καινουριο μελος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    ʼντα μου εμένα με βοηθάει πολύ αφενός το τικερακι που περιμένω πως κ πως να το δω να πέφτει κ αφετέρου η καταγραφή στο τι έφαγα σήμερα. Κ εχω μια πλήρη εικόνα του τι τρώω κ παίρνω ιδέες από τους υπόλοιπους.. Καλή σου επιτυχία οπως κ αν αποφασίσεις να κινηθεις

Senior Member
    συμφωνώ οτι βοηθάει το τικεράκι! ωστόσο καλώς μας ήρθες και καλή γερή αρχή!!!

Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για το καλοσώρισμα :grin: Ελπίζω όλοι μας να τα καταφέρουμε, το πιστεύετε ότι ήδη νιώθω πολύ καλύτερα διαβάζοντας τα ποστ σας??? :bouncing: Θα προσπαθήσω να φτιάξω κι εγώ ένα τικεράκι, μου φαίνεται ωραία ιδέα...

Senior Member
    Καλώς ήρθες Adda! Καλή επιτυχία!

Για να δούμε τι κάναμε... Θα το βγάλει το τικεράκι?

Sorry για τις διορθώσεις, αλλά δεν παίρνει την υποδιαστολή. Ούτε τα Ελληνικά! και έτσι το έκανα edit ξανά και ξανά.

Senior Member
    adda kalh arxi kai se sena...elpizw na ftaseis ton stoxo sou kai na eisai autuxismenh me auto....egw polles fores kathomai kai skeftomai pws tha eimai otan tha xasw ta kila mou(28 panathema ta) ti tha foraw poso wraia tha eimai...skeftomai na kanw kai trupa ston afalo pou to exw axti i tatto....oneira!!!!!krata gera kalh dunami se olous mas....filakia!!!!

Senior Member
    Originally posted by marina21
    egw polles fores kathomai kai skeftomai pws tha eimai otan tha xasw ta kila mou(28 panathema ta) ti tha foraw poso wraia tha eimai...skeftomai na kanw kai trupa ston afalo pou to exw axti i tatto....oneira!!!!!krata gera kalh dunami se olous mas....filakia!!!!
    ένας τρόπος για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου είναι να τα μετατρέψεις σε στόχους.

Senior Member
    auto akrivos...egw sthn arxi elega oti exw na xasw 30 kila...oso na nai einai bouno....enw twra exw balei stoxous ana mhna na ftasw se auta ta kila opote den skeftomai ta 30 alla ta 4 kila pou prepei na xasw auto to mhna....pistevw etsi einai polu kalutera!!!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    migg,αντιλαμβάνομαι την αδιαμφισβήτητη καλή σου πρόθεση να βοηθήσεις την ʼντα
    καθώς και το ότι κατά μία έννοια το τικεράκι σου σε κάνει να νιώθεις πως δικαιούσαι να ομιλείς,
    ωστόσο-ακόμα κι αν είσαι διαιτολόγος-πιστεύω πως η απολυτότητα της πρότασης σου εμπεριέχει
    το ρίσκο μιας αυθαιρεσίας,που ενδέχεται να δυσκολέψει περισσότερο την προσπάθεια της κοπέλας.

Το ότι λειτούργησε κάτι για σένα βοηθητικά δε σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο
    και στους άλλους.Ήδη η ʼντα δείχνει να μη θέλει να μπει στο αυστηρό do-don't μιας δίαιτας,
    αλλά να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές,που δε θα της δώσουν την αίσθηση της απαγόρευσης
    με την αναπόφευκτη συνέπεια του απωθημένου.Επίσης η ερώτηση "πόσα κιλά θέλεις να χάσεις"
    (πέρα του ότι προσωπικά δε συμφωνώ με το αδιάκριτο της και την αποκλειστική εστίαση στο βάρος)
    παραβλέπει το ενδεχόμενο κάποιος να έχει ήδη το φυσιολογικό για το ύψος του βάρος και ωστόσο
    να θέλει να χάσει κι άλλο για λόγους,που καλό θα ήταν να εξεταστούν και να δουλευτούν.

Θα στεναχωρεθώ πολύ αν εισπράξεις τα λόγια μου ως επίθεση.Απλά βρήκα την ευκαιρία
    να πω κάτι που συχνά βλέπω να συμβαίνει(ειδικά από μέλη που είτε ολοκλήρωσαν είτε
    προχώρησαν σημαντικά την προσπάθεια τους)και πιστεύω πως θα ήταν καλό να αποφεύγεται.

Οι λόγοι που ο καθένας έφτασε σε μη ευχάριστο βάρος είναι καθαρά προσωπικοί και πέρα
    από μεθόδους κι εργαλεία,καθαρά προσωπική είναι κι η λύση που βρίσκεται στη ρίζα
    του προβλήματος του.Ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε πως το κοτόπουλο είναι διαιτητικότερο
    της πάστας.Δεν είναι τόσο η διατροφολογική γνώση,που μας λείπει όσο η σφαιρική θεώρηση.
    καλημερα παιδια...η alice και η konina με καλυψαν...
    ..ναντιν μου δεν ειμαι διαιτολογος..καμια σχεση..μουσικος ειμαι..ουτε προσπαθησα να επηρεασω ως προς καποια διατροφη..εγω τα κιλα μου τα εχασα με ατκινς και με dukan...απλα λογω πολυετους πειρας στις διατροφες(!!!!!)οπως οι περισσοτεροι απο μας, ειπα καποια πραγματα που στην διατροφη μπορουμε να τα αποφυγουμε για λιγο καιρο ωστε να χαθουν καποια κιλα..οσον αφορα που ρωτησα για τα κιλα και για την διατροφη,το εκανα γιατι δεν ηθελα να πω ενα ξερα καλη επιτυχια και για να μπορεσει να μας ανοιχτει η κοπελα να πει καποια πραγματα για κεινη ωστε να την γνωρισουμε...εννοειτε οτι δεν το βλεπω σαν επιθεση,,.,εδω περα στο "ιδιο καζανι βραζουμε" αν μου επιτρεπετε την εκφραση,ο ενας παιρνει κουραγιο απο τον αλλον...ισως το παιρνω και εγω πολυ "πατριωτικα"το θεμα,γιατι ολη μου τη ζωη ασχολουμε με διατροφες και τα κιλα ουσα υπερβαρη μια ζωη και το χω νοιωσει μεσα στο πετσι μου πια.....ειστε ολοι η δυναμη μου για να συνεχισω και δεν το λεω απλα για να το πω ετσι ειναι...αν δεν ηταν το φορουμ να εχω την στηριξη σε πολλα πραγματα απο ολους σας και τον καθενα ξεχωριστα ισως παλι να τα ειχα παρατησει...φιλια πολλα σε ολους...αντουλα καλη συνεχεια κοπελα μου...

Πάντως παιδιά είναι μεγάλη δουλειά να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος σε αυτή την προσπάθεια. Όπως σας είπα, έχω ξεκινήσει από την Τρίτη το "συμμάζεμα", και μέχρι στιγμής τα πάω καλά... Δηλαδή δεν έχω υπερφαγικά επεισόδια, που είχα πάρα πολλά, και πάλι μέχρι στιγμής μπορώ να κρατηθώ και να μην ορμήξω σε πίτσες, πατατάκια, παγωτά, κλπ...

Προσπαθώ λίγο να καλυτερέψω τη διατροφή μου, βάζοντας αρκετές σαλάτες στο μενού, είτε κρύες, είτε μαγειρευτές όπως χόρτα, κλπ. Τις διατροφικές συμβουλές που μου δώσατε πιο πάνω τις βρίσκω πολύ καλές, και προσπαθώ να τα εντάξω όλα αυτά στην καθημερινότητά μου.

Δε θέλω ρε γαμώτο άλλη μία δίαιτα που θα με ρίξει αντί να με τονώσει, δε θέλω άλλο ένα βασανιστικό μενού και να ξινίζω τα μούτρα μου, αντ' αυτού θα προτιμήσω ότι κάνω να γίνει σε βάθος χρόνου, ώστε να συνηθίσω να τρώω πιο υγειινά. Προσπαθώ να χτυπήσω το κακό στη ρίζα του :grind::lol:

Senior Member
    αυτο ειναι το μυστικο αντουλα...να μην το κανεις καταναγκαστικα εργα,αλλα να το γουσταρεις...αυτο που κανεις ειναι για σενα...για την υγεια σου και για το σωμα σου...εγω αυτο σκεφτομαι..κανω κατι για τον εαυτο μου και αφορα αποκλειστικα εμενα και ειναι μονο στο χερι μου...σε κανενος αλλου...

Senior Member
    καλωσηρθες αντα! καλη αρχη και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου! με χαρα και ενθουσιασμο.
    εδω θα βρεις υποστηριξη απο ατομα που βρισκονται σε παρομοια θεση με σενα και θα δεις, ειναι ωραιο να εχεις συνοδοιπορους, να βλεπεις την προοδο τους, να βλεπουν τη δικη σου, η αλληλουποστηριξη και η ενθαρρυνση χρειαζονται πααααρα πολυ σε μια τετοια προσπαθεια.
    πλακα πλακα σαν χτες ηταν πριν ενα χρονο που το δικο μου τικερακι ηταν στην αρχη και εβλεπα άλλα να φτανουν στο τελος

:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Adda
    Δε θέλω ρε γαμώτο άλλη μία δίαιτα που θα με ρίξει αντί να με τονώσει, δε θέλω άλλο ένα βασανιστικό μενού και να ξινίζω τα μούτρα μου, αντ' αυτού θα προτιμήσω ότι κάνω να γίνει σε βάθος χρόνου, ώστε να συνηθίσω να τρώω πιο υγειινά. Προσπαθώ να χτυπήσω το κακό στη ρίζα του :grind::lol:
    αντα μου κ εγω καπως ετσι ενιωθα στην αρχη, κ επειδη ειχα να χασω πολλα κιλα (28 συνολικα) φοβομουν μην κουραστω... οποτε επελεξα να κανω μια ισορροπημενη διατροφη που να τα περιεχει ολα κ παραλληλα μετραω κ θερμιδες ωστε κ να κανω κανενα παραστρατημα να μπορω να το ενταξω στις ημερησιες θερμιδες μου χωρις να τις ξεπερασω...

Originally posted by konina

αντα μου κ εγω καπως ετσι ενιωθα στην αρχη, κ επειδη ειχα να χασω πολλα κιλα (28 συνολικα) φοβομουν μην κουραστω... οποτε επελεξα να κανω μια ισορροπημενη διατροφη που να τα περιεχει ολα κ παραλληλα μετραω κ θερμιδες ωστε κ να κανω κανενα παραστρατημα να μπορω να το ενταξω στις ημερησιες θερμιδες μου χωρις να τις ξεπερασω...
    Σε καταλαβαίνω και σε ευχαριστώ όπως και τα άλλα παιδιά, κάπως έτσι προσπαθώ κι εγώ. Πάντως μέχρι στιγμής κρατιέμαι. Με νύχια και με δόντια φυσικά, αλλά κρατιέμαι και αυτό είναι το βασικό. Μπαίνω και διαβάζω και τα δικά σας θέματα και δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη μου δίνει αυτό. Λέω ότι δεν είμαι μόνη μου, πολύ σημαντικό! :smirk: Ποτέ δε φαντάστηκα ότι ένα απλό φόρουμ θα έκανε τόσο σημαντική δουλειά!:tumble:

Page 2 of 2 FirstFirst 12