LIPOTOX/ XS - Page 101
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 101 of 115 FirstFirst ... 519199100101102103111 ... LastLast
Results 1,501 to 1,515 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Το Λίποτοξ κοστίζει 30 Ευρώ και διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες ανάλογα με τα γεύματα που έχεις μέσα στην ημέρα. Κανονικά παίρνεις 1 πριν από κάθε μικρό γεύμα και 2 πριν από το μεσημεριανό & βραδυνό.

Κι εγώ διάλεξα το Λίποτοξ επειδή είναι φυτικό. Το ΑΛΙ το φοβήθηκα, να σου πω την αλήθεια.

Junior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια...θα το αγοράσω σήμερα κιόλας...το πολύ πολύ να μην κάνει δουλειά...μικρό το κακό...έτσι κι αλλιώς, 60 ευρώπουλα ήθελα την εβδομάδα (κι όχι τον μήνα) για τις...βραδυνές κρεπάλες μου (κρέπες, σάντουιτς, πιτσες, σουβλάκια και λοιπά..διαιτητικά)...Βασικά, το μόνο που θέλω να με βοηθήσει, είναι το κόψιμο της βραδυνής πείνας...είναι μαρτύριο αυτό το πράγμα...κατά τα άλλα, δεν έχω πρόβλημα, ευτυχώς χάνω τα κιλά σχεδόν όσο γρήγορα τα βάζω κιόλας....αν βρω την λύση για το βραδυνό, βρήκα την λύση και στο πρόβλημα μου...Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας...

Junior Member
    Καλησπέρα και από εμένα στην όμορφη παρέα σας! Σας διαβάζω πολύ καιρό και ήρθε η στιγμή να μπω κ εγώ στο team! Είμαι στη 2η μέρα με lipotox,χάπια και ρόφημα(το οποίο έχει πραγματικά απαίσια γεύση..) Έχω ξεκινήσει διατροφή εδώ και μία εβδομάδα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα! Καλή συνέχεια σε όλους μας!!! :grin:

Junior Member
    Paidiata to lipotox einai teleio!!! exasa 1,5 thn ebdomada xoris dieta h gymnastikh:bouncy:

Member
    Originally posted by Alice4111
    Paidiata to lipotox einai teleio!!! exasa 1,5 thn ebdomada xoris dieta h gymnastikh:bouncy:
    και μολις το κοψεις εχεις σκεφτει τι θα γινει ή θα το παιρνεις για παντα?

Junior Member
    Καλημέρες!!! 4η μέρα με lipotox,διατροφή αυστηρή και η ζυγαριά εδω και 3 μερες ακούνητη Τελικά ο κάθε οργανισμός λειτουργεί πολύ διαφορετικά.

Junior Member
    el_ena87 μηπως περιμενεις τις γυναικειες μερες σου και δεν επεσες καθολου????

Junior Member
    Pedia xrhsimopoiw to lipotox apo perusi exasa 12 kila se ena peripou mhna meta stamatisa giati eixa kourastei..kathws throusa to austhro programma sta lipotox to stomaxi mou eixe klisei kai etrwga polu periorismena kai parathrisa oti oute pollous udatanthrakes mporousa na faw me apotelesma na meinw sta idia kila apo tote pou ta stamatisa...epipleon h diatrofh mou pire alh klish egine pio ugieinh k ematha na trww swsta (dld ekopsa polles kakes sunithies pou eixa ws upervarh)... H filosofia twn lipotox einai mia diaita xamhlou glukaimikou deikth pou xaneis stathero poso lipous kathe evdomada afou kleidwneis to metabolismo sou me tin enalagh twn programmatwn kathe 1 kai 2 vdomada ths diatrofhs...Nomizw pws me voithisan polu kai twra prin 3 meres ksanaksekinisa giati thelw na xasw 10 kila akoma!!!To sunistw anepifilakta kathoti einai ena proion pou den exei parenergeies kai einai akinduno...emena me volepse kai apo apopsh grhgoradas diladh na min etoimazw 500 geumata tin mera...Kalh tuxh lipon se opion ksekinisei kai pisteuw den tha xasei

Junior Member
    Επειδή δεν περιμένω έχω αρχίσει και απογοητεύομαι snoopaki :-/
    Τι να πω..θα συνεχίσω και θα ζυγιστώ πάλι Κυριακή. Γιατί να ανεβαίνω κάθε μέρα στη ζυγαριά και αποτέλεσμα μηδέν, στο τέλος μάλλον θα με ρίξει ψυχολογικά.

Junior Member
    κοιτα λογικο ειναι καθε οργανισμος να λειτουργει διαφορετικα...βλεπω οτι τοσοι ανθρωποι λενε πως εχασαν κιλα!!!εγω δεν τα χρησιμοποιω διοτι δεν εχω βγαλει ακομα ακρη λογω του οτι εχω θυρεοειδη κ δεν ξερω τι να κανω...(οποιος ξερει ας μου πει)
    αυτο που μου εκανε εντυπωση σε σενα ασχετα με τα lipotox ειναι οτι 4 μερες λες τα παιρνεις με αυστηρη διαιτα κ δεν εχεις πεσει...κατι φταιει δεν μπορει να μην εχασες ουτε τα υγρα!!!δεν γινεται αυτο...εκτος αν ο μεταβολισμος σου ειναι πολυ αργος με αποτελεσμα να χανεις 1 κιλο καθε 3μηνο

Junior Member
    Μέχρι κ τη μέρα που τα πήρα,είχα χάσει 5 κιλά! Ήμουν ήδη στην 5η μέρα διατροφής δλδ όταν τα ξεκίνησα. Από τότε και μετά δεν κουνιέται γραμμάριο..Και το θέμα είναι πως δεν έχω πρόβλημα στο να χάσω κιλά όταν τηρώ πρόγραμμα. Ελπίζω την Κυριακή να φανεί κάποια διαφορά.

Αν ρωτήσεις κάποιον φαρμακοποιό πάντως και δείτε μαζί τις αντενδείξεις, θα σου πει αν μπορείς να τα πάρεις ή όχι

Junior Member
    Γεια σας...επειδή ακούω κάποιες φίλες πως μερικές μέρες από τότε που πήραν το lipotox, η ζυγαριά είναι...ακίνητη, έχω απλά να πω, ανεξάρτητα με το lipotox, πως δεν ενδείκνυται το καθημερινό ζύγισμα...μια φορά την εβδομάδα ζυγιζόμαστε βρε κορίτσια, κατά προτίμηση, πρωί, μετά το ξύπνημα και αφού έχουμε πάει τουαλέτα...όχι κάθε μέρα...καταλαβαίνω την αγωνία σας μπας και πέσει ο δείκτης της ζυγαριάς, όμως, αυτό είναι το σωστό...Ζύγισμα μια φορά την εβδομάδα, πχ. κάθε Δευτέρα πρωί...αυτά από μένα, και μην χάνετε την πίστη σας...είναι φυσιολογικό κάποια στιμγή ο οργανισμός να ..."κολλήσει" και η ζυγαριά να παραμένει στάσιμη...μετά από λίγο καιρό, θα αρχίσει να πέφτει πάλι...υπομονή και επιμονή χρειάζεται...:saint2:

Junior Member
    Γεια σας και απο μένα ειμαι νέο μέλος και έχω παρακολουθήσει με ενδιαφέρον την συζητηση σας γύρω απο το Lipotox, μέσα στον χειμώνα πήρα 5-6 κιλά, δεν είμαι υπέρβαρη απλά δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου και με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά αυτά τα κιλά. Έχω ξεκινήσει το πρόγραμμα Lipotox εδω και εννια μέρες αλλα θα ζυγιστώ μόλις κλείσω 2 εβδομάδες γιατι αδιαθέτησα πάνω στην μια εβδομάδα εφαρμογής του και δεν ήθελα να ζυγιστώ επειδή ίσως απογοητευόμουν. Πέρνω χαπια και φακελακια και κάνω την διατροφή που γράφει το πρόγραμμα των 10 κιλών. Η αλήθεια είναι ότι θα πήγαινα σε διαιτολόγο αλλα 2 φορές που είχα πάει στο παρελθόν ήταν και οι 2 κακιές εμπειρίες!!!(παλι γυρω στα 5 κιλά ήθελα να χάσω). Έχω διαβάσει απο άλλα μέλη εδώ οτί είναι διαιτα της πείνας αυτή που γράφει μέσα το Lipotox αλλα ειλικρινα εγώ δεν πεινάω καθόλου, ίσα ίσα που το βραδινό το τρώω αναγκαστικά (για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός μου και να κάνω καύσεις) και ας μην πεινάω!!Ειναι φυσιολογικο??

Junior Member
    Γεια σας, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας πω την προσωπική μου εμπειρία για το LIPOTOX.. Χρησιμοποιούσα το LIPOTOX το καλοκαίρι που μας πέρασε για 2 μήνες.. Ήμουν 68 κιλά και έχασα 10 κιλά και μέχρι σήμερα παραμένω στα 58 κιλά. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε κόψει την όρεξη και είχα φτάσει σε σημείο να με πιέζουν να φάω. Ίσως να ευθύνεται και το γεγονός ότι δούλευα σε ταβέρνα και είχε πολύ τρέξιμο και κούραση και γι' αυτό να μην είχα όρεξη για φαγητό. Διάβασα σε προηγούμενα σχόλια ότι είχατε φούσκωμα και μου έκανε εντύπωση γιατί εγώ δεν είχα κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα με αυτά τα χάπια είναι η τιμή τους!!! Τώρα θέλω να χάσω άλλα 8 κιλά άλλα έχω σκαλώσει στα 58.. Είχα ξεκινήσει διατροφή πριν 2 μήνες αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν ξέρω να μαγειρεύω καλά και επίσης βαριέμαι (είμαι φοιτήτρια) , διαφορετικά δεν έχω πρόβλημα με τη διατροφή.. Το ερώτημα είναι, να ξαναρχίσω το LIPOTOX(, φοβάμαι όμως να μην μου κόψει πάλι τελείως την όρεξη και δεν μπορώ να φάω..

Junior Member
    Γειααααα σας κ απο μενα.. ειμαι νεο μελος....
    διαβασα οσα λετε για το λιποτοξ... λοιπον εγω πηγα στο φαρμακειο κ ο φαρμακοποιος μου προτεινε να ξεκινησω τα φακελακια για 1 βδομαδα και υστερα να ξεκινησω τα χαπια σε συνδιασμο με τα φακελακια και εννοειτε διατροφη!!!
    ειναι η 3η μερα.. και εχω κοψει το βραδυνο εντελως ..πινω μονο το φακελακι και τπτ αλλο.....
    λετε να εχω αποτελεσμα?? ειμαι 1.68 και 71 κιλα.... θελω να χασω 6 κιλα.. θα τα καταφερω?? αντε να δουμε..!