Results 1 to 14 of 14
Thread: Neera..σιροπι σφενταμου
-
26-08-2011, 15:23 #1
Neera..σιροπι σφενταμου
Γεια σας, ειμαι καινουργια στο φορουμ..
εχω προβλημα (και πολυ μεγαλο ψυχολογικα) με το βαρος μου αλλα και το κακο οτι δεν εχω υπομονη...
ετσι ενω χανω ενα δυο κιλα λογο πολλων ασταθιων συναισθηματικων αντι να τα κρατησω και να χασω και αλλα τα ξαναπαιρνω..
Τεσπα εδω μπηκα, γιατι πολλες φορες με εχετε βοηθησει με τις εμπειριες που αναφερεται για διαφορα σκευασματα που εχετε δοκοιμασει (και εκαναν λιγο η καθολου την δουλεια τους.)
ανακαλυψα ενα ροφημα που υποσχεται πολλα (φυσικα δεν περιμενω οτι υποσχεται.αλλα θα ημουν ευχαριστημενη και ε τα μισα)
και δεν εχω δει καμια συζητηση γαυτο.. ετσι ειπα να σας γραψω εγω την δικη μου εμπειρια και κατα ποσο αυτο θα κανει τη δουλεια του...
το ροφημα λεγεται Νeera, και ειναι σιροπι σφενδαμου και σιροπι δεντρων φοινικα. το ανακατευεις με λεμονι και πιπερι καγιεν και για μια εβδομαδα - 10 μερες τρεφεσαι αποκλειστικα με αυτο (η αντικαθιστας καποια γευματα)
υποσχεται το συγκεκριμενο 5-10 κιλα μειον σε δεκα μερες.
η αληθεια ειναι οτι εγω δεν το πιστευω.. αλλα επειδη διαβαζοντας ενα βιβλιο ( Μπομπ Νατζεμυ-αν τον γνωριζετε, ειναι πνευματικος δασκαλος) προτινει για αποτοξινωση/νηστεια ενα μιγμα με σιροπι σφενδαμου, λεμονι και καγιεν (οχι το σκευασμα το συγκεκριμενο το Νeera-δεν το αναφερει μεσα). επειδη λοιπον εμπιστευομαι τον Νατζεμυ, και οταν πηγα στο μαγαζι να ζητησω σιροπι και τους ανεφερα τη χρηση που ηθελα, μου προτιναν (για καλυτερο αυτο.) ετσι εφτασα στην αποφαση να το δοκοιμασω.
θα το αγορασω σημερα. θα το ξεκινησω απο αυριο. και θα σας ενημερωσω.
- 26-08-2011, 15:29 #2
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
κρυσταλένια μου 10 μέρες θα πίνεις μόνο αυτό το σιρόπι???μου φαίνεται κάπως....από που θα παίρνεις θρεπτικά στοιχεία?βιταμίνες?ενέργει α?Και μετά μόλις το σταματήσεις και φας δεν θα τα ξαναπάρεις πίσω τα κιλά?
26-08-2011, 15:37 #3
Τι είναι τούτο πάλι;
Απ'ότι βλέπω προσπαθούν να το πουλήσουν και σε άτομα με ανορεξία που προσπαθούν να χάσουν βάρος, εμένα αυτό και μόνο μου αρκεί για να μη ρίξω ούτε 2η ματιά. Οι αηδίες για αποτοξίνωση κλπ κλασσικές, φυσικά και θα χάσει βάρος όποιος αντικαταστήσει γεύματα με σιρόπι, ακόμα και με ζαχαρόνερο(όχι πως έχει και μεγάλη διαφορά από ζαχαρόνερο σε θρεπτικά συστατικά btw)...
Mαγική συνταγή με σιρόπια και μαντζούνια δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει Κρυσταλλένια, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ...
26-08-2011, 15:38 #4
A! η δίαιτα της beyonce. Δεν ξέρω αν κάνει τίποτα. Αγόρασα στο παρελθόν κ εγώ το σιρόπι για να την κάνω και ήταν μια αηδία και δεν πινόταν με τίποτα. καλό κουράγιο
26-08-2011, 17:16 #5
Aggeloydaki τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται ο οργανισμος τα παίρνεις απο το σιρόπι του σφενδαμου και απο του φοινικα (τουλαχιστον ετσι λεει)
Filippara έχεις δίκιο. ούτε εγω πιστευω σε μαγικες συνταγες, αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος θα ήταν αδύνατος.
τότε γιατί? γιατί μου κόλλησε και όταν έψαξα στο ίντερνετ να βρω τι λένε χρήστες για αυτό , σε κανένα φορουμ δεν αναφερόταν τίποτα (και δεν μιλάω για τα διαφημιστηκα που την παρουσιαζουν ως την τελεια..)
θα την δοκοιμασω και θα σας πω το αποτελεσμα..
ευχαριστω alikaki!! αντε να δω. . (απο γευσεις εχω αντεξει . . . θα δουμε τωρα αν αυτο πινετε..-σιγουρα δεν περιμενω το τελειο ροφημα που θα τρελαινομαι να πινω..)
θα σας γραψω αύριο τις πρώτες μου εντυπώσεις... μεχρι τοτε ευχαριστω και καλη δυναμη σε ολους!
26-08-2011, 22:36 #6
εχω κανει!
μη το κανεις!!!
ειναι τραγικο!!!!τραγικο!!!!!!!!!!!! τραγικο!!!!!!!!!!
ειναι μια αμερικανικη μαλακια και μιση.
μιαμιση μαλακια δηλαδη.
το σιροπι σφενδαμου δεν ειναι τιποτε το ιδιιατερο, ενα γλυκο σιροπι ειναι που βαζουν αυτοι οι βλαχοι στις βαφλες τους στα ηλιθια πρωινα που τρωνε.
η διαιτα, αυτη ακριβως οπως την περιγραφεις και με το πιπερι καγιεν και με το λεμονι, δεν ιενια ΤΙΠΟΤΕ!
τιποτε παραπανω απο πληρης νηστεια με λιγη ζαχαρη.
στο λεω ειλικρινα
αν δεν εισαι τωρα σε διαιτα αλλα τρως οτι θες, θα πεινας τρομερα, οταν σταματησεις να πεινας τρομερα, θα νοιωθεις τρομερη αδυναμια
και μολις σταματησεις τηνν παπαρια θα βαλεις ολα τα κιλα που εχασες.
αν τελικα αποφασισεις να την κανεις, θεωρησε την σαν μια απλη απεργια πεινας. δεν χρειαζεται καν να δωσεις τα λεφτα σου να παρεις την παπαρια που πουλανε . πινε νερο χλιαρο με λιγο μελι και λεμονι και ειναι ακριβως το ιδιο, μονο που ειναι πολυ πιο υγιεινο.
ελπιζω να βοηθησα..
27-08-2011, 09:49 #7
Kρυσταλενια αυτο το σιροπι το εχω παρει 2 φορες κ απο 2 κουτια τη φορα(τα μεγαλα μαλιστα τα τσιγκινα) μεσα στις απειρες διαιτες κ προσπαθειες.Η αληθεια ειναι οτι δεν πεινας κ οτι οι εξετασεις σου ενω δεν τρως βγαινουν καλες αλλα μετα λογω της στερησης παιρνεις ολα τα κιλα που εχασες αμεσως.Επειδη το συζητησα με γιατρο γι αυτο κ οι εξετασεις,καλο ειναι να το παιρνουμε μονο μια φορα το χρονο κ μονο για 3 μερες σαν αποτοξινωση κ οχι σαν προσπαθεια διαιτας.Εγω τις 3 φορες που εχασα απο 50 σχεδον κιλα κ τα κρατησα για πολυ οι 2 ηταν με διαιτολογο κ η αλλη με Ατκινς.Ειναι καλυτερα να προσπαθησεις κ εσυ με καλη διατροφη.Βλεπω τωρα κ τη ντουκαν πολυ καλη.Διαλεξε τι σου ταιριαζει καλυτερα κ καλη επιτυχια.
28-08-2011, 09:03 #8
ωχ, να σου πω, τη ξερω τη διαιτα αυτη.
κατσε να σου κανω μια αναλυση μηπως καταλαβεις τι γινεται.
1. τρεφεσαι για 10 μερες με σιροπι/χυμο λεμονιου και πιπερι.
το οποιο σημαινει: υδατανθρακες, υδατανθρακες, υδατανθρακες.
Το σιροπι οπως ξερουμε ολοι, ανεβαζει το ζαχαρο στο αιμα, το σιροπι ειναι ζαχαρη και η ζαχαρη υδατανθρακας και ως γνωστον οι υδατανθρακες κανουν κατακρατηση.
2. οι θερμιδες που καταναλωνεις καθημερινα με αυτο δεν ξεπερναει τις 300. Ο,ΤΙ διαιτα και να κανεις που δεν ξεπερναει τις 300, κατι θα χασεις. Το θεμα ειναι, τι χανεις; Υγρα. Δεν κανει καυση λιπους αυτη η διαιτα. Ο υδατανθρακας (και η διαιτα αυτη ειναι εξολοκληρου υδατανθρακας) το εμποδιζει αυτο. Το μονο που χανεις ειναι υγρα και μυικο ιστο, ετσι και φας ενα πιατο φαι μετα, και ας ειναι 500 θερμιδες, θα τα παρεις πισω τα κιλα και ισως πιο πολλα, αλλα θα παρεις λιπος.
3. Γιατι θα παρεις λιπος μετα;
Επειδη εχεις ατροφισει τους μυς σου και δεν καινε οσες θερμιδες θα επρεπε ( φαινομενο γνωστο ως μειωση μεταβολισμου) και εισαι σε βιολογικη κατασταση πενειας, ολα αποθηκευονται σε λιπος για οταν ξαναμπεις σε τετοια κατασταση να'χει εφοδια το σωμα σου.
4. Ολες οι διαιτες-αστραπες σου χαμηλωνουν τον μεταβολισμο λογο ατροφιας του μυος. Αν θυμασαι που οι παλιες λεγανε, "οσο πιο γρηγορα χασεις κιλα, τοσα θα παρεις πισω και μετα δε σε πιανουν οι διαιτες και δε φευγουν τα κιλα", για αυτον ακριβως τον λογο.
Επισης λεγανε, αν θες να χασεις κιλα, κοβεις τα τηγανιτα, τα λαδια, τις σαλτσες, και ο,τι εχει αλευρι η μπορει να γινει αλευρι. Το οποιο ειναι και το σωστο.
Δεν εχω κανενα συμφερον αν χασεις η οχι βαρος εσυ, σου μιλαω σαν ατομο που εχω βρεθει σε κατασταση νοσηρης παχυσαρκιας σε επιπεδο που δεν μπορουσα να δεσω τα παππουτσια μου. Εχω αγορασει ΟΛΑ τα σκευασματα, εχω παρει ο,τι χαπι εχει βγει στη αγορα, εχω φαει σχεδον ολα τα διαιτητικα φαγητα, εχω κανει ολες τις διαιτες, συμπεριλαβομενου τουτου που αναφερεις.
Καταρχας, δεν θα μπορεις να μην φας για 10 μερες. Ασυζητητι.
Δεν παιζει.
Ειδικα αν μενεις με οικογενεια. Δεν γινεται, μπορει να το καταφερεις 1-2 ισως και 3 μερες. Μετα θα σε κοψει λορδα και θα πεις "δεν μαμιεται;" και θα πλακωθεις στο φαγητο, θα ριμαξεις τον οργανισμο σου γιατι απο αφαγια ξαφνικα κανεις υπερφαγια.
Αν θες να χασεις βαρος, και αν εισαι διατεθημενη να μπεις σε κατασταση πειθαρχιας, κανε το εξης :
1. 2-3 λιτρα νερο τη ημερα, χωρια καφες/τσαι/κτλ. 2 το λιγοτερο, 3 το περισσοτερο.
2. Οχι συσκευασμενες τροφες/επεξεργασμενες. Μην φας σοκολατα διαιτης που εχει 12987321 χημικα μεσα. Φαε γιαουρτι 0% της φαγε στραγγιστο με αγλυκο κακαο. Μην φας ο,τι εχει στη συσκευασια Ε-χχχ, δεξτροζη και γενικα ο,τι σου θυμιζει χημειο.
Μαγειρεψε και φτιαξε τα ολα μονη σου. (ουτε αναψυχτικα, πιες ανθρακουχο νερο με λιγο χυμο φρουτων)
3. Οχι σε προιοντα διαιτης, συνηθως ειναι χημειο.
4. Ζυγησε τις ποσοτητες σου, φροντισε να'ναι οι θερμιδες σου χαμηλες και οι υδατανθρακες (κατω των 80).
5. Περπατα εξω μιση με μια ωρα την ημερα.
6. Οχι ζαχαρινες και ασπαρταμη, βρες απο το φαρμακειο στεβια. Ειναι φυτικο και φυσικο. Θα πρεπει να πειραματιστεις να δεις τι ποσοτητα σε βολευει να βαζεις.
Και εαν τα κανεις αυτα, ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, οπως τα εγραψα και δεν χασεις κιλα, εγω θα κοψω τα χερια μου.
3 κοπελες που τις εχω στο μσν και στο skype, η μια ξεκινησε 92 κιλα και εχασε 4.3 κιλα τη πρωτη εβδομαδα και η αλλη κοπελα που ξεκινησε 67 κιλα εχασε 2.8 κιλα τη πρωτη εβδομαδα. Η 3η δεν θυμαμαι ποσο μου'πε, μη σου πω και ψεμματα, αλλα ηταν κατενθουσιασμενη. Και στις 3 πετυχε. 1000-1200 θερμιδες και υδατανθρακες κατω του 80, οχι επεξεργασμενες τροφες και τιποτα ετοιμο.
Δεν εχεις να χασεις τιποτα, ουτε θα αγορασεις ειδικα προιοντα και συσκευασματα, ουτε και θα πεινασεις, καν'το 2 βδομαδες. Το πολυ πολυ τον χρονο σου θα χασεις, που θα τον εχανες ουτοσιαλλος αν δοκιμαζες χαπια και ροφηματα.
Ειπαμε.. αν δε χασεις, εγω κοβω τα χερια μου. Αλλα πρεπει να κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο. Δεν εχει "ελα μωρε, λιγο ηταν" ουτε "μια φορα". Κομμενα αυτα. Εγω εδωσα λυση που λειτουργει 100% χωρις μαγικα, αποφασιζεις και κανεις.
29-08-2011, 14:55 #9
Σήμερα είναι η τρίτη μέρα που το παίρνω αυτό το σιρόπι.
η αλήθεια είναι ότι δεν πεινάω, ούτε είμαι ιδιαίτερα κουρασμένη.
και ταυτόχρονα αυτές τις μέρες κάνω και μια ώρα σκοινάκι...
αλλά.. επειδή και εμένα αυτό που στην ουσία είναι το πρόβλημα μου, είναι ότι βλέπω τα κιλά (ανα 2) να βγαίνουν και μετα αμέσως να ξαναμπαίνουν και έχω αποθαρυνθεί...
δεν θέλω μετα απο δεκα μερες τέτοιας προσπάθειας (γιατι όντως θέλει γερά κότσια,όταν ζεις με την οικογένεια σου και το σπίτι είναι γεμάτο απο φαγητά να μην φας για δεκα μερες..) να δω τα κιλά που έχασα να ξαναμπαίνουν.....
Το πρόβλημα μου είναι ότι τόσο καιρο προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα.. γ αυτό και ήθελα να χάσω κάποια κιλά γρήγορα ώστε να με ωοθήσει αυτό να συνεχίσω πιο δυναμικά και σκεφτόμουν μετά να πάω να συνεχίσω σε διαιτολόγο.
Νομίζω όλοι ξέρετε το συναίσθημα να παίρνεις τα κιλά που έχεις χάσει... και δεν είναι και ότι καλύτερο....
29-08-2011, 15:14 #10
Αυτο το σιροπι ειναι για κρεπες, pancakes και βαφλες.
Οτι θα χασεις, θα χασεις(αφου δεν τρως τπτ) αλλα θα τα βαλεις αμεσως μολις φας ενα νορμαλ γευμα.
19-09-2011, 23:13 #11
τι εγινε;πως παει;
31-03-2012, 04:10 #12
Originally posted by wannabeskinny
τι εγινε;πως παει;
Το εχω κρατησει για καμια μικρη μηκους νηστεια
Εχασα 2 κιλα μεσα σε 3 μερες.
Μετα αποφασισα και ακολουθησα τις συμβουλες της MerryMaker_Misery.
δεν πηρα τα κιλα οσο προσεχα.
31-03-2012, 21:52 #13
Ο Βοb Natzemy ειναι πολυ καλος αλλα δεν προτεινει την αποτοξινωση για αδυνατισμα,αλλα για λογους ηρεμιας του νου παραλληλα με διαλογισμο,γογκα,πνευματικ ες ασκησεις,καθαρο περιβαλλον στη φυση,κ.λ.π.
01-04-2012, 19:10 #14
Originally posted by lessing
Ο Βοb Natzemy ειναι πολυ καλος αλλα δεν προτεινει την αποτοξινωση για αδυνατισμα,αλλα για λογους ηρεμιας του νου παραλληλα με διαλογισμο,γογκα,πνευματικ ες ασκησεις,καθαρο περιβαλλον στη φυση,κ.λ.π.
Αλλωστε και το χασιμο κιλων, αγωνας για αυτοελεγχο του εαυτου σου ειναι. Και αποτελει προβλημα ακομα και αν καποιοι ασχολουνται και με γιογκα και διαλογισμο και εσωτερισμο.
αλλα θα συμφωνησω. Διαπιστωνω και εγω πως οσο καλες και αν ειναι οι διατροφικες συμβουλες και οσο πολυ και αν μπορουν να βοηθουν ...το κλιμα της πολης δεν προσφερει τις συνθηκες για να πραγματοποιηθουν τα αποτελεσματα.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση