ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Κ ΣΧΕΣΕΙΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Ντέστινυ, το πεπρωμένο μας το φτιάχνουμε και εμείς. Υπάρχει φυσικά, αλλά συμβάλλουμε κι εμείς.
    Τα τελευταία χρόνια κι εγώ, λόγω συνθηκών, έχασα τον εαυτό μου. Ας ξεκινήσω με το ότι πήρα τριάντα ολόκληρα κιλά. Δεν ήμουν που δεν ήμουν αδύνατη, ήρθα και μου έδωσα μία να πάω στον πάτο, πάνω στην πιο κρίσιμη ηλικιακά καμπή της ζωής μου. Κλείστηκα σπίτι, αρνήθηκα τη σχέση με το άλλο φύλο και μου την αρνήθηκε κι αυτή. Κι εμένα με πλησίαζαν οι παντρεμένοι και οι ηλικιωμένοι και οι σιχαμένοι. Ζούσα σε μία διαρκή άρνηση. Το μόνο που είχα στα χέρια μου ήταν δουλειά και στοργική οικογένεια.
    Όταν, όμως, πιάσεις πάτο... Όταν αισθανθείς πραγματικά ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση... Όταν το επόμενο βήμα σου είναι η αυτοκαταστροφή... Τότε κάνεις κάτι για σένα. Δίνεις μία δυνατή κλωτσιά στο έδαφος που σέρνεσαι και ανεβαίνεις ψηλότερα. Ξεκίνησα με το να χάσω κιλά. Το ένα φέρνει το άλλο, είναι αλυσιδωτή η αντίδραση. Ανεβαίνεις ψυχολογικά, φροντίζεις τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται παραέξω. Θα δεις, στο μέλλον και φουστανάκια θα φορέσεις κι απ' όλα. Προς το παρόν, γράψου σε ένα γυμναστήριο. Ξέρω ότι δεν δουλεύεις, πήγαινε σε ένα δημοτικό ή σε ένα συνοικιακό, που είναι δωρεάν ή έστω πιο οικονομικά. Και μόνον αυτή σου η ενέργεια θα σε βγάλει από το σπίτι, θα σε αδυνατίσει και θα σε κάνει να αισθανθείς δημιουργική. Πάρε μία κρεμούλα, ένα κραγιονάκι, κάτι που θα σου ξυπνήσει την κοκεταρία.
    Δε λέω ότι έφτιαξε η ζωή μου, αλλά είμαι πάρα πολύ καλύτερα. Και μάντεψε: Αρχίζουν τα κομπλιμέντα να πέφτουν βροχή γύρω μου. Δεν θα σου πω από ενδιαφέροντες άντρες. Οι σιχαμένοι είναι πάντα γύρω μου, αλλά τώρα τους αντιμετωπίζω αλλιώς. Με ανωτερότητα και αναρωτιούνται πώς στην ευχή τόλμησαν να κάνουν το διάβημα να με πλησιάσουν. Δεν είμαι πια απολογητική, διεκδικώ.
    Σημασία έχει για αρχή να μην αρνούμαστε τη ζωή και στη συνέχεια θα έρθουν και οι άντρες και όλα. Και αν δεν έρθουν τελικά, θα έχουμε το δικό μας προσωπικό κέρδος ότι ζούμε και ότι ζούμε καλά!

Junior Member
    destinity eimai ki egw edw....na deis ola kala 8a mas pane...sou exw steilei u2u

Senior Member
    Destinity22 μου ότι με χρειαστείς ξέρεις που με βρίσκεις!!!!! Εδώ είμαι για να βοηθήσω!

Senior Member
    polinaki γλυκο τι κανεις?

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    polinaki γλυκο τι κανεις?
    Καλά κουκλίτσα μου εσύ? Μας κόψαν το facebook στην δουλιά και χαθήκαμε!!!!! Είδες την τούρτα που ανέβασα?

Senior Member
    ναιι!! ειναι τελεια! και βλεπω και μετα κιλα σου τα πας σουπερ!!!

ολα τελεια λοιπον!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ναιι!! ειναι τελεια! και βλεπω και μετα κιλα σου τα πας σουπερ!!!

ολα τελεια λοιπον!
    Ας μην σχολιάσω καλύτερα τα κιλά μου!!!!

Senior Member
    destiny δεν παιζει ρολο ποσα κιλα εισαι αλλα αν εχει βρεθει ο καταλληλος,οσο κοινοτυπο κ αν ακουγεται.Ξερω πχ μια κοπελα 26 χρονων που εχει λιγα κιλακια,οχι πολλα αλλα ειναι νοστιμη κοπελα αλλα δεν εχει τυχει να βρει καποιον που να φτασουν στο σεξ.Επισης μια φιλη μου το εκανε στα 22, η οποια ειναι πολυ αδυνατη και ομορφη αλλα δεν ηθελε να το κανει μεχρι τοτε απλως για να μη νιωθει αβολα στις φιλες της κτλ(οπως κανουν οι περισσοτερες).Αρα μη νομιζεις πως τα κιλα φταινε,απλως δεν εχει τυχει ακομα.Στις μερες μας εχουν καταντησει τα 13χρονα-14χρονα να εχουν πιο πολλες εμπειριες και απο 30αρες.Αν εισαι 22 και γω στην ηλικια σου ειμαι, εγω ετυχε να ολοκληρωσω στα 18,πολυ ερωτευμενη..αλλα δεν κρατησε για πολυ.Ομως δε το μετανιωνω γιατι ημασταν ερωτευμενοι και το ηθελα πραγματικα.Αυτο λοιπον σου ευχομαι και σενα.Φιλια.

Senior Member
    Ντέστινυ, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω:
    Το να σε αγκαλιάζει κάποιος και να σε φιλάει και να σου κάνει έρωτα δεν είναι συνώνυμο της αγάπης. Στις μέρες μας πλέον η ευτέλεια των σχέσεων είναι δεδομένη. Σχέσεις αστραπή, σχέσεις της μιας βραδυάς και πάει λέγοντας. Υπάρχουν και οι βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις ζωής, αλλά είναι πλέον όλο και πιο σπάνιες.
    Γι' αυτό επιμένω στη σοφή επιλογή του πρώτου. Αν κάτι πάει στραβά, τουλάχιστον ας φταίνε οι καταστάσεις γενικότερα και όχι εσύ που βιάστηκες ή αυτός που σε εκμεταλλεύτηκε.

Senior Member
    Όχι, καθόλου. Είναι φυσιολογικό να αγχώνεσαι. Εγώ είχα την πρώτη μου εμπειρία στα 20 και πάλι για την εποχή μου ήμουν εκπρόθεσμη. Με κορόιδευαν οι φιλενάδες μου. Απορούσαν με τις αντιστάσεις μου. Ένα βράδυ προσπάθησαν να με μεθύσουν και να με στείλουν στον τότε φίλο μου, προκειμένου να γίνω γυναίκα, όπως έλεγαν. Δεν έπιασε. Χωρίσαμε τελικά με εκείνον, γιατί δεν είχε υπομονή και γιατί δεν τον εμπιστευόμουν. Ήρθε ο επόμενος και έκανε μήνες υπομονή. Μείναμε πέντε υπέροχα χρόνια μαζί και τόσα χρόνια μετά ακόμη τον σκέφτομαι με νοσταλγία και αγάπη! Το μόνο κακό που μου έκανε είναι πως λόγω της ύπαρξής του πίστεψα πως όλοι οι άντρες σε αγαπούν και είναι τρυφεροί και άξιοι εμπιστοσύνης. Διαψεύστηκα και πληγώθηκα και απόρησα με το πόσο ανιλεικρινείς γινόμαστε, προκειμένου να έχουμε αυτό που θέλουμε, όταν το θέλουμε. Ο χρόνος, εκτός από γιατρός, είναι και δάσκαλος. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως όλα γίνονται στην ώρα τους και τον απολογισμό σου θα τον κάνεις χρόνια μετά.

Senior Member
    Πόσο δίκιο έχεις! Δεν πρέπει να φοβόμαστε να ζήσουμε. ʼλλωστε η ζωή η ίδια θα ήταν πολύ βαρετή, αν είμαστε μονίμως πανευτυχείς. Ακόμη κι αυτό θα μας κούραζε.
    Εγώ δε λυπάμαι για όσα γνώρισα. Είναι κομμάτια από μένα και κάθε ένα από αυτά πρόσθεσε κάτι στο σημερινό μου χαρακτήρα. Δε συμφωνώ με αυτούς που σου λένε αυτά τα πράγματα. Η ζωή είναι μπροστά σου, οφείλεις να τη ζήσεις. Αν φοβάσαι υπερβολικά, δεν θα τολμήσεις ποτέ να εμπιστευτείς άνθρωπο. Εγώ ακόμη εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, γιατί έχει κι αυτό την ομορφιά του. Συντρόφους που με εγκαταλείπουν, φίλους που με προδίδουν.. Δηλώνω παρουσία στη ζωή και απολαμβάνω όσα έχει να μου προσφέρει.

Senior Member
    Γλυκειέ μου μπαρμπούλη! :P
    Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τα τελευταία χρόνια έζησα στην απομόνωση, λόγω συνθηκών. Μάλλον έπαθα μια ψιλοκαταθλιψη, έβαλα τριάντα κιλά, κλείστηκα στο σπίτι. Οι άντρες γύρω μου ανύπαρκτοι, λόγω ακαταλληλότητας. Δεν ήμουν ευχαριστημένη, πώς να είμαι άλλωστε? Τώρα κάτι γίνεται με κάποιον και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένη. Δεν μου αρέσει η απόσταση, το κρύο - ζεστό της κατάστασης, η ανυπαρξία ουσιαστικής επικοινωνίας, το ότι όταν με βλέπει, βλέπω με τη σειρά μου στο κούτελό του μία φωτεινή επιγραφή να αναβοσβήνει "σεξ, σεξ", δεν μου αρέσουν πολλά. Είναι ακατάλληλος, για μένα, δεν ταιριάζουμε και το ξέρω. Αλλά, όπως λες, έχουν αξία ακόμη και οι αποτυχημένες συνταγές. Καλύτερα να προαπαθήσεις να κάνεις ένα κέικ και να σου προκύψει "μάπα", παρά να μη μπαίνεις στην κουζίνα, αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου, όσο υπεραπλουστευμένη κι αν ακούγεται.
    Η επιστήμη είναι επίσης μπροστά σου για όσα αντιμετωπίζεις. Ριζική αποτρίχωση με λέιζερ, να μία λύση. Την έχουν κάνει πολλές γνωστές μου, με θεαματικά αποτελέσματα. Ότι είναι να κάνεις, κάνε το τώρα, που είσαι μικρή ακόμη. Μην αφήνεις το χρόνο να σου φεύγει, στο λέω εκ πείρας.

Senior Member
    Χρόνια πάλευα με τα κιλά μου, ακόμη και τότε που ήμουν καλά. Είχα πάρει δέκα κιλά και αυτό ήταν για μένα απαράδεκτο. Πόσα είχα να μάθω ακόμη! ʼλλαξε η ζωή μου και καλωσόρισα την κατάθλιψη. Έγινα εκατό. Η δική μου απόδραση έγινε και συνεχίζει να γίνεται ως εξής: ʼκουσα για το δακτύλιο. Ήμουν πολύ φοβιτσιάρα και δεν το αποφάσιζα. Το έκανα τελικά και τα κιλά άρχισαν να φεύγουν. Μαζί και η μαυρίλα μου. Έχασα αρκετά κιλά, έχω ακόμη βέβαια, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Κάτι ξύπνησε μέσα μου και το ένα φέρνει το άλλο. Κι εγώ στη μέση, να παρακολουθώ έκθαμβη το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου. Πηγαίνω γυμναστήριο, κάνω κολύμβηση. Βάφομαι, φροντίζω τον εαυτό μου. Πέταξα τις φόρμες, τις βράκες και τα κλάμερ. Νομίζω πως, από τη στιγμή που έγινε η αρχή, όλα συμβαίνουν γύρω μου μαγικά! Παρατηρώ ότι αλλάζει ακόμη και ο χαρακτήρας μου. Πρόσφατα πήρα ένα ληγμένο προιόν και πήγα και το επέστρεψα. Παλιότερα θα καθόμουν με το ληγμένο και θα έκλαιγα τα λεφτάκια που πέταξα. Όχι πια. Γι' αυτό απόρησα με τη δική σου ιστορία και τα έβαλα με το γιατρό σου. Είναι εκεί για σένα και είναι απαράδεκτο να παίρνει πρώτα τα χρήματα και μετά να δηλώνει απών! Κι αυτό πρέπει να του το πει κάποιος, να του τρίξει τα δόντια!
    Υπάρχει ένα κουμπί στη ζωή όλων μας, που αρκεί να το ενεργοποιήσουμε. Απλά δεν ξέρουμε ποιο είναι και πότε να το πατήσουμε. Μακάρι να βρεις το δικό σου το συντομότρερο!
    Όσο για το λέιζερ, μόνο τα απολελέσματα είδα. Δεν ξέρω γιατρούς, είναι πάντως στην Αθήνα, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζω. Πολλά λεφτά, ναι, αλλά τα ίδια δεν δίνεις σε δόσεις στις αισθητικούς για κερί?

Senior Member
    destiny να σε ρωτησω εσυ απο πλευρας σου πως αντιμετωπιζεις εναν αντρα?Μηπως λογω των παραπανισιων κιλων εσυ απο μονη σου αποθεις ακομη και καποιον που μπορει να ενδιαφερεται?

Member
    Εγώ έχω φάει μεγάλο πακέτο .
    Ενώ δεν είχα κόμπλεξ μέσα σε 2 χρόνια μου δημιουργήσανε κόμπλεξ όσο αφορά την εξωτερική εμφάνιση και αρχίσανε να μου κοπανάνε,γνωστοί και άγνωστοι το πως ήμουν και το πως έγινα.
    Παράλληλα επειδή ήμουν λόγω πολλών προσωπικών προβλημάτων ανενεργός σε σχέσεις είχα ξεχάσει το πως φλερτάρουν μία γυναίκα και ο μόνος τρόπος που έβρισκα για να εκφράσω τον θαυμασμό μου ως προς το αντίθετο φύλο ήταν τα λόγια.
    Η γλώσσα όμως κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει και ουκ ολίγες φορές με τσάκισαν.
    Βρήκα μπροστά μου γνωστούς και αγνώστους να έχουν "ρατσισμό" ως προς το πρόσωπο μου,γυναίκες να μου λένε , είσαι ωραίος αλλά παχύσαρκος , σε θέλουμε για φίλο.

Το τι μπορεί να κάνει ο καθένας σε αυτή την θέση;
    Για μένα κλείνει τα αυτιά του,κάνει υπομονή 2 χρόνια διατροφής και μετά δίνει απαντήσεις!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast