Results 1,681 to 1,695 of 1713
Thread: LIPOTOX/ XS
-
09-08-2011, 15:56 #1681
Tα λες πολυ ωραια μαλλον ειναι ολα στο μυαλο να το παρω αποφαση να πω τερμα
- 09-08-2011, 15:57 #1682
Ποσα κιλα ησουν οταν ξεκινησες διατροφη? Κ σε ποσο χρονικο διαστημα τα εχασες?
09-08-2011, 16:00 #1683
κ κατι τελευταιο αννα. αν ηξερες..... τι κακο κανεις στον οργανισμο σου βαζοντας μεσα σου λευκη ζαχαρη...... δες εδω....
εσυ κι ολοι οι γλυκατζηδες
Μετρώντας τους τρόπους που η ζάχαρη βλάπτει την υγεία
Η ζάχαρη μπορεί να καταστείλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βλάψει τις άμυνες εναντίον μεταδοτικών ασθενειών.
Η ζάχαρη αναστατώνει τις οργανικές συγγένειες του σώματος΄ προκαλεί ανεπάρκειες χρωμίου και χαλκού και παρεμβαίνει στην απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει μια ραγδαία αύξηση της αδρεναλίνης, υπερδραστηριότητα, ανησυχία, αδυναμία συγκέντρωσης, και ιδιοτροπίες στα παιδιά.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει μια σημαντική αύξηση στην συνολική χοληστερόλη, τριγλυκερίδια και στην κακή χοληστερόλη και μείωση της καλής χοληστερόλης.
Η ζάχαρη προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας και της λειτουργικότητας των ιστών.
Η ζάχαρη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα και έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών, του προστάτη, του εντέρου, του παγκρέατος, της χοληδόχου κύστεως, των πνευμόνων και του στομάχου.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της γλυκόζης και να προκαλέσει αντιδραστική υπογλυκαιμία.
Η ζάχαρη μπορεί να εξασθενήσει την όραση.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα με την γαστρεντερική οδό συμπεριλαμβανομένων: όξινη πεπτική οδός, δυσπεψία, ελλειπής αναρρόφηση σε ασθενείς με εντερικές ασθένειες, αυξημένος κίνδυνος της ασθένειας του Κρόουν, και ελκώδης κολίτιδα.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση.
Η ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει στον αλκοολισμό.
Η ζάχαρη μπορεί να κάνει το σάλιο όξινο, να φθείρει τα δόντια, και να δημιουργήσει περιοδοντικές ασθένειες.
Η ζάχαρη συμβάλλει στην παχυσαρκία.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοσες ασθένειες όπως: αρθρίτιδα, άσθμα, πολλαπλή αρτηριοσκλήρυνση.
Η ζάχαρη βοηθά στην ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της Κάντιτα.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει χολόλιθους.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή σκωληκοειδούς απόφυσης.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αιμορροΐδες.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει κιρσούς.
Η ζάχαρη μπορεί να συμβάλλει στην οστεοπόρωση.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει μείωση της ευαισθησίας της ινσουλίνης και ως εκ τούτου προκαλεί ανώμαλα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης και τελικά διαβήτη.
Η ζάχαρη μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της βιταμίνης Ε.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει την συστολική πίεση.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει νύστα και μειωμένη ενεργητικότητα στα παιδιά.
Η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης αυξάνει τα μόρια ζάχαρης που προσκολλούνται και κατά συνέπεια καταστρέφουν τις πρωτεΐνες του σώματος.
Η ζάχαρη μπορεί να παρέμβει στην απορρόφηση της πρωτεΐνης.
Η ζάχαρη προκαλεί τροφικές αλλεργίες.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει τοξαιμία στην διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Η ζάχαρη μπορεί να συμβάλλει στο έκζεμα των παιδιών
.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αρτηριοσκλήρυνση και καρδιαγγειακές ασθένειες.
Η ζάχαρη μπορεί να βλάψει την δομή του DNA.
Η ζάχαρη μπορεί να αλλάξει την δομή της πρωτεΐνης και να προκαλέσει μόνιμη αλλαγή στον τρόπο που η πρωτεΐνη δρα στο σώμα.
Η ζάχαρη μπορεί να γεράσει το δέρμα αλλάζοντας την δομή του κολλαγόνου.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει καταρράκτη και μυωπία.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα.
Η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης μπορεί να βλάψει την φυσιολογική ομοιόσταση πολλών συστημάτων του σώματος.
Η ζάχαρη ελαττώνει την λειτουργική ικανότητα των ενζύμων.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του ήπατος διαιρώντας τα κύτταρα και μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα του λίπους του ήπατος.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει το μέγεθος των νεφρών και να προκαλέσει παθολογικές αλλαγές στα νεφρά όπως την δημιουργία πετρών στα νεφρά.
Η ζάχαρη μπορεί να καταστρέψει το πάγκρεας.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει την κατακράτηση υγρών του σώματος.
Η ζάχαρη είναι ο νούμερο ένα εχθρός για την κινητικότητα του εντέρου.
Η ζάχαρη μπορεί να κάνει τους τένοντες περισσότερο εύθραυστους.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και ημικρανίες.
Η ζάχαρη μπορεί να ελαττώσει την ικανότητα μάθησης, να επηρρεάσει την εχθρικότητα των παιδιών και προκαλέσεις μαθησιακές διαταραχές.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει αύξηση στα δέλτα, άλφα, και θήτα εγκεφαλικά κύτταρα τα οποία μπορούν να μεταβάλλουν την ικανότητα του μυαλού να σκέφτεται καθαρά.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για αρθρίτιδα.
Η ζάχαρη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για την ασθένεια Αλτσχάιμερ.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει ορμονικές διαταραχές όπως: αυξημένα οιστρογόνα στους άντρες και μείωση της ανάπτυξης των ορμονών.
Η ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει σε ζαλάδα.
Δίαιτες υψηλές σε πρόσληψη ζάχαρης θα αυξήσει τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.
Η ζάχαρη είναι εθιστική ουσία.
Η ζάχαρη μπορεί να είναι μεθυστική, όπως το αλκοόλ.
Η μείωση της ζάχαρης μπορεί να αυξήσει την συναισθηματική σταθερότητα.
Το σώμα μετατρέπει την ζάχαρη σε 2 με 5 φορές περισσότερο λίπος απ ό,τι σε άμυλο.
Η γρήγορη απορρόφηση της ζάχαρης προωθεί την υπερβολική κατανάλωση τροφής στα παχύσαρκα άτομα.
Η ζάχαρη μπορεί να μειώσει την ικανότητα της λειτουργίας των επινεφριδίων.
Η ζάχαρη αυξάνει τον κίνδυνο της πολιομυελίτιδας.
Η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις.
Η ζάχαρη προκαλεί υψηλή πίεση στα παχύσαρκα άτομα.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο των κυττάρων.
Η ζάχαρη αφυδατώνει τα νεογέννητα.
Η ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει ασθένειες των ούλων.
09-08-2011, 16:04 #1684
οταν ξεκινησα ημουν 89 κιλα.
εχανα 7 κιλα σε διατροφη ενος μηνος.... σταματουσα για λιγο... ετρωγα οτι να ναι.... μετα ξανασυνεχιζα..... ξαναεχανα........ δηλ σαν συνολο εχασα 17 ολοκληρα κιλα σε διαστημα πανω κατω 3 μηνων ...
μηδενικη γυμναστικη.. λιγο περπατημα..
μολις χτες ενταξξα στη καθημερινοτητα μου το τρεξιμο κ εβαλα σκοπο να ανεβαινω καθε μερα εναν λοφο.. να τον κατεβαινω τρεχοντας.. κ να τρεχω κ καθε πρωι νηστικη σε παρκο.
μερικα σκουατ.. μερικοι κοιλιακοι.... πραγματικα χτες που ετρεξα μου φτιαξε η διαθεση.
09-08-2011, 16:17 #1685
Σε ευχαριστω πολυ ειναι πολυ δυσκολο να κοψω τη ζαχαρη ειναι εθιστικη πραγματικα κ να φανταστεις τον καφε τον πινω σκετο με τα γλυκα κ κυριως με τη σοκολατα εχω θεμα
10-08-2011, 15:03 #1686
:wink1:
10-08-2011, 15:05 #1687
κανε μια προσπαθεια να μη φας καθολου γλυκα κ σοκολατα.. κι αν δε αντεχεις φαε ενα μικρο κομματακι μαυρη σοκολατα.. η λιγο παστελι.... κ σιγα σιγα θα συνηθισεις.. κι οταν μετα απο καιρο φας κατι γλυκο το πιθανοτερο ειναι να σε λιγωσει η πρωτη μπουκια κ να το παρατησεις...
16-08-2011, 10:24 #1688
Originally posted by thakis7
Γεια σας ,
είμαι 34 χρονών,1.78 και κοντά στα 140 κιλά.
Κατάφερα μέσα σε 10-12 χρόνια από 90 κιλά να πάρω 50-60 κιλά.
Δοκίμασα δίαιτες,γυμναστήρια αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα προσωρινό,δηλαδή μπορεί να έχανα 10-15 κιλά
αλλά στην συνέχεια έπαιρνα 20-25 κιλά.Χαμένος κόπος...
Τα 2 τελευταία χρόνια δέχομαι προσβολές από ανθρώπους για την σωματική διάπλαση μου και φυσικά απορρίψεις από το γυναικείο φύλλο
με την δικαιολογία ότι μετράω σαν άντρας,αδικώ τον ευατό και με θέλουν αδύνατο.
Από 15 Μαίου ξεκίνησα προσπάθειες για να αλλάξω συνήθειες , να τρώω πολλές φορές την ημέρα αλλά με μικρές μερίδες γιατί η συνήθεια μου
ήταν να τρώω μόνο το βράδυ και σε μεγάλες ποσότητες συν η αδυναμία που είχα στα γλυκά.
Εν μέρη κάτα 70-80% έχω καταφέρει να αλλάξω συνήθειες και να μην τρώω το βράδυ.
Χωρίς την υπερβολική δίαιτα (κόψιμο ψωμιού,γλυκών,ζάχαρης,τηγα� �ιτών) κατάφερα από 150 κιλά να πάω στα 140 κιλά.
Θα μπορούσα να είμαι λιγότερα κιλά εάν δεν έπινα και μπύρα στις εξόδους μου και έπινα για παράδειγμα ένα perier.
Ξεκίνησα κι εγώ το lipotox και ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα μαζί με αυτό το σύστημα διατροφής που ακολουθώ.
Είμαι πάρα πολύ αγχωμένος γιατί η παχυσαρκία (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια) μου έχει κάνει κακό και παράτησα τον ευατό μου.
Είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν φαινομενικά από την εμφάνιση σου , μα από την άλλη , οι ανθρώποι έχουν το κόλλημα.
Γενικά απογοητεύομαι και πολλές φορές δεν έχω πίστη στον ευατό μου.Ελπίζω να οπλιστώ με υπομονή και να καταφέρω
να νικήσω τον ευατό μου που είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αντιπαλός μου.
Ευχαριστώ πολύ!
16-08-2011, 11:15 #1689
γεια σου thakis7
υπομονη
και επιμονη
χρειαζεται
συνεχισε
16-08-2011, 12:07 #1690
Καλημέρα Θάκη και καλώ ήρθες, εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι (και παρακάτω) θα έρθεις!!!
Υπομονή και συνεχή συνειδητή προσπάθεια χρειάζεται, τίποτα άλλο
17-08-2011, 10:30 #1691
Originally posted by filipparas
Καλημέρα Θάκη και καλώ ήρθες, εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι (και παρακάτω) θα έρθεις!!!
Υπομονή και συνεχή συνειδητή προσπάθεια χρειάζεται, τίποτα άλλο
έχω φτάσει στα όρια της απογοήτευσης όχι μόνο λόγο παχυσαρκίας αλλά και απόρριψης οπότε προσπαθώ να το αλλάξω αυτό και το μόνο που κάνω είναι υπομονή και όταν έχω χρόνο κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι :wow:
17-08-2011, 10:31 #1692
Originally posted by angelaorangel
γεια σου thakis7
υπομονη
και επιμονη
χρειαζεται
συνεχισε
17-08-2011, 13:10 #1693
ASTARTE πολυ ενθαρρυντικα αυτα που λες γιατι εχω κ εγω σκοπο να παω σε διατροφολογο...δεν εχω ομως υπομονη να κανω διαιτα πολυ καιρο...αλλα ανα εχανες 7 κιλα τον μηνα ειναι τελεια...εχω καλο μεταβολισμο..χανω ευκολα αρκετα..οχι οσο καποτε βεβαια (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) γιατι μου παρουσιαστηκε και ο θυρεοειδης...ηθελα ομως να παρω και τα λιποτοξ για μεγαλυτερη βοηθεια...δεν ξερω ομως τι γινεται με τον θυρεοειδη μου αν τα παρω...
ευχομαι σε ολους παντως να εχετε τα επιθυμητα και τα καλυτερα αποτελεσματαααα......
18-08-2011, 09:37 #1694
Originally posted by snoopaki
ASTARTE πολυ ενθαρρυντικα αυτα που λες γιατι εχω κ εγω σκοπο να παω σε διατροφολογο...δεν εχω ομως υπομονη να κανω διαιτα πολυ καιρο...αλλα ανα εχανες 7 κιλα τον μηνα ειναι τελεια...εχω καλο μεταβολισμο..χανω ευκολα αρκετα..οχι οσο καποτε βεβαια (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) γιατι μου παρουσιαστηκε και ο θυρεοειδης...ηθελα ομως να παρω και τα λιποτοξ για μεγαλυτερη βοηθεια...δεν ξερω ομως τι γινεται με τον θυρεοειδη μου αν τα παρω...
ευχομαι σε ολους παντως να εχετε τα επιθυμητα και τα καλυτερα αποτελεσματαααα......
γεια σου ανουπακι. ουτε εγω φημιζομαι για την υπομονη μου.. πιστεψε με,, αλλα δε γινεται διαφορετικα..
για να φυγουν τα κιλα χρειαζεται υπομονη.. χρειαζονται καποιοι μηνες..
απ οτι ειδα μικρη εισαι...λες οτι χανεις κ ευκολα... κ αν εχεις πολλα κιλα τα πρωτα θα φυγουν χωρις να το καταλαβεις.
εγω προσωπικα σου συνιστω να ακολουθησεις διατροφη οπως εγω.. περαν οτι μαθαινεις κ τρεφεσαι σωστα... κ μπορεις να τη ακολουθεις κ σαν συντηρηση μετα αλλα κ σας τροπο διατροφης γιατι μια διατροφη εχει ολες τις απαραιτητες τροφες για τον οργανισμο.. χανεις υγιεινα τα περιττα κιλα.
εγω ειμαι κατα σε φαρμακα για αδυνατισμα. περαν οτι θεωρω οτι δεν κανουν τιποτα.. η εστω πολλα... θεωρω οτι μπορει να ειναι κ επικινδυνα.
ποτε δεν πηρα τετοια σκευασματα κ μια χαρα εχασα κοντα 20 κιλα απλα κ μονο με διατροφη. ουτε καν γυμναστικη. αυτη ειναι η δικη μου αποψη.. σου ευχομαι να χασεις τα κιλα που θες. μην ξεχνας.. απο σενα εξαρταται.
18-08-2011, 11:05 #1695
9/8 εως 18/8 είμαι μείον 4 κιλά .
Η πείνα μου έχει φύγει !
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....