LIPOTOX/ XS - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 115 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Senior Member
    αυστραλιανο κεμπριτζ! μαλιστα χαχαχαχα
    εννοειται δεν πετησα καν σε καποια απο αυτα που ειπες πολυ απλα γιατι δε με προδιεθετε το σαιτ...
    κ ας ελεγε κ NOVARTIS πανω. αμα δε μου κανει κλικ δεν...
    κ νομιζω οποιαδηποτε μεγαλη φαρμακευτικη θα εμπαινε στον κοπο να φτιαξει κατι αξιολογο ή καθολου.
    Ασε που ειδα το μωρο-εμβρυο απο κατω fillip κ δεν ηθελα να μαθω τι μπορει να λεει!

Senior Member
    ΥΓ ποσο χαιρομαι που τα ειχα πεταξει οπως ηταν! κ ας εκλαιγα τα χρηματα! ηξερα οτι κανω το σωστο!
    εκμεταλλευση κ χαπακωμα τελος. καλυτερα να φαω

Senior Member
    όσο για το xs προφανώς και είναι απλά βιταμίνες έτσι;

Junior Member
    Απ'όσο ξέρω ναι...Βιταμίνες και πράσινο τσάι είναι στην ουσία...Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος βέβαια!

Senior Member
    Δε ρώτησα, συγνώμη δε το έγραψα σωστά. Είναι απλά βιταμίνες.-

Junior Member
    Α!Οκ!Λάθος μου!ʼρα σωστά ξέρω...! :P

Senior Member
    ναι ετσι μου ειχε πει ο διαιτολογος μου οταν τον ρωτησα γιαυτο,
    αλλα κ παλι να πινω σκονες για να παρω βιταμινες...?
    υπαρχουν κ τροποι μεσω της διατροφης πολυ χορταστικοι, μυρωδατοι και ικανοποιητικοι στο ματι!
    εγω ηθελα ναι κ σωσε τοτε να παραμυθιαστω κ τα πηρα αλλα τελικα τον ακουσα κ δεν τα χρησιμοποιησα.
    αυτολεξη μου ειπε (ο διαιτολογος) "αν τα παρεις δε θα σου προκαλεσουν κατι αλλα δε θα κερδισεις κ κατι".

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Δε ρώτησα, συγνώμη δε το έγραψα σωστά. Είναι απλά βιταμίνες.-
    :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by BLUEBLUE1982
    Alma libre δεν καταλαβαινω γιατι εισαι έτσι με τα Lipotox που με βοηθανε... και σε γιατρους (εχω θυροειδη) εχω παει και ολες τις διαιτες εχω κανει και ολα τα σκευασματα εχω δοκιμασει. Επισης η φαρμακοποιος που μου τα προτεινε μου διαβασε και το τι περιεχουν. Εγω ειμαι ευχαριστημενη οπως και η φιλη μου που το αρχισαμε μαζι. Επισης σε οσους το εχω πει και εχουν κανει μονο μερικες μερες έχουν χασει εστω και λιγα κιλα....
    BLUEBLUE1982, δεν εχω τιποτα με τα lipotox ,αν εσένα σε βοηθουν συνεχισατε μια ζωη. Προσωπικα με θυροειδη θα απεφευγα να παρω οποιοδηποτε σκευασμα και θα επεμενα με ενδοκρινολο και διαιτολογο . Καποια στιμγη θα ειχα αποτελεσμα . Δεν θεωρω οτι το lipotox ειναι το μαγικο χαπι που λυνει το προβλημα .
    Διαφωνω ομως μαζι σου γιατι προτεινεις και παροτρυνεις και αλλα ατομα να το παρουν χωρις να ξερεις το ιστορικο τους. Και μαλιστα οχι μονο να το παρουν αλλα να γραψουν αναλυτικα τα υπεροχα αποτελεσματα που εχει......... τοση εμμονη λες και εχεις προσωπικο συμφερον απο το lipotox.
    Σε ενα forum ομως με ατομα με διατροφικες διαταραχες , το ζητουμενο ειναι η εκπαιδευση της σωστης διατροφης και οχι η πρασκαιρη απωλεια καποιων κιλων με σκευασματα και αλχημειες που μπορει να γυριζει boomerang και να κανει ενα μεταβολισμο ακομα πιο νωθρο .
    Δεν ειναι site διαφημισεων προιοντων αδυνατισματος , αλλα site διατροφικων διαταραχων που μεσα απο συζητηση και προβληματισμο ο καθενας προσπαθει να καταλαβει τι κανει λαθος .
    Ελπιζω να καταλαβες γιατι ειμαι κατα .......
    Ευχαριστω....

Junior Member
    Εγω ειμαι καινουργιος και θελω να αρχισω να παιρνω το Lipotox και διαβασα σε διαφορα sites σχετικα με το προιον. Εδω διαβασα και για τα φακελακια που δεν ηξερα. Ειμαι 152 κιλα και πρεπει να χασω οπως καταλαβαινετε. Η ζωη μου ειναι αρκετα βαρετη μιας και τα κιλα μου με δυσκολευουν. Αν καποιος με τα κιλα τα δικα μου τα εχει δοκιμασει ας μου πει. Εγω σημερα τα αρχισα.

Junior Member
    Γεια σας και απο εμένα, ήθελα να σας πω την εμπειρία μου, πριν 2 χρόνια ήμουν και εγώ στη φάση τησ διαιτας , είχα κανει πάρα πολλές, αλλά το αποτέλεσμα ήταν 4-5 κιλά, μετά κουραζόμουν τα παρατούσα, μου έφτεγαν οι διαιτολόγοι , ο θυροειδής μου, βασικά τα πάντα..............
    Μια μέρα πήγα στο φαρμακείο κ είδα τα lipotox(χάπια),μαζι με δίαιτα το μόνο που κατάφερα σε ένα μήνα να χάσω 1,5κιλά, ήμουν όμως 87κιλά και πινούσα πολύ, τότα σηνάντησα μια φίλη που έπαιρνε και τις σκόνεσ lipotox και είχε χάσει 15 κιλά, πήγα στο φαρμακείο αμέσως και τισ πήρα κ εγώ σε 3 μήνες ήμουν 63 κιλά, είχα χάσει 24 κιλά είχε γίνει το θαύμα, τώρα μετά απο 2 χρόνια είμαι 65 κιλά, και χτές ξεκίνησα πάλι τα lipotox θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά, δε ξέρω αν αυτή τη φορά θα έχω τόση αντοχή, γιατί παιδία θέλει πολύ αντοχή για να κάνεις ακριβώσ το προγραμμα που λέει..................

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Aυτός είναι ο δικτυακός τόπος της εταιρίας που κάνει τα χάπια... όποιος κρίνει οτι μπορεί να εμπιστεύεται τα προϊόντα τους ας το κάνει.
    σοβαρη εταιρια

Senior Member
    Ο καθένας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του ..........

Junior Member
    Originally posted by Alma libre
    Originally posted by BLUEBLUE1982
    Alma libre δεν καταλαβαινω γιατι εισαι έτσι με τα Lipotox που με βοηθανε... και σε γιατρους (εχω θυροειδη) εχω παει και ολες τις διαιτες εχω κανει και ολα τα σκευασματα εχω δοκιμασει. Επισης η φαρμακοποιος που μου τα προτεινε μου διαβασε και το τι περιεχουν. Εγω ειμαι ευχαριστημενη οπως και η φιλη μου που το αρχισαμε μαζι. Επισης σε οσους το εχω πει και εχουν κανει μονο μερικες μερες έχουν χασει εστω και λιγα κιλα....
    BLUEBLUE1982, δεν εχω τιποτα με τα lipotox ,αν εσένα σε βοηθουν συνεχισατε μια ζωη. Προσωπικα με θυροειδη θα απεφευγα να παρω οποιοδηποτε σκευασμα και θα επεμενα με ενδοκρινολο και διαιτολογο . Καποια στιμγη θα ειχα αποτελεσμα . Δεν θεωρω οτι το lipotox ειναι το μαγικο χαπι που λυνει το προβλημα .
    Διαφωνω ομως μαζι σου γιατι προτεινεις και παροτρυνεις και αλλα ατομα να το παρουν χωρις να ξερεις το ιστορικο τους. Και μαλιστα οχι μονο να το παρουν αλλα να γραψουν αναλυτικα τα υπεροχα αποτελεσματα που εχει......... τοση εμμονη λες και εχεις προσωπικο συμφερον απο το lipotox.
    Σε ενα forum ομως με ατομα με διατροφικες διαταραχες , το ζητουμενο ειναι η εκπαιδευση της σωστης διατροφης και οχι η πρασκαιρη απωλεια καποιων κιλων με σκευασματα και αλχημειες που μπορει να γυριζει boomerang και να κανει ενα μεταβολισμο ακομα πιο νωθρο .
    Δεν ειναι site διαφημισεων προιοντων αδυνατισματος , αλλα site διατροφικων διαταραχων που μεσα απο συζητηση και προβληματισμο ο καθενας προσπαθει να καταλαβει τι κανει λαθος .
    Ελπιζω να καταλαβες γιατι ειμαι κατα .......
    Ευχαριστω....

Junior Member

Lipotox

Γεια σου Alma libre .. Ολοι ξερουμε οτι η σωστη διατροφη και η γυμναστικη ειναι το καλυτερο.. αλλα ποσοι απο εμας το κανουμε..? Τα βοηθηματα ειναι για λιγο καιρο οχι για ολοι μας τη ζωη! Μας βοηθανε να χασουμε τα κιλα μας και οταν φτασουμε στο επιθυμιτο μας βαρος τοτε κανουμε τις επιλογες μας και αρχιζουμε τη σωστη διατροφη. Επισης εμενα με βοηθησε και ψυχολογικα ... Φιλακια

Page 97 of 115 FirstFirst ... 47879596979899107 ... LastLast