LIPOTOX/ XS - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 115 FirstFirst ... 65696104105106107108 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by koutsoubilo

kalo einai na ta stamatiseis etsi wste na apotoxinwthei o organismos kai na ksanaksekiniseis siga siga
    [u]

den anaferw pouthena na ta ksana arxisoun ta lipotox pouthena sto prohgoumeno post mou....na diavazoume swsta ti grafoume
    :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: σωστά...δεν το λες πουθενά :smilegrin:

kalo einai na ta stamatiseis etsi wste na apotoxinwthei o organismos kai na ksanaksekiniseis siga siga na trws normal (h protash mou den teleiwnei prin to kai) ...... pou grafw na ta ksanaparei ta lipotox den katalavenw??? mipws glukia mou to diavazeis gia polosti fora opws thes?

Junior Member

p.s oso gia ta greeklish signwmh apla to keyboard mou den ta allazei giati exei xalasei. euxaristw!
    http://translate.google.com/?hl=el&tab=wT#en|el|
    oso gia afto pou mou esteiles einai metafrasths apo agglika se ellhnika ..egw grafw greeklish pou kollaei k afto den katalabenw...stamata se parakalw na eisai kunikh giati mou prokaleis mono gelio tha elega....ektithese!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αν έκανες μία προσπάθεια θα διαπίστωνες πως μεταφράζει αγγλικά-greeklish σε ελληνικά!αλλά προφανώς επιλέγεις να παραβαίνεις τους κανόνες που λένε "Θερμή παράκληση, μη χρησιμοποιείτε greeklish." δεν μπορώ να αντιληφθώ που βλέπεις την κυνικότητα,μάλλον εσύ τα βλέπεις όπως επιθυμείς!σχετικά με το αν σου προκαλώ γέλιο πολυ χαίρομαι,το γέλιο χαρίζει ζωή!!!

Senior Member
    [

oso gia afto pou mou esteiles einai metafrasths apo agglika se ellhnika ..egw grafw greeklish pou kollaei k afto den katalabenw...stamata se parakalw na eisai kunikh giati mou prokaleis mono gelio tha elega....ektithese!
    http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/index.php
    πατα εδω για να βαζεις το κειμενο σου.

μια αναζήτηση στο google και υπαρχουν ενα σωρο μεταφραστες.

Junior Member
    αν έκανες μία προσπάθεια θα διαπίστωνες πως μεταφράζει αγγλικά-greeklish σε ελληνικά!αλλά προφανώς επιλέγεις να παραβαίνεις τους κανόνες που λένε "Θερμή παράκληση, μη χρησιμοποιείτε greeklish." δεν μπορώ να αντιληφθώ που βλέπεις την κυνικότητα,μάλλον εσύ τα βλέπεις όπως επιθυμείς!σχετικά με το αν σου προκαλώ γέλιο πολυ χαίρομαι,το γέλιο χαρίζει ζωή!!!
    Ευχαριστώ τότε που θα μου χαρίσεις παραπάνω χρονιά στην ζωή μου!!! Όσο για το greeklish μου αν είναι το μοναδικό πρόβλημά σου να το λύσουμε τότε ρε παιδί μου.

Junior Member
    Originally posted by Ciciliana
    [

http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/index.php
    πατα εδω για να βαζεις το κειμενο σου.

μια αναζήτηση στο google και υπαρχουν ενα σωρο μεταφραστες.
    Ευχαριστώ Ciciliana

Senior Member
    Ευχαριστώ τότε που θα μου χαρίσεις παραπάνω χρονιά στην ζωή μου!!! Όσο για το greeklish μου αν είναι το μοναδικό πρόβλημά σου να το λύσουμε τότε ρε παιδί μου.
    Τι αξιοθρήνητο!!!!!!

To greeklish δεν είναι μια παραξενιά ή ενα πρόβλημα της Αγγελουδακι, είναι κανόνας του foroum και οφείλεις να τον αποδεκτείς. Τώρα αν το πληκτρολόγιό σου είναι που δεν αλλάζει την γλώσσα, μπορείς πολύ απλά να πας με το mouse σου κατω δεξιά εκεί που δείχνει την γλώσσα και να την αλλάξεις. Η μπορείς να χρησιμοποιάς μετατροπέα! Διαλέγεις και παίρνεις!

Junior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τι αξιοθρήνητο!!!!!!

To greeklish δεν είναι μια παραξενιά ή ενα πρόβλημα της Αγγελουδακι, είναι κανόνας του foroum και οφείλεις να τον αποδεκτείς. Τώρα αν το πληκτρολόγιό σου είναι που δεν αλλάζει την γλώσσα, μπορείς πολύ απλά να πας με το mouse σου κατω δεξιά εκεί που δείχνει την γλώσσα και να την αλλάξεις. Η μπορείς να χρησιμοποιάς μετατροπέα! Διαλέγεις και παίρνεις!
    Βλέπεις καμία διάφορα στα τελευταία μου 2 post η πρέπει να συνεχιστεί επαοριστο αυτό το θέμα; Πείτε μου για να ξέρω.

Junior Member
    Γεια σας κ απο μενααααααα!!! λοιπον περασε κιολας μια βδομαδα... ειλικρινα τα φακελακια που περνω μου εκοψαν την ορεξη ! δεν πειναω... και νιωθω φουσκωμενη λες και ετρωγα βοδια...:shocked2:
    τωρα οσον αφορα τους ποντους τα κιλα κλπ.. δεν εχω μετρηθει .. ουτε εχω ζυγιστει...
    δενξερω αν εκαναν δουλεια.. τπτ
    αυριο παω για τα χαπια...
    το σιγουρο ειναι οτι καταφερα και μπηκα σε παλια μου τζιν..
    αλλα το σωσηβιο επιμενει να ειναι εδω, αυτο δεν ξερω αν θα φυγει... :/
    αυτα τα νεα μας ! συνεχιζουμε...........
    καλη επιτυχια σε ολες μας!!!

Γενική απορία για όλους όσους έχουν χρησιμοποιήσει τα λιποτόξ: οι οδηγίες υπόσχονται απώλεια βάρους 4x γρηγορότερα- γρηγορότερα από τι;;; Δηλαδή το νορμάλ πόσο θα ήταν; Και τι να περιμένω από το ματζούνι;;;

Πάντως το γεγονός ότι το πρόγραμμα προβλέπει μια ελεύθερη μέρα κάθε εβδομάδα το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα γιατί μ' αρέσει πολύ να μαγειρεύω και έτσι εκείνη τη μέρα θα εκτονώνομαι!

Junior Member
    el_ena87 : pws paei me tous podous vlepeis diafora?
    Καλημέρα σε όλες!!!

koutsoubilo μου να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω μετρηθεί,γιατί την πρώτη μέτρηση την έκανα στις 7/05. Οι άλλοι γύρω μου όμως ήδη έχουν αρχίσει να βλέπουν διαφορά πάνω μου κι εγώ μπορώ να πω πως παρατηρώ ένα γενικό ξέπρησμα
    Συνεχίζουμε και βλέπουμε! Θα σας ενημερώσω σύντομα για τα αποτελέσματα!

Junior Member
    Pff... Απογοήτευση! Ή μου κάνει πλάκα η ζυγαριά μου και η μεζούρα μου ή τα ρούχα μου ξεχειλώνουν από μόνα τους! Γιατί οι μετρήσεις μου διαφορά δεν έχουν από τις αρχικές,ενώ τα ρούχα δείχνουν άλλα! Δεν ξέρω πραγματικά..το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξω διατροφή,γιατί με τη συγκεκριμένη δεν βλέπω φως. :thumbdown:

Junior Member
    Originally posted by puzzle
    Γενική απορία για όλους όσους έχουν χρησιμοποιήσει τα λιποτόξ: οι οδηγίες υπόσχονται απώλεια βάρους 4x γρηγορότερα- γρηγορότερα από τι;;; Δηλαδή το νορμάλ πόσο θα ήταν; Και τι να περιμένω από το ματζούνι;;;

Πιθανοτατα σε μια διατροφη από διατροφολο να χάσειϛ από 4 εωϛ 6 κιλά το πολυ... σε διαστημα ενόϛ μήνα και αν την τηρεις φυσικα κατά γραμμα και σε βοηθαει και ο μεταβολισμοϛ σου, αυτό θεωρειτε το καλύτερο αποτέλεσμα θα ελεγα! Τώρα τι συμβαίνει σε μία δίαιτά κοινή και σε φυσιολογικά πλαίσιά υπάρχουνε διαστήματα κατά τα οποία ο μεταβολισμός" μπλοκαρει" δηλαδή δεν χάνεις τα ίδια κιλά κάθε μήνα κάποιο μήνα 4 κάποιο 5 κάποιο ακόμα και 6.... ενώ τα λιποτοχ υπόσχονται τουλάχιστον απώλειά βάρους σταθερή και χάνεις σε μικροτερο χρονικό διάστημα...Πχ 10 κιλά τον μήνα αν τηρεις τα προγράμματά που έχει μέσα το χαρτάκι... τώρα κατά ποσό πιάνουν τον καθένα είναι ανάλογά με τον οργανισμό με την καθημερινή άσκησή και πολλούς άλλους παράγωντες...

Junior Member
    Originally posted by el_ena87
    Pff... Απογοήτευση! Ή μου κάνει πλάκα η ζυγαριά μου και η μεζούρα μου ή τα ρούχα μου ξεχειλώνουν από μόνα τους! Γιατί οι μετρήσεις μου διαφορά δεν έχουν από τις αρχικές,ενώ τα ρούχα δείχνουν άλλα! Δεν ξέρω πραγματικά..το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξω διατροφή,γιατί με τη συγκεκριμένη δεν βλέπω φως. :thumbdown:
    Μην απογοητεύεσαι Έλενα μου σημαντικο ρολό σε οποιαδήποτε διατροφή παίζει και η διάθεσή σου μην ζυγιστεις για μια βδομάδα και ανέβα στο τέλος της....