Οι δίαιτες της ζωής μας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    ναι βρε ζωη..
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανουμε υπομονη 6 μηνες και κλαιγομαστε χρονια
    τι χαζες που ειμαστε κι εμεις μερικες φορες!!
    ψαχνω ψαχνω διαιτουλες να σας βαλω κοριτσακια να εχετε ποικιλια

Senior Member
    Εμένα το πρόβλημά μου είναι το βραδινό....πάντα βαριέμαι να ετοιμάσω στον εαυτό μου κάτι να φάει...η μόνη λύση που έχω βρει είναι να έχω έτοιμη κομμένη σαλάτα και στεγνωμένη στο ειδικό σκεύος και τουμπάρω και έναν τόνο και είμαι οκ...διαφορετικά βαριέμαι ακόμα και να ψήσω ένα τοστ. Το ξέρω ότι είμαι τραγική...πρέπει να μάθω να αγαπάω και να φροντίζω ΚΑΙ τον εαυτό μου και να μην βαριέμαι...τα γράφω για να τα βλέπω...:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::c razy:

Junior Member
    λοιπόν εγώ τα κιλά μου τα έχασαχ ωρίς δίαιτα... α΄λά άλλαξα τις συνήθειες μου γύρω από το φαγητό. Είχα φτάσει τα 90 κιλά με 1,75 ύψος, όντας φοιτήτρια. Τα πήτα και απ.ότομα και άρχησε να με πονάει η μέση μου και άλλα συναφή. Όλη μέρα έτρωγα σαβούρες, οι οποίες και δεν με χόρταιναν, αφού εντός ώρας πάλι πείναγα, και δεν μου προσέφεραν βιταμίνες παρά μόνο λίπη. ώσπου βλε΄ποντας το πώς ήμουν και το πώς έγινα, κυρίως το ότι δεν έβρησκα ρούα της ηλικίας μου, το πήρα απόφαση. Για αρχή μείωσα τη ζάχαρη στο καφέ μου σταδιακά, και ανακάλυψα τα κρακεράκια για τη σχολή, αντί των σάντουιτς. Έπειτα, σταμάτησα να τρώω έτοιμα φαητά βλέπε σουβλάκια, και άρχισα να μαγειρέυω. Τα βραδινά σουβλάκια, τα αντικατέστησα με δροσερές σαλάτες, πράσινο τσάι, η το μισό από το μεσημεριανό μου. Σταμάτησα την καθηστηκή ζωή, ήτοι, καταργησα το ασανσέρ και χρησιμοποιούσα σκάλες, δεν έπερνα μέσα μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις. Μπορώ να πω ότι ούτε στερήθηκα κάτι ύτε τίποτα. Δηλαδή τελέιως ακούσια έγινε όλο αυτό οπότε ήταν αρκετά πιο έυκολο. Γιατί άλλο να σκέφτεσαι έχω μια δίαιτα να τηρήσω και άλλο ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι έχεις μπουχτήσει από τη σαβούρα και ότι μπορείς να γεμίζεις το στομάχι σου πιο υγειηνά.

Senior Member
    Originally posted by elmi
    λοιπόν εγώ τα κιλά μου τα έχασαχ ωρίς δίαιτα... α΄λά άλλαξα τις συνήθειες μου γύρω από το φαγητό. Είχα φτάσει τα 90 κιλά με 1,75 ύψος, όντας φοιτήτρια. Τα πήτα και απ.ότομα και άρχησε να με πονάει η μέση μου και άλλα συναφή. Όλη μέρα έτρωγα σαβούρες, οι οποίες και δεν με χόρταιναν, αφού εντός ώρας πάλι πείναγα, και δεν μου προσέφεραν βιταμίνες παρά μόνο λίπη. ώσπου βλε΄ποντας το πώς ήμουν και το πώς έγινα, κυρίως το ότι δεν έβρησκα ρούα της ηλικίας μου, το πήρα απόφαση. Για αρχή μείωσα τη ζάχαρη στο καφέ μου σταδιακά, και ανακάλυψα τα κρακεράκια για τη σχολή, αντί των σάντουιτς. Έπειτα, σταμάτησα να τρώω έτοιμα φαητά βλέπε σουβλάκια, και άρχισα να μαγειρέυω. Τα βραδινά σουβλάκια, τα αντικατέστησα με δροσερές σαλάτες, πράσινο τσάι, η το μισό από το μεσημεριανό μου. Σταμάτησα την καθηστηκή ζωή, ήτοι, καταργησα το ασανσέρ και χρησιμοποιούσα σκάλες, δεν έπερνα μέσα μεταφοράς για κοντινές αποστάσεις. Μπορώ να πω ότι ούτε στερήθηκα κάτι ύτε τίποτα. Δηλαδή τελέιως ακούσια έγινε όλο αυτό οπότε ήταν αρκετά πιο έυκολο. Γιατί άλλο να σκέφτεσαι έχω μια δίαιτα να τηρήσω και άλλο ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι έχεις μπουχτήσει από τη σαβούρα και ότι μπορείς να γεμίζεις το στομάχι σου πιο υγειηνά.
    :thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup:

Junior Member
    geia sas..eimai kainouria edw kai den 3erw kai polla.Apla mphka gia na dw diaites epeodh prospa8w na xasw alla meta ta 3anapairnw.8elw na xasw ennia kila.eimai 69 kila k exw upsos 1.70. wstoso kaneis pote dn m exei pei paxoulh h tipota tetoio giati fainomai gia ligotera. eixa paei mia dora se diaitologo k m xe pei oti to idaniko m varos einai 64 kila k oti 60 dn 8a mporousa na ftasw oute me th voh8eia ths. den 8a to antexe o organismos m. sto parel8on omws me diatrofh kai askhsh eixa ftasei ta 61 kila k fainomoun arketa adunath enw dn hmoun toso. gi'auto parakalw an exei kaneis kamia diaita gia na xasw grhgora 5-6 kila kai meta n sunexisw kanonika me diatrofh as thn anevasei. euxaristw polu!

Junior Member

ti diaita akolou8eis??

Kalhmera se olous!
    New member here...

Meta apo arketes apotuxhmenes prospa8eies ksekinhsa k egw pali diata.. elpizw auth th fora na to petuxw.. (kai me th voh8eia tou forum fusika!!)

Opoios endiaferetai as grapsei edw (me leptomereies-an 8elei fusika) poia diaita akolou8ei..
    px mia tupikh mera ti trwei h mia vdomada
    h poies faseis akolou8ei h exei akolou8hsei (tupou Atkins klp)
    kai kuriws an to exei euxaristh8ei (oso auto einai dunaton)

Egw exw ksekinhsei (prwth fora tetoiou eidous) mia diaita tupou Atkins..
    kai mporw na pw oti pros to paron mou aresei k olas!! dn th vriskw k polu duskolh (kala mono 5 meres 8a mou peis thn kanw, alla allo auto!)

Arketa polulogisa omws..as grapsw ti trww telika!!

1st week:

Prwi:gala 0% me korn-flakes
    Endiameso:1 frouto
    Meshmeri: Salata me tono h solwmo h kotopoulo
    Apogevma:1 frouto
    Vradu:gala 0%

+nero+anapsuktika light!

Auta for now..
    filiaaaaaaa se olous edw!!

Senior Member
    5 μερες ετσι την εβγαλες?? ειναι απειροελαχιστα. σε ποια λογικη στηριζεται αυτο το διαιτολογιο?
    στην εδωσε διαιτολογος?

Senior Member
    Καλώς ήλθες και καλή επιτυχία!!! Αν σου είναι εύκολο γράφε ελληνικά...

Δεν είμαι ειδικός(εγώ απλά μετράω θερμίδες) αλλά και corn flakes και 2 φρούτα και σαλάτα δε μου κάνει καθόλου για τύπου ʼτκινς χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό βέβαια, μια χαρά διατροφή είναι. Επίσης μου φαίνονται λίγα αυτά που τρως...

Junior Member
    oxi se mena.. se filh mou.. alla omologw oti mou aresei.. an kai den to perimena!!
    k egw ta evlepa liga, k elega "ti vlakeies einai autes" k siga mhn anteksw, alla pros to paron (epanalamvanw mono 5 meres einai mexri stigmhs) eimai ok..

Junior Member
    paidia sorry gia ta greeklish alla exw laptop apo to ekswteriko k dn exw ellhnikous xarakthres!

Senior Member
    καλημερα και καλη αρχη...κατα την γνωμη μου αυτου του ειδους η διατροφη δεν θα σε οφελησει πρεπει να τρως τα παντα σε μικρες ποσοτητες και οχι να λιμοκτονεις!!!!

Senior Member
    αν θελεις δοκιμασε καποιον μετατροπεα
    http://www.google.gr/search?client=o...hannel=suggest

Junior Member
    th sugkekrimenh 8a thn kanw akoma mia vdomada (isws k ligotero)
    gi auto rwtaw k esas na proteinete kamia diaitoula..

Junior Member
    OK..μια χαρά με τα greeklish!

Senior Member
    ΔΕΥΤΕΡΑ
    ΠΡΩΙ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1.5%+1/2 ΦΛ. MUSLI
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 ΦΡΟΥΤΟ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ(2Κ.Σ ΓΕΜΙΣΗ)+60gr MILNER
    ΑΠΟΓΕΜΑ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ
    ΒΡΑΔΥ:120gr ΜΠΙΦΤΕΚΙ+2 ΦΛ.ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)+1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ

ΤΡΙΤΗ
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 ΦΡΟΥΤΟ,1 ΚΡΑΚΕΡ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:120gr ΜΠΙΦΤΕΚΙ+90gr ΠΑΤΑΤΑ+2 ΦΛ. ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)
    ΑΠΟΓΕΜΑ:1 ΜΠΑΝΑΝΑ
    ΒΡΑΔΥ:2 ΦΛ. ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)+60gr MILNER+1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ
    ΠΡΩΙ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ+2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ+30gr MILNER
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:120gr ΤΟΝΟ+ΣΑΛΑΤΑ(2Κ.Σ.ΛΑΔΙ)+1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ
    ΒΡΑΔΥ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1.5%+1/2 ΦΛ. MUSLI

ΠΕΜΠΤΗ
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 ΦΡΟΥΤΟ,2 ΚΡΑΚΕΡ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:120gr ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+2 ΦΛ.ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)
    ΒΡΑΔΥ:1 ΤΟΣΤ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ+ΤΥΡΙ+2 ΦΛ ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    ΠΡΩΙ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ+2 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ+30gr MILNER
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:120gr ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ+2/3 ΡΥΖΙ+1 ΦΛ. ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)
    ΒΡΑΔΥ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 1.5%+1/2 ΦΛ. MUSLI

ΣΑΒΒΑΤΟ
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 ΦΡΟΥΤΟ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:120gr ΜΟΣΧΑΡΙ+2 ΦΛ ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)+1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ
    ΒΡΑΔΥ:1 ΦΛ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ+60gr ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ+2 ΦΛ. ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)

ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΠΡΩΙ:1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ+1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ+1Κ.Γ. ΜΕΛΙ
    ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:1 ΚΡΑΚΕΡ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ:120gr ΨΑΡΙ +2 ΦΛ. ΣΑΛΑΤΑ (1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)+1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ
    ΑΠΟΓΕΜΑ:1 ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ
    ΒΡΑΔΥ:ΓΕΥΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ+2 ΦΛ. ΣΑΛΑΤΑ(1Κ.Σ.ΛΑΔΙ)

ayth einai prvth bdomada kai syn oti pinw polu polu nero!!!elpizw na voithisa!!!!!!filakiaaaaaaaaa

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast