παρακαλω στο εξης να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες... Τα λιποτοξ θα σου δωσουν ωθηση στη αρχη της διαιτας δεν θα σε κανουν ομως να χασεις λιπος καθαρο απλα θα ξεφουσκωσεις λιγο και θα αναπτερωθει το ηθικο σου...

Senior Member
    eua σε καταλαβαινω απολυτα. εχω βρεθει για πολλα χρονια στην ιδια ακριβως θεση και τωρα ειμαι σε παρομοια.

καλη αρχη και καλη επιτυχια στη διαιτα σου.
    μια συμβουλη, αντι να βλεπεις σαν στοχο το χασιμο κιλων, δες σα στοχο την αλλαγη αντιμετωπισης του εαυτου σου. :yes:

καλη συνεχεια

Junior Member
    συγγνωμη για τα αγγλικα πριν.κ σας ευχαριστω ολους σας παρα πολυ.μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε.π αντιμετωπιζετε τ ιδιο προβλημα.γιατι προβλημα ειναι κ πολυ μεγαλο μαλιστα.=/ οσο για τη συμβουλες σας 8α τις ακολουθησω κ ναι θα αρχισω να βλεπω διαφορετικα τον εαυτο μου απο δω και περα =)

Member
    κορίτσια καλημέρα μετά από πολύ καιρο. Εγώ εχασα τελικά 13 -14 κιλάκια και ειμαι παρα πολύ καλά. Με βοήθησαν πολύ τα λιποτοξ αλλά συνεχισα μονη μου και κρατιεμαι ακομα καλα, παρόλες τις παρασπονδίες του καλοκαιριου. Ο σροχος για αλλα 5 κιλακια αλλά νομίζω οτι εβαλα μεγάλο στοχο. Αλλα 2 κιλάκια και είμαι τελεια (!!!!χα!!!) Παντως το χαιρομαι παρα πολύ και ιδίως όταν φοραω ρουχα που ουτε να τα δω δεν τολμουσα. Υπομονή και καλη συνεχεια σε όλες!

Senior Member
    πήρα και εγώ τα λιποτοξ.αυτά που γράφει στις οδηγίες ,τι να τρως κ τι οχι, άμα τα εφαρμόσει κάποιος ούτως η άλλως θα χάσει,άμα μπορούσα να τα εφαρμόσω τόσο εύκολα δεν θα πλήρωνα καν 30 ευρώ να πάρω τα λιποτόξ.τώρα μια δυο μέρες που παίρνω ένα -δυο χάπια τη μέρα, ή που θα έχω φουσκομάρες ή ,το πρωί συνήθως ,ένα ποτήρι νερό κ ένα χαπάκι = καφές με τσιγάρο.

Senior Member
    Originally posted by fofoka
    Αλλα 2 κιλάκια και είμαι τελεια (!!!!χα!!!) Παντως το χαιρομαι παρα πολύ και ιδίως όταν φοραω ρουχα που ουτε να τα δω δεν τολμουσα. Υπομονή και καλη συνεχεια σε όλες!

Και θα τον πετύχεις τον στόχο fofoka. Αχ πόσο ωραία είναι αυτήν η αίσθηση με τα ρούχα.....θέλω και εγώ......:sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sn iff::sniff::sniff::sniff:

Senior Member
    σημερα πηγα στο φαρμακειο να παρω τα lipotox. Μου ριχνει μια ματια ο φαρμακοποιος και ρωταει "εισαι σιγουρη οτι τα θες"?

ειχε δικιο ρε παιδια... του λεω την αλήθεια "ετσι, ως placebo, ουτως η αλλως κανω διατροφη". Μαζι κατσαμε και ειδαμε ποσο κρατανε αυτα τα 70 χαπακια, κοστιζουν 30? και δεν κρατανε ουτε μηνα. Μου ειπε οτι ειναι σχετικα καλο προιον σε σχεση με τα υπολοιπα της αγορας, απλα... δεν κανει τιποτα ιδιαιτερο!

προς τιμην του, του ανθρωπου. Μετα απο πολλη συζητηση μου εδωσε πολυβιταμίνες και αυτες επειδη εγώ επεμεινα οτι τις θέλω.
    οποτε, τελικα μαλλον δεν θα ειμαι στην παρεα σας, σε αυτο το θρεντ

Senior Member
    καλύτερα για σένα.εγώ είμαι έτοιμη να τα αφήσω. χτες είχα αποφασίσει να φάω στις τέσσερις το μεσημεριανό μου που στο γραφείο δεν έχει ποτέ δουλειά. κ έτσι στις τρεις πήρα δύο χαπάκια κ ήπια κ ένα ποτήρι νερό.επειδή καθηστέρησα κ ένα τέταρτο τελικά να φάω λόγω δουλειάς με έπιασε μια έντονη υπερένταση που δεν ξέρω αν ήταν λόγο πείνας η λόγω τον λιποτοξ. ένιωθα μια υπερένταση στα χέρια μου κ στις κινήσεις μου,έγινα νευρική κ τελικά πλακώθηκα στο φαγητό.βέβαια δεν έφαγα πολύ,αλλά έφαγα πολύ γρήγορα κ νευρικά.δεν ξέρω αν φταίει που προσπαθώ τελευταία να τρώω κάθε τρεις ώρες(που ως τώρα έτρωγα κ κάτι κάθε ώρα) κ ξεσυνήθισα. αλλά τρόμαξα λίγο χτες.ούτε όταν έχω βουλιμικά επεισόδια δεν με πιάνει τέτοιο νεύρο.

Junior Member
    kalispera!!!egw imoun 87 kai i zigaria simera edeikse 85. ta pairnw edw kai deka meres alla ena exw na sas pw...kanw poli prosektiki diatrofi...oxi me 8ermides kai tetoia..apla apofeygw tis poly lipares trofes....telika apo otan to pira apofasi arxisa na vlepw ton eayto mou na allazei...eixa apelpistei kapoia stigmi kai egrapsa sto thread ayto....eixa pei 8a ksekinisw me kati voithitiko..twra kaneis den mou eggyatai ti 8a ginei otan teleiwsoyn...pantws den epainw ta symplhrwmata alla me thn boi8ia toys to pira apofasi...pisteyw na sinexisw etsi...meta apo deka meres an exw xasei kai 1 kilo 8a eimai eyxaristimeni....8a exw stamatisei kai ta xs kai 8a dw pws 8a poreytw moni mou.....opote eis to epanidein...kali tixi se opoion opoia ksekinisei mia prospa8eia...
    :bouncy:

Junior Member
    Γεια σας παιδιά! Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τα lipotox!
    Εϊμαι νέο μέλος και με λένε Φαίνια. Είδα το διάλογό σας για τα lipotox και ομολογώ με βοήθησε πάρα πολύ.

Εγώ είμαι 1,64 ύψος και ήμουν 60 κιλά. Το κατώτερο που έχω φτάσει είναι 59 μιας και αθλούμαι και ο οργανισμός μου από μόνος του συντηρείται σε αυτά τα κιλά αν και κάνω 2 χρόνια διατροφή και εντατική γυμναστική. Τις τελευταίες ημέρες κάτι δεν πήγαινε καλά και ξαφνικά βρέθηκα να είμαι 63 κιλά! Είμαι βαρυκόκαλη και έχω πολύ μυϊκό ιστό για αυτό και στα 59 που είχα φτάσει όλοι με έλεγαν ότι φαίνομαι αδύνατη [η ευλογία της γυμναστικής παιδιά 4 φορές την εβδομάδα ένα 2ωρο!]. Τέλος πάντων, φρίκαρα απότομα και αποφάσισα να ξεκινήσω χάπια μιας και με τις κοινές δίαιτες δεν μπορούσε με τίποτα να ξεκολλήσει η ζυγαριά όσο νερό κι αν έπινα. Κόντεψα να κάνω μύθο αυτό που λένε ότι ο καλύτερος λιποδιαλύτης είναι το νερό γιατί έφτασα να πίνω νερό σε συχνότητα 1,5 με 2 λίτρο τη μέρα! Μέσα από την αναζήτησή μου για το XS - express έφτασα να δω τα lipotox που είναι και πιο φτηνά και απ' ότι φαίνεται αποτελεσματικότατα!! Ξεκίνησα την Τετάρτη και σήμερα μετά από 3 ημέρες ζυγίστηκα. Κάθε ημέρα ζυγιζόμουνα αλλά η ζυγαριά δεν κούναγε! Παρόλα αυτά είδα από την δεύτερη μέρα [Πέμπτη] όταν ξύπνησα ότι το σώμα μου άρχιζε να αλλάζει και να ξεφουσκώνω σε όλο μου το σώμα! Σήμερα λοιπόν Σάββατο πρωί, ύστερα από 3 ημέρες ανέβηκα και είχα χάσει 700 γραμμάρια!!! Αυτό κι αν είναι πρόοδος! Να πω ότι τηρώ τη δοσολογία: ένα χαπάκι το πρωί όταν ξυπνάω μαζί με ένα ποτήρι νερό [250ml], 2 χαπάκια μια ώρα ακριβώς πριν φάω με ένα μπουκαλάκι νερό 750ml, και 2 χαπάκια ακριβώς μια ώρα από το βραδινό μου γεύμα μαζί πάλι με ένα μπουκαλάκι νερό 750ml. Το θέμα είναι ότι το νερό βοηθάει πολύ! Γιατί έχω και εφίδρωση πολλή από την ζέστη. Όμως τώρα το ζητάω χωρίς να διψάω. Επίσης να πω ότι δεν στερούμαι! Απλά βάζω το κρέας που θα φάω ή τα όσπρια σε ποσότητα μιας φλυτζάνας τσαγιού, μαζί με 1,5 φλυτζάνα τσαγιού λαχανικά ωμά ή βραστά όποιας προτίμησης μου αρέσει! Επιπλέον ενδιάμεσα μου έχει κοπεί η όρεξη και τρώγω γιατί πρέπει βάσει της ώρας και όχι γιατί πεινάω! Έτσι δεν πέφτω με τα μούτρα πια και χορταίνω με τη μισή ποσότητα! Να πω ότι σε κάθε γεύμα μου ποτέ δεν παραλείπω μία φετούλα του τοστ ψωμί ολικής άλεσης [τα σίκαλης δεν βοηθάνε καθόλου στις καύσεις]!! Πλέον γυμνάζομαι μέρα παρά μέρα 45 λεπτά με 1 ωρίτσα και κάνω στατικό ποδήλατο, βαράκια και κοιλιακούς [3 φορές την εβδομάδα } Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή].

Αυτά από εμένα! ΣΚοπεύω να συνεχίσω γιατί πήρα πολύ κουράγιο σήμερα και εύχομαι το καλύτερο και σε όλους τους άλλους που κάνουν προσπάθεια! Πάντως πρέπει να σας πω ότι χθες ήμουν για καφέ με τις φίλες μου και περνούσαν οι βάφλες από μπροστά μου! Μα ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ δεν τις λιμπίστηκα! χιχι Ήμουν εντελώς χορτάτη! Πάντως αν σε 3 μέρες κατά μέσο όρο τα lipotox καίνε στον οργανισμό 500γρ λίπους, η συχνότητα καύσης είναι σε μια εβδομάδα 2 ολόκληρα κιλά! και με το τέλος του κουτιού 4 κιλά έχουν γίνει παρελθόν!!!

Καλό κουράγιο σε όλους μας για την συνέχεια μιας δίαιτας και μιας καλής διατροφής!! Και μην ξεχνάτε! ΑΝ τρώμε σωστά, ΌΛΑ είναι στο μυαλό!!!

Junior Member
    κορίτσια καλησπέρα. είμαι κανούρια στην παρέα αλλά σας διαβάζω καθημερινά οπότε νοιώθω σαν να γνωριζόμαστε καιρό. έκανα κι εγω δίαιτα λιποτοξ (την αναγραφόμενη διατροφή, χάπια και φακελάκια) και πήγα πολύ καλά (9 κιλά σε ένα μήνα με ελάχιστες παρασπονδίες και καθόλου γυμναστική). τι θέμα είναι οτι συνέβησαν διάφορα άσχημα στην προσωπική μου ζωή και πήρα πίσω τα περισσότερα κιλά. προσπάθησα ν αρχίσω και πάλι τα λιποτοξ αλλά μου είνια αδύνατο. σκέφτηκα λοιπόν να ξεκινήσω τη δίαιτα ατκινς και παράλληλα να παίρνω τα χαπάκια. έχει δοκιμάσει κάποια εδώ μέσα κάτι ανάλογο;; και αν ναι ποιό ήταν το αποτέλεσμα;; ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή δύναμη και συνέχεια σε όλους
    υ.γ έγραψα το συγκεκριμένο ποστ και για να μου απαντήσει κάποιος στην απορία μου αλλά και για να δει απο τη δική μου ιστορία οτι τα λιποτοξ εκαναν πραγματικη δουλεια!

Junior Member
    Γεια σας και από εμένα Σας βρήκα googlάροντας για τα lipotox, αλλά η παρέα σας μου άρεσε, κι έτσι εδώ και αρκετό καιρό σας διαβάζω καθημερινά... έχω διαβάσει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα εδώ, αλλά κυρίως μου αρέσει που είναι όλο το φόρουμ σαν μια ομαδική προσπάθεια, ο ένας στηρίζει τον άλλο, ακόμα κι εμένα που απλώς σας διάβαζα μου δώσατε κουράγιο

Λοιπόοον... η εμπειρία μου με το συγκεκριμένο προϊόν... έχω ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες (σήμερα μπήκα στην τρίτη), ακολουθώντας το πρόγραμμα που λεν οι οδηγίες με φακελλάκια και χαπάκια (χαπάρες μάλλον τόσο μεγάλα που είναι :shocked2: ) και κάνω το εντατικό πρόγραμμα... μέχρι στιγμής όλα καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα... το βασικό είναι ότι δεν πεινάω καθόλου, δεν με πιάνει λιγούρα (και φανταστείτε ότι μένω δίπλα σε φούρνο ΚΑΙ σε κουραμπιεδάδικο!), ευχαριστιέμαι τις μυρωδιές των φαγητών/γλυκών/ψωμιού κλπ χωρίς να νιώθω επιθυμία να τσιμπήσω, κι έχω όντως χάσει τα κιλά που αναλογούν στις 2 εβδομάδες που το κάνω (και συνεχίζω). Τηρώ βέβαια το πρόγραμμα σχεδόν με θρησκευτική ευλάβεια, αν και πλέον το πρόβλημα είναι να μπορέσω να φάω όλα αυτά που λέει και όχι μην τυχόν και φάω έξτρα. (Βέβαια να πω ότι ξεκίνησα με τη λογική ότι δεν θα μπω στο τριπάκι της ζυγαριάς... εμένα η ζυγαριά μου χαλάει τη διάθεση :P Οπότε καθημερινά ζυγίσματα ή εβδομαδιαία, τέλος. Μία στις 2 εβδομάδες, κι αυτό ενδεικτικά, κοιτάω περισσότερο το σώμα μου αν ξεφουσκώνει, τα κιλά δευτερευόντως).

Να πω κι όλας ότι έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή και ο μεταβολισμός μου σέρνεται σαν χελώνα (έτσι πήρα και τόσα κιλά)... είχα δοκιμάσει δίαιτες με τις οποίες παλιά ό,τι ανέβαζα το κατέβαζα τσακ μπαμ, αλλά πλέον δεν κουνιόταν τίποτα, απίστευτη απογοήτευση, μην πω πανικός. Αλλά τώρα με τούτα εδώ βλέπω αποτελέσματα, και όσο βλέπεις αποτελέσματα, τόσο παίρνεις κουράγιο να συνεχίσεις και να σκας το χρήμα ζεστό ζεστό (βέβαια μια η άλλη περίπου έρχεται με όσα κόβω από το φαγητό), και να τηρείς το πρόγραμμα... εγώ τουλάχιστον...

Δυσκολίες ήταν οι εξής: οι δύο πρώτες μέρες της αποτοξίνωσης ήταν πίκρα. Τρελλή πείνα. Επίσης, την πρώτη εβδομάδα είχα πολύ λιγότερη ενέργεια, νύσταζα συνέχεια (από ό,τι καταλαβαίνω, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σου περιορίζει τους άπειρους υδατάνθρακες που έχουμε δυστυχώς συνηθίσει στη διατροφή μας και που είναι "γρήγορη ενέργεια") - πλέον όμως όλα ΟΚ. Έπειτα στην αρχή ήταν ζόρι να πίνω τόσο νερό, καθ'ό,τι ασυνήθιστη, αλλά κι αυτό πλέον όχι απλά το συνήθισα, αλλά συνειδητοποιώ τη δίψα μου, το ζητάω το νεράκι, δεν μετράω καν πόσο νερό πίνω πια γιατί πίνω 2-3 λίτρα τουλάχιστον έτσι κι αλλιώς (ποια εγώ, που παλιότερα ένα δυο ποτήρια με το ζόρι...). Αυτά βασικά.

Διάβασα που κάποιοι λεν "μα άμα φας μόνο αυτά που σου λέει, δεν τα χρειάζεσαι τα φακελάκια" - νομίζω είστε λάθος σε αυτό... αν φας μόνο αυτά που σου λέει χωρίς τα φακελάκια, δεν παίρνεις ένα σωρό ιχνοστοιχεία, βιταμίνες κλπ κλπ, γιατί αυτά που θα τρως δεν σου καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού... τα φακελάκια είναι τιγκα σε όλα αυτά τα συστατικά, σαν ένα συμπλήρωμα διατροφής-βόμβα ας πούμε (άσε που θα πεινάς). Και θα εξαντληθείς, και θα μπει ο οργανισμός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σα να έπεσε λιμός.

Αυτά για την ώρα από εμένα... σίγουρα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, κι αυτό που δουλεύει για εμένα μπορεί να μην δουλεύει για κάποιον άλλον, αλλά προσωπικά... δηλώνω πολύ ευχαριστημένη... έπεται συνέχεια βέβαια, οπότε θα δούμε

@nefeli7: Ατκινς δεν έχω κάνει, αλλά έκανε ο πατέρας μου. Έχασε γύρω στα 9 κιλά, μετά κόλλησε για ένα διάστημα και το παράτησε. Τώρα αν θα ξεκόλλαγε αν συνέχιζε, δεν ξέρω να σου πω, πιθανώς... δεν είχε υπομονή κι αυτός ο άνθρωπος να βλέπαμε τι γίνεται

Member
    και εγω τα ειχα παρει τα lipotox αλλα με ενοχλουσε το στομαχι μου, τωρα εδω και μια εβδομαδα εχω ξεκινησει τα lipotropic, και ξεκολλησε η ζυγαρια μου χωρις να αλλαξω κατι στη διατροφη που κανω ενα μηνα τωρα. θα δουμε:starhit:

Junior Member
    Geia se oles/ous!
    Eimai 23 xronwn,agori k eixa panta 8-9 kila parapanw apo otan teleiwsa to sxoleio logw sxeshs(trwgame olh thn wra eksw!).otan xwrisa loipon,eipa na ta xasw k brhka to lipotox sto internet.hmoun diskaktikos k kaxupoptos me auta ta skeuasmata,alla eilikrina bariomoun na perimenw 7 mhnes na xasw 8-9 kila,sumfwna me ta legomena ths diatrofologou.phra loipon ta lipotox extreme 7 day(fakelakia) k an k zoristhka ligo sthn arxh(1-2 meres) ,oxi toso logw peinas,alla gt m eleipe to tsimpologhma,eixe apotelesma! Exasa se 2 ebdomades 7 kila xwris kamia parenergeia k isa isa,eniwsa oti katharise k ligo o organismos m apo junk food k pota! To exw sunisthsei se alla 3 atoma ta opoia eixan k auta thetika apotelesmata(5,5,6 kila antistoixa!).isxuei oti einai analoga me ton organismo,alla toulaxiston se emena k ta alla atoma pou to proteina,ekane douleia.1+ xrono meta twra(epeidh ksefuga ligaki pali,exw parei 3 kila k to ksanarxisa shmera gia na xasw alla 5 ! Elpizw na exei ksana ta idia apotelesmata.pisteuw apla oti se ola prepei na uparxei metro.dld ennow oti enw ta exw parei auta ta 3 kila edw k 4 mhnes,perimena na kleisw xrono apo thn prohgoumenh fora pou ta phra,gt den thelw na eksarththw kiolas apo ta lipotox ! Kalh epituxia se olous/es pou kanoun diaita!

Page 91 of 115 FirstFirst ... 41818990919293101 ... LastLast