Τι νιώθεις τώρα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γιώτα παιδί μουυυυυυυυυυυυ μην της λες άγνωστες λέξεις (o άνδρας μου εδώ δίπλα λέει θα νομίζει πως την βρίζεις )

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Γιώτα παιδί μουυυυυυυυυυυυ μην της λες άγνωστες λέξεις (o άνδρας μου εδώ δίπλα λέει θα νομίζει πως την βρίζεις )
    ουπς, δικιο έχεις! αν κρίνουμε κι από τον πλούτο του λεξιλογίου της....όμως καλό κάνω, θα τρέξει να αγοράσει τον Μπαμπινιώτη για να λύσει τις απορίες της και θα κινηθεί και η αγορά του βιβλίου που έχει νεκρώσει.:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    μοντεεεεεεεεεεεελο !!!!!! αναρωτιομουν που χαθηκες...................
    αχαχαχχα με έχετε πεθάνει!!! δεν είδα το μήνυμά της, αλλα φαντάζομαι περίπου πως θα είναι. Μα γιατί την αποκλείσατε;

Senior Member
    γτ μιλησε πολυ πολυ πολυ ασχημα κ χωρις καν να εχει προηγηθει κατι οπως θα ειδες.απλα μπηκε μεσα στο θεμα κ εβριζε. τεσπα οπως ειπε κ ο αντ (που την απεκλεισε εκεινος) καλο θα ηταν να μη μιλαμε πλεον για αυτο το θεμα.

Senior Member
    Back to topic: Μου αρέσει το θέμα...
    Εγώ δεν είναι τι νιώθω τώρα αλλά είμαι αρκετές ημέρες με μαύρη ψυχολογία. Η διατροφή μου μια πάει καλά μια πάει άσχημα, όλα μου φταίνε, η περίοδος μου ενώ ήταν να μου έρθει για άλλη μια φορά παίζει με τα νεύρα μου (δεν είναι εγκυμοσύνη, απλά καθυστέρηση), οικονομικά στο σπίτι είμαστε χάλια (καθυστερούν για άλλη μια φορά να πληρώσουν στη δουλειά του άντρα μου), ίσως να φταίνε και τα χάπια της ορμόνης που πρέπει να καταπίνω, δεν κοιμάμαι καλά ...
    O άντρας μου με βλέπει αμίλητη κι αγέλαστη, μου μιλάει και είμαι στον κόσμο μου μέχρι που μου πρότεινε να πάμε σε γιατρό να δούμε τι συμβαίνει και είμαι έτσι... Δεν του μίλησα γιατί σε τι γιατρό να πας όταν δεν υπάρχει φράγκο;

Πάω να ξαπλώσω να χαζέψω τηλεόραση... μπας και καταφέρω να κοιμηθώ κάπως νορμάλ απόψε! uzzled:

Page 2 of 2 FirstFirst 12