LIPOTOX/ XS - Page 93
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 93 of 115 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast
Results 1,381 to 1,395 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    γεια σου σισιλιανα :smilegrin:

δεν ειναι πως νιωθω υπερβαρη, απλα ειχα ενα σωμα με επιπεδη κοιλια και φορουσα παντα small. δεν μπορω πλεον να βαλω κολλητα ρουχα, εχω κανει κυταρριτιδα κλπ. και δεν νιωθω ανετα με το σωμα μου.

σιγουρα η ασκηση ειναι οτι καλυτερο. προσπαθω να τρωω πια υγιεινα και να αθλουμαι οταν μπορω να βρω χρονο.

το καλοκαιρι ειναι ακομα μακρια, και θα ηθελα και παλι να βγς στη θαλασσα χωρις να νιωθω ασχημα.

Senior Member
    geia sas paidia!!!8elw k egw na sas pw gia ta lipotox....paraxeneytika poly me ta apotelesmata pou eixa.......katarxas eimai polu lixoudo kai katalavainetai den mporousa na meinw pisti sthn diaita pou ekana tsimpologousa sinexws... ....prospa8ousa omws....mesa se ena mina akrivws mpika se tzin panteloni xana pou xorousa otan imoun 10 kila meion!!!!!!k edw einai to paraxeno....den eixa xasei oute grammario.....!!!!!τιποτα!!!osoi me evlepan mou elegan ''ma kala pws adynatises etsi??''exasa para pollous pontoys.....
    prepei na sas pw pws den ekana ka8olou gymnastiki...mono oi douleies toy spitiou pou itan midamines....
    episis den ekana tis 2 prwtes meres apotoxinosi pou leei....oute tis diaites pou exoun oi odigies,,,,mia apli swsti diatrofi ..tipota to idiaitero...kai 8elw na sas rwtisw twra...ti einai pio kalo oeo??oi pontoi pou exasa k mpika xana se rouxa pou empaina otan imoun 10 kila meion>>??i to na xaneis kila???
    twra ta exw stamtaisei...k lew na ta xanarxisw....na simieiwsw pws pira elaxistoys pontoys apo tote pou ta stamatisa....

Senior Member
    πωπω ουαου καλα τελειο απιθανο φανταστικο!

παω να βρω εφημερευον να παρω! γιουπι

Senior Member
    click emeina polu eyxaristimeni....alla to 8ema einai ti einai kalytera na xaneis ?pontoys i kila??aa kai kati akoma pou xehasa na pw einai oti den eixan ka8olou perenergeies......

Senior Member
    ρε ανθη, να μας ελεγες οτι εβαλες ρουχα που τα εβαζες 2-3 κιλα λιγοτερο, αντε να το πιστεψουμε!!!
    μ αυτα που μας λες, σα φαρμακοποιος σε απογνωση ακουγεσαι!

Senior Member
    koita farmakopoios den eimai....19 xronwn eimai...pote na prolavaina na ginomoun farmakopoios vre???
    tin empeiria mou lew kai tipota parapanw....den mporw na se peisw na me pistepseis...einai i ali8eia kai ta apotelesmata pou eixa me ta lipotox...:smug:

Senior Member
    προφανώς σε κάποιους, έστω και λίγους, δουλεύουν...Γιατί, εκτός από μένα που έιμαι ανίατη περίπτωση, έχω δει ότι και σε άλλους δεν είχε αποτέλεσμα....

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    προφανώς σε κάποιους, έστω και λίγους, δουλεύουν...Γιατί, εκτός από μένα που έιμαι ανίατη περίπτωση, έχω δει ότι και σε άλλους δεν είχε αποτέλεσμα....

φιλεναδα δεν καταλαβα τπτ εκτος κ αν μιλας ειρωνικα, οποτε καταλαβα :smilegrin:

Senior Member
    Σμαρτ, δε μίλησα καθόλου ειρωνικά...απλώς, αναφέρθηκα στην Ανθή και της υπογράμμισα ότι σε πάρα πολλούς δε δούλεψε το συγκεκριμένο σκεύασμα (κι εγώ μια εξ αυτών...) ίσωςμ, όμως σε λιγοστούς (όπως η Ανθή έχει αποτέλεσμα).
    δεν είχα καμιά πρόθεση για ειρωνεία και ζητώ συγνώμη αν ακούστηκα έτσι...προσωπική μου εμπειρία κατέθεσα!

Senior Member
    tidekpe ισως να εχεις δικιο...το πιο πιθανο ειναι να μην λειτουργει σε ολουσ τους οργανισμους...κ σε μενα μπορει να δουλεψε γιατι ηταν η πρωτη φορα που πηρα χαπια αδυνατισματος...εχεισ πολλα κιλα που θελεις να χασεισ?λες οτι εισαι ανιατη περιπτωση....κ εγω μια απο τα ιδια ειμαι....εχασα οτι εχασα απο τα lipotox αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αδυνατισα....εχω ενα βουνο μπροστα μου ακομα.....50 κιλα και βαλε....

Senior Member
    Ανθή, καλημέρα...μακάρι να συνεχίσεις την απώλεια. Ξέρεις, αν υπάρχει απώλεια, το νούμερο δεν είναι τόσο πρόβλημα...υπομονή, χρειάζεται...Εγώ δεν έχω πολλά κιλά, ομολογώ, απλώς μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια, αυξάνονται και σε λίγο καιρό θα γίνουν πολλά...είμαι τώρα και δυο μήνες σε νέα προσπάθεια με διαιτολόγο πάλι, με πολύ πενιχρά αποτελέσματα αλλά επιμένω...καλή συνέχεια και κοίταξε στα τικεράκια των κοριτσιών...θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι κορίτσια που χάνουν κιλά....οπότε, κι εσύ θα ανήκεις σάυτήν την κατηγορία!
    Καλή ΄δύναμη!

Senior Member
    σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...η υπομονη μου εχει εξαντληθει αφου εδω και 4 χρονια προσπαθω να χασω κιλα...βεβαια ποτε δεν ημουν τοσα...αλλα απο τοσεσ αποτυχημενες διαιτεσ ξερεισ τι γινεται μετα....
    ξερεισ κατι??κουραστηκα...κουραστη� �α να σκεφτομαι οτι μεχρι την επομενη γιορτη(πασχα, χριστουγεννα η καλοκαιρι) πρεπει να εχω αδυνατισει,,,και οταν ερχονται αυτεσ οι γιορτεσ η το καλοκαιρι η απογοητευση διπλασιαζεται....κουραστηκα ψυχολογικα και υποστηριξη στην διαιτα δεν εχω απο κανεναν...δεν το βαζω κατω ομως....εστω και μονη μου αν δεν μπορεσω να συνεχισω τον διαιτολογο θα τα καταφερω....

Member
    Γεια σε ολους κ απο μενα!!! Ειχα καιρο να μπω αλλα νομιζω πως εφτασε η ωρα... λιγο οι γιορτες, λιγο τα κιλα που μια χανω μια παιρνω αλλα πανω απο ολα η βοηθεια που μου δινουν ολες οι δικες σας προσωπικες ιστοριες που φαινονται τοσο μα τοσο γνωριμες...
    Ο λογος που πρωτομπηκα σε αυτο το φορουμ ηταν για μαρκετινγκ ρισερξ οσον αφορα το λιποτοξ. Πηρα ενα κουτι χωρις να κανω τη διαιτα που προτεινει (παρα πολυ στερητικη κ αυστηρη για μενα) κ μπορω να πω οτι δεν εχασα κιλα απο τα χαπια αλλα σε βοηθαει στην αρχη γιατι κοβει τη λιγουρα κ μετα σκεφτεσαι αφου χαπακωνομαι που χαπακωνομαι δεν με παιρνει να σαβουριασω!!!! Για καποιον λοιπον που θελει να παρει φορα στην αρχη οκ (ειναι χαπια με αντενδειξεις) αλλα μην ξεχναμε οτι τελικα ολα στο μυαλο ειναι!!!!

Junior Member
    kalispera kai apo mena kai kalh xronia. Arxisa kai egw ta lipotox kai ta 7 Day Extreme kai tis kapsoules kai elpizw na dw apotelesmata. Arxisa pleon na exw sumptomata kata8lipsis me ton eauto mou, na blepw mia 6fyllh ntoulapa me rouxa kai na mh mporw na foresw tipota kai na gurizw kai kolan kai makrya poulover. Egw akolou8w men tis odigies gia ta xapia alla den mporw na faw kai fagito opws leei, giati xortainw me to fakelaki. Elpizw edw na brw upostiriksi giati apo oti katalaba kai eseis eiste sthn idia katastash me mena

Junior Member

Kanw xrhsh lipotox edw kai mia bdomada kai niwthw uperoxa. kai douleia na mhn kanoun mporei na ta blepw san placibo ;) thn douleia pou thelw egw thn kanoun!!! sthn ousia mia wthish xreiazomaste oloi... katarxhn exw na sas pw oti oso perissotero nero

Originally posted by hopa
    ΕΡΩΤΗΣΗ παιδια γεια σας ξερει κανεις να μου πει για τα lipotox KAI XS . XS δοκιμασα και δεν τρελαθηκα αλλα τα lipotox υποσχονται υπερβολικα πολλα πραγματα συμφωνα παντα μ'αυτα που διαβασα στην διαφημηση

Page 93 of 115 FirstFirst ... 43839192939495103 ... LastLast