LIPOTOX/ XS - Page 103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 103 of 115 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1,531 to 1,545 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Member
    οχι οχι δεν υπαρχει προβλημα με τους γονεις μου, απλα για να ξερω αν πρεπει να παω μαζι της

Junior Member
    mamadyo τι προβλημα σου δημιουργησαν στον θυρεοειδη????διοτι εγω εχω θυρεοειδη και ακομα ψαχνομαι να δω αν θα τα παρω η οχι!!!

Member
    ρε παιδια εγω μολις γυρησα απ τον φαρμακοποιο που πηρα τα lipotox χαπια, αλλα ανοιξα την συσκευασια και μεσα δεν ειχε οδηγιες καθολου! εδω διαβασα οτι εχει τι να τρως, τι να μην τρως, διαιτολογιο, ημερες χαριτος και αποτοξινωσης.. ολα αυτα που τα λεει?? αν μπορει καποιος ας μου τα γραψει παρακαλω πολυ!!!!!!

Junior Member
    Μέσα έχει ένα χαρτάκι με έναν προσωπικό κωδικό,τον οποίο τον βάζεις στη σελίδα του Lipotox και βλέπεις τα προγράμματα :-)

Member
    μα αυτο ειναι το προβλημα οτι μεσα στο κουτι το μονο που υπηρχε ηταν τα χαπια! κανενα χαρτακι!!

Junior Member
    Αν θέλεις σου δίνω τον κωδικό μου αφού δεν τον χρησιμοποιώ πάντως. Σου στέλνω Pm

Member
    στειλε μου! τι ειναι το pm?

Junior Member
    Προσωπικό μήνυμα

Member
    ααα πως το κανεις αυτο? ειμαι καινουρια και δεν ξερω!

Member
    να και το τικερακι μου για να ειμαστε full!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    βρε Ράνια μου,οι γονείς σου σε αφήνουν να πιείς ένα σκεύασμα που μέσα έχει μόνο φακελάκια κ τίποτα άλλο,ουτε κάποια πιστοποίηση,συστατικά κλπ ???σόρρυ κιόλας αλλα εγώ δεν θα το έδινα στο παιδί μου....

Member
    τα χαπια πηρα, οχι τα φακελακια! αχ αφηστε με εχουνε πρηξει λιγο... λογικα θα πανε στο φαρμακειο που τα πηραμε για να μας δωσει ο φαρμακοποιος αλλο κουτι!

Member
    λοιπον, πηγα και αλλαξα το κουτι που ειχα με καινουριο lipotox! απο αυριο αρχιζω κ ο θεος βοηθος!!

Junior Member
    Πάντως επειδή δεν έχει να χάσεις πολλά κιλά,καλό θα ήταν να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή για μένα χωρίς έξτρα συμπληρώματα. Καλύτερα να τα χάσεις λίγο πιο αργά τα κιλά σου και να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου με αυστηρές διατροφές,ώστε μετά να τα διατηρήσεις ευκολότερα κιόλας.

Member
    ελενα μου, ξερεις ποσες φορες το εχω προσπαθησει?? εχω ξεκινησει απειρες φορες διατροφη αλλα ποτε δεν την κραταω! μετα απο 2-3 μερες κρεπαλιαζω! ενω τωρα εχω δωσει 30 ευρω, αν δεν κρατησω την διατροφη εεε τοτε του ** :P θα ειμαι για κλαματα! ασε που θελω μεχρι το καλοκαιρι να τα εχω χασει αυτα τα 10-11 κιλα, ενω με κανονικη διατροφη θα επαιρνε παραπανω... κι απ' ο,τι εχω διαβασει απο αλλες κοπελες εδω αφου σταματησαν το lipotox μετα δεν πηραν τα κιλα τους πισω, διοτι ειχαν συνηθησει την διατροφη (οι περισσοτερες τουλαχιστον!)