πως λες...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

πως λες...

οριστικά αντίο, σε κάποιον που ήταν ζωή για σένα;

Banned
    με τροπο που του αξιζει φανταζομαι....
    Κατι τετοιο εκανα και εγω σημερα,
    και για μενα το εκανα με το σεβασμο που αναλογουσε.

Αλλα καθε περιπτωση εχει την δικη της ερμηνεια.

Senior Member
    Αυτή την απορία έχω κι εγώ... Πως;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Όταν το λες και το πιστεύεις, το λες όπως το νιώθεις, το θέμα είναι να το πιστεύεις πραγματικά....

Senior Member
    άλλο το θέλω κ άλλο το πρέπει στην συγκεκριμένη σχέση...
    όσο κ να προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει, υπερισχύει το θέλω, το μόνο που καταφέρνω κάθε φορά, είναι να αναζωπυρώσω το πάθος.
    ξεκίνησε πριν 3 χρόνια κ 2 μήνες, όταν ήμουν εξαρτημένη στο αλκοολ, μπόρεσα μαζί του κ το έκοψα, με βοήθησε σε πολλούς τομείς της ζωής μου, είδα πως είναι να μην πατάς στην γή κ μόνο να αισθάνεσαι με κάποιον την απογείωση. στην πορεία της σχέσης μοιραστήκαμε τα πάντα, ακόμα χρεωμένη είμαι για πάρτι του κ δεν μετάνιωσα στιγμή που μπόρεσα κ τον βοήθησα σε μια δύσκολη φάση της ζωής του. είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος μου κ του ζήτησα άπειρες φορές να φύγουμε μαζί, όμως έχει παιδία, δεν αναφέρω την γυναίκα του, γιατί εκείνη είναι αλλού, τον είχε παρατήσει πριν μπλέξουμε. παρόλαυτα τα παιδιά του αντιδράσανε στην υποψία της σχέσης μας κ κινηθήκανε απειλητικά εναντίον μου, με το δίκιο τους. έχω τύψεις για αυτή μου την σχέση, αλλά είναι πνοή για μένα, είναι το μοναδικό μου στήριγμα. μετά το διάστημα της ψυχοθεραπείας, ως εδώ που έχω φτάσει δηλ. έχω επικεντρωθεί σε μένα κ να κάνω πράγματα που θα είναι για καλό, έχω πιάσει κ αποδεσμεύομαι σιγά σιγά απο εκείνον, αλλά το μόνο που βλέπω είναι να υποφέρει, μαζί του όμως υποφέρω κ γω. δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας, συζητάμε ώρες γι\'αυτο το χωρισμό, προσπαθούμε να κρατηθούμε ο ένας μακριά από τον άλλο, αλλα δυστηχώς δεν γίνεται. αν κ νομίζω μου έχει περάσει το στάδιο που ημουν τρελά ερωτευμένη μαζί του κ νομίζω πως πρέπει να συνεχίσω την ζωή μου χωρίς εκείνον, βλέπω απο την μια τον φόβο ότι θα μείνω μόνη κ απο την άλλη ότι θα χάσω, τον μοναδικό άνθρωπο που μου φέρθηκε \"καλά\" με όλες τις έννοιες.

Banned
    δυστυχως (?) πρεπει να πας την ζωη σου εκει που νομιζεις.
    Ο φοβος οτι θα μεινεις μονη ειναι μεν ανασταλτικος αλλα δεν θα πρεπει να ειναι καθοριστικος.
    Οπως επισης οτι σου φερθηκε καλα παλι δεν μπορει να ειναι καθοριστικο.

Τωρα για το πως λες αντιο, οπως εγραψα και πιο πανω,
    με το σεβασμο που αξιζει...

Senior Member
    εσυ krino, πως βλεπεις μια συμπεριφορά...
    π.χ. συναντηθηκαμε, μου ειπε τελευταια φορα, κλεινω το τηλ. δεν μιλάμε, παρά μόνο για κάτι υποχρεώσεις. την επόμενη μέρα, αποκρυψη το σήκωνα δεν μιλάγανε.. εε τον παιρνω τηλ κ του λεω, θελεις κάτι; γιατι παίρνεις κ δεν μιλας, ποιος εγω; λαθος κανεις! αφου αυτος ειναι γιατι δεν το παραδέχεται; κ απο την άλλη γίνεται λιώμα κ στέλνει μηνύματα, καψουροτραγουδακια, εε δεν ειμαι κ καμια αναισθητη! μετα ξαναπιασε η πάρλα στο τηλ. κ τώρα μένει το πότε θα σκάσει μύτη μπροστά μου.. εε πως θα κάνω πίσω κ γω!
    τραβάτε με κ ας κλαίω ενα πράμα!
    αλλα στην φάση που βρίσκομαι, ορισμένα άτομα με εκνευριζουν κ είναι κ εκεινος μεσα σ αυτα με τα δηθεν αστεια, δεν λεω ότι δεν νιώθω την ανάγκη του, απλά πλεον δεν μπορώ να βρίσκομαι ερωτικά μαζί του, γιατι κάτι τέτοιο, μόνο χωρισμός δεν θα είναι, αλλά δεν μπορώ κ να του κλείσω το τηλ, ούτε να πάψω να του μιλάω.

Banned
    απο οσο καταλαβαινω, χρειαζεσαι ενα καινουριο ερεθισμα (ενα σπρωξιματακι ας πουμε) που θα σε βοηθησει να κανεις το απαραιτητο βημα.

Υπομονηηηηηηηηη λεμεεεεεεεε!!!

Senior Member
    Καποιοες χιουμοριστικες ατακες χωρισμου αναλογα με τα ζωδια..
    http://www.e-magazino.gr/forum/index.php?PHPSESSID=dd3c6b9459217eef8adb66d972392e 0c&topic=842.0

Αλλά έιναι δύσκολος ο χωρισμός από κάποιον που ξεπεραστήκαν καποια προβλήματα..Που ηταν κοντα σου αλλα νομιζω πως απο την στιγμη που το σκεφτεσαι καλο ειναι να το κανεις γιατι ειναι και ψυχοφθορα ολη αυτη η κατασταση...Το μπαμ κ εξω μου φαινεται για την πιο καλη λυση..Θα ειναι καλυτερα και για τους 2 νομιζω...

Senior Member
    Μπορεί εγώ να μην έχω καταλάβει καλά (ή ίσως και εσύ).
    Αλλά ένα από τα δύο τινά συμβαίνει.
    Ήνομίζεις ότι πρέπει να χωρίσετε γιατί νιώθετε τύψεις για την σχέση σας, (με μοναδική αιτία για αυτές τις τύψεις το πως βλέπουν τα παιδιά του την σχέση σας)
    Ή όντως θέλεις να χωρίσετε.

Αν δηλαδή βρίσκονταν ο τρόπος και χωρίζατε θα ένιωθες καλά γιατί έγινε κάτι που θέλεις ή θα ένιωθες ότι έκανες κάτι που έπρεπε να γίνει?
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    οριστικά αντίο, σε κάποιον που ήταν ζωή για σένα;
    Απλά δεν τον κάνεις ζωή.....Απλή απάντηση αλλά νομίζω έχει νόημα...Προσωπικά πιστεύω ότι το αντίο στα λόγια δεν μετράει αν δεν του πεις αντίο στη σκέψη σου....Τι κι αν πεις αντίο αλλά ακόμα υπάρχει στο μυαλό σου;;;
    ....Επειδή πάντα εκφραζόμουν με ποιήματα θα ρίξω ένα:
    Με τί καρδιά να σ\' αποχαιρετήσω
    Με τί καρδιά τραγούδι να σου πω
    στον ουρανό με τ\' όνειρο θα ζήσω
    στον ουρανό σαν άστρο θα χαθώ

Βάλε φωνή κοντά σου να γυρίσω
    βάλε φωνή στη γη να κοιμηθώ (δισ)

Με τί καρδιά τα μάτια σου να κλείσω
    Με τί καρδιά τον κόσμο ν\' αρνηθώ
    σε σκοτεινό γεφύρι θα καθήσω
    σε σκοτεινό ποτάμι θα σταθώ

Δως μου φωτιά τη νύχτα μου να σβύσω
    Δως μου φωτιά στον ήλιο να βρεθώ

Senior Member
    Originally posted by pennoula_v
    Καποιοες χιουμοριστικες ατακες χωρισμου αναλογα με τα ζωδια..
    http://www.e-magazino.gr/forum/index.php?PHPSESSID=dd3c6b9459217eef8adb66d972392e 0c&topic=842.0

Αλλά έιναι δύσκολος ο χωρισμός από κάποιον που ξεπεραστήκαν καποια προβλήματα..Που ηταν κοντα σου αλλα νομιζω πως απο την στιγμη που το σκεφτεσαι καλο ειναι να το κανεις γιατι ειναι και ψυχοφθορα ολη αυτη η κατασταση...Το μπαμ κ εξω μου φαινεται για την πιο καλη λυση..Θα ειναι καλυτερα και για τους 2 νομιζω...

Με έκανες και καραγέλασα με τον χωρισμό ανάλογα ζωδίων....χαχα και ασχολούμαι με τα ζώδια φουλ..Πιάνεις το πνεύμα μου Πενούλα...Κάνω έναν μίνι σχολιασμό...

ΚΡΙΟΣ

« Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»- Μας βγάζει ως τις απόλυτες ψωνάρες και τις μοιραίες γυναίκες τις Κριούς ή κάνω λάθος;;;

ΤΑΥΡΟΣ

« Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;» Ο φοβερά υπομονετικός και επίμονος και σταθερός Ταύρος που προτιμάει να περάσει τα πάνδεινα παρά να χωρίσει

ΔΙΔΥΜΟΙ

« \'Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.» Οι αλλού πατώ αλλού βρίσκομαι Δίδυμοι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

« Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος.
    Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

ΛΕΩΝ

« Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.» Αυτό είναι όλα τα λεφτά..Ό,τι χειρότερο να πεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

« Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

ΖΥΓΟΣ

«Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω.
    Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.» Xaxa..Οι απόλυτα κτητικοί Σκορπιοί...

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.» Κορυφαία ατάκα και αυτή που τον στέλνεις τον άλλο στο επί τόπου..Άσε δε που σε περνάει και για εντελώς κουκουρούκου και τον παίρνει πιο χαλαρά τον χωρισμό

ΙΧΘΕΙΣ

« Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.» Ο πολύ ρομάντζα και αίσθημα Ιχθύς που ψάχνει κάστρα, ιππότες και την ρίχνει και στα ψυχεδελλικά άμα λάχει να ξεχαστεί

Πιστεύω πάντως ότι μια καλή χιουμοριστική ατάκα για να πεις και να σουτάρεις κάποιον όταν σε παίρνει για να βγείτε είναι:Πηδιέμαι και με ενοχλείς αυτή τη στιγμή..Πάρε αργότερα...

Junior Member
    kassi symfwnw apolyta.ws gnhsios toksoths k ego ayto tha elega akribws

Senior Member
    Originally posted by justme
    Μπορεί εγώ να μην έχω καταλάβει καλά (ή ίσως και εσύ).
    Αλλά ένα από τα δύο τινά συμβαίνει.
    Ήνομίζεις ότι πρέπει να χωρίσετε γιατί νιώθετε τύψεις για την σχέση σας, (με μοναδική αιτία για αυτές τις τύψεις το πως βλέπουν τα παιδιά του την σχέση σας)
    Ή όντως θέλεις να χωρίσετε.

Αν δηλαδή βρίσκονταν ο τρόπος και χωρίζατε θα ένιωθες καλά γιατί έγινε κάτι που θέλεις ή θα ένιωθες ότι έκανες κάτι που έπρεπε να γίνει?
    θα ένιωθα ότι έκανα κάτι που έπρεπε να γίνει

Senior Member
    Originally posted by Kassi

Απλά δεν τον κάνεις ζωή.....Απλή απάντηση αλλά νομίζω έχει νόημα...Προσωπικά πιστεύω ότι το αντίο στα λόγια δεν μετράει αν δεν του πεις αντίο στη σκέψη σου....Τι κι αν πεις αντίο αλλά ακόμα υπάρχει στο μυαλό σου;;;
    ....Επειδή πάντα εκφραζόμουν με ποιήματα θα ρίξω ένα:
    Με τί καρδιά να σ\' αποχαιρετήσω
    Με τί καρδιά τραγούδι να σου πω
    στον ουρανό με τ\' όνειρο θα ζήσω
    στον ουρανό σαν άστρο θα χαθώ

Βάλε φωνή κοντά σου να γυρίσω
    βάλε φωνή στη γη να κοιμηθώ (δισ)

Με τί καρδιά τα μάτια σου να κλείσω
    Με τί καρδιά τον κόσμο ν\' αρνηθώ
    σε σκοτεινό γεφύρι θα καθήσω
    σε σκοτεινό ποτάμι θα σταθώ

Δως μου φωτιά τη νύχτα μου να σβύσω
    Δως μου φωτιά στον ήλιο να βρεθώ
    Σε ευχαριστώ Kassi για το ποίημα..
    κ τι γίνεται αν ήδη έχει γίνει ζωή, πως τον αποχωρίζεσαι, εφόσον ξέρεις πολύ καλά, οτι πρέπει να τελειώσει, γιατί δεν πάει παρακάτω;

Page 1 of 2 12 LastLast