Results 16 to 24 of 24
Thread: Γεια σας και απο μενα!!!
-
24-08-2011, 16:59 #16
Originally posted by mitsimou
Η διατροφη σιγουρα ειναι καλη εγω να ειμαι καλο κοριτσι και να την τηρησω......
Αυτό το καλό κορίτσι σε αντιδιαστολή με το κακό τι μας έχει κάνει!
Εύχομαι να ελευθερωθείς από παρόμοιες ετικέτες,να βρείτε τη σειρά σας με τον καλό σου σιγά σιγά και στο θέμα της διατροφής
και πάνω απ'όλα με υγεία και πολλή αγάπη να δημιουργήσετε το θαύμα σας!Καλή δύναμη σε κάθε σου εγχείρημα!Καλώς μας ήρθες!
- 24-08-2011, 17:10 #17
Originally posted by sofouki
στο μεταξυ φτιαχνω μονη μου τις μπομπονιοερες για τη βαφτιση του μωρου μου σε 3 βδομαδες, και τα βραδακια ερχονται συνεχεια κουμπαροι και φιλοι για βοηθεια... καταλαβαινεις... πριν ακομα ερθουνε σκεφτομαι τι θα παραγγειλουμε...:crazy::crazy::crazy:
Να σου ζήσει το μωράκι,να'ναι γερό,καλοφώτιστο και κάθε ευλογία στο κεφαλάκι του!
Η αλήθεια είναι πως λίγο πολύ οι περισσότεροι σχετίζουμε την καλοπέραση με το φαγητό
καθώς και την περιποίηση των αγαπημένων μας προσώπων.Θέλεις να τιμήσεις τους κουμπάρους,
να τους ικανοποιήσεις και είναι αναμενόμενο να "παρασύρεσαι" κι εσύ.Προσωπικά δεν το βλέπω κακό.
Υποθέτω το μυαλό σου είναι στις φωτογραφίες και τα σχόλια για την ανάκτηση της σιλουέτας σου μετά τον τοκετό,
ωστόσο στα δικά μου μάτια υπάρχει μια μοναδική κι ανεπανάληπτη εικόνα χαράς,που αν έτσι νιώθεις να έχεις την ανάγκη
να τη βιώσεις,καλώς κάνεις ό,τι κάνεις!Με στεναχωρεί πολύ να δηλητηριάζει η σχέση μας με το φαγητό
κάθε σημαντική περίσταση στη ζωή μας,να της κλέβει χαρά κι ελεύθερη έκφραση!Δε σου λέω να μη χάσεις
τα κιλά που νιώθεις να σε βαραίνουν,καθώς αυτό θέλεις.Απλά σου προτείνω να μην προσπεράσεις τις όμορφες στιγμές αυτές!
24-08-2011, 18:28 #18
Πολύ καλή η απάντηση της ναντιν. Κ γω παντρευτηκα περισυ κ είχα βάλει κιλά λόγω χαπιών θυροειδους. Όλοι περίμεναν να ψοφάω στη δίαιτα αλλα εμένα δε μ ενοιαζε. Ούτε μια μέρα δεν έκανα δίαιτα να βγω καλύτερα στο γάμο. Ήμουν χαρούμενη κ ευτυχισμένη κ αυτο φαίνεται στις φωτό. Έστω κ με λίγα μπρατσάκια.
24-08-2011, 18:39 #19
Αθηνά καλη αρχη. Σε νιώθω καθότι κ γω νιόπαντρη κ στα σκαριά εξωσωματικης σε δύο μήνες. Απο τότε που μετακόμισα στο σπιτι του σε προάστειο απο κεντρική περιοχή κ μου κοπήκαν οι βόλτες κ τα γυμναστήρια βάλαμε απο 15 κιλά ο καθένας. Λίγο η δυσκολία προσαρμογής λίγο ο θυροειδης μου λίγο η βουλιμία μου κοντεψα τα 100. Τώρα ξεκίνησα ατκινς μιας κ η Ενδοκρινολογος μου χε δώσει μια ανάλογη διατροφή με βάση πρωτείνη κ λίγους υδατάνθρακες. Τώρα έχω πέσει αισθητά κ περισσότερο προσπαθώ να μου γίνει τρόπος ζωής παρά σαν δίαιτα. Ακόμη κ στην εξωσωματική που μπορεί να βάλω κιλά λόγω ορμονών μου είπε να ακολουθώ αυτή την διατροφή καλύτερα. Θα δούμε γιατί άνθρωποι είμαστε αδυναμίες έχουμε .εδω θα μαστε να τα λέμε κ να αλληλουποστηριζόμαστε.
25-08-2011, 00:36 #20
Σημερα κατα τυχη βρηκα ενα διαφημιστικο για ενα προιον το BENELINEA το γνωριζετε?
Λεει οτι μειώνει την ορεξη!
25-08-2011, 00:40 #21
Originally posted by chrisa74
Κ γω παντρευτηκα περισυ κ είχα βάλει κιλά λόγω χαπιών θυροειδους. Όλοι περίμεναν να ψοφάω στη δίαιτα αλλα εμένα δε μ ενοιαζε. Ούτε μια μέρα δεν έκανα δίαιτα να βγω καλύτερα στο γάμο. Ήμουν χαρούμενη κ ευτυχισμένη κ αυτο φαίνεται στις φωτό. Έστω κ με λίγα μπρατσάκια.
Ίδιας λάμψης χαρά κι ευτυχία να σε στολίζει απ'τα σημαντικά σου βήματα μέχρι τις πιο απλές στιγμές!
25-08-2011, 01:00 #22
Τελικώς ο γάμος παχαίνει?
25-08-2011, 02:11 #23
Νομίζω πως ναι. Όλο τραπεζώματα φίλους κουμπάρους κτλ. Ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια. Ε μετά αποφασίζεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Χα χα
26-08-2011, 13:01 #24
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
mitsimou σου έστειλα u2u
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία