LIPOTOX/ XS - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 115 FirstFirst ... 75797105106107108109 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 1713

Thread: LIPOTOX/ XS

Junior Member
    Απογοητεύομαι γιατί το προσπαθώ πολύ,όχι τπτ άλλο.. Αλλά δεν πρόκειτα να με σταματήσει τπτ! Στην τελική θα μάθω να ζω πιο υγιεινά στο τέλος!

Junior Member
    Originally posted by el_ena87
    Απογοητεύομαι γιατί το προσπαθώ πολύ,όχι τπτ άλλο.. Αλλά δεν πρόκειτα να με σταματήσει τπτ! Στην τελική θα μάθω να ζω πιο υγιεινά στο τέλος!
    ʼμα το καταφέρεις αυτό θα λύσεις το πρόβλημά σου θυμήσου με

Junior Member
    Μακάρι να το καταφέρω σιγά σιγά ελπίζω να μπω σε έναν ρυθμό!

Ενθαρρυντικό αυτό κουτσουμπιλό! :smug b:

Καλημέρα!
    Τελείωσαν οι πρώτες 2 μέρες αποτοξίνωσης του Λιποτόξ: Την 1η μέρα την πάλεψα καλά, χθες το πρωί και αργά το βράδυ λύσσαξα στην πείνα. Ακολούθησα το διαιτολόγιο κατά γράμμα (χθες απλά δεν ζύγισα τα χόρτα, παίζει να έφαγα παρά πάνω από 220 γραμμάρια!), ήτοι την 1η μέρα κατανάλωσα ~1100 Kcal και τη 2η ~1400 Kcal.
    Από γυμναστική: την 1η μέρα 90' και τη 2η μέρα 45' στατικό ποδήλατο.
    Αποτέλεσμα: -1 κιλό.
    Από σήμερα ξεκινάει η πρώτη εβδομάδα από το "Πρόγραμμα Γ: για αυτούς που είναι υπέρβαροι κατά 20 κιλά"
    Οψόμεθα!

Ερώτηση 2η για τις έμπειρες του Λιποτόξ:
    Ώρες ώρες (δηλ. αμέσως μετά το φακελάκι) κι εγώ ένιωθα φουσκωμένη αλλά πίεζα τον εαυτό μου να φάει το φρούτο που πρέπει ας πούμε το πρωί και μετά μέχρι το μεσημέρι οι ώρες δεν περνούσαν. Εσείς κάνατε το ίδιο ή τρώγατε μόνο όσο και όποτε είχατε όρεξη;
    Δηλαδή τελικά τρώγατε λιγότερο από αυτό που επιτρεπόταν;
    Το ρωτάω αυτό γιατί πολλοί διαιτολόγοι επιμένουν πως πρέπει να τρώμε όλη την ποσότητα τροφής που επιτρέπουν στο διαιτολόγιο έτσι ώστε να μη μειώνουμε απότομα τις προσλαμβανόμενες θερμίδες και "αποκοιμίζουμε" το μεταβολισμό κτλ κτλ.

Junior Member
    Originally posted by puzzle
    Ερώτηση 2η για τις έμπειρες του Λιποτόξ:
    Ώρες ώρες (δηλ. αμέσως μετά το φακελάκι) κι εγώ ένιωθα φουσκωμένη αλλά πίεζα τον εαυτό μου να φάει το φρούτο που πρέπει ας πούμε το πρωί και μετά μέχρι το μεσημέρι οι ώρες δεν περνούσαν. Εσείς κάνατε το ίδιο ή τρώγατε μόνο όσο και όποτε είχατε όρεξη;
    Δηλαδή τελικά τρώγατε λιγότερο από αυτό που επιτρεπόταν;
    Το ρωτάω αυτό γιατί πολλοί διαιτολόγοι επιμένουν πως πρέπει να τρώμε όλη την ποσότητα τροφής που επιτρέπουν στο διαιτολόγιο έτσι ώστε να μη μειώνουμε απότομα τις προσλαμβανόμενες θερμίδες και "αποκοιμίζουμε" το μεταβολισμό κτλ κτλ.
    Εγώ προσωπικά πιεζα τον εαυτό μου για όλη την ποσότητά φαγητού για να την τηρώ κατά γράμμα.... τώρα όσο για τα χόρτα που λες πιο πάνω μια χούφτα σου να τα μετράς όλα....

Senior Member
    εγω οσο επαιρνα τα λιποτοξ δεν εκανα το προγραμμα που γραφει στο φυλλαδιο.
    Επαιρνα τα χαπια κανονικα,κ εκανα διαιτα ατκινς. Η απωλεια ηταν ακριβως ιδια
    με οσους ακολουθουσαν το φυλλαδιο κατα γραμμα,και δεν λιμοκτονουσα...

οκ, ευχαριστώ κορίτσια!

Member
    μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως ειναι η διαιτα ατκινς? γιατι πολυ το διαβαζω τωρα τελευταια και εψαξα στο internet και ειδα οτι ειναι διαιτα με χαμηλη καταναλωση υδατανθρακων, αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να τρως την μερα και τι οχι. ας πουμε τι καθημερινο προγραμμα κανετε εσεις με την ατκινς?

Senior Member
    θες να μπεις καλυτερα στο αλλο θεμα που λεγεται '''ξεκιναω ατκινς'' για να μην γραφουμε ασχετα εδω κ μπερδευομαστε??

Junior Member
    Καλημερα κοριτσια, παρακολουθω το σιτε αρκετες μερες..και ηθελα να σας κανω μια ερωτηση .
    Βλεπω οτι ολες εχετε παρει τα χαπακια κ ετσι τα αγορασα κ εγω, μονο που υπηρχει ενα θεμα μεσα στο κουτι δεν ειχε ουτε οδηγιες χρησης ουτε και τον κωδικο που ζητανε στο σιτε για να σου βγαλει την διαιτα και τα σχετικα.. Τι να κανω σε αυτη την περιπτωση?

Καλημέρα Τζοαννάκι!
    Ευχαρίστως να σου δώσω τον δικό μου κωδικό: μ' αυτόν νομίζω θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι: 2466.

Junior Member
    Καλημέρα και Καλή εβδομάδα puzzle,
    Σε ευχαριστώ πάρα πολυ!!!!!:wink1:
    να σου κανω κ αλλη μια ερωτηση? ειδα οτι μονα τους τα χαπια δεν φερνουν το αποτελεσμα που λεει πρεπει οποσδηποτε να παρεις και τα φακελακια?

Τζοαννάκι, ακόμα είναι πολύ νωρίς για μένα για να σου πω τι δουλεύει και τι όχι. Εγώ τείνω να πιστέψω το αντίθετο: ότι δηλαδή τα χάπια είναι το κλειδί (αν υφίσταται κάτι τέτοιο)- και τα φακελάκια δρουν επιβοηθητικά. Μ' αυτό θέλω να πω πως απ' ό,τι κατάλαβα τα χάπια είναι αυτά που περιορίζουν την όρεξη- αντικαθιστώντας στη συνέχεια τα γεύματά σου με φακελάκια διασφαλίζεις μια διατροφή φτωχή σε υδατάνθρακες και λίπη.
    Εγώ βρίσκομαι σήμερα στην 4η μέρα (2 μέρες αποτοξίνωση και 2 μέρες Πρόγραμμα 3) και έχω χάσει 1 κιλό. Πεινάω λιγότερο απ' ό,τι συνήθως αλλά η διάθεση για φαγητό δεν έχει κοπεί. Απλά μέχρι στιγμής πείθω τον εαυτό μου με νοητικές ασκήσεις ( http://www.innerwork.gr/thelisi.htm) να συγκρατηθεί γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ!
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο...