LIPOTOX/ XS - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 115 FirstFirst ... 4989979899100101109 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Καλησπέρα ....πω πω....καχυποψια και νευρα.... μη μιλησω για την αισθηση χιουμορ μερικων... Δεν εχω κανένα συμφέρον ουτε παίζω αλλωστε παιχνίδια με κανεναν .Αρα δεν κανω κανενος ειδος διαφήμιση.στο λιποτοξ ή οτιδηποτε αλλο..Απλα και ανθρώπινα εξέθεσα την αποψή μου,εκτος και αν απαγορεύεται.Να σας το θέσω πιο απλα αν σας ελεγαν οτι βρέθηκε τρόπος ,οχι νυστερι, μεσα σε ενα μήνα να αποκτήσεις εσυ,ναι εσυ,υπερβαρε ή παχύσαρκε ή εστω αερατε ανθρωπε ,το τελειο σώμα..πειτε μου δεν θα το ψαχνατε;; δεν θα βαζατε τα θετικα και τα αρνητικα κατω;; ετσι λοιπον και εγω ,το ειπα αλλωστε με το πρωτο μου μνμ,οτι σας βρήκα ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ(εδω εννοειται θετικά ή αρνητικά σχολια).και εσεις συμπεράνατε και εγω δεν ξέρω τι...Οσο για την υπογραφη που έβαλα..θεώρησα,κακως βεβαια ,οτι εχετε χιουμορ..δικαιωμα σας αλλα εγω δεν θα το αλλαξω και σε οποιον αρεσει..Τελικα μονο η ελευθερη ψυχη ηταν χαλαρη και μπορεσε να απαντησει;; ειπαμε να χασουμε τα κιλα μας οχι το κεφι μας ...συναγωνιστες/ριες..Και πάλι καλησπέρα σας!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by φαγανας
    Καλησπέρα ....πω πω....καχυποψια και νευρα.... μη μιλησω για την αισθηση χιουμορ μερικων... Δεν εχω κανένα συμφέρον ουτε παίζω αλλωστε παιχνίδια με κανεναν .Αρα δεν κανω κανενος ειδος διαφήμιση.στο λιποτοξ ή οτιδηποτε αλλο..Απλα και ανθρώπινα εξέθεσα την αποψή μου,εκτος και αν απαγορεύεται.Να σας το θέσω πιο απλα αν σας ελεγαν οτι βρέθηκε τρόπος ,οχι νυστερι, μεσα σε ενα μήνα να αποκτήσεις εσυ,ναι εσυ,υπερβαρε ή παχύσαρκε ή εστω αερατε ανθρωπε ,το τελειο σώμα..πειτε μου δεν θα το ψαχνατε;; δεν θα βαζατε τα θετικα και τα αρνητικα κατω;; ετσι λοιπον και εγω ,το ειπα αλλωστε με το πρωτο μου μνμ,οτι σας βρήκα ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ(εδω εννοειται θετικά ή αρνητικά σχολια).και εσεις συμπεράνατε και εγω δεν ξέρω τι...Οσο για την υπογραφη που έβαλα..θεώρησα,κακως βεβαια ,οτι εχετε χιουμορ..δικαιωμα σας αλλα εγω δεν θα το αλλαξω και σε οποιον αρεσει..Τελικα μονο η ελευθερη ψυχη ηταν χαλαρη και μπορεσε να απαντησει;; ειπαμε να χασουμε τα κιλα μας οχι το κεφι μας ...συναγωνιστες/ριες..Και πάλι καλησπέρα σας!

εγώ προσωπικά με καχυποψία δεν βλέπω τίποτα (ούτε καν το λιποτόξ που σκέφτεσαι να χρησιμοπιήσεις,άλλο αν εγώ προσωπικά ούτε καν θα το μύριζα πόσο μάλλον να το πιω ) αλλά βλέπω με πολύ σκεπτικισμό το "Mood: θελω να παθω νευρικη ανορεξιααααα " όταν μπαίνεις μέσα σε ένα φόρουμ που πολλοί άνθρωποι είχαν-έχουν νευρική ανορεξία και εσύ μές σε χιουμοριστικό υφάκι εύχεσαι να το πάθεις,τότε σόρρυ αλλά αυτό ακούγεται/διαβάζεται κάπως.Καλό θα ήταν να σκεφτείς πως είναι προκλητικό απέναντι σε όσους αγωνίζονται να γλυτώσουν από το τέρας της ανορεξίας ή της βουλιμίας είτε οποιιασδληποτε ΔΠΤ

αααα και σχετικά με μαγικούς τρόπους που είπες,ούτε καν το νυστέρι δεν είναι μαγικό αν δεν βάλεις και εσύ το χεράκι σου!

Junior Member
    xm...νομιζα οτι ηταν στο θεμα παχυσαρκια...τεσπα...

Senior Member
    Παιδια Ειρήνη ημίν ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε .............. Λοιπον φαγανα το σχολιο για την προωθηση προιοντως σαφως και δεν απευθυνοταν σε σενα απο τα παιδια ........Αν διαβασεις το topic απο την αρχη θα καταλαβεις ποιοι "πλασαρουν το σκευασμα " Κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια χαχαχαχα........Τωρα οσο αναφορα το mood καταλαβαινω οτι το εγραψες καλοπροαιρετα γιατι αγανακτησες με τα πολλα κιλα..... Οποτε κατι τετοιο θα φανταζε σωτηριο στα ματια σου ........Πρεπει να σου πω κατα αρχην οτι ολα τα παιδια εχουν και χιουμορ και κατανοηση .......Αλλα επειδη δεν διαβαζουμε μονο το topic για την παχυσαρκια αλλα και για την νευρικη ανορεξια και βουλιμια φυσικα καταλαβαινεις οτι ειμαστε σοκοραρισμένοι απο τις περιγραφες των ατομων που εχουν νευρική ανορεξια (καποιοι απο νευρικη ανορεξια εχουν φθασει στο θάνατο) ......... Απο την αλλη καποιο ατομο που εχει νευρικη ανορεξια βλεπει το mood σου σαν τραγική ειρωνια (ζει στη δικη του πραγματικοτητα).......... Φυσικα δεν σε αναγκαζει κανεις να αλλαξεις το mood σου ........ Εισαι εδω μαζι μας να αντιμετωπισεις και εσυ οπως εμεις το δικο σου προβλημα με το φαγητο ........ Προσωπικα θα σου πω οτι με ξενιζει περισσοτερο το "φαγανας " γιατι δεν μου αρεσει να βαζουμε ταμπελες στον ευατο μας ....... Αυτοσάρκαζομαι και εγω αρκετα και πολλες φορες αλλα δεν νομιζω οτι εισαι φαγανας και εβαλες τα κιλα ........ Ο αυτοσαρκασμος δειχνει άτομο με γνώθι σαυτόν. Τελος θα χαρουμε να μας συστηθεις (οχι φυσικα ονοματεπωνυμο ) , και να μαθουμε τι διατροφολογιο ακολουθεις ........και τι αποφασισες ολα αυτα γραμενα φυσικα με πλυ χιουμορ μια το χρεωθηκες πια ........ :bisou::bisou::bisou:

Senior Member
    Φαγανα Υ.Σ. δες αυτο :http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=3129&page=4
    φιλικα παντα....

Junior Member
    γεια σε ολους!!

ειμαι νεα εδω!

να ρωτησω κατι?

παιρνω αντισυλληπτικα.

υπάρχει καποια που με αντισυλληπτικο πηρε τα λιποτοξ?

ξερετε αν υπαρχει προβλημα?

Senior Member
    kαλως ηρθες ΤΑΛΓΚΟ.Νομιζω οτι ο μονος αρμοδιος για αυτο ειναι ενας γυναικολογος.

Senior Member
    καλησπέρα και από εδω!!!

παιδιά επαιρνα Lipotox για μεγαλο διαστημα, ειχα πολυ καλο αποτελεσμα, αλλαστη συνεχεια τα πηρα ολα πισω..... θα σας προτεινα να παρετε μονο για να κανετε μια αρχη και μετα διατροφη και μονο διατροφη απο αρμοδιο και οχι απο οποιοδηποτε site!!!

αυτα.. ελπιζω ναβοηθησα....

αν δειτε εχω γραψει πριν αρκετο καιρο σε αυτο το κοματι σχετικα με το lipotox..

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω

Senior Member
    Δεν έχει οδηγίες;

Τώρα για 10 κιλά να καταφεύγεις σε τέτοιες λύσεις προσωπικά δε το καταλαβαίνω αλλά ΟΚ, όπως νομίζεις...

Junior Member
    pragmatika ειμαι καινουργιο μελος αποτα λιγα που εχω διαβασει βλεπω οτι ειναι λιγα αυτα αποατομα που οντως κανουνδιαιτες πιο πλυ για την υγεια τους ... πιστεψε με ο καθενας ομως το δικο του προβλημα το θεωρει τοπιο μεγαλο κ γω ακουω 5 κιλα κ λεω μα για 5 κιλα?αλλα οντως μπορει νανε κ στο μυαλο μας η να μην νιωθω καλα εγω με τον εαυτο μου ...παντως με κανουν να νιωθω ασχημα κ θελω να τα διωξω !ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ δηλδη λεει οτι περνεις το χαπι μετα απο 1 ωρα τι σκονι κ εχει βελακ κ μια μεριδα φαγητου (πρωτεινες ,υδατανθρακες) γραφει ανα δευτερη μερα τι σκονι κ συμπληρομα διατροφης μετα γραφει αντικαθιστα το υριο γευμα δε καταλβαινω,,,απο αυτους που τοχουνε κανει ...πρεπει να περνω το χαπικ τι σκονι κ αυτο μονο δηλαδη?δε θα τρωω?

Junior Member
    Originally posted by GAGARAS
    pragmatika ειμαι καινουργιο μελος αποτα λιγα που εχω διαβασει βλεπω οτι ειναι λιγα αυτα αποατομα που οντως κανουνδιαιτες πιο πλυ για την υγεια τους ... πιστεψε με ο καθενας ομως το δικο του προβλημα το θεωρει τοπιο μεγαλο κ γω ακουω 5 κιλα κ λεω μα για 5 κιλα?αλλα οντως μπορει νανε κ στο μυαλο μας η να μην νιωθω καλα εγω με τον εαυτο μου ...παντως με κανουν να νιωθω ασχημα κ θελω να τα διωξω !ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ δηλδη λεει οτι περνεις το χαπι μετα απο 1 ωρα τι σκονι κ εχει βελακ κ μια μεριδα φαγητου (πρωτεινες ,υδατανθρακες) γραφει ανα δευτερη μερα τι σκονι κ συμπληρομα διατροφης μετα γραφει αντικαθιστα το υριο γευμα δε καταλβαινω,,,απο αυτους που τοχουνε κανει ...πρεπει να περνω το χαπικ τι σκονι κ αυτο μονο δηλαδη?δε θα τρωω?
    Καλησπερα GAGARAS και σε ολους. Τοσο καιρο δεν εγραφα για να δω ποσα κιλα θα εχανα επιπλεον με το Lipotox και ετσι γραφω σημερα να σας πω οτι απο 20/2 μεχρι σημερα εχασα αλλα 12 κιλα και πολους ποντους!:starhit: Εφτασα τα 65 κιλα. Οταν το αρχισα ημουν 83 πηγα στα 77 το Φεβ και τωρα στα 65. Οι οδηγιες ειναι απλες... παιρνεις πρωτα το χαπι μετα απο 1 ωρα το φακελακι που ειναι το γευμα σου συν μια σαλατα. Οταν δεν εχει φακελακι παιρνεις κανονικα το χαπι μετα απο 1 ωρα τρως πρωτεινη συν σαλατα ή οσπρια και για πρωινο πρωτεινη +1 φρουτο).Ενω ελεγα οτι μολις φτασω 70 θα σταματησω ... αλλα τωρα που μπηκα στο προγραμμα συνεχιζω... Θελω να φτασω τουλαχιστον 60!!!! Μετα θα συνεχισω με σταθεροποιηση και θα το σταματησω και να σας πω την αληθεια με εβαλε σε προγραμμα να τρωω σωστα και δεν μου λειπουν τοσο τωρα τα αλλα φαγητα. Τουλαχιστον τωρα ξερω αν καπια στιγμη τα βαλω πισω θα παιρνω για λιγο το Lipotox.! Πραγματικα πριν χρονια εκανα τα παντα για να χασω βαρος χωρις αποτελεσμα. Θα σας ενημερωσω με την παραιτερο προοδο μου... Ααα και να μην ξεχασω οτι ενω πριν δεν επινα καθολου νερο με το Lipotox με εκανα να το εχω στο καθημερινο μου προγραμμα..:starhit:
    P.S -Gagaris ελπιζω να σε βοηθησα..

Junior Member
    Originally posted by talgo
    γεια σε ολους!!

ειμαι νεα εδω!

να ρωτησω κατι?

παιρνω αντισυλληπτικα.

υπάρχει καποια που με αντισυλληπτικο πηρε τα λιποτοξ?

ξερετε αν υπαρχει προβλημα?
    Καλησπερα Τalgo, μιας και ανεφερα τα αποτελεσματα μου με το Lipotox, να σου πω οτι εγω παιρνω τα Lipotox και αντισυλληπτικα και χαπια για θυρωηδη και δεν εχω προβλημα. Δειξε και εσυ τα συστατικα στο γυναικολογο σου για να εισαι σιγουρη. Ο δικος μου μου ειπε οτι μπορω να τα παρω.

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ (ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΗΜΕΡΑ!) ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΤΟΞ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΤΟΞ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ,ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΤΛ!
    ΠΧ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 5 ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΑΠ'ΟΛΑ,ΣΑΦΩΣ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΚΑ-
    ΔΕΚΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ
    ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ,ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 2 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
    Κ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ
    ΧΑΠΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ! ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ
    ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ...

ΤΩΡΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ...10?ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΓΙΑ 1-2-6 ΜΗΝΕΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΞΑΝΑΚΥΛΟΥΣΑ...
    ΤΑ ΛΙΠΟΤΟΞ ΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ. ΕΧΑΣΑ 9 ΚΙΛΑ,ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,
    ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΠΟΤΟΞ. ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΟΧΙ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠ ΕΞΩ,ΟΧΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ,ΟΧΙ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ,ΟΧΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ,ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ...
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΩΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ!
    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΩ
    ΠΙΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ....