Results 1 to 15 of 19
Thread: I'm back! (δυστυχώς)
-
24-08-2011, 11:03 #1
I\'m back! (δυστυχώς)
Χρόνια παλεύω με το να χάσω τα επιπλέον κιλά... χωρίς κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ ούτε για τις περίεργες ορμόνες μου, ούτε για τα αντισυλληπτικά που παίρνω εδώ και χρόνια, ούτε για τις πολυκυστικές ωοθήκες, ούτε για την προδιάθεση για θυροειδή. Για μένα όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Απλά δεν ήμουν αρκετά αυστηρή με τον εαυτό μου και δεν είχα πειθαρχεία. Ελπίζω αυτή την φορά να φτάσω στον στόχο μου. Ειμαι 25 χρονών και από τα 17 μου ονειρεύομαι να φοράω ότι θέλω ακόμα και ένα καυτό μίνι άσπρο σορτσάκι. Είμαι 1,70 , 81 κιλά και στόχος μου είναι να δώ το 5 στην ζυγαριά έστω και αν είναι και 59.
Καλώς σας βρήκα
- 24-08-2011, 11:23 #2
καλώς όρισες .. μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι γιατι μόνο να απομακρυνθεις απο το όνειρο σου μπορεις με αυτά τα 2.. σου μιλάω εκ πέιρας..έχουμε 2 ευχάριστα και και στην πορεία θα γινουν περισσότερα..εχείς πολύ καλό ύψος και λίγα κιλά για διώξιμο.. που σημαίνεθ οτι και στα 70 θα είσαι κούκλα στα 65 κουκλάρα και στα 60 θεα. Καλή συνέχεια και όταν θα φορας το κασυτό σου άσπρο σορτσάκι να περνάς να μας λες κι ενα γεια..
24-08-2011, 11:29 #3
αχααχαχαχα! σε ευχαριστώ... ελπίζω όταν θα το βάλω το σορτσάκι μου να μην υπάρχει ούτε ένα άτομο εδώ μέσα για να πω γεια... μακάρι να αδυνατίσουμε όλες και να μπαίνουμε μόνο για να ανεβάσουμε φώτος απο τις καλοκαιρινές διακοπές μας με μπικινι μπραζιλ
24-08-2011, 11:36 #4
alikaki νομίζω αυτο το τοπικ θα μπορούσα άνετα να το είχα ανοίξει κι εγω
καλή αρχή!!!!! που θα μας πάει θα το βάλουμε το παλιοσόρτς!!!! :starhit:
φιλιά!
24-08-2011, 11:50 #5
Originally posted by ria
alikaki νομίζω αυτο το τοπικ θα μπορούσα άνετα να το είχα ανοίξει κι εγω
καλή αρχή!!!!! που θα μας πάει θα το βάλουμε το παλιοσόρτς!!!! :starhit:
φιλιά!
24-08-2011, 12:18 #6
μηπως να το αγορασουμε απο τωρα και να βάλουμε στοχο να μπουμε? ενα 38αρι κ αντι για ζύγισμα να το δοκιμάζουμε καθε τόσο.... ? λες να πιάσει?
24-08-2011, 16:42 #7
Καλώς σε βρίσκουμε και πάλι Αλικάκι κι ας μη μας κολακεύει το "δυστυχώς" σου.
Καταλαβαίνω με ποιά έννοια το λες κι ελπίζω αυτή σου η προσπάθεια να στεφτεί
με ισόβια την επιθυμητή επιτυχία!Ήδη έχεις βρει συνοδηπόρο με κοινή αφετηρία
και στόχο.Ωστόσο μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και αποδίδεις
αποκλειστικά την ευθύνη στην έλλειψη πειθαρχίας,που νιώθεις να σε χαρακτηρίζει.
Το θέμα των ορμονών είναι ένα σημαντικό εμπόδιο,ειδικά αν δεν αντιμετωπίζεται
σωστά,αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν πολλές σεβαστές αιτίες και όχι δικαιολογίες!
Σε προσκαλώ να δώσεις και σ'αυτές λίγη προσοχή όσο εστιάζεις στο σορτσάκι σου.
Κλείνοντας,να πω πως με λυπεί η οπτική του φόρουμ ως ένας χώρος για αδυνάτισμα,
που μόλις επιτευχθεί θα ρίξουμε όλοι μαύρη πέτρα πίσω στο μιερό παρελθόν μας.
Το ξέρω πως για τους περισσότερους έτσι είναι κι αυτό που λέει η Αλίκη συνάδει
απόλυτα κι από το είδος της συμμετοχής κι επικοινωνίας τους.Δε λέω να μην παίρνει
ο καθένας ό,τι νιώθει να έχει ανάγκη και να λειτουργεί για κείνον βοηθητικά.
Απλά μου ζωγραφίζει μια τεράστια ζυγαριά.Ανεβαίνω,ανεβαίνει ς,ανεβαίνουμε όλοι.
Δίνουμε μάχη με τα νούμερα της,κατεβαίνουμε χαρούμενοι,κατεβαίνουμε λυπημένοι.
Εξαφανιζόμαστε από ντροπή όποτε "αποτυγχάνουμε"να επιδείξουμε πρόοδο,επανερχόμαστε
όποτε νιώθουμε τη δύναμη ακόμα μίας προσπάθειας,κάποιοι τελειώνουν και χάνονται,
κάποιοι παιδεύονται και μένουν(ενδεχομένως νιώθουν και μειονεκτικά γι'αυτό,σα να μην
προβιβάστηκαν στην επόμενη τάξη),μοστράρουμε και τα τικεράκια μας κάτω από κάθε κουβέντα
και συνεχίζουμε να στροβιλιζόμαστε στη δύνη των αριθμών συν-πλην και της τεράστιας ζυγαριάς.
Ώσπου αυτή συμπαρασύρει και την αυτοεκτίμηση μας και σπεύδουμε σε αποτοξίνωση από το φόρουμ
μπας και ηρεμήσουμε και βρούμε και πάλι τον εαυτό μας.Κανένα φόρουμ δεν ευθύνεται για τη χρήση
που επιλέγουμε να κάνουμε.Κι αν δείχνει να κατάντησε αγώνας αδυνατίσματος,στο χέρι μας είναι
να του δοθεί η αξία,που του πρέπει.Εμείς του δίνουμε ζωή,εμείς οι ίδιοι του την κλέβουμε.
Να σημειώσω και πάλι,πως όλα τα παραπάνω δεν έχουν ασφαλώς να κάνουν με την Αλίκη.
Για άγνωστο λόγο σήμερα με παρατηρώ να γράφω σκέψεις που γενικότερα κάνω για το φόρουμ
κι ορμώμενη από κάτι που διάβασα και τις ενεργοποίησε,ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ.
Προσωπικά δεν έχω θέμα με κανέναν.Απλά ονειρεύομαι σπουδαιότερα για το χώρο αυτό.
24-08-2011, 19:08 #8
τα καταλαβαίνω όλα αυτά που αισθάνεσαι και τα γράφεις και είναι λογικό. είναι λογικό επίσης να γεννιούνται φιλίες εδώ μέσα και μερικές να χαλάνε με την έξοδο από αυτό το φόρουμ και άλλες ίσως να κρατάνε και ισόβια. Εγώ μπήκα για τον λόγο ακριβώς που ανεφερες και πιο πάνω για να έχω συνοδοιπόρο. Τα ψυχολογικά προβλήματα που έχω τόσα χρόνια που έχω παραπάνω κιλά με ώθησαν ώστε να μπω σε αυτό το φόρουμ και να βρω ψυχολογική υποστήριξη και να την δώσω μέχρι το τέλος του ταξιδιού μου. Δεν ήρθα για να μείνω... Ήρθα για να ξεφορτωθώ τα παραπανίσια κιλά μου και τα ψυχολογικά μου προβλήματα. Και αν καταφέρω να γίνω καλά θα βάλω σε όλα μια τελεία και θα μείνω με τις αναμνήσεις, καλές ή κακές και η ζωή μου θα συνεχιστεί και θα την ρουφήξω για να κερδίσω τα χαμένα μου χρόνια. Αλλά δν είμαι και απόλυτη σε αυτά που λέω, ίσως η παρέα σας να είναι τόσο καλή που να μου δώσουν ένα μάθημα και να μην φύγω ποτέ από εδω.
24-08-2011, 20:28 #9
Originally posted by alikaki
αχααχαχαχα! σε ευχαριστώ... ελπίζω όταν θα το βάλω το σορτσάκι μου να μην υπάρχει ούτε ένα άτομο εδώ μέσα για να πω γεια... μακάρι να αδυνατίσουμε όλες και να μπαίνουμε μόνο για να ανεβάσουμε φώτος απο τις καλοκαιρινές διακοπές μας με μπικινι μπραζιλ
24-08-2011, 21:54 #10
Originally posted by hopa
Originally posted by alikaki
24-08-2011, 22:15 #11
Originally posted by NADINE
Καλώς σε βρίσκουμε και πάλι Αλικάκι κι ας μη μας κολακεύει το "δυστυχώς" σου.
Καταλαβαίνω με ποιά έννοια το λες κι ελπίζω αυτή σου η προσπάθεια να στεφτεί
με ισόβια την επιθυμητή επιτυχία!Ήδη έχεις βρει συνοδηπόρο με κοινή αφετηρία
και στόχο.Ωστόσο μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και αποδίδεις
αποκλειστικά την ευθύνη στην έλλειψη πειθαρχίας,που νιώθεις να σε χαρακτηρίζει.
Το θέμα των ορμονών είναι ένα σημαντικό εμπόδιο,ειδικά αν δεν αντιμετωπίζεται
σωστά,αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν πολλές σεβαστές αιτίες και όχι δικαιολογίες!
Σε προσκαλώ να δώσεις και σ'αυτές λίγη προσοχή όσο εστιάζεις στο σορτσάκι σου.
απόλυτα κι από το είδος της συμμετοχής κι επικοινωνίας τους.Δε λέω να μην παίρνει
Εξαφανιζόμαστε από ντροπή όποτε "αποτυγχάνουμε"να επιδείξουμε πρόοδο,επανερχόμαστε
όποτε νιώθουμε τη δύναμη ακόμα μίας προσπάθειας,κάποιοι τελειώνουν και χάνονται,
κάποιοι παιδεύονται και μένουν(ενδεχομένως νιώθουν και μειονεκτικά γι'αυτό,σα να μην
προβιβάστηκαν στην επόμενη τάξη),μοστράρουμε και τα τικεράκια μας κάτω από κάθε κουβέντα
και συνεχίζουμε να στροβιλιζόμαστε στη δύνη των αριθμών συν-πλην και της τεράστιας ζυγαριάς.
Ώσπου αυτή συμπαρασύρει και την αυτοεκτίμηση μας και σπεύδουμε σε αποτοξίνωση από το φόρουμ
μπας και ηρεμήσουμε και βρούμε και πάλι τον εαυτό μας.Κανένα φόρουμ δεν ευθύνεται για τη χρήση
που επιλέγουμε να κάνουμε.Κι αν δείχνει να κατάντησε αγώνας αδυνατίσματος,στο χέρι μας είναι
να του δοθεί η αξία,που του πρέπει.Εμείς του δίνουμε ζωή,εμείς οι ίδιοι του την κλέβουμε.
Να σημειώσω και πάλι,πως όλα τα παραπάνω δεν έχουν ασφαλώς να κάνουν με την Αλίκη.
Για άγνωστο λόγο σήμερα με παρατηρώ να γράφω σκέψεις που γενικότερα κάνω για το φόρουμ
κι ορμώμενη από κάτι που διάβασα και τις ενεργοποίησε,ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ.
Προσωπικά δεν έχω θέμα με κανέναν.Απλά ονειρεύομαι σπουδαιότερα για το χώρο αυτό.
25-08-2011, 00:10 #12
Ασφαλώς και δεν είναι για όλους,AliceSante,το φόρουμ αποκλειστικά μια ζυγαριά.
Μίλησα για τους περισσότερους στα 3 και κάτι χρόνια,που συμμετέχω και παρακολουθώ.
Μακάρι οι συζητήσεις για όσα μας συμβαίνουν,νιώθουμε,καλούμ αστε να διαχειριστούμε,
οι προβληματισμοί κι η ανταλλαγή απόψεων με σεβασμό στον συνάνθρωπο και το διάλογο
ν'αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σε αντιδιαστολή με την εμμονή στην παρέλαση αριθμών.
Είναι αναμενόμενο οι περισσότεροι να έρχονται και να παρέρχονται.Κανείς δε χρωστά τίποτα.
Κι όσοι επιλέγουμε να παραμένουμε,έχουμε τους σημαντικούς μας λόγους που το κάνουμε.
Εύχομαι να είναι γι'αυτά τα πολλά παραπάνω,που λες,για τους κατά το δυνατόν περισσότερους.
25-08-2011, 00:47 #13
[i]
Nadine, δεν νομίζω πώς το φόρουμ προσδιορίζεται από όλους ως ένας χώρος για αδυνάτισμα, ή μια τεράστια ζυγαριά. Μην ξεχνάς πως υπάρχει κι ένα μεγάλο μέρος βουλιμικών κι ανορεξικών ατόμων, που οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι εδώ για να "μοστράρουν" τα τικεράκια τους, αλλά για λόγους που προφανώς καταλαβαίνεις. Πέρα από αυτό, είναι επιλογή κάποιου αν θα φύγει έχοντας "αποτύχει" ή έχοντας επιτεύξει τους στόχους του, και ο καθένας έχει τους λόγους του, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν να κάνουν με την ντροπή της "αποτυχίας" του ή το "μύερο" παρελθόν του
25-08-2011, 01:50 #14
Νομιζω οτι η Ναντιν θελει να τονισει οτι γινεται πολυς ντορος,πολλα τοπικ,ζυγισμα καθε μερα,τη βδομαδα ,το μηνα,ετρεξα 10 λεπτα,20 λεπτα.εκανα 5 λεπτα ποδηλατο,3 κοιλιακους,εφαγα 2μπαρες.,1 κουταλια απο εκεινο,μιση απο το αλλο,κ 1/4 ροδακινο κ χανουμε την ουσια.Κ την ουσια της ζωης,κρεμασμενοι απο μια ζυγαρια να μετραμε γραμμαρια κ δεν κοιταζουμε το ουσιαστικο.Τι ειναι αυτο που μας κανει να παχυνουμε?Να εχουμε βουλιμια η ανορεξια?Τ ειναι αυτο που μας ωθει να κανουμε πολυφαγια?Να ριξουμε οτι σαβουρα βρουμε μεσα μας να ερθει να χορτασει η ψυχη μας με τον κορεσμο του στομαχιου.Αυτα θα επρεπε να συζηταμε πιο πολυ για να μην ξανακυλαμε.Να μη μπαινουμε σε αυτο το φαυλο κυκλο.Να παιρνουμε απο τις εμπειριες που καταθετονται.Φυσικα ο καθενας κανει οτι νομιζει οτι τον βοηθαει.Αλλα το σημαντικο δεν ειναι φαε μαρουλια κ γιαουρτι.Ξερω οτι θα χασω.Συμπαρασταση κ οδηγιες να μην τα ξαναπαρω θελω.
25-08-2011, 11:24 #15
τελικά το σορτσάκι θα το αγοράσουμε???
uzzled::P
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία