Results 1,651 to 1,665 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
02-07-2011, 04:25 #1651
Επειδη υπαρχουν αποριες για τουσ κωδικους κτλ θελω να σας πω,επειδη εχω αγορασει αρκετα κουτια lipotox,στο κουτι με τα χαπια δν υπαρχει κανενα χαρτακι π ν δινει διατροφη,στο κουτια με το ροφημα ομωσ εχει οδηγιεσ παρασκευης και προγραμμα διατροφης αναλογα με το ποσα κιλα θελει ν χασει καποιος.Σε καποια κουτια ομωσ με τ ροφημα δν δινει τν διατροφη αλλα εναν κωδικο οπου μπορεις να δεις online ολα τα προγραμματα διατροφης κ ν αποφασισεις.Στν ουσια ο κωδικοσ αντικατεστησε τις οδηγιες.Με λιγα λογια δν εχει καμια διαφορα,αν τ κουτι σας εχει ηδη μεσα τν διατροφη ειστε ενταξει,αν οχι μπειτε στο site κ πατηστε τν κωδικο κ θα σας τ εμφανισει ολα!Κ οσο για αυτο π λεει μυστικεσ φορμουλεσ κ τα λοιπα,στν πραγματικοτητα εννοει το ιδιο τ lipotox π τ χαρακτηριζουν ωσ φορμουλα αδυνατισματοσ.
- 09-07-2011, 12:43 #1652
Γεια σας και απο μενα.
Σημερα άρχισα και γω τα lipotox (χαπια + σκονη) ελπίζοντας να καταφέρω να χάσω επιτέλους αυτά τα κιλά που με τυρανάνε τόσο καιρό.
Μια ζωή είχα παραπάνω κιλά, είμαι 1.60 στο υψος και ήμουν γύρω στα 70 κιλά. Μετά τη γέννηση του γιού μου πήγα στα 76 με 77 και ενα χρόνο μετά είμαι στα 84!!! Σταμάτησα τη δουλειά λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας του μωρού (χρειάστηκε να κάνουμε 2 εγχειρήσεις ) και επειδή πρέπει να ανεβαίνουμε συχνά πυκνά Αθήνα για να μας βλέπουν οι γιατροί. Οπως καταλαβαίνετε εκάτσα σπίτι μετά από 10 χρόνια δουλειάς και ολη την ώρα μασουλούσα. Τωρα όμως κάτι πρέπει να κάνω γιατί πέρασε ήδη ένας χρόνος με παραπάνω κιλά και στο τέλος δε θα φύγουν ποτε, άσε που ουτε που θέλω να σκεφτώ ποσα θα φτάσω με μια δεύτερη εγκυμοσύνη! Στόχος τα 65.
09-07-2011, 12:49 #1653
καλή επιτυχία OlgaXania!
10-07-2011, 21:39 #1654
kαλη αρχη Ολγα απο τα ομορφα Χανια(πατριδα της μητερας μου)..
αυριο ξεκινω κι εγω...μονο με ροφηματα!
Δεν εχω και πολλες ελπιδες αλλα θα την κανω κι αυτην προσπαθεια...
καλη μας αρχη, λοιπον!
13-07-2011, 09:22 #1655
και εγω τα επαιρνα στη αρχη το λιποτοξ.. δε μου εκανε τιποτα γιατι μου φαινεται οτι τα επαιρνα λαθος...
Οσο ακολουθας το προγραμμα και δε το αλλαζεις, απο οτι φαινεται εχει αποτελεσμα, μπραβο σας παιδια! και εις κατωτερα!:bouncing:
13-07-2011, 12:42 #1656
Γειά σας. tidekpe ξεκίνησες? Γιατί τέτοια απογοήτευση? Εγώ το έχω βάλει σκοπό. Είμαι στη τεταρτη μέρα (δύο μερες αποτοξίνωση + δύο μέρες ) και μετράω ηδη -2 κιλά. Τη διατροφή την κάνω οπως λέει και δεν πεινάω. αντε να δούμε!!!
22-07-2011, 19:29 #1657
Καλησπέρα παιδιά... και γω καινούργια σε αυτό το forum. Τόσο καιρό είμαι γραμμένη στο eatingdisorters γιατί έψαχνα για επέμβαση στομάχου (την οποία τελικά δεν την κάνω) αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχε και για το Lipotox. Εγώ παίρνω lipotox εδώ και δυο μήνες. Είμαι ευχαριστημένη. Μου έχουν κόψει την όρεξη αρκετά. Πήρα τώρα και τα φακελάκια. Είδα όμως ότι έχουν ιώδιο μέσα και εκεί κόλησα. Έχω υποθυρεοειδισμό και δεν ξέρω αν πρέπει να τα πάρω. Τον ενδοκρινολόγο μου δεν τον παίρνω να τον ρωτήσω γιατί θα με αρχίσει! Έχω στείλει μήνυμα στην εταιρία και ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα.
Χάρηκα που σας βρήκα... καλή επιτυχία σε όλους!
27-07-2011, 10:26 #1658
Καλημέρα σε όλους...Αν έχω καταλάβει καλά το Lipotox μπορεί να βοηθήσει μπορεί και όχι μάλλον είναι ανάλογα τον οργανισμό. Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να τα αγοράσω και ο φαρμακοποιός μου πρότεινε να πάρω για αρχή μόνο τις σκόνες (αντικατάσταση με φακελάκι ενός γεύματος μια φορά την ημέρα) και αφού τελειώσει το 1ο κουτί και χάπια. Από την άλλη μπήκα και εγώ στην ιστοσελίδα και μπερδευτικα για να πω την αλήθεια μου..Αποτοξίνωση 2 ημερών, χάπια, σκόνες ????Τί να πρωτοκάνω?Εσείς πώς ξεκινήσατε?Tidekpe πώς τα πας?
27-07-2011, 12:55 #1659
Στην αρχή είχα πάρει μόνο τα χάπια. Αρχικά, δε μου είχαν κόψει την όρεξη (βλ. προηγούμενο post), αλλά σιγά σιγά με βοήθησαν (προς το τέλος της συσκευασίας). Αφού είχε κοπεί λίγο η όρεξη, τα σταμάτησα δυστυχώς, και επανήλθα. Εδώ και 2 ημέρες τα ξαναπήρα, μαζί με τη σκόνη αυτή τη φορά. Σήμερα είναι η 2η ημέρα αποτοξίνωσης. Δεν πεινάω ιδιαίτερα, αλλά είναι λίγο κάπως να πίνεις μόνο ρόφημα 3 φορές τη μέρα. έχασα σε 1 ημέρα 600 γραμμάρια, και θα δούμε πως πάει.
ουφ!
31-07-2011, 22:14 #1660
Vicky δεν νομίζω ότι το παρακάνεις. Σε αυτό το θέμα είμαι της άποψης "επίθεση σε όλα τα μέτωπα". Βοηθάνε πάρα πολύ. Εμένα τα χάπια μου είχαν κόψει την όρεξη περίπου την τέταρτη μέρα. Το ρόφημα είναι πάρα πολύ ωραίο. Σαν μιλκσέικ σοκολάτα. Βοηθάει πολύ. Ρένα ζυγίσεσαι κάθε μέρα? Καλή επιτυχία σε όλους σας και καλές κατηφόρες!
02-08-2011, 07:25 #1661
αρχιζω και εγω...
Καλημέρα σε όλους. Πήρα και εγω τη μεγαλη αποφαση να ξεκινήσω τα χαπια. Μετα φοβου βεβαίως για τυχον παρενεργειες κλπ...σημερα ειναι η πρωτη μερα αποτοξίνωσης (πηρα και τα φακελλακια). Ειμαι 1,60 και 67,700 κιλά (φλερταρω με τα 68) και ενω ημουν παντα μεχρι 55 απο περσυ το καλοκαιρι που εκανα μια γυναικολογικη επεμβαση πηρα αυτα τα κιλά τα οποια δεν φευγουν με τιποτα (μεσολαβησε και ενα διαστημα με αντικαταθλιπτικα ) ε καταλαβαινετε...ελπιζω να δω φως με αυτά..
καλη μου αρχή και καλη προσπαθεια σε ολους..
02-08-2011, 09:34 #1662
Σε καταλαβαινω. Κ γω έτσι τα πήρα τα οχτώ μετά απο θεραπεία γυναικολ επέμβασης κ αντικαταθλ. Αν κ ο γιατρός έλεγε πως δεν παχαινουν. Καλο κουράγιο κ καλά αποτελέσματα
02-08-2011, 09:44 #1663
δεν ξέρω ποια πήρες εσύ...εγώ πήρα για ενα 6μηνο περιπου τα ladose. Η αληθεια ειναι οτι τον πρωτο μηνα μου ειχε κοπει τελειως η ορεξη...μετά εφαγα και το καταπετασμα...αντε για να δουμε τι θα δουμε και απο αποψη του χαπιου. Εσύ κάνεις καποια δίαιτα;;
02-08-2011, 10:23 #1664
Για κρίσεις πανικού cipralex. Τώρα κάνω ατκινς με βόλεψε αν κ δεν έχω την απώλεια που θα θέλα αλλα καλύτερα να μην πεινάω παρά να χανω. Θέλω ν αντεξω σε βάθος χρονου για τα δεκαπέντε κιλά. Ας χάσω έστω κ πέντε.τρία χρόνια όλο βάζω
02-08-2011, 10:35 #1665
και εγω για κρίσεις πανικού και αρρωστοφοβία...γι'αυτο και διστασα να παρω τα λιποτοξ μηπως αρχισω και παθαινω παλι διαφορα... ξερεις..
απο την αλλη ειμαι και ανθρωπος που αμα δεν δω αποτελεσματα αμεσα βαριεμαι..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....