Χωρησμός
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Χωρησμός

Γειά σας ,

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για το συγκεκριμένο θέμα...όμως θέλω πολύ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.

Με λένε Γιώργο και είμαι 20 χρονών. Πριν 1 χρόνο αποφάσησα να χωρήσω την κοπέλα μου. Δεν ξέρω γιατί πραγματικά... ίσως επειδή ψωνήστικα με το γεγονός ότι πολύ μου λένε το πόσο όμορφος είμαι. Δεν ξέρω... ίσως επειδή πολλές κοπέλες προσπάθησαν να είναι μαζί μου και το πήρα πάνω μου.

Ένα ωραίο πρώι όμως κατάλαβα το λάθος μου αλλά ήταν αργά...Η πρώην μου (19 χρονών) μόλις χωρήσαμε προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πήγαινε σε ψυχίατρο...κτλπ. Στη συνέχεια έμαθα ότι βρήκε άλλον , αλλά πρόσφατα χώρησε.

Μετά από αρκετό καιρό κατάλαβα πόσο πολύ την αγαπώ, πιο πολύ και από τη ζωή μου , όμως δεν της το έδειξα...

Η κοπέλα μου είναι από την Αμερική (ελληνίδα ζει εκεί), ήρθε Ελλάδα για διακοπές τώρα και προσπαθώ να διορθώσω τα πράγματα χωρίς αποτέλεσμα... Της φέρθηκα και μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο όσο καιρό ειμασταν μαζί... ήμουν ΤΟΣΟ ηλίθιος όμως που την χώρησα...Υπάρχουν πολλές κοπέλες που ενδιαφέρονται για εμένα, όμως εγώ θέλω αυτή...

Κλαίω κάθε μέρα...δεν τρώω...πίνω πολύ και καπνίζω, νιώθω ατελείωτη μοναξιά και πόνο...θέλω να της φωνάξω δυνατά το πόσο την αγαπώ... όμως με αποφεύγει...

Το 50% της ζωής μου μοιάζει τελιωμένο... μετάνιωσα ρε γμτ... πονάω αφάνταστα και ξέρω οτι φοβάται να με ξανα εμπισθευθεί... εγώ εφταιξα σε όλα... και την πλήγωσα ανάλογα...

Με αδική τόσο πολύ που δεν μου δίνει μια δεύτερη ευκαιρεία...

Junior Member
    μαλλον την πληγωσες πολυ για να μη σου δινει αλλη ευκαιρια.δωσε τησ λιγο χρονο να σκεφτει γιατι η πιεση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι χειροτερο

Junior Member
    Originally posted by saki
    μαλλον την πληγωσες πολυ για να μη σου δινει αλλη ευκαιρια.δωσε τησ λιγο χρονο να σκεφτει γιατι η πιεση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι χειροτερο
    Ναι φίλε την πλήγωσα πολύ και το ξέρω...δεν την πιέζω όμως.. ευχαριστώ για της συμβουλές Σάκη.. να σε καλά...

Πριν λίγες μέρες που ήρθε από την Νέα Υόρκη ένιωσα αμηχανία όπως και αυτή...στη συνέχεια όμως τη χαιρέτησα και την καλοσώρησα. Βγήκαμε με παρεά (όχι μόνοι) , και ήμουν χάλια. Τέλος πάντων ενδιαφέρθηκε...της είπα κάτι οικογενειακά αλλά ξέρει τη ακριβώς φταίει....την άλλη μέρα ήταν ξανά λίγο σκεπτική και με απέφευγε.. και δεν με κοίταξε καν...

Στη συνέχεια φύγαμε πήγε σπίτι και ήταν χάλια... χθές την πήρα τηλέφωνο ρείχνοντας τον εγωισμό μου.. και θέλωντας να ξεκαθαρίσω τα πράγματα εντελώς, να βγούμε να μιλήσουμε. Μου είπε ότι δεν μπορεί και της είπα να με πάρει τηλέφωνο όταν αυτή μπορεί και θέλει.. της είπα οτι θα περιμένω...

Αυτά παιδιά...τις 3 τελευταίες μέρες δεν νιώθω καν τον εαυτό μου...είμαι σαν ένα άγαλμα που δεν μιλάει.. δεν σκέφτεται...δεν έχει θέληση για ζωή.

Την αγαπώ και θέλω πολύ να της το φωνάξω... μακάρι να μου δώσει άλλη μια ευκαιρία... γιατί αλλιώς δεν ξέρω τη τρέλα θα κάνω... είμαι τόσο χάλια..

συγνώμη για τα ορθογραφικά..μεγάλωσα στη Γερμανία...

Junior Member
    δεν ειμαι αγορι. το σακι βγαινει απο το βασακι. τελοσ παντων, κουραγιο και υπομονη! αφου ειχεσ την δυναμη να την διωξεισ σιγουρα θα εχεις την δυναμη να την αρνηθεις και να την ξεπερασεις.χρονος χρειαζεται απλα.αυτο πιστευω.

Member
    γεια σου φιλε διαβασα την ιστορια σου και με συγκινησε. Με αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι την αγαπας πολυ. σιγουρα αυτη νιωθει προδωμενη και πληγωμενη που της προσφερες τοσο πονο αλλα εγω πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα στη ζωη για τιποτε. Κυνηγισε την μην την αφηνεις μακρια σου. Αν και αυτη σε αγαπησε θα σε δεχτει αρκει να της διξεις ποσο πολυ την αγαπας. Κανε πραγματα για να ξανακερδισεις τη συμπαθεια της και την εμπιστοσυνη της. Μετα ολα τα υπολοιπα ερχονται. Εγω πιστευω οτι μπορειτε να εισται μαζι αν και η αποσταση ειναι λιγο δυσκολο θεμα. Παροολα αυτα η αγαπη ξεπερναει τα παντα!!!!

Junior Member
    Originally posted by agnostos
    γεια σου φιλε διαβασα την ιστορια σου και με συγκινησε. Με αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι την αγαπας πολυ. σιγουρα αυτη νιωθει προδωμενη και πληγωμενη που της προσφερες τοσο πονο αλλα εγω πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα στη ζωη για τιποτε. Κυνηγισε την μην την αφηνεις μακρια σου. Αν και αυτη σε αγαπησε θα σε δεχτει αρκει να της διξεις ποσο πολυ την αγαπας. Κανε πραγματα για να ξανακερδισεις τη συμπαθεια της και την εμπιστοσυνη της. Μετα ολα τα υπολοιπα ερχονται. Εγω πιστευω οτι μπορειτε να εισται μαζι αν και η αποσταση ειναι λιγο δυσκολο θεμα. Παροολα αυτα η αγαπη ξεπερναει τα παντα!!!!
    Έχεις δίκιο αδερφέ και ευχαριστώ για την συμπαράσταση...ακόμα περιμένω να πάρει τηλέφωνο αλλά τίποτα, δεν ξέρω πραγματικά τη να κάνω. Είμαι σε ένα μεγάλο αδιέξοδο και προσπαθώ μάταια να βγώ.

Να ξερε μόνο πόσο την αγαπώ και πόσο μετάνιωσα......νιώθω ατελείωτες τύψεις που με σκοτώνουν καθημερινά...

Senior Member
    [quote]Originally posted by saki
    δεν ειμαι αγορι. το σακι βγαινει απο το βασακι.

to ksero oti einai poli kafriko to sxolio mou alla afti i frasi mou eftiakse ti mera. xaxaxaxaxaxaxaxa na sai kala.

Senior Member
    Φιλε αφου την αγαπας προσπαθησε απο το μηδεν να την κερδισεις. Δεν ξερω τι θα κανεις παντως μην την αφησεις την κοπελα, προσπαθησε να την κανεις παλι δικια σου. Η αποσταση δν ειναι τπτ κ στο φεγγαρι να εμενε, αν υπαρχει ερωτας ολα ειναι εφικτα. Μαζι σου φιλε....

Junior Member
    Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά...

Σήμερα μου ζήτησε να βρεθούμε και βρεθήκαμε. Τις είπα ότι έχω κάνει (κακό κ καλό στον εαυτό μου γι\'αυτή) για να νιώσω καθαρός και να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.

Της είπα πως νιώθω και ότι το μετάνιωσα. Μου είπε για την απόσταση και ότι θέλει να καθήσει λίγο μόνη. Της είπα ότι την αγαπώ, αλλά μάταια. Μου είπε οτι δεν μου κρατάει καμία κακία πλέον...

Με λίγα λόγια αποφασήσαμε να μείνουμε πολύ καλοί φίλοι. Μάλλον ήταν γραφτώ τη να πω...θα συνηθήσω σε αυτή την ιδέα τη να κάνω... Η ζωή συνεχίζεται, το πάθημα ελπίζω να μου γίνει μάθημα.

Senior Member
    Αχχ με πήγες χρόνια πίσω όταν ερωτιόμουνα και εγώ και ένιωθα τόσο χάλια , μα τελικά είναι τόσο υπέροχο να αγαπάς , και αγάπη χωρίς πόνο είναι σαν καλοκαίρι δίχως θάλασσα .
    Λοιπόν εγώ δεν ξέρω άλλο τίποτα από το να προσπαθήσεις με σεβασμό και λεπτότητα , ακόμα και αν η κοπέλα δεν επανέρθει θα έχεις προσπαθήσει.
    Μην της γίνεις ενοχλητικός γίνε ξανά το όνειρο που της στέρησες κάποτε...Α και σήκωσε το κεφάλι , δες την μεσα στα μάτια , και πες σ’αγαπώ από πάντα , τρέλανε την με την αγάπη σου …, ξεχάσετε όλα τα άλλα, εγωισμούς , άλλες που σου την πέφτουν …

xaxaxax saki kai egw nwmiza oti ebgene apo to sakaki :P

Άντε ερωτευμενακι σου αφιερώνω το αγαπημένο μου τραγούδι :http://www.youtube.com/watch?v=goS0nJgkSbI

Junior Member
    απο το σακακι???απο που κ ως που?

Senior Member
    Εχουν ρήμα γλυκία μου :)

Member
    ειναι πολυ περιπλοκα αυτα τα θεματα. Δεν μπορεις να ξερεις ποτε ακριβως τι νιωθει ο αλλος για εσενα. Και εγω υποφερω πολυ που δεν μπορω να εχω αυτην που αγαπαω αλλα οταν της το ειπα ξερετε τι μου ειπαι? και εγω ειμαι πολυ δυστηχισμενη που και εγω δεν μπορω να εχω αυτον που αγαπαω και ας ειχε σχεση και με εμενα και με αυτον. Δουλευε ο ενας τον αλλο δηλαδι, αυτος αυτη και αυτη εμενα. Τελος παντον εγω σου λεω αν την θες πολυ ακομα τοτε μην εγκαταληψεις.συνεχισε να διχνεις ενδιαφερον. δεν ξερεις ποτε τι γινετε. Αλωστε εγω πιστευω ο,τι τελικα ειναι λιγες οι φορες στη ζωη που μπορουμε να αγαπησουμε και σχεδον ανυπαρκτες αυτες που ταυτορχονα μπορουν να μας αγαπησουν. καλη τυχη φιλε μου σου ευχομαι, αν τη πραγματικη αγαπη ειναι να τη ζησεις μαζι της, να τα καταφερεις και να την κερδισεις;)

Junior Member
    Originally posted by agnostos
    ειναι πολυ περιπλοκα αυτα τα θεματα. Δεν μπορεις να ξερεις ποτε ακριβως τι νιωθει ο αλλος για εσενα. Και εγω υποφερω πολυ που δεν μπορω να εχω αυτην που αγαπαω αλλα οταν της το ειπα ξερετε τι μου ειπαι? και εγω ειμαι πολυ δυστηχισμενη που και εγω δεν μπορω να εχω αυτον που αγαπαω και ας ειχε σχεση και με εμενα και με αυτον. Δουλευε ο ενας τον αλλο δηλαδι, αυτος αυτη και αυτη εμενα. Τελος παντον εγω σου λεω αν την θες πολυ ακομα τοτε μην εγκαταληψεις.συνεχισε να διχνεις ενδιαφερον. δεν ξερεις ποτε τι γινετε. Αλωστε εγω πιστευω ο,τι τελικα ειναι λιγες οι φορες στη ζωη που μπορουμε να αγαπησουμε και σχεδον ανυπαρκτες αυτες που ταυτορχονα μπορουν να μας αγαπησουν. καλη τυχη φιλε μου σου ευχομαι, αν τη πραγματικη αγαπη ειναι να τη ζησεις μαζι της, να τα καταφερεις και να την κερδισεις;)
    Ευχαριστώ αδερφέ να σε καλά φίλε...ευχομαι τα καλύτερα και για εσένα. :)

Junior Member
    καταλαβα thessalo. εβαλες λαθος τονο στο γλυκιά μου. συνηθως μπαινει στο α κ οχι στο ι. ετσι κουβεντα να γινεται...πως εισαστε παιδια?

Page 1 of 2 12 LastLast