ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ...ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 83
    Senior Member
    κ μιας κ μιλαμε για υπερφαγικα... εχω να κανω υπερφαγικο απο τον απριλιο... 25.04 αρχισα τη διαιτα κ υπερφαγικο ειχα κανει καμια 15αρια μερες πριν...

αα!! παραλιγο να κανω υπερφαγικο το καλοκαιρι ενα μεσημερι που ειχα λυσσαξει πραγματικα (ακουγα τη μερεντα να με φωναζει απο το ντουλαπι)...αποφασισα να σταματησω να βασανιζομαι κ να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα διαλειμμα... εφαγα 4 πτι μπερ με αλειμμενη μερεντα πανω ~ 1 κ.σ./μπισκοτο... εννοειται δεν σκεφτηκα μετα θερμιδες...το απολαυσα (σκετος οργασμος ομως!!!), αρνηθηκα να πλυνω τα δοντια μου αμεσως για να κρατησω περισσοτερη ωρα τη γευση κ ενιωσα περηφανη που πλεον μπορω να ελεγξω το τι θα φαω κ το ποτε θα σταματησω...

οι εποχες που σαβουριαζα οτι εβρισκα, ΑΛΜΥΡΟ/ΓΛΥΚΟ κ τουμπαλιν, που αγοραζα 2-3 κουτια μπισκοτα+ σοκολατες+χυμους+πατατακια επιπλεον για να τα φαω στη διαδρομη σουπερ μαρκετ-σπιτι (σε 10' δηλ), που το αμαξι μου ηταν τιγκα στα αποφαγια κ στα σακουλακια απο τροφιμα ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by AliceSante
    πω πω break . πρωτη φορα το διαβαζω αυτο. δεν ηξερα την ιστορια σου . μπραβο σου που βρηκες τη δυναμη να τα ξεπερασεις ολα και χιλια μπραβο που προσπαθεις για το καλυτερο!!!! καλη συνεχεια :thumbup:
    όντως θελει γερα κοτσια... αν κ νομιζω σου αξιζουν ακομη περισσοτερα συγχαρητηρια που εχει δυναμη κ υστερα απ'ολα αυτα προσπαθεις κ εχεις καταφερει να κανεις την αρχη... καλη πτωση ;)

Senior Member
    Alice ευχαριστώ πολύ!!!

Όντως πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές αλλά κ τώρα μ΄ αυτά τα κιλά δεν είμαι καλά ψυχολογικά!!!

Δεν θέλω να γίνω πολύ αδύνατη απλά η ψυχούλα μου να νιώσει λίγο καλύτερα............!!!

Να νιώθω καλά με τον εαυτό μου!!!!!! Μόνο αυτό θέλω!!!

Senior Member
    konina μπραβο για την τοσο μεγαλη προοδο σου ειναι αξιοθαυμαστη...

break και εγω τωρα μαθαινω την ιστορια σου...ευχομαι καλη συνεχεια ολοψυχα...

Senior Member
    Originally posted by Dark Elf
    konina μπραβο για την τοσο μεγαλη προοδο σου ειναι αξιοθαυμαστη...

break και εγω τωρα μαθαινω την ιστορια σου...ευχομαι καλη συνεχεια ολοψυχα...

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου!

και σ' εσένα τα καλύτερα!!!!!!!

Senior Member
    κοριτσια δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται στην αρχη...ολες μαζι, θα τα καταφερουμε... κ εγω Dark Elf δεν μπορω να μεινω απολυτα πιστη στις 1200 θ τη μερα... γι'άυτο κ εχω χασει μονο 8 κιλα σε 4 μηνες...ομως απο το τιποτα ειναι κατι..+ ότι για μενα η μεγαλη δυσκολια ήταν να σταματησω την ανηφορα. μπρεικ μου κ εσυ τα πας ηδη πολυ καλα, σημασια εχει αρχικα να μην παιρνεις κ υστερα να χανεις...να σκεφτεσαι οτι αν δεν προσπαθουσες σημερα θα ησουν 122+ κιλα οποτε η επιτυχια αποδεικνυεται πιο μεγαλη αποτι νομιζουμε....κ να δεις που μολις αρχισει να φαινεται αισθητα η διαφορα κ ολοι θα σου λενε ποσο αδυνατησες κ καλη συνεχεια, θα παιρνεις κι αλλο κουραγιο κ δυναμη... κ μολις αρχισεις να μπαινεις σε ρουχα που δεν εμπαινες ακομα περισσοτερο..η αρχη ειναι δυσκολη γλυκια μου...μετα βρισκεις πολλους λογους για να συνεχισεις....

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ Break μου,πρεπει ολες-οι μας να αγωνιστουμε και να τα καταφερουμε για εμας και τους ανθρωπους που αγαπαμε.Ναι ειναι δυσκολο δεν λεω αλλα και τι αξιο και πολυτιμο στη ζωη δεν θελει κοπο?Μακαρι ολοι μας να παμε προς το φως και οχι να χαθουμε στο σκοταδι...

Senior Member
    konina μου τα 8 κιλα που εχεις χασει ειναι τελεια και μπραβο σου...Το οτι τα χανεις πιο αργα απο το υποτηθεμενο ψευτο-ιδανικο 1 κιλο την εβδομαδα ειναι πολυ καλο γιατι δεν προκειται ποτε να τα ξαναπαρεις πισω.Για εμενα το σημαντικοτερο<και το λεω εγω που δεν βγαινω απο το σπιτι λογω των κιλων μου,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΑΡΟΣ>ειναι να μαθουμε να εφαρμοζουμε το μετρο σε ολους τους τομεις της ζωης μας...Για παραδειγμα εγω ειμαι η ολα η τιποτα η ασπρο η μαυρο το γκρι δεν το ξερω σαν χρωμα.Αυτο προσπαθω να πετυχω το μετρο.Αν το μετρο στο φαγητο υπηρχε δλδ τρωγαμε ισα-ισα για να ικανοποιησουμε την πεινα μας και να συντηρηθουμε ολα θα ηταν καλυτερα.Και οταν λεω μετρο δεν εννοω μονο προς τα πανω αλλα και προς τα κατω.

Senior Member
    Lessing μου τελικα σε βοηθησαν καθολου οι τριαδες?

Senior Member
    Έχετε δίκιο πρέπει να το παλέψουμε!!! Για εμάς πάνω απ΄ όλα!!!

Konina κάποιες φορές με παίρνει από κάτω γιατί λέω πως θα έπρεπε να είχα χάσει περισσότερα από 7 κιλά από αρχές Ιουνίου!
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει κ όλο ξεκινάω με ενθουσιασμό κ στη πορεία μου φεύγει!!!

Γιατί Dark κ εγώ είμαι ή του ύψους ή του βάθους!!!!!!!!!

Senior Member
    Konina 1200 θερμίδες πρέπει να παίρνουμε?

Σ' έναν διαιτολόγο που είχα πάει, το πλάνο διατροφής που μου είχε δώσει, κάπου εκει ήτανε οι θερμίδες!

Αλλά δεν μπορώ να το ακολουθήσω από την άποψη πως με καταπιέζει να μου λέει σήμερα πρέπει να φάς το μεσημέρι αυτό κ το βράδυ το άλλο!!!

Απλά προσπαθώ να το ακολουθώ στο περίπου μετρώντας τις θερμίδες με ένα πρόγραμμα που μου στείλανε!!!

Senior Member
    break μου δυτυχως αυτο το του υψους η του βαθους με καταστρεφει τωρα γιατι δεν μπορω να ελεγξω την ζωη μου.Ειμαι πολυ εκρηκτικος χαρακτηρας γεματος παρορμηση και τωρα σε καποια επιπεδα το πληρωνω...

Senior Member
    Originally posted by Dark Elf
    break μου δυτυχως αυτο το του υψους η του βαθους με καταστρεφει τωρα γιατι δεν μπορω να ελεγξω την ζωη μου.Ειμαι πολυ εκρηκτικος χαρακτηρας γεματος παρορμηση και τωρα σε καποια επιπεδα το πληρωνω...

Τι μου θυμίζεις!!!!!!!!!!!
    :starhit::starhit:

Senior Member
    χαχαχαχαχα!!!:roll:

Senior Member
    :love::love::love::love:

Καληνύχτα!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast