Results 16 to 30 of 47
-
25-08-2011, 22:39 #16
Και εμενα πολλες φορες αυτο ηταν σοφτ επεισοδιο αλλα με στενοχωρησε πολυ μπορω να πω...
- 25-08-2011, 23:19 #17
Χαιρετώ τις συμπάσχουσες...
Σε θυμάμαι Μαράκι...θυμάμαι τον πόνο που εξέπεμπες σε κάθε σου ποστ. Λυπάμαι πολύ που δεν τα κατάφερες όπως θα ήθελες(ξέρω δεν αρκεί αυτό, είναι προφανές...)
Πώς είσαι τώρα; Συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο; Και μια ερώτηση: έχεις αναρωτηθεί ποτέ τους λόγους που σε οδηγούν στα υπερφαγικά-βουλιμικά;
26-08-2011, 00:24 #18
Originally posted by Dark Elf
Εκανα υπερφαγικο εφαγα ολη μερα:
-3 μαυρα πολυσπορα κουλουρια θεσ/κης
-1 μεγαλη ντοματοαγγουροσαλατα
-5 1/2 μηλα
-1 μετρια προ μεγαλο τσαμπι σταφυλι
-1 μπουκαλι 500 μλ. Αριανη-ξυνογαλα
:barfy::barfy::barfy::barfy::barfy::barfy:
26-08-2011, 00:28 #19
Κουκουτσακι μου σε ευχαριστω πολυ με κανεις να νιωθω καλυτερα.Να φανταστεις σκεφτομουν να μην φαω τιποτα αυριο...Μου εδωσες δυναμη.
26-08-2011, 00:33 #20
Αυτο ειναι το θεμα με μενα και σε αυτο μπορω μια φορα στην ζωη μου να διεκδικησω την μοναδικοτητα.ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ.Επειδη αγαπω πολυ την υγιεινη διατροφη απο μικρη...μπορει να κανω βουλιμικο π.χ.με ενα κιλο ανθοτυρο...κουφο???Ετσι ειμαι εγω...Με βρωμη μπορω να φαω ενα σακουλη και η ανωμαλια ειναι οτι το ευχαριστεμαι κιολας.Π.χ. μπορω να φαω ενα καρπουζι ολοκληρο μονη μεσα σε μια μερα οχι με τη μια...Αλλα ολα μου τα βουλιμικα εχουν να κανουν με ψωμι,φετα,τυρια,ανθοτυρο,δη μητριακα με γαλα πολυ μελι το λατρευω σαν τα αρκουδακια και εγω...
26-08-2011, 00:36 #21
ααααααα δεν εχεις νιώσει τη χαρά του να παραγγέλνεις από πιτσαρία μία πίτσα, μία μακαρονάδα και μία σαλάτα και να τα τρως όλα μόνη σου!!!!!!!
26-08-2011, 00:39 #22
Χεχεχε!! Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Γιατί δείχνει ότι ξέρεις πως πρέπει να τρώς και το κάνεις. Φυσικά και τίποτα δεν είναι καλό σε υπερβολή, ακόμα και τα φρούτα, αλλά εννοείται πως είναι προτιμότερο να φας ένα καρπούζι ολόκληρο, παρά 2 πίτσες ή 3 σουβλάκια. Μπορεί π.χ. να έχουν ίδιες θερμίδες, αλλά τα λιπαρά δεν είναι τα ίδια, ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα. ʼσε που γλιτώνεις κι από την κυτταρίτιδα. :spin::spin::spin::spin:
26-08-2011, 00:46 #23
Originally posted by THINK POSITIVELY
ααααααα δεν εχεις νιώσει τη χαρά του να παραγγέλνεις από πιτσαρία μία πίτσα, μία μακαρονάδα και μία σαλάτα και να τα τρως όλα μόνη σου!!!!!!!
ή 3 σουβλάκια και 1 πατάτες, ή 2 τεράστια burger με πατάτες και μια μεριδούλα onion rings όπως εγώ τη δευτέρα ή 3-4 σφολιατοειδή από το φούρνο!!!!
26-08-2011, 00:47 #24
Ναι εχεις δικιο....καλο ειναι αλλα οχι σε υπερβολη...:roll:
26-08-2011, 00:49 #25
τελικά εμάς καλύτερα να μας ντύνεις παρά να με ταϊζεις!!!!!!!
26-08-2011, 00:51 #26
Οχι κοριτσια ποτε δεν μ'αρεσε το βρωμικο φαγητο και τα γλυκα<μονο το μωσαϊκο και το καϊμακι>και παλι βουλιμικο σ'αυτα δεν κανω.Δως μου ομως φακες,ρεβυθια,σουπα αυγολεμονο θα φαω απλα ολη την κατσαρολα.Δωσε μου στεφυλι...περσυ το καλοκαιρι 3 μηνες ετρωγα βουλιμικα μονο σταφυλι καθημερινα μονο σταφυλι ομως το λατρευααααααααααααααααααα ααααα....πηγαιναν στην λαϊκη και μου επερναν γιατι δεν ηθελα τιποτα αλλο....
26-08-2011, 01:06 #27
χαχαχαχαχαχ!!! εμένα μου λές!!! 23 ευρώ έσκασα τη Δευτέρα στα burger!!! Τουλάχιστον δεν τα ξερνάω πια, οπότε δεν λέω ότι πήγαν στα σκουπίδια....έπιασαν τόπο στις μπουτάρες μου!!!:tumble::tumble::spin::spin:
26-08-2011, 01:21 #28
χαχαχα κουκουτσακι,ειναι πολυ θετικο που εκοψες τους εμμετους διαβασα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις τους μεσα στο βιβλιο που σου ειπα και σοκαρρηστηκα.Απο την μια λεω μακαρι να μου ηταν και εμενα ευκολο να κανω απο την αλλη λεω θα χα χωθει πιο βαθια στο βουρκο της διαταραχης οποτε δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.
01-09-2011, 21:09 #29
εγω παλι απ το να δω τη ζυγαρια να ανεβαινει, προτιμω να κανω εμετο 4 φορες τη μερα..
η πλακα ειναι πως τωρα που ηρθα στην πολη που σπουδαζω και συγκατοικο, περιμενα παλι οτι θα συμμαζευτω..φετος εχουμε και μεγαλο οικονομικο προβλημα στο σπιτι και δεν με παιρνει να κανω αυτα που εκανα περισυ...
ομως και παλι βρισκω τους τροπους μου,οικομικοτερα μεν,αλλα τους βρισκω...
οσο σκεφτομαι οτι αν γλιτωνα απ τα βουλιμικα με τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να κανω τοσα πραγματα για τον εαυτο μου,νευριαζω!
οσο για το πως ειμαι και αν σκεφτηκα τι μπορει τελικα να με οδηγει στα βουλιμικα..
ειμαι το ιδιο με περισι,ειδικα τις τελευταιες μερες που μενω μονη στο σπιτι ωρες,τρωω συνεχεια..
οσο για το τι φταιει...η διαρκης απαγορευση που εχω σοτν εαυτο μου σχετικα με το φαγητο, ενω το σκεφτομαι συνεχεια απο τοτε που με θυμαμαι.. και αδυνατη οταν ημουν χωρις υπερφαγικα, το θυμαμαι καθαρα,ειχα παρανοησει να σκεφτομαι ολη μερα τι ΔΕΝ πρεπει να φαω,και καποιες φορες υπεκυπτα, για αυτο ημουν παντα 3κιλα πανω,3 κιλα κατω,βεβαια δε φαινοταν.
πλεον ομως που ξερω οτι μπορω να υποκυψω,μου χει διαλυσει τον εγκεφαλο αυτη η σκεψη..λες και οποτε μενω μονη εινια ευκαιρια να φαω οσα ΙΣΩΣ καποτε στερηθω..ακομη και οταν δεν εχω ορεξη να φαω η οταν δεν πειναω κανω υπερφαγικα.
βαρεθηκα ειλικρινα.. το να δινεις ψευτικες υποσχεσεις στον εαυτο σου ειναι ο,τι χειροτερο.. κλονιζεται η αυτοπεποιθηση,η αυτογνωσία σου..
02-09-2011, 00:07 #30
Originally posted by maraki065
πλεον ομως που ξερω οτι μπορω να υποκυψω,μου χει διαλυσει τον εγκεφαλο αυτη η σκεψη..λες και οποτε μενω μονη εινια ευκαιρια να φαω οσα ΙΣΩΣ καποτε στερηθω..ακομη και οταν δεν εχω ορεξη να φαω η οταν δεν πειναω κανω υπερφαγικα.
βαρεθηκα ειλικρινα.. το να δινεις ψευτικες υποσχεσεις στον εαυτο σου ειναι ο,τι χειροτερο.. κλονιζεται η αυτοπεποιθηση,η αυτογνωσία σου..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση