LIPOTOX/ XS - Page 94
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 94 of 115 FirstFirst ... 44849293949596104 ... LastLast
Results 1,396 to 1,410 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    λοιπον κοριτσακια μου...εγω εχω παρει τα Lipotox μονο τα χαπια, και οπως εχω γραψει σ αυτο το θεμα για τα lipotox, ειχα πολλα αποτελεσματα.
    αυριο αποφασισα να τα παρω σε συνδυασμο με τα φακελακια lipotox !!ξεκινάω στα 107κιλα...θα σας ενημερωνω συνεχεια για την προοδο και την εξελιξη για να βλεπετε πως λειτουργουν σε μενα...να δουμε ...αυτην την φορα θα εχει αποτελεσμα???θα σας πω και αν εχει παρενεργειες αυτος ο συνδυασμος(χαπια και φακελακια). θα σας λεω ποσο χανω απο κιλα και ποντους για να δουμε αν δουλευουν...:bouncy::spin::tumble::grin:: lol::saint:

Senior Member
    ελπιζω να σας βοηθησω δινοντας σας καποιο ασ πουμε ''ζωντανο'' παραδειγμα.........

Senior Member
    Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ, ΚΙΛΑ, ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΡΑΜΙΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ʼΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ.

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΥΛΑ, Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ, Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

Member
    ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΥΛΑ, Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ, Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. [/quote]

Συμφωνω τοοοοοσο πολυυυυυυυυυ. ΑΛΛΑ, προυποθετει να εισαι σε καλη διαθεση. Αν οχι ειναι δυσκολο. Ο καθενας εχει τον τροπο του, πως σου λεει ο αλλος "εγω αν δεν παω γυμναστηριο μια μερα αρρωσταινω" υπαρχουν αλλοι που πανε γυμναστηριο σαν αγγαρεια. Αν δλδ δεν ειναι στο τροπο ζωης σου, αν δεν το γουσταρεις πραγματικα, αν το αδυναμο σημειο σου ειναι το φαγητο κ τα γλυκα τοτε ξεκινουν τα σκαμπανεβασματα..... κ πως αν εχεις παραπανω κιλα κ δεν σου κανει το παντελονι να εχεις καλη διαθεση? πως παιρνεις μπρος τοτε? πως αφου σε στεναχωρια δεν ξεσπας στην αεροβικη αλλα στο φαγητο?

Senior Member
    kalhmera,,,,loipon 3 meres prospa8eias me lipotox xapia kai fakelakia ......meion 2 kila kai -10pontoys synolika....me 15' perpathma....poly elafry////egw eimai eyxaristhmenh....

Junior Member
    γεια σας ειμαι νεα στην κουβεντα σας αλλα θα ηθελα να σας πω την εμπειρια μου εχω παρει τα xs και δεν μου εκαναν τιποτα.τα lipotox εκαναν δουλεια αλλα ειχα ταχυκαρδια εκνευρισμο και αυπνια χωρις να εχω κατι παθολογικο εχει προσεξει κανεις κατι τετοιο?συγνωμη αν εχει αναφερθει και δεν το ειδα διαβαζω γρηγορα

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    Καλησπέρα και από μένα και καλή χρονιά , αν και λίγο ετεροχρονισμένα.
    Έχω σταματήσει καιρό τα υπερφαγικά επεισόδια, και νιώθω έτοιμη να φτιάξω τη διατροφή μου και να χάσω ορισμένα επιπλέον κιλά. Χθες , λοιπόν, ξεκίνησα το lipotox κάψουλες και σκόνη. Δεν πίστευα πως θα είναι τόσο αυστηρό το πρόγραμμα που περιλαμβάνεται μέσα, αλλά αποφάσισα να πειθαρχήσω.
    Καλή μου αρχή και καλή συνέχεια σε όσους το έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα χαρόμουν να καταγράψετε τις εντυπώσεις σας και την εξέλιξη της προσπάθειάς σας.
    Γειά σου Alice και καλή χρονιά!
    Θα σου πω από την αρχή πως όσα γράφω παρακάτω δεν αφορούν με ακρίβεια το ερώτημα σου, δηλαδή δεν έχω ξεκινήσει το lipotox και δεν θα καταγράψω καμία σχετική εντύπωση - κοινώς: off topic alert!

Σου γράφω μόνο επειδή μια φράση που έργαψες "..αποφάσισα να πειθαρχήσω" ,με χτύπησε σαν κεραυνός μεσημεριάτικα! Δε νομίζεις πως με το να αναγκάζεις τον ευατό σου να "πειθαρχήσει" σε ένα διατροφικό πλάνο, που και η ίδια κρίνεις πολύ αυστηρό, βάζεις σε κίνδυνο την επιτυχημένη σου προσπάθεια να σταματήσεις τα υπερφαγικά? Αν βάλεις κάποιον σε ένα κλουβί και τον τα΄ί΄ζεις με τρόπο που του φαίνεται πολυ αυστηρός μόλις βγει από το κλουβί τι θα κάνει? Δεν είναι πολύ φυσικό μια περίοδος υποταγής σε κάτι να συνοδεύεται από τη φάση της επανάστασης?

Σαν υπερφάγος που έχει "πειθαρχήσει" στα prevent, στα herbalife και σε άλλες αναρίθμητες δίαιτες τέτοιου τύπου σε διαβεβαιώ ότι δουλεύουν, ναι χάνεις βάρος, και μάλιστα όσο πιο πολύ πειθαρχείς τόσο πιο γρήγορα χάνεις και τόσο πιο πολύ...και αυτό ίσως να είναι ο.κ για κάποιον που δεν έχει γενικά ιστορικό διαταραγμένης σχέσης με το φαγητό. Στη δική σου όμως περίπτωση, όπως άλλωστε και στη δική μου, μάλλον το καλύτερο θα ήταν ένα διατρόφικό πλάνο το οποίο να απολαμβάνεις, ώστε να μη διακυνδυνέυεις νέα μελλοντικά ξεσπάματα.

Ξέρω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που ρώτησες και sorry αν σου φαίνεται ότι σε κούρασα για το τίποτα, απλώς αυτό που είπες και συγεκριμένα ο τρόπος που το είπες με έκανε να θέλω να σου πω, πολύ φιλικά ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχες, προστάτεψέ το!

Member
    καλησπερα!!!Σημερα αρχισα κι εγω με lipotox !Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη για πρωτη μερα δεν πεινασα καθολου. Αντε αυριο ζυγιζομαι και θα σας πω τι εκανα.

Member
    ναι, άλλη μια απελπισμένη - απεγνωσμένη κοπέλα που μόλις γράφτηκε στο site για να πάρει συμβουλές και τη σχετική υποστήριξη... παρήγγειλα τα lipotox (χάπια και φακελάκια) με στόχο να χάσω 10kg. αυτά τα 10 kg που με τόσο κόπο έχασα σε 9 μήνες και ξανάβαλα λόγω σχολής-άγχους.

υπάρχει κάποια κοπέλα που να δοκίμασε τον παραπάνω συνδυασμό?
    πόσα kg έχασε εν τέλει και σε πόσο χρονικό διάστημα?
    τα αναθεματισμένα ψωμάκια φεύγουν?
    και πώς συνδύασε τα χάπια με τα φακελάκια? οποιοδήποτε άλλο σχόλιο-συμβουλή δεκτή!

Senior Member
    bvictory , καλησπερα διαβασα οτι ξεκινησες τα χαπια και αυριο θα ζυγιστεις ............ Χωρις διαθεση κριτικης (αλλα επιδη ολα αυτα τα χρονια ειμαι καμενη απο τετοιου ειδους χαπια ) πιστευεις οτι μεσα σε ενα βραδυ θα σε βοηθησει να εχεις χασει βάρος ?
    Αν ενα χαπι το εκανε αυτο σιγουρα θα ηταν παγκοσμια ειδηση και θα ανετρεπαι ολα τα δεδομενα μεχρι τωρα......... Το μονο που μπορω να σκεφτω να εχει μεταξυ των άλλων διουρητικη δραση και απλα να χασεις λιγο νερο ....... Συγνωμη παιδια αλλα ολοι αυτοι που βγαζουν χαπια και σκονες πονταρουν στην αγωνια μας και την ελπιδα μας να ξεφορτωθουμε γρηγορα τα κιλα μας . Πολλες φορες μάλιστα χωριε να σκεφτονται τις συνεπειες που μπορει να εχει για τον οργανισμο. Εγω προσωπικα ενα χαπι που μεσα σε μια μερα θα εχανα βαρος θα το φοβομουν .......... Μετα απο τοσα χρονια διαιτας , χαπιων , σκευασματων καταλαβα οτι τιποτα δεν ειναι πανακεια . Το μονο που μπορω να κανω εφοσον ο οργανισμος δεν μεταβολιζει οπως αλλων ειναι η σωστη διατροφη . Το μεγαλυτερο λαθος ειναι οτι κανουμε διαιτα και μολις αυτη σταματησει επανερχομαστε στις παλιες συνηθειες............... Ολα αυτ παντα χωρις διαθεση κριτικης . Καταλαβαινω την αγωνια σας να χασετε βαρος γρηγορα αλλωστε και εγω θα το ηθελα αλλα πως ειστε τοσο σιγουροι οτι αυτα τα χαπια και ολα τα χαπια δεν καταστρεφουν χειροτερα τον μεταβολισμο?
    Οταν τα σταματησε τε μηπωε ο μεταβολισμος εχει γινει αργοκινητο καραβι ?
    ή θα παιρνεται μια ζωη χαπια ?
    Απλα τις σκεψις μου ειπα ............ οτι και να κανετε παντως καλη προσπαθεια ..............

Junior Member
    kalhmera kai apo mena kai kalh epityxia sthn prospatheia olwn sas!
    eimai 32 etwn kai panta thymamai ton eayto moy me polla kila.para polles apotyxymenes diaites poy exana vaivaia alla meta ta eperna pisw dipla.ton marti xekinhsa diatrofh kai gymnastikh gia treis mhnes akrivws kai apo 97 eftasa xwris idiaitero kopo sta76.shmera poy milame eimai 85 alla apo ton ioylio kai meta trww kanonoka dhladh oxi swsta.kai pali kala.oso kairo ekana diatrofh kai exana kila anarwtiwmoyn poy einai to dyskolo kai den to ekana tosa xronia swsta....parola ayta shmera eimai 10 kila+ ola einai sto myalo mas. prepei apla na kanoyme thn swsth diatrofh tropo zwhs.xthes agorasa ta lipotox.kai tha ta parw oxi giati tha me adynatisoyn. alla gia na xegelasw to myalo moy ligo kai na mpw se diadikasia swsths diatrofhs.thelei ligh ypomonh kai xrono. kai ola ginontai.sas to lew egw poy pisteva akradanta oti egw den yparxei periptwsh na ntythw opws thelw. kai omws ntythika.den yparxei periptwsh na xasw panw apo 5 kila.kai omws exasa 20 kai moy arese poly. apla den prepei na epanapavomaste meta. prepei na mathoyme na zoyme etsi.egw tha prospathisw na xananiwsw ayta ta synaisthimata poy eniwtha tote. ginesai allos anthrwpos.xamogelas kai den xortaineis na koitas ton kathrepth soy.axizei ton kopo h prospatheia arkei na ginei swsta. kalh epityxia se oles mas.tha ta leme apo dw gia na sas pw ti apotelesmata eixa.
    eyxaristw!!

Junior Member

Junior Member
    telika ta katafera na valw kai egw to tickeraki moy!!

Member
    κορίτσια γεια σας!
    μόλις σήμερα παρέλαβα τα χάπια και φακελάκια lipotox... από αύριο ξεκινάω το πρόγραμμα για 1 μήνα!!!
    είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη!!!!!!
    καλή μου αρχή!!!!

Junior Member
    kalh arxh evangelia!!
    ola tha pane kala.

Page 94 of 115 FirstFirst ... 44849293949596104 ... LastLast