Results 16 to 30 of 53
Thread: Οι δίαιτες της ζωής μας
-
13-06-2011, 08:03 #16
Originally posted by KittyCat
Οι δικές μου συμβουλές δίαιτας (χάρη στις οποίες έχω χάσει αισίως και χωρίς τρελό κόπο αρκετά κιλά) είναι οι εξής:
-Τρελές ποσότητες νερού (όσο περισότερο τόσο καλύτερα)
-2 φορές τη μέρα πράσινο τσάι (δεν χρειάζεται να πάρετε αυτό με τις κατεχίνες που διαφημίζουν συνέχεια πάρτε το κανονικό κουτάκι απο το σούπερ και κάντε το ζεστό... μετά αν θέλετε να το πιείτε κρύο ρίξτε σε ένα ποτήρι πολλά παγάκια και ρίξτε το ζεστό τσάι κατευθείαν (Παγωμένο είναι τέλειο!).. ʼν θέλετε πρίν το ρίξετε στα παγάκια λιώστε 1-2 ζαχαρίνες (χωρίς ασπαρτάμη).
-Φάτε πολύ πολύ πολύ λάχανο, σέλινο και πράσο..
-Φάτε πολλές σούπες (αυτές οι έτοιμες είναι ιδανικές γιατί γίνονται γρήγορα και ξέρεις ακριβώς πόσες θερμίδες έχουν.
-Ψητές πιπεριές και γενικά ψητά λαχανικά με ξυδάκι και αλατάκι (καλό είναι χωρίς λάδι, αν θέλετε να βάλετε βάλτε πολύ λίγο)
-Κάντε λίγες ασκήσεις κάθε μέρα. ʼς είναι και λίγες, δεν πειράζει, αρκεί να κάνετε κάθε μέρα.
- 13-06-2011, 08:10 #17
Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά αν κάποιος δεν καταναλώσει πρωτεϊνες (άπαχες και σε κανονικές μερίδες) και αν επίσης δεν τρώει τακτικά, για να κάωει καύσεις, δεν πρόκειται να χάσει λίπος παρά μόνο μυικό ιστό και υγρά. Οπότε καλά τα πράσα, τα σέλινα και τα λάχανα, αλλά χωρίς κρέας και ψάρι δεν γίνεται τίποτα. Όσα για τις έτοιμες σούπες........χάθηκε μία σπιτική σουπίτσα στην οποία μπορείς να ελέγξεις το αλάτι και τα λιπάρα και που, πάνω απ΄όλα δεν έχει συντηρητικά!
13-06-2011, 09:34 #18
Originally posted by Ciciliana
poses thermides exei auti i diaita kate?
sorry gia ta greeklish :\
απλα την εκανα ετσι οπως την λεει
ισως και με μια αυξηση στις μεριδες :spin:
13-06-2011, 09:35 #19
Originally posted by JULIE
Καλησπέρα κορίτσια, πολύ καλή η δίαιτα σου και φυσιολογική, έχασες με αυτήν 11 κιλά? Μακάρι λέω να την δοκιμάσω!!
13-06-2011, 13:02 #20
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
13-06-2011, 14:05 #21
Originally posted by aggeloydaki
13-06-2011, 23:43 #22
Originally posted by κατέ
μη μου λετε τετοια... εγω που πινω κατ'ελαχιστον 8 φλυτζανια τσαι; χωρις καφε/νερο/αναψυχτικα...
δε τα πινω απο "πρεπει να πιω τουλαχιστον 8 φλυτζανια!!!!!!!!", αλλα απο συνηθεια και επειδη αν δε πινω κατι θα φαω κατι και ας μη πειναω...(προτιμω να φαω οταν γουργουρισει η κοιλια και ειναι ωρα για φαι)
Πως κοιταζω αν εχω κανει ζημια; υπαρχουν συμπτωματα;
13-06-2011, 23:58 #23
Συμφωνώ απόλυτα! Εκτός απο τα νεφρά επηρεάζεται κ το αίμα: ηλεκτρολυτικές διαταραχές!
13-06-2011, 23:58 #24
αν ουρεις κανονικα δεν εχεις προβλημα
το προβλημα στα νεφρα φαινεται αμεσως, μην ανησυχεις
14-06-2011, 10:59 #25
Είναι περισσότερο σωστή διατροφή σε μικρότερες ποσότητες παρά "δίαιτα" και χάνεις 1-1,5 κιλό την εβδομάδα. εγω τωρα χανω λιγοτερο κ γιατι δεν την τηρω κατα γράμμα αλλα και γιατι ο μεταβολισμος μου εχει καταστραφει απο πληρη απουσια σωματικων δραστηριοτητων αλλα και απο αλλεπαλληλες προσπαθειες για απωλεια κιλων (και με χημικες διατες)... παρ'ολ'αυτα, χανω συστηματικα, δεν πειναω και νιωθω "υγιης".
1200 θερμιδες
Πρωινό
1 ποτήρι γάλα με 3κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως
Ή 1 ποτήρι γάλα με 3 φρυγανιές και ½ κ.γ. μαρμελάδα / φρυγανιά
Ή ½ τοστ με μία φ. ψωμί για τοστ και 1 φ. τυρί άπαχο και 1 φ. γαλοπούλα
Δεκατιανό
1 φρούτο ή 1 ζελέ ή 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι
Μεσημεριανό
1) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
2) Κοτόπουλο με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
3) Ψάρι με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
4) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
5) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
6) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
7) Όσπριο με σαλάτα και 30γρ. τυρί άπαχο
Απογευματινό
Βραδινό
1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 1 φ. τυρί , 1 φ. γαλοπούλα και λαχανικά
Ή 1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 2 αυγά και λαχανικά
Ή 1 σαλάτα με 1 αυγό
Ή 1 σαλάτα με 1 φ. τυρί και 1 φ. γαλοπούλα
Ή ½ μεσημεριανού
Ή 1 σουβλάκι με πίτα αλάδωτη,καλαμάκι κοτόπουλο και ντομάτα-μουστάρδα
Διευκρυνίσεις:
1) Όσπρια + Λαδερά από 1 κούπα του γαλλικού καφέ "μπουχτισμένη"
2) Σαλάτα από 1 1/2 κούπα του γαλλικού καφέ "μπουχτισμένη" και 1 κουτ. σούπασ ελαιόλαδο
3) Κρέας/Κοτόπουλο/Ψάρι 120γρ. αφού ψηθεί και χωρίς κόκκαλα
4) Ψωμί ολικής αλέσεως 1 φέτα = 30γρ.
5) Ζελέ/Μαρμελάδα/Δημητριακά χωρίς ζάχαρη
6) Επιτρέπεται μόνο 1 μπάρα δημητριακών τη μέρα και καλό είναι γενικά να προτιμώνται τα φρούτα
7) Αφού χάσεις ~ 80% των κιλών που θες βάζεις και μακαρόνια ή παστίτσιο ή μουσακά κτλ... 1 φορά την εβδομάδα 180 γρ.
8) Στην συντήρηση ουσιαστικά αυξάνεις σταδιακά τις ποσοτητες. δηλαδη 120->150->180
και προσθέτεις γλυκά 2 φορες την εβδομάδα αντι για φρούτο ενω εμπλουτίζεις το βραδυνο με πιτσα ή σουβλάκια 1-2 φορές την εβδομάδα.
9) 1 φ. ψωμί = 1/2 κούπα ρυζι = 2 φρυγανιές = 3-4 πατατες φούρνου (αλλα καλό ειναι για τις περισσότερες φορες να επιλεγεται το ψωμί ή οι φρυγανιες)
Αυτά... είναι πολύ υγιεινή κ εμένα με είχε βοηθήσει...Και όσο πρόσεχα αυτά που μου έλεγε και στην μετεπειτα ζωή μου δεν είχα πάρει γραμμαριο....μετα τα σκ@τωσα...
14-06-2011, 12:25 #26
πολυ καλη και σωστη κονι μου!!!
δεν καταλαβαινω τι της χρειαζομαστε τις χημικες οταν εχουμε τετοιες τελειες διαιτες
θα σας γραψω αργοτερα και μια για 4 κιλα σε 2 εβδομαδες (εγω ειχα χασει 7, ημουν 89 κιλα) απο διαιτολογο παλι
14-06-2011, 12:33 #27
Originally posted by konina
Είναι περισσότερο σωστή διατροφή σε μικρότερες ποσότητες παρά "δίαιτα" και χάνεις 1-1,5 κιλό την εβδομάδα. εγω τωρα χανω λιγοτερο κ γιατι δεν την τηρω κατα γράμμα αλλα και γιατι ο μεταβολισμος μου εχει καταστραφει απο πληρη απουσια σωματικων δραστηριοτητων αλλα και απο αλλεπαλληλες προσπαθειες για απωλεια κιλων (και με χημικες διατες)... παρ'ολ'αυτα, χανω συστηματικα, δεν πειναω και νιωθω "υγιης".
1200 θερμιδες
Πρωινό
1 ποτήρι γάλα με 3κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως
Ή 1 ποτήρι γάλα με 3 φρυγανιές και ½ κ.γ. μαρμελάδα / φρυγανιά
Ή ½ τοστ με μία φ. ψωμί για τοστ και 1 φ. τυρί άπαχο και 1 φ. γαλοπούλα
Δεκατιανό
Μεσημεριανό
1) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
2) Κοτόπουλο με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
3) Ψάρι με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
4) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
5) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
6) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
7) Όσπριο με σαλάτα και 30γρ. τυρί άπαχο
Απογευματινό
Βραδινό
1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 1 φ. τυρί , 1 φ. γαλοπούλα και λαχανικά
Ή 1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 2 αυγά και λαχανικά
Ή 1 σαλάτα με 1 αυγό
Ή 1 σαλάτα με 1 φ. τυρί και 1 φ. γαλοπούλα
Ή ½ μεσημεριανού
Ή 1 σουβλάκι με πίτα αλάδωτη,καλαμάκι κοτόπουλο και ντομάτα-μουστάρδα
Διευκρυνίσεις:
1) Όσπρια + Λαδερά από 1 κούπα του γαλλικού καφέ "μπουχτισμένη"
2) Σαλάτα από 1 1/2 κούπα του γαλλικού καφέ "μπουχτισμένη" και 1 κουτ. σούπασ ελαιόλαδο
3) Κρέας/Κοτόπουλο/Ψάρι 120γρ. αφού ψηθεί και χωρίς κόκκαλα
4) Ψωμί ολικής αλέσεως 1 φέτα = 30γρ.
5) Ζελέ/Μαρμελάδα/Δημητριακά χωρίς ζάχαρη
6) Επιτρέπεται μόνο 1 μπάρα δημητριακών τη μέρα και καλό είναι γενικά να προτιμώνται τα φρούτα
7) Αφού χάσεις ~ 80% των κιλών που θες βάζεις και μακαρόνια ή παστίτσιο ή μουσακά κτλ... 1 φορά την εβδομάδα 180 γρ.
8) Στην συντήρηση ουσιαστικά αυξάνεις σταδιακά τις ποσοτητες. δηλαδη 120->150->180
και προσθέτεις γλυκά 2 φορες την εβδομάδα αντι για φρούτο ενω εμπλουτίζεις το βραδυνο με πιτσα ή σουβλάκια 1-2 φορές την εβδομάδα.
9) 1 φ. ψωμί = 1/2 κούπα ρυζι = 2 φρυγανιές = 3-4 πατατες φούρνου (αλλα καλό ειναι για τις περισσότερες φορες να επιλεγεται το ψωμί ή οι φρυγανιες)
Αυτά... είναι πολύ υγιεινή κ εμένα με είχε βοηθήσει...Και όσο πρόσεχα αυτά που μου έλεγε και στην μετεπειτα ζωή μου δεν είχα πάρει γραμμαριο....μετα τα σκ@τωσα...
το θεμα ειναι να τα μαγειρευουμε σωστα .. το λαδι ειναι αυτο που χρειαζεται με μετρο και ολα καλα! 1 κ.σ. σε καθε γευμα ειναι αρκετο...
14-06-2011, 12:35 #28
πολυ καλη και σωστη κονι μου!!!
δεν καταλαβαινω τι της χρειαζομαστε τις χημικες οταν εχουμε τετοιες τελειες διαιτες
θα σας γραψω αργοτερα και μια για 4 κιλα σε 2 εβδομαδες (εγω ειχα χασει 7, ημουν 89 κιλα) απο διαιτολογο παλι
14-06-2011, 12:41 #29
εγω τα εχω 10 χρονια και περιμενω να τα χασω μεσα σε 2 μηνες
ε δεν γινονται αυτα.. υπομονη θελει και σωστη διατροφη
τωρα το καλοκαιρι ειναι πολυ ευκολο, δεν σου κανει η καρδια να φας βαρια
το εχω ριξει στο καρπουζι που ειναι και διουρητικο
δεν λεω οτι δεν θα πεινασεις αλλα θα ειναι κυριως για συναισθηματικους λογους
14-06-2011, 12:47 #30
εγω τα εχω 10 χρονια και περιμενω να τα χασω μεσα σε 2 μηνες
ε δεν γινονται αυτα.. υπομονη θελει και σωστη διατροφη
τωρα το καλοκαιρι ειναι πολυ ευκολο, δεν σου κανει η καρδια να φας βαρια
το εχω ριξει στο καρπουζι που ειναι και διουρητικο
δεν λεω οτι δεν θα πεινασεις αλλα θα ειναι κυριως για συναισθηματικους λογους
αυτο πρπεει να καταλαβουμε, δεν γινεται να χασουμε μεσα σε 2 βδομαδες ,,, ενα μηνα .... 20 κιλα ....
θελει υπομονη .. γι αυτο και πρεπει να ακολουθουμε σωστες διατροφες, και οχι στερητικες διαιτες ,,
με τις στερητικες και τις χημικες διαιτες δνε λεω χανουεμ ευκολα και γρηγορα καποια κιλα .. αλλα ουσιαστικα ειναι υγρα, και μολις κουραστουμε κανουμε βουλιμικα και παιρνουμε εις διπλουν τα κιλα που χασαμε ..
πρεπει να πεισουμε τον εαυτο μας πως θα χρειαστει ενα διαστημα 6 μηνων για να χασουμε τα κιλα μας, χωρις να κουραστουμε...
και στο κατω κατω τι ειναι 6 μηνες μπροστα στην αιωνιοτητα..!!!! :tumble:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....