LIPOTOX/ XS - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 115 FirstFirst ... 50909899100101102110 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member

ΓΙΑ ΤΑ LIPOTOX

Γεια σας .. είμαι νεό μέλος και θέλω να σας πω την δική μου εμπειρία.

Πριν απο ένα χρόνο ήμουν 86 κιλα με ύψος 1.72 Πήγα σε διαιτολόγο τον Μαιο και μέχρι τον Αύγουστο είχα χάσει 14κιλά!!

Πάρα πολύ καλά!!

Τα παράτησα και όλο το χειμώνα μπορώ να πω οτι πρόσεχα, εκτός απο τα Χριστούγεννα που η αλήθεια είναι σαβούριασα και πήρα 5 κιλά!!

Σε ένα μήνα παντρεύομαι και επειδή δεν έχω χρόνο για να ακολουθήσω το διαιτολόγιο που είχα (ειδικά μαγειρέματα κτλ) και η αλήθεια είναι οτι βιάζομαι , αποφάσισα να πάρω το lipotox!

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ αποτελέσματα είδα!!!

Είναι η τέταρτη μέρα (και χαπακια και σκόνη) και μπορώ να πω οτι είναι απίστευτο!!! ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ!! Δεν θέλω να τσιμπολογήσω και το φαγητό που μου επιτρέπει , το τρωω με το ζόρι!!! Έχω αδυναμία στις κρέμες γάλακτος κτλ!! Ε, λοιπόν χτες φάγανε στο σπίτι σνίτσελ αλα κρεμ και δεν με ενδιέφερε καθόλου!!!!!!

Είμαι ήδη μείον δυο κιλά!!!

Δεν θα πω όμως οτι πρέπει να μας γίνουν τρόπος ζωής.. Εγώ μόλις ΄χασω άλλα δύο θα τα σταματήσω (μην εθιστεί και οργανισμος μου) και θα πάω στην διαιτολόγο μου μετά το γάμο για να μου δώσει πρόγραμμα σταθερεοποίησης..

Junior Member
    καλησπερα..λεγομαι στασα ειμαι 26 χρ 115 κιλα με υψος 1.88.διαβαζοντας πληροφοριες για το λιποτοξ επεσα τυχαια στην σελιδα σας..εχω ξεκινησει κ εγω εδω κ 6 μερες διαιτα με λιποτοξ και ροφημα κ χαπια...αντε να δουμε πως θα παει......

Senior Member
    Καλησπέρα.Επειδή κάνω ατκινς, μπορεί κάποιος να δεί πόσους υδατάνθρακες έχουν? ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα!

Senior Member
    στο κουτι δεν γραφει πουθενα για υδατναθρακες!

Senior Member
    Originally posted by christina gavraki
    ούτε εκεί που γράφει τα διατροφικά στοιχεία?Περίεργο! όλα γράφουν!

Senior Member
    Originally posted by loukouloukou
    Originally posted by christina gavraki
    ούτε εκεί που γράφει τα διατροφικά στοιχεία?Περίεργο! όλα γράφουν!

ευχαριστώ πάντως που κοίταξες!!!

Senior Member
    τα μονα που γραφει ειναι βιοτινη,φολικο οξυ,μαγνησιο,καλλιο,μαγγαν� �ο,
    ψευδαργυρος,σιδηρος,χαλκος ,χρωμιο,σεληνιο,βιταμινες Α,Β1,Β2,Β3,Β6,Β12,
    C,D3,E,γλουταμινη,παντοθενικο οξυ,νιασινη,και εκχυλισμα φλουδας διαφορων
    φρουτων! Αυτα....

Senior Member
    [quote]Originally posted by christina gavraki
    τα μονα που γραφει ειναι βιοτινη,φολικο οξυ,μαγνησιο,καλλιο,μαγγαν� �ο,
    ψευδαργυρος,σιδηρος,χαλκος ,χρωμιο,σεληνιο,βιταμινες Α,Β1,Β2,Β3,Β6,Β12,
    C,D3,E,γλουταμινη,παντοθενικο οξυ,νιασινη,και εκχυλισμα φλουδας διαφορων
    φρουτων! Αυτα.... [/quot

τη πίκρα και αυτό το μέτρημα. εγώ έπαιρνα τα elancyl global κατι.. αλλά τα σταμάτησα γιατί είχαν 4 γρ υδατάνθρακες και είμαι στην πρώτη φάση!!!

Senior Member
    εγω παιρνω τα χαπια μονο. τα φακελακια που ειναι σκονη κ τα πινεις με γαλα η νερο,
    εχουν υδατανθρακες. δεν τα εχω παρει ομως κ δεν ξερω ποσους...

Senior Member
    loipon koiritsia moy..ta xapia ta lipotox den exoyn ydantan8rakes. ta fakelakia skonhs exoyn omws kai exoyn energeia 147kcal/fakelaki
    ydatan8rakes 12.7g
    liph 2.7....

Junior Member
    καλησπερα...σημερα εκλεισα 10 μερεσ διαιτα και παραλληλα χρηση λιποτοξ...και εχω χασει 8 κιλα!!!!!ειναι πραγματικα παραξενο και μου χει κλεισει κ η ορεξη αρκετα θα ελεγα...καλη επιτυχια σε ολες και ολους

Junior Member
    καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση, κανω την διαιτα με τα χαπια και το ροφημα.οταν ειναι η δευτερη ημερα που πινουμε το ροφημα αντικαθιστουμε οποιο γευμα της ημερας θελουμε και πριν πιουμε το ροφημα παιρνουμε τα χαπια κανονικα οπως οταν ειναι να φαμε κανονικα?

Junior Member
    καλησπέρα!

σήμερα έγινα κι εγώ μέλος της παρέας σας. Χρησιμοποιώ το Λίποτοξ ήδη από τις 28 Μαρτίου (μαζί με αυστηρή δίαιτα διατροφολόγου, βασισμένη σε πρωτείνες) και έχω δει τα εξής αποτελέσματα: Η αρχή ήταν εντυπωσιακή, έχασα 5 κιλά μέσα σε 15 ημέρες. Την επόμενη εβδομάδα έχασα 500 γρ. και αυτή που μας πέρασε άλλα τόσα. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες αδιαθέτησα και η ζυγαριά μου δείχνει να έχει τρελαθεί (κάποια στιγμή με έδειξε και 2 παραπάνω, σήμερα 1,5 παραπάνω) χωρίς όμως να κάνω την παραμικρή παρασπονδία - είμαι πολύ αυστηρή.

Τώρα το κουτί τελείωσε και δεν ξέρω τί να κάνω. Να αποδώσω το "κόλλημα" στην περίοδο ή να δοκιμάσω κάποιο άλλο χαπάκι, εγκαταλείποντας τα Λίποτοξ; Παρότι είμαι πολύ πειθαρχημένη νιώθω το ηθικό μου να πέφτει σε σχέση με την εντυπωσιακή αρχή που έκανα.

Καμία ιδέα; Εσείς ζυγίζεστε όταν έχετε περίοδο; Ευχαριστώ!

Junior Member
    Καλησπέρα! Εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει διατροφή μόνος (εννοώ χωρίς βοήθεια διατροφολόγου, δεδομένου πως έχω...αρχείο από διάφορα διαιτολόγια που ακολούθησα στο παρελθόν...χαχαχα) και σκέφτομαι να υποβοηθήσω την προσπάθεια μου με κάποιο συμπλήρωμα. Εχω πάρει πληροφορίες και για το Αlli και για το Lipotox, παρ΄όλ΄αυτά, κλίνω προς το δεύτερο, δεδομένου πως ανησυχώ με τις ανεπιθύμητες ενέργειες (διάρροια) που διαβάζω πως έχει το πρώτο, αφού λόγω είδους δουλειάς, είναι αρκετά δύσκολο να είμαι σε μια...τουαλέτα κάθε τρεις και λίγο...χαχαχα...Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το μηνιαίο κόστος του lipotox...ζητώντας παράλληλα συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημα αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...και καλή επιτυχία σε όλους μας...τους...τρυφερούς και τις...τρυφερές...χαχαχ

Senior Member
    yanni καλωσηρθες δεν ξερω εγω πηρα το cla κ ενιωσα τσιμπημα κ καψιμο στο στομαχι εχω αρχισει κ τα φοβαμαι ολα αυτα κ να φανταστεις σημερα τα ξεκινησα πρωτη μερα