Results 16 to 20 of 20
Thread: ΚΑΛΗΜΕΡΑ
-
24-08-2011, 12:09 #16
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά κατά συρροήν τους βγάζουν πλέον....παραδείγματα μελών και στο φόρουμ....
Και σωστότερο είναι αποφασίσει-ο σωστός- γιατρός,καθώς ο ασθενής δεν είναι γιατρός για να ξέρει ποια επέμβαση του ταιριάζει σύμφωνα με το διατροφικό και ιατρικό του ιστορικό.
Καλή επιτυχία πάντως.
- 24-08-2011, 13:12 #17
Ελιζάκι, συμφωνώ με τον Στέλιο, ψάξτο περισσότερο το θέμα του δακτυλίου, είναι αρκετά πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που βασανίστηκαν και τον έβγαλαν τελικά, ρώτα τους γιατρούς που συμβουλεύεσαι.
24-08-2011, 15:42 #18
Καλησπέρα,Ελίζα και καλώς σε βρίσκουμε.
Διαβάζοντας σε έχω την αίσθηση πως δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για την απόφαση
που δείχνεις να πήρες,δυσκολεύεσαι ν'αναλάβεις το βάρος της ευθύνης της και σκορπίζεσαι
από πληθώρα πληροφοριών και γνώμεων.Ίσως χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο να ωριμάσει
η ιδέα μέσα σου,ενδεχομένως κάποιες βοηθητικές συνεδρίες με ψυχολόγο,να οργανώσεις
τις σκέψεις σου,τις πληροφορίες σε υπέρ και κατά,τις συναντήσεις με τους χειρουργούς
ώστε ούσα έτοιμη κι ενημερωμένη,με συγκεκριμένες ερωτήσεις να λάβεις απ'αυτές τα μέγιστα
καθώς και πολλή ψυχραιμία να επεξεργαστείς την καταιγίδα,που ο εγκέφαλος σου υφίσταται.
Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρήτητα της απόφασης,που καλείσαι να πάρεις και όλο το άγχος,
που περικλείει.Αυτό το "λοιπόν,παιδιά,το αποφάσισα,θα βάλω δακτύλιο!" πού βασίστηκε;
Ποιά τα υπέρ του,που βάρυναν στην κρίση σου;Έλα,να το συζητήσουμε διεξοδικά,αν θέλεις...
25-08-2011, 09:55 #19
nadine καλημέρα και σ'ευχαριστω για το καλοσώρισμα....
πολλους μηνες τωρα ασχολουμαι με αυτη την υποθεση (χειρουργειο)...
εχω παει σε αρκετους ιατρους, εχω αρκετους γνωστουσ που ηδη εχουν κανει καποια επεμβαση και δυστυχως ή ευτυχως εχω δει και τα προβληματα που ο καθενας αντιμετωπισε..
δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν θα ηθελα να αγχωσω ή να στεναχωρεσω καποιους αποδω μεσα. προσωπικα εγω κατεληξα οτι προτιμω ν ακανω κατι το οποιο αν δεν μου κανει θα μπορεσω να το αποβαλω απο πανω μου...
ξερω οτι ειναι σοβαρη αποφαση, απλως προσπαθω να το απλοποιησω λιγο μεσα στο μυαλο μου...ετσι για να νιωσω εγω καλυτερα..
αν διαβασα σωστα εχεις βαλει δυο δακτυλιους ε?
σε τι σταδιο βρισκεσαι τωρα αν επιτρεπεται?
28-08-2011, 11:28 #20
Οι επεμβάσεις δεν είναι μπλουζάκια που άν δεν μας κάνουν θα τα αλλάξουμεΚάνουμε την πρέπουσα για την περίπτωση μας ώστε να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση από το στόχο και όχι για να δοκιμάσουμε -τελικά- ως πειραματόζωα όλα τα χειρουργεία
Αυτό το 'κουτό' επιχείρημα περί αναστρέψιμης επέμβασης,το πλασάρουν συνήθως όσοι ασχολούνται με τους δακτύλιους,ως πλεονέκτημα.Ο χρόνος και τα περιστατικά,έδειξαν ότι μόνο πλεονέκτημα δεν είναι...
Δηλαδή αν η λύση είναι να βγάλουμε τις αμυγδαλές,θα πρέπει να βγάλουμε τα κρεατάκια μήπως και λυθεί το πρόβλημα;
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....