ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Κ ΣΧΕΣΕΙΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Originally posted by thakis7
    Εγώ έχω φάει μεγάλο πακέτο .
    Ενώ δεν είχα κόμπλεξ μέσα σε 2 χρόνια μου δημιουργήσανε κόμπλεξ όσο αφορά την εξωτερική εμφάνιση και αρχίσανε να μου κοπανάνε,γνωστοί και άγνωστοι το πως ήμουν και το πως έγινα.
    Παράλληλα επειδή ήμουν λόγω πολλών προσωπικών προβλημάτων ανενεργός σε σχέσεις είχα ξεχάσει το πως φλερτάρουν μία γυναίκα και ο μόνος τρόπος που έβρισκα για να εκφράσω τον θαυμασμό μου ως προς το αντίθετο φύλο ήταν τα λόγια.
    Η γλώσσα όμως κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει και ουκ ολίγες φορές με τσάκισαν.
    Βρήκα μπροστά μου γνωστούς και αγνώστους να έχουν "ρατσισμό" ως προς το πρόσωπο μου,γυναίκες να μου λένε , είσαι ωραίος αλλά παχύσαρκος , σε θέλουμε για φίλο.

Το τι μπορεί να κάνει ο καθένας σε αυτή την θέση;
    Για μένα κλείνει τα αυτιά του,κάνει υπομονή 2 χρόνια διατροφής και μετά δίνει απαντήσεις!
    θακη δεν αξιζει να ασχολεισαι με γυναικες που σε απορριπτουν λογω του παχους .ασχολησου με γυναικες που τους ενδιαφερει τι ανθρωπος εισαι και ασε τις αλλες να κουρευονται.

Member
    angelaorangel αν είχα βρει δεν θα έκανα παράπονα.
    Όλα αυτά με κάνουν και σκέφτομαι.Φταίω εγώ;Δεν προσπαθώ αρκετά; Δεν ξέρω?Τι να πω;

Senior Member
    Οι ερωτικές σχέσεις κατά τη γνώμη μου είναι κατά πολύ θέμα τύχης.
    Στην αρχή τουλάχιστον πριν παίξει το σημαντικό του ρόλο ο ατομικός παράγοντας.
    Ασφαλώς συνδράμει το να είμαστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί στις κοινωνικές μας συναναστροφές.
    Ωστόσο θα ήταν ψέμμα να λέγαμε πως η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο,ειδικά στην πρώτη εντύπωση.
    Υπάρχουν άνθρωποι που δε θα ρίξουν δεύτερη ματιά καθώς δεν ανταποκρίνεσαι στα στάνταρτς τους
    κι άλλοι που κάτι επάνω σου θα τους κάνει να ενδιαφερθούν να σε γνωρίσουν καλύτερα και να έχεις
    μια ουσιαστική ευκαιρία να τους κατακτήσεις.Εύχομαι σύντομα να σου συμβεί!Σε όλους όσους το επιθυμούμε.

Destinity22,
    μην αγχώνεσαι κορίτσι μου...
    ασχολήσου με τον εαυτό σου όπως πολύ καλά κάνεις,
    βρες τρόπους να ενησχυσεις την αυτοπεποίθηση σου κάτι που είναι πολύ σημαντικό σχεδόν για τα πάντα και με κάποιο μαγικό τρόπο φαινεται προς τα έξω και σου δινει τη δυνατότητα να εχεις καλύτερη επικοινωνία και προβολή και όλα θα γίνουν από μόνα τους.
    Για την ακρίβεια εαν η αυτοπεποίθηση σου ήταν στα ύψη όσα κιλά και να ησουν, ασχημη, κουτση, στραβη κι ότι άλλο καταστροφικό μπορείς να φανταστείς, δε θα γινόταν τωρα αυτή η συζήτηση....όσο παράξενο κι αν ακούγεται το πιστευω 100%.

:kiss:

Senior Member
    Εγώ έχω φάει μεγάλο πακέτο .
    Ενώ δεν είχα κόμπλεξ μέσα σε 2 χρόνια μου δημιουργήσανε κόμπλεξ όσο αφορά την εξωτερική εμφάνιση και αρχίσανε να μου κοπανάνε,γνωστοί και άγνωστοι το πως ήμουν και το πως έγινα.
    Παράλληλα επειδή ήμουν λόγω πολλών προσωπικών προβλημάτων ανενεργός σε σχέσεις είχα ξεχάσει το πως φλερτάρουν μία γυναίκα και ο μόνος τρόπος που έβρισκα για να εκφράσω τον θαυμασμό μου ως προς το αντίθετο φύλο ήταν τα λόγια.
    Η γλώσσα όμως κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει και ουκ ολίγες φορές με τσάκισαν.
    Βρήκα μπροστά μου γνωστούς και αγνώστους να έχουν "ρατσισμό" ως προς το πρόσωπο μου,γυναίκες να μου λένε , είσαι ωραίος αλλά παχύσαρκος , σε θέλουμε για φίλο.

Το τι μπορεί να κάνει ο καθένας σε αυτή την θέση;
    Για μένα κλείνει τα αυτιά του,κάνει υπομονή 2 χρόνια διατροφής και μετά δίνει απαντήσεις!
    Δε ξέρω αρχηγέ μου, μακάρι να λειτουργήσει για σένα αλλά εμένα δε μου φαίνεται και το πλέον ισχυρό κίνητρο... δλδ αν χάσεις κάποια κιλά και βρεις μια κοπέλα που να σου αρέσει και να της αρέσεις όλα ΟΚ; Η αν βρεις μια κοπέλα σήμερα και τη γοητεύσεις με το χαρακτήρα ή τη προσωπικότητα σου δεν υπάρχει καν λόγος να προσπαθήσεις; Νομίζω η προσπάθεια πρέπει να γίνει με επίκεντρο εσένα και τα υπόλοιπα να ακολουθήσουν και όχι το αντίθετο, όπως και να έχει σου εύχομαι κάθε επιτυχία!

filippara
    Συμφωνω μαζί σου!!!
    Ειναι έτσι ακριβώς αλλιώς εαν δεν ειναι επίκεντρο ο εαυτός μας, βγαίνουν διάφορα θέματα + η φάση γιο-γιο που οι περισσότεροι έχουμε περάσει στο παρελθον.
    Σαν τη μερα της μαρμότας....Δεν λυνεται το πρόβλημα οριστικά!
    Respect:thumbup:

Member
    Originally posted by filipparas

Δε ξέρω αρχηγέ μου, μακάρι να λειτουργήσει για σένα αλλά εμένα δε μου φαίνεται και το πλέον ισχυρό κίνητρο... δλδ αν χάσεις κάποια κιλά και βρεις μια κοπέλα που να σου αρέσει και να της αρέσεις όλα ΟΚ; Η αν βρεις μια κοπέλα σήμερα και τη γοητεύσεις με το χαρακτήρα ή τη προσωπικότητα σου δεν υπάρχει καν λόγος να προσπαθήσεις; Νομίζω η προσπάθεια πρέπει να γίνει με επίκεντρο εσένα και τα υπόλοιπα να ακολουθήσουν και όχι το αντίθετο, όπως και να έχει σου εύχομαι κάθε επιτυχία!
    Δεν θα διαφωνίσω μαζί σου αλλά όταν μέσα σε λίγα χρόνια χ διαφορετικές γυναίκες σου λένε τα ίδια και τα ίδια λες και παίζουν την ίδια κασέτα.
    Τότε αναρωτιέσαι;
    α.Μήπως δεν πρέπει να είσαι καλό παιδί και ευγενικός;
    β.Μήπως πρέπει να είσαι επιθετικός; δηλ.εγώ τις προτάσεις όλα μου τα χρόνια τις έκανα με τα λόγια και όταν ήμουν και αδύνατος.
    γ.Μήπως η προσέγγιση μου είναι φιλική προς το αντίθετο φύλο;
    δ.Μήπως δεν κάνω κάτι καλά εγώ;
    ε.Μήπως όντως φταίει η παχυσαρκία και έχουν δίκιο;
    στ.και άλλα πολλά μήπως που με βάζουν σε σκέψεις και εκεί είναι που έχω χάσει την "μπάλα".

Senior Member
    Δεν θα διαφωνίσω μαζί σου αλλά όταν μέσα σε λίγα χρόνια χ διαφορετικές γυναίκες σου λένε τα ίδια και τα ίδια λες και παίζουν την ίδια κασέτα.
    Τότε αναρωτιέσαι;
    α.Μήπως δεν πρέπει να είσαι καλό παιδί και ευγενικός;
    β.Μήπως πρέπει να είσαι επιθετικός; δηλ.εγώ τις προτάσεις όλα μου τα χρόνια τις έκανα με τα λόγια και όταν ήμουν και αδύνατος.
    γ.Μήπως η προσέγγιση μου είναι φιλική προς το αντίθετο φύλο;
    δ.Μήπως δεν κάνω κάτι καλά εγώ;
    ε.Μήπως όντως φταίει η παχυσαρκία και έχουν δίκιο;
    στ.και άλλα πολλά μήπως που με βάζουν σε σκέψεις και εκεί είναι που έχω χάσει την "μπάλα".
    εγω δεν καταλαβαινω κατι πολυ βασικο..... εφοσον πριν ησουν ικανοποιημενος απο τις σχεσεις σου με το αντιθετο φυλο κ πλεον οχι, απλα ψαχνεις να βρεις τι δεδομενο αλλαξε... ολα τα αλλα ερωτηματα κ θεωριες περι ανευ ορων αποδοχης νομιζω οτι ειναι περισσοτερο για να καλυπτουμε το προβλημα...

κ οταν μια γυναικα σου λεει οτι σε βλεπει φιλικα ουσιαστικα αυτο που σου λεει ειναι οτι δεν μπορει να σε δει ερωτικα!!!!κ αυτο σχετιζεται ΚΑΙ (οχι μονο) με το παχος....

επιπλεον οπως εχω ξαναπει, καλως ή κακως, η ζωη δεν ειναι δικαιη (ή μπορει κ να ειναι κατα μια εννοια διαφορετικη).... αλλοι ανθρωποι σε προσεγγιζουν οταν εισαι "ομορφος" (με την καθαρα υποκειμενικη εννοια της λεξης κ με οτι σημαινει για τον καθενα ομορφια) και αλλοι οταν εισαι λιγοτερο... δυστυχως ετσι ειναι η ζωη.... αυτο λειτουργει κ αναποδα.... οταν εισαι στα "καλα" σου απευθυνεσαι σε ενα συγκεκριμενο στυλ γυναικων(αυτο που ταιριαζει σε εσενα), όταν παλι εισαι στις μαυρες σου η συγκεκριμενη ομαδα γυναικων ειναι πιθανο (και ισως λογικο) να σε απορριπτει.... θελω να πω ότι οταν εσυ ο ιδιος αλλαζεις στυλ/εμφανιση κτλ δεν μπορεις να απευθυνεσαι στις ιδιες γυναικες που απευθυνοσουν πριν κ να περιμενεις να εχεις την ιδια αντιμετωπιση απο αυτες....

κ αυτο στο λεω κ απο προσωπικη εμπειρια....αλλοι ανθρωποι (εμφανισιακα) με πλησιαζαν στα 57 κιλα, αλλοι στα 67, αλλοι στα 87....στα τελευταια δε, ηταν απιστευτα λιγοι και ειλικρινα δεν με ελκυαν καθολου ερωτικα.... κ αναφερομαι σε ανθρωπους που πραγματικα μου αρεσαν ως χαρακτηρες....για μενα λοιπον υπηρξε πολυ ισχυρο κινητρο το να ξαναγινω "ωραια" στα ματια μου κ στα ματια των αλλων....οπως επισης αναγνωριζω ως νοσηροτητα το υπερβολικο παχος ή την υπερβολικη καχεξια.....

αρα για μενα ειναι απολυτα φυσιολογικο να "απωθει" καποιον το υπερβολικο μου παχος, ή να ξερω συνειδητα ότι αν καποιος δεν ενοχλειται απο το παχος μου (δηλ. το προβλημα μου αυτο) τοτε καποιο λογο θα εχει....

αυτα... ελπιζω να σου απαντησα οσο μπορουσα.... να σε προβληματισα θετικα, κ να σου επισημανω κατι τελευταιο... Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε σημαινει οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αδυνατισεις.... οταν ομως εσυ αλλαζεις απευθυνεσαι κ σε αλλες γυναικες...

κοιτας τα υπερ τα κατα κ αποφασιζεις.....

Member
    konina ικανοποιημένος δεν ήμουνα απλά ακολουθούσα ένα life style το οποίο με βόλευε !
    Όπως είχα πει και σε άλλα ποστ ότι ένα σοκ που έπαθα με ξύπνησε και με έβαλε σε έναν άλλο κόσμο.
    Ίσως μπορεί να το χρειαζόμουν.!

Junior Member
    Destinity σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει... Ήμουν κ εγώ κλεισμένη για πολύ καιρό στο σπίτι, απέφευγα να βγαίνω, είχα απομακρυνθεί από φίλους και γνωστούς... Αποφάσισα όμως ότι αξίζω κάτι καλύτερο... Και άρχισα να προσπαθώ... Κάποιες φορές δεν ακολουθώ το πρόγραμμα... Το σημαντικό όμως είναι ότι ακόμα και τότε δεν το βάζω κάτω... Συνεχίζω να προσπαθώ... Βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν και που με γεμίζουν... Ασχολούμαι με εμένα... Με το πως θα νιώθω καλά με τον εαυτό μου εσωτερικά κυρίως και εξωτερικά ως συνακόλουθο...

Το ότι δεν έχεις κάνει σεξ μέχρι τώρα δεν είναι κάτι κακό... Ούτε εγώ έχω κάνει... Και είμαι 20... Όταν θα βρεις τον κατάλληλο δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό... Αν έχει, τότε απλά δεν είναι ο κατάλληλος... Από το να κάνεις κάτι με κάποιον ο οποίος θέλει αυτό και μόνο κ μόλις το πάρει θα εξαφανιστεί ή που αν δεν το πάρει αμέσως πάλι θα εξαφανιστεί, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα... Αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία... Εξάλλου δεν υπάρχει κάποιο όριο που να σου λέει ότι από την τάδε ηλικία και μετά επιβάλλεται να έχεις κάνει σεξ... Αυτό ισχύει για μένα τουλάχιστον...

Είσαι νέα, πάρε την ζωή στα χέρια σου... Σταμάτα να κοιτάς τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, μάθε από αυτά και κάνε το μέλλον σου όσο καλύτερο μπορείς... Για σένα... Για να είσαι εσύ καλά...

Page 3 of 3 FirstFirst 123