Results 1,411 to 1,425 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
20-02-2011, 17:38 #1411
Καλησπερα κοριτσια ! Ηθελα και εγω να καταθεσω την εμπειρια μου για τα Lipotox. Eγω επαιρνα πρωτα τα χαπια και εχανα αργα και σταθερα. Την τελευταια φορα που πηγα στο φαρμακειο η φαμακοποιος μου ειπε οτι μπορω να παρω και τα Lipotox extreme 7 day που ειναι σε φακελακια για πιο γρηγορα αποτελεσματα.... και τελικα ειχε δικιο! Σε δυο βδομαδες εχω χασει σχεδον 6 κιλα. Ημουν 83 κιλα και τωρα ειμαι 77. Μου εχει δωσει δυναμη να συνεχισω και σε λιγο καιρο θα πρεπει να αγορασω καινουργια ρουχα. Ειμαι τοσο χαρουμενη που δεν μπορειτε να φανταστειτε. Εκανα πολλες προσπαθειες στο παρελθον χωρις αποτελεσμα... Μακαρι να το ειχα δοκιμασει νωριτερα που ειχα λιγοτερα κιλα αλλα "καλιο αργα παρα ποτε".... Η φιλη μου το αρχισε μαζι μου και αυτη εχασε 7 κιλά και 9 ποντους. Εγω δεν ειχα μετρηθει και δεν ξερω ποσους ποντους εχασα αλλα σιγουρα εχασα. Απο αυτη την εβδομαδα θα μετριεμαι και σε ποντους... Θα σας ενημερωσω και πραγματικα καλη αρχη σε ολους που το αρχισατε... Φιλακια κοριτσια....
- 20-02-2011, 17:46 #1412
Ηι Εvangelina_A, όπως βλεπεις εχασε 6 κιλα σε 2 βδομαδες και η φιλη 7 κιλά και 9 ποντους. Παιρνεις τα χαπια 1 ωρα πριν απο τα φακελακια. Αν δεν εχει φακελακια στο γευμα παιρνεις τα χαπια και μετα απο μια ώρα τα λαχανικά ή τα φρουτα ή τις πρωτεινες & λαχανικά. Καλη αρχη και σιγουρα θα χασεις.... Επισης να πεινεις πολυ νερο.... Αντε να μας πεις και εσυ ποσα εχασες και μην ξεχασεις να μετρηθεις και σε ποντους γιατι θα χασεις και απο αυτους σιγουρα.... Φιλακια
20-02-2011, 20:53 #1413
λοιπον μετα που διαβασα σχεδον όλες τις σελιδες (καποια σχολια τα περασα γιατι δεν εχω τοσο πολυ χρονο) θα ξεκινησω και εγω΄. Παω φαρμακείο αύριο. Βαρέθηκα να προσπαθώ και να χάνω μισο κιλό την εβδομαδα, μπας και κουνηθεί η ζυγαρια και αλαξει η διαθεση μου...
20-02-2011, 21:05 #1414
angel, μισό κιλό τη βδομ ειναι πολύ καλά.
20-02-2011, 21:42 #1415
Ηι... και εγω που διαβασα τα σχολια σας και απο φιλους που έχουν παρει το τo Lipotox έχω ακουσει μονο καλα σχολια. Δεν ήξερα οτι υπαρχουν δυο ειδη, χαπια και φακελακια αλλα αφου έχουν καλυτερα αποτελεσματα και τα δυο θα παω αυριο στο φαρμακειο να τα παρω και να τα αρχισω. ...Καλη βδομαδα σε ολους και μολις και καλα αποτελεσματα σε ολους!
22-02-2011, 02:46 #1416
Γεια σας παιδια!!!ειμαι καινουριο μελος και ενω διαβαζα τις συνομιλιες σας μπορω να πω οτι ψιλο πειστηκα να παρω τα lipotox.ειμαι 1.70 και 97 κιλα.εχω χασει τους τελευταιους 2 μηνες μονη μου 10 κιλα απλως κοβοντας τα περιττα.δυστυχως εκανα το λαθος καποτε να κανω σκληρο πυρινικη διαιτα και να φτασω στα 58 κιλα τελειως μονη μου χωρις καμια βοηθεια και σε παρα πολυ μικρο διαστημα.
(35 κιλα σε 2 μηνες).απο τοτε βαριεμαι τις διαιτες.δισανασχετω και δεν χανω τοσο ευκολα γιατι εχω και υποθυρεοειδισμο.
εχω ομως καποιες αποριες για τα χαπια και ελπιζω να μου τις λυσετε. αρχικα ειναι οντως φυσικο προιον και οχι χημικο?επειτα καπου διαβασα οτι επηρεαζει το θυρεοειδη και τον επαγρυπνει ισχυει?δηλαδη αν τα ξεκινησω θα εχω προβλημα ?(παιρνω Τ4 των 112mg)
και επισης εαν εγω τα παρω και συνεχισω την διατροφη που κανω δηλαδη κομμενα ψωμια γλυκα αναψυκτικα και το βραδινο.τρωω δηλαδη το μεσημερι οτι εχει το σπιτι.οτι και να ειναι αυτο με καμια φρυγανια εαν θελω χωρις ψωμι χωρις αναψυκτικα κ τα γλυκα εχω να τα μυρισω (οχι να τα φαω) απο τελος δεκεμβρη και το βραδυ την βγαζω με κανα φρουτο η κανα γιαουρτι.θα ειναι αποτελεσματικα εαν συνεχισω ετσι ή πρεπει να ακολουθησω το προγραμμα που δινεται απο τα χαπια????
Όταν έχεις έναν αληθινό και ειλικρινή στόχο τότε μπορείς να τον πετύχεις...!:smilegrin::smilegrin::smilegr in::smilegrin::smilegrin:
22-02-2011, 02:48 #1417
καλωσηρθες, γνωμη μου ειναι αν δε ρωτησεις τη γιατρο σουυ μη παρεις τιποτε...δεν παιζουμε με τις ορμονες...
22-02-2011, 10:19 #1418
badgirl θα συμφωνησω... δεν παιζουμε με την υγεία μας.
22-02-2011, 19:13 #1419
Γεια σας!Είμαι καινούρια στο forum και παίρνω κουράγιο από τα όσα λέτε!
Έχω ακούσει καλά λόγια για το LIPOTOX και αν και "φοβιτσιάρα" είπα να κάνω μια προσπάθεια και με αυτά.
Ήθελα να ρωτήσω...Αν ακολουθήσουμε μόνο τις ταμπλέτες και όχι τα φακελάκια,θα έχουμε πιο αργό αποτέλεσμα απ'ότι θα είχαμε αν τα χρησιμοποιούσαμε συνδυαστικά;...
22-02-2011, 19:42 #1420
LIPOTOX
Καλη αρχη σου ευχομαι! Μονο με τα Lipotox χαπια χανεις κιλα αλλα πιο αργα. Mε τα φακελακια μαζι πολυ γρηγορα! Οταν τα ξεκινησα εγω ειχα σκοπο να το κανω για 2-3 βδομαδες αλλα οταν ειδα οτι ειχε αποτελεσμα τωρα το συνεχιζω. Σιγουρα με τα χαπια και φακελακια θα δεις αποτελεσμα απο την πρωτη βδομαδα. Δεν ξερω ποσα κιλά εισαι αλλα θα το δεις... και οπως ειπα να μετρηθεις και σε ποντους.. Φιλια και καλη αρχη και να μην ξεχασεις να μας πεις ποσα κιλά έχασες....
22-02-2011, 19:52 #1421
Ρε παιδιά σκεφτήκατε ποτέ οτι αν χάναμε τα κιλά με τα χάπια, τότε θα το ρίχναμε όλοι στα χάπια και δε θα υπήρχε ούτε ένας με παραπάνω κιλά????????!!!!!!
Σιγά μη μας σώσουν τα lipotox.
Εγω προσωπικά έπαιρνα για κάτι μήνες (μόνο χάπια, και ήταν αρκετά) όμως τσάμπα τα έπαιρνα γιατί εκείνη τη περίοδο έτρωγα και ουσιαστικά πίστευα οτι με τα χάπια και καλά θα σωθώ! Σιγά! Τα lipotox ΔΕΝ καίνε λίπος!!!! Απλά σου προκαλούν φούσκωμα έτσι ώστε να φάς λιγότερο...
Εμένα δε με ένοιαζε αν φούσκωνα λίγο και έτρωγα κανινικά! Ασε που μετά τα συνήθισε ο οργανισμός μου και δε καταλάβαινα οτι φούσκωνα κιόλας.
Για τα φακελάκια δεν εχω ιδέα δε δοκίμασα γιατί είναι ακριβός ο συνδιασμός(χρηματικά).
Επίσης νομίζω (αν θυμάμαι καλά) οτι είναι χημικά (το λεω χωρίς σιγουριά, αλλά στο φαρμακείο ρωτάς και σου λένε, σε γιατρό όπως είπαν τα κορίτσια πιο πάνω ακόμη καλύτερα!)
Τα xs νομίζω είναι φυσικά!
Αλλά μη παραμυθιαζόμαστε έτσι. Μας πιάνουν κιρόιδο!
22-02-2011, 22:37 #1422
Σίγουρα το Lipotox(φυτικό είναι) και το κάθε σκεύασμα δεν θα αντικαταστήσει τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή και όποιας μορφής άσκηση μπορεί ο καθένας για να χάσει τα όσα κιλά θέλει...Απλά κατά τη γνώμη μου θα δώσει ένα μικρό έναυσμα και μια "αισιοδοξία" στην όλη διαδικασία.Διαφορετικά νιώθεις όταν βλέπεις στη ζυγαριά μισό κιλό π.χ μείον και αλλιώς όταν βλέπεις ένα...
22-02-2011, 22:40 #1423
επίσης είναι διαφρετικά όταν χάσεις 5 κιλά και δε τα ξαναπάρεις, και διαφορετικά όταν χάσεις 5 κιλά και πάρεις 10 πίσω
22-02-2011, 22:47 #1424
Ciciliana μαζι σου !!!!! Αληθεια αφου το σκευασμα εχει τοσο θεαματικα αποτελεσματα γιατι δεν το συνταγογραφουν οι γιατροι?
Και δευτερον αν ειναι να ακολουθησω ενα αυστηρο διαιτολογιο , ετσι κι αλλιως θα χασω και μαλιστα κιλο ............Ειδικα αν πινω και δυο λιτρα νερο την ημερα.......... Προτιμω να κανω ενα spa με τα χρηματα που θα δωσω να το ευχαριστηθω και να συνεχισω πιο ορεξατη!
22-02-2011, 22:52 #1425
άσε.. είναι ελεύθερο στην αγορά. κορτίτσια (κ αγόρια) ορμήξτε μη χάνεται καιρό πλέον με άσκοπες και στερητικές δίαιτες:lol: (σαν διαφήμιση ακουστηκε)
μα κάνουν 30? νομίζω τα χάπια. και παίρνεις ΄4 με 5 τη μέρα νομίζω...
με 30? κάθομαι φτιάχνω νύχια και ένα σωρό άλλα πράγματα.. που με κανουν όμορφη και δε με αρρωσταίνουν
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια