LIPOTOX/ XS - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 115 FirstFirst ... 45494102103104105106114 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Τι να πω κοπέλα μου,μακάρι να σε βοηθήσει
    Εγώ πάντως τα παίρνω εδώ και 6 μέρες,κάνω αυστηρή διατροφή και ακόμα δεν έχω χάσει γραμμάριο,ενώ πριν τα ξεκινήσω έχανα κανονικά. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως εμένα τελικά μου κάνουν κακό :/ και δεν ξέρω τι να κάνω.

Member
    εμενα παλι ειναι η πρωτη μερα!! αυτο που εχω να πω για το lipotox ειναι οτι εχει αφενος απαισια γευση :S αφετερου ομως βοηθαει! το πρωι ημουν με ενα μικρο μηλαρακι και δεν πεινασα μεχρι το μεσημερι! εβλεπα αλλα φαγητα και δεν μου εκαναν αισθηση, εγω στη σαλατιτσα μου! παντως ομολογω οτι υπεκυψα σε ατασταλιες του τυπου εφαγα λιιιγο ψωμι, λιιιγο φετα, λιιιγο σοκολατα :P ακομα και απ την πρωτη μερα γιατι δεν αντεξα! ενταξει λεω αρχη ειναι ακομα, σε λιγο θα συνηθησω.. (μακαρι να ειναι ετσι!) αντε να δουμε! καλη επιτυχια σε ολες! θετικη σκεψη!!

Member
    εγώ πήρα τα lipotox (χάπια και ρόφημα).
    τα χάπια όντως έχουν χάλια γεύση αλλά το ρόφημα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! εθίζεσαι! τυφλα να έχει η milka, lacta και ότι αλλο κυκλοφορεί από σοκολάτες... το ρόφημα σε χορταίνει μιας και είναι πρωτεινούχο.
    τα χάπια σου κόβουν την όρεξη όπως δηλώνουν πολλοί, αλλά σε εμένα είχαν μια παρενέργεια. φούσκωμα... τρελό φούσκωμα. γενικά δεν έχω κοιλιά (σα πλάκα είναι.. το μοναδικό πράγμα που είναι πλάκα... πιο κάτω αρχίζουν τα βουνά και οι οροσειρές). όσο διάστημα λοιπόν τα έπαιρνα η κοιλιά μου είχε γίνει τούμπανο, πρησμένη λες και είχα φάει ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο. τί να πω...

σε 2 μήνες λέω να τα ξεκινήσω πάλι που θα έχω και την δύναμη, γιατί σε περίοδο εξεταστικής το μόνο που θες να κάνεις είναι να τρως για μέγιστη ενέργεια!
    αν τωρα για δώρο γενεθλίων πάρω και την σχετική "χορήγηση" από γονείς για λιποαναρρόφηση... υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξανασαβουριάσω και να γυμνάζομαι... καλώς ή κακώς πιο εύκολα συντηρείς ένα όμορφο σώμα παρά ένα παραμελημένο.

Senior Member
    EVANGELIA ειχες χασει? ποσα?

Senior Member
    Φρικάρω λέμε, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Βλέπω κόσμο να χάνει τις δουλειές του, να έχει πρόβλημα επιβίωσης και εδώ ψάχνουμε το καλύτερο τρόπο να πετάξουμε λεφτά επειδή βαριόμαστε να κάνουμε σωστή διατροφή. Κι αν κάποιος ακολουθεί σωστή διατροφή και προσπαθεί και δε χάνει(ελάχιστη μειοψηφία προφανώς που εδώ φαίνεται σα να είναι το 80% του πληθυσμού) να πάει σε διατροφολόγο και ενδοκρινολόγο να του βρει το πρόβλημα του, δε θα τον νοηθήσει κανένα σκεύασμα.

Διαβάζουμε όλη μέρα αηδίες εδώ μέσα... 40 τόπικ διαφορετικά για κάθε απίθανο χάπι/ρόφημα/μαντζούνι...

Senior Member
    Γιατι μου την λες ετσι βρε filippara γνωριζω οτι πρεπει να κανω μια σωστη διατροφη και ασκηση αλλα θα ηθελα κ μια ωθηση τοσος κοσμος εδω μεσα λεει οτι χανει με το lipotox ειναι τοσο κακο που ρωτησα?uzzled:

Senior Member
    Δεν αφορά προσωπικά εσένα ʼννα σε καμιά περίπτωση. Έτυχε να είναι κάτω από δικό σου ποστ.

Member
    δεν ηθελα να σας χαλασω τη χαρα.ειχα παρει λιποτοξ ενα κουτι μα τα χιλια ζορια και μπορω να πω οτι βοηθαγανε.δεν πειναγα καθοόυ και εχασα 6 ποντους απ τη μεση και 4-5 απ τα μπουτια και 2 απ το μπρατσο,απ τη γαμπα 1 αλλα η ζυγαρια εκει κολλημενη στα97/φουσκωμα δεν ειχα και τετοια αλλα ειχα τρομερους πονοκεφαλους κανα 20 λεπτο μετα το χαπι.στην αρχη σκεφτηκα μηπως ηταν τυχαιο αλλα τελικα δεν ηταν .το παθαινα καθε φορα.ισως να μην κανουν ολα για ολους.τωρα ακουσαγια το κιλοκιλλερ.ξερω γω??θα δουμε.εχω αλλα 2 λιποτοξ.θα παρω παλι το πρωι και αν δεν με ποιασει πονοκεφαλος θα τα συνεχισω.παντως βοηθαει.και το καλυτερο οτι δεν σου λειπουνε καθολου τα γλυκα.τι να πω???ξερω και γω???

Senior Member
    Μα εγω εχω μεγαλο προβλημα με τα γλυκα ειμαι τελειως εθισμενη .Παιρνω εδω και μια εβδομαδα cla αλλα αντι να δω αποτελεσματα το αντιθετο μου εχουν ανοιξει απιστευτα την ορεξη .Μεγαλη απογοητευση

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by filipparas

Διαβάζουμε όλη μέρα αηδίες εδώ μέσα... 40 τόπικ διαφορετικά για κάθε απίθανο χάπι/ρόφημα/μαντζούνι...
    :thumbup::thumbup::thumbup: σήμερα δε χάζευα τις διαφημίσεις στην τιβι....είναι απίστευτο το πόσες είδα με "μαγικά"¨χαπάκια

Member
    αννα /αν εχεις τοσο προβλημα με τα γλυκα θα σε βοηθησει σιγουρα ασε που ριχνει και το ζαχαρο οποτε οκ.αν δεν εχεις παρενεργειες παρ τα.μπορεις να παιρνεις μονο το μεσημερι αν τα φοβασαι.εγω παντως δεν αντεξα.κριμα.θα δοκιμασω τιποτα αλλο τωρα.σε 2 μηνες παντρευομαι και θελω να χασω οσο γινεται περισσοτερο

Junior Member
    Originally posted by snoopaki
    kristirc αυτα τα 10 κιλα τα εχασες σε 2 μηνες σε συνδυασμο με τα lipotox?

ναι σε συνδυασμό με το lipotox.. αλλά είναι πάντα απαραίτητο το νερό. έπινα κάθε μέρα 3 λίτρα νερό...

Member
    natali αυτο με τους πονοκεφαλους πρεπει να ισχυει και για μενα.. γενικα εχω αρκετα συχνα πονοκεφαλους, μιας και το εχω κληρονομησει απ τον πατερα μου που εχει συνεχεια και νομιζα οτι ηταν απ αυτο αλλα μαλλον ειναι απο το lipotox.. επισης σημερα εκανα την βλακεια να μην φαω μετα απο μια ωρα αφου ηπια το χαπι αλλα μετα απο 1,5-2 ωρες και με επιασε μια απιστευτη ναυτια... παλι καλα που το καταλαβα οτι ηταν απ αυτο και εβαλα κατι στο στομα μου γιατι θα εκανα εμετο!

Member
    el_ena87 τωρα ειδα το μηνυμα σου! αρχισα να ψαχνω το forum και ειδα τα μηνυματα! σ ευχαριστω πολυ!!!:bouncy: