Results 16 to 30 of 30
Thread: κουραστηκα να αποτυγχανω
-
22-08-2011, 10:56 #16
Originally posted by Lil
Για να το κανεις πρέπει να πάρεις ένα κουτί χάπια που λέγονται Son Formula, τα έχουν ελάχιστα φαρμακεία αλλα μπορώ να σου πω που να τα παραγγείλεις..
Και τα vit Formula..
Τα μεν Son formula ειναι ΑΜΙΝΟΞΕΑ..
Καμια σχέση με δίαιτες εχπρες και αδυνατιστικα χάπια..
Τα vit Formula είναι βιταμινες..
Τα Son formula ειναι τα αμινοξεα που χρειαζεται ο ανθρωπινος οργανισμος και ενεργοποιειται ο μεταβολισμος, επισης σου δινουν τρομερη ευεξια..
Για μια βδομαδα τρως φρουτα κ σαλατες και παιρνεις τα χαπια.. Και δυο βιταμινες την μερα..
Αλλα με τα αμινοξεα νιωθεις σαν να εχεις φαει 2 μπριζολες μαζι με την σαλατα σου..
Χάνεις πολυ λιπος με αυτο το προγραμμα και καθολου μυικο ιστο.. Δεν μενει καμια χαλαρωση μετα..
Μαζι με τη φιλη μου πηγαμε συστημενες σε εναν επισης γιατρο στην Αθηνα. Η φιλη μου στα 105 κιλα τοτε κι εγω στα 85.
Το προγραμμα ειχε ως εξης: Την πρωτη βδομαδα τρεις φορες τη μερα μονο λαχανικα με μια κουταλια λαδι και με υποκαταστατο αλατιου και 14 καψουλες αμινοξεων καθημερινα συν μια βιταμινη και μερικες διουρητικες σταγονες καθε πρωι. Τη δευτερη βδομαδα ακριβως το ιδιο συν 120 γραμμαρια κοτοπουλο σε ενα γευμα τη μερα. Η τριτη εβδομαδα ακριβως ιδια με την πρωτη και μοναχα την τεταρτη εβδομαδα προσθεσε και μισο φλιτζανι ρυζι.
Ειμαι σιγουρη οτι διαβαζοντας το προγραμμα θα πρεπει να με περνατε για τρελλη που εβαλα τον εαυτο μου σε μια τετοια διαδικασια.
Αυτο που λενε για τα 6-7 κιλα λιπους τη πρωτη εβδομαδα δεν ισχυει σε καμια περιστωση. Ακομα και με τοση στερηση τη πρωτη εβδομαδα εχασα 4 κιλα και η φιλη μου 5 κιλα και πιστεψτε με δεν ηταν λιπος παρα μονο υγρα αφου με τις σταγονες που σου δινουν πηγαινα τουαλετα καθε μια ωρα. Αντεξα μοναχα ενα μηνα ενω η φιλη μου συνεχισε για 2 μηνες.
Μιλαμε για την απολυτη πεινα και στερηση με αποτελεσμα οταν σταματησα να ξαναπαρω τα κιλα που ειχα χασει 8 στο συνολο και να βαλω και ακομα περισσοτερα αφου εφτασα 5 μηνες μετα να ζυγιζω 98 κιλα.
Η φιλη μου ομως πηγε ακομα χειροτερα αφου ενω εκανε τη διαιτα πηγε σε ενα παιδικο παρτυ και εφαγε ενα κομματι τουρτα την επομενη μερα ηταν στο νοσοκομειο για αφαιρεση χολης.Μπορει να ειναι εντελως τυχαιο ομως εγω πιστευω οτι αυτη η διαιτα επαιξε πολυ σημαντικο ρολο για την κατασταση της υγειας της αφου επρεπε για τοσο καιρο να τρωει μονο σαλατες και να πινει 100 καψουλες τη βδομαδα συν τις διουρητικες σταγονες καθε πρωι επι 2 μηνες.
Απο εκει λοιπον που κανοντας τη διαιτα ετρωγε μοναχα μαρουλια και σαλατες τωρα δεν μπορει ουτε καν να τα αγγιξει.
Σημειωστε οτι τη διαιτα αυτη μας την εδωσε γιατρος με πιστοποιημενο ιατρειο σε κεντρικο σημειο της Αθηνας και με πολυ μεγαλο κοστος ανα επισκεψη. Υπολογιστε οτι μαζι με το κοστος των χαπιων εβγαινε περιπου στα 450 ευρω το μηνα.
Το πιο τραγικο ομως ειναι οτι η κοπελα στο ιατρειο που με ζυγιζε και εκανε τις λιπομετρησεις ηταν και αυτη που με παροτρυνε στο προκαλω εμετο οταν φαω κατι απαγορευμενο λεγοντας μου οτι ειναι κατι που κανει και αυτη οταν χρειαστει και οτι δεν διατρεχω κανενα κινδυνο. Ευτυχως το δοκιμασα μοναχα τρεις φορες και δεν το συνεχισα λογω οτι μετα τον εμετο ενιωθα αρρωστη και δεν μπορουσα ουτε καν να πάω στη σχολη μου.
Συγγνωμη για το πολυ μεγαλο κειμενο γιατι ξερω οτι ειναι κουραστικο ομως ακομα και μετα απο τοσα χρονια και τοσες διαιτες πιστευω οτι αυτη η διαιτα ειναι οτι χειροτερο εχω κανει στον εαυτο μου και μαλιστα με συνταγη γιατρου.
- 22-08-2011, 22:38 #17
ευχαριστουμε για τις πληροφοριες renaa. παρα πολυ χρησιμο το ποστ σου, ειδικα για τα νεα μελη
26-08-2011, 00:16 #18
Φίλτατη Anzelik92...Θα ήταν αγένεια να μη συστηθώ είμαι βουλιμική, τα τελευταία 5 χρόνια(βαριά περίπτωση..) και σήμερα 22 χρονών με ύψος 1.67 και βάρος 57-60 κιλά.
Τα κιλά σου αναλογικά με το ύψος σου δεν είναι τραγικά και σίγουρα δεν είσαι παχύσαρκη(που προφανώς θα νομίζεις)
ΑΛΛΑ τα κιλά δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο φαύλος κύκλος που ακούσια έχεις δημιουργήσει:
Στέρηση(=διαίτα)------>υπερφαγικά επεισόδια--------->εμετοί ή εξαντλητική γυμναστική
και ξανά...
Στέρηση(=διαίτα)------>υπερφαγικά επεισόδια--------->εμετοί ή εξαντλητική γυμναστική
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...συνεχώς και άπειρα...και εσύ νιώθεις μια πλήρης αποτυχία...αλλά πιστεψέ με κάπου μέσα στις σκιές αχνοφαίνεται μια λάμψη. Η αλύσιδα μπορεί να σπάσει! Αλλά δε θα το κάνει κανείς άλλος παρά ΕΣΥ η ίδια. Ο άνθρωπος έχει απίστευτα αποθέματα δύναμης να ξεπεράσει και τις πιο επώδυνες καταστάσεις, ακόμα και αν μερικές φορές δεν το γνωρίζει.
Η δίαιτα δε σημαίνει ασιτία, η δίαιτα είναι τρόπος ζωής. Μια ερώτηση που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αναφορικά με την νέα-ʽσούπερ¨ δίαιτα που έχεις ανακαλύψει ώστε να είσαι σίγουρη ότι τα κιλά που χάνεις δε θα τα ξανά πάρεις είναι αυτή: Θα μπορούσα να τρέφομαι έτσι για όλη μου τη ζωή; Αν απαντήσεις "ναι" έχει καλώς. Αν απαντήσεις "όχι" τότε στο υπογράφω θα πάρεις πίσω ΟΛΑ τα κιλά που έχασες και κάποια έξτρα για "δωράκι"...
Όσο για τα θαυματουργά συμπληρώματα διατροφής...μου επιτρέπεις να γελάσω σαρκαστικά...:yawn:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και να σου δώσω το πιο ατράνταχτο επιχείρημα; Αν είχε ανακαλυφθεί κάτι τέτοιο κανένας πια δεν θα είχε πρόβλημα να χάσει και να διατηρήσει τα κιλά που επιθυμεί. Υπάρχουν μόνο για να συντηρούν μια ολόκληρη βιομηχανία που κρύβεται πίσω από το αδυνάτισμα και τρέφεται με αθώες ανθρώπινες ψυχές οι οποίες θα έδιναν τα πάντα για είναι όμορφες και λεπτές...
26-08-2011, 13:33 #19
η αληθεια ειναι πως την στιγμη της απογνωσης μονο ετσι σκεφτομαι.ονειρευομαι μαγικες διαιτες και γρηγορη απωλεια κιλων.dark elf εχω ζητησει ηδη ωοηθεια και εχω κανει 7 μηνες περιπου ψυχαναλυση αλλα ακομα τιποτα.σιγουρα δεν βρισκομαι πια σε αυτην την αγνοια πριν απο την ψχνλσ.τωρα ξαναζητησα. οταν αποκτω τον ελεγχο με το φαγητο εστω και για 2-3 μερες δεν τα σκεφτομαι ολα αυτα.αλλα το θεμα ειναι οτι εδω και αρκετο καιρο δεν μπορω να κρατησω αυτον τον ελεγχο πανω απο μια εβδομαδα. :sniff::sniff::sniff:
26-08-2011, 13:47 #20
anzelik92 μου ο μονος τροπος για την καταπολεμιση των βουλιμικων ειναι η σωστη διατροφη.Δεν υπαρχουν μαγικες διαιτες.Εγω προσφατα τελειωσα ενα βιβλιο για την βουλιμια που πραγματικα με βοηθησε και με ενθουσιασε πολυ.Μου εδειξε πως μπορω να τα καταφερω αν το θελησω.Δεν θελει κοπο θελει τροπο.Αν θες μπορω να σου πω τιτλο να το διαβασεις και εσυ.
27-08-2011, 01:57 #21
εχω διαβασει 4 ..θα ηθελα να μαθω για ποιο λες.ποιος ειναι ο τιτλος;;;
27-08-2011, 02:45 #22
Ονομαζεται ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του Ευαγγελου Ζουμπανεα...Εμενα μου ανοιξε νεους οριζοντες...
27-08-2011, 22:42 #23
το εχω διαβασει..
:puzzled:
27-08-2011, 22:50 #24
Τα αλλα τρια που εχεις διαβασει πως λεγονται?:puzzled:
27-08-2011, 22:54 #25
διαταραχες προσληψης τροφης. διονυσος τζαβαρας
βουλιμια συναισθηματικη διεξοδος η συναισθηματικο αδιεξοδο 90 αληθειες για να την αντιμετωπισετε
βουλιμια ξανακερδιστε τον ελεγχο
και εχω παραγγειλει κ ακομα 1. διαταραχες προσληψης τροφης του γονιδακη
27-08-2011, 23:15 #26
Σε ευχαριστω πολυ αλλα λυπαμαι πολυ δεν βοηθησα...
28-08-2011, 16:55 #27
anzelik92 μου το βιβλιο του διονυσιου τζαβαρα που μου ανεφερες που μπορω να το βρω γιατι δεν το βρηκα που κοιταξα στον ιανο?
29-08-2011, 19:47 #28
anzelik92 μου βρηκα αυτη την σελιδα με πολλα ενδιαφεροντα βιβλια για τις διαταραχες...
http://www.bookstation.gr/product2.asp?ID=169564
30-08-2011, 11:44 #29
ta eixa agorasei ola sta puplic ! rixe mia matia kai ekei ..an exoyn teleiwsei mporeis na ta paraggeileis.
30-08-2011, 12:29 #30
anzelik92 μου ευχαριστω πολυ αληθεια...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή