Results 46 to 60 of 83
Thread: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΥΛΙΜΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ...ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!!!
-
30-08-2011, 00:42 #46
Συγνωμη Νταρκ Εφ,Εσυ τωρα αυτο το θεωρεις υπερφαγικο?Γιατι εφαγες πεπονι σαλατα συκα κ κοκα λαιτ?Κ ολη την υπολοιπη μερα σχεδον τιποτα?Ρωτα τους περισσοτερους εδω να σου πουν ποσα γλυκα πατατακια γαριδακια ψωμια κ οτι αλλη σαβουρα θες καταβροχθιζεις σε ενα υπερφαγικο!Το οτι η διατροφη σου ειναι λαθος γιατι δεν εχει 5 γευματα κ καθολου πρωτεινη να το πεις.Κ αυτο το ειδα κ πιο πανω σε αλλο ποστ που εγραψες.Μετρα θερμιδες να δεις οτι εχεις λιγες κ φυσικα οχι καλες θερμιδες.Απο το ενα ακρο ας μην πηγαινουμε στο αλλο γιατι απο την στερηση θα κανεις πραγματικο υπερφαγικο.
- 30-08-2011, 00:43 #47
Tini μου δεν ξερεις πως σε καταλαβαινω...και εμενα η ζωη μου απο τοτε που με επισκεφτηκε η βουλιμια αλλαξε αλλα δεν θελω να πιστευω ανεπιστρεπτει...Εχεις ζητησει βοηθεια απο καποιον ειδικο?Μπορω αν θες να σου προτεινω ενα βιβλιο που διαβασα προσφατα και με βοηθησε αρκετα στον τροπο με τον οποιο αντιμετωπισα την βουλιμια...Βασικα ηδη εχεις κανει ενα λαθος απο την αρχη της ημερας που σου εδινε 60% πιθανοτητες το βραδυ να οδηγηθεις σε βουλιμικο επεισοδιο:δεν εφαγες σωστα...και στο λεω οχι για να σε κρινω η να σε δασκαλεψω αλλα απο προσωπικη εμπειρια.Λαθος που κανω και εγω πολλες φορες αλλα διαβαζοντας το βιβλιο που σου ειπα προσπαθω να το σταματησω με καθημερινες μικρες αλλαγες στην διατροφη μου καθε εβδομαδα και μια μικρη κατακτηση...Ο,τι θελησεις θα ευχαριστω να σε βοηθησω αμα μπορω...
30-08-2011, 00:51 #48
Γλαύκη μου ισως και να εχεις δικιο παλαιοτερα εκανα πολλα περισσοτερα σε συχνοτητα και ποσοτητα υπερφαγικα π.χ.1 φρατζολα τυρι και 1 κιλο ανθοτυρο και πολλα αλλα.Μαλλον λανθασμενα το χαρακτηρισα υπερφαγικο γιατι οντως ειχα φουσκωσει και με πονουσε καπως το στομαχι μου.Αλλα εγραψα στην αρχη του τοπικ πως δεν το ανοιξα μονο για βουλιμικα επεισοδια αλλα και για να γραψω τι εφαγα.Το οτι πολλες φορες κανω βουλιμικα με υγιηνα τροφιμα(π.χ.4-5 κιλα σταφυλια την ημερα η 1 μεγαλο καρπουζι)δεν παει να πει πως δεν ειμαι βουλιμικη.Οσο αφορα το συγκεκριμενο μαλλον εχεις δικιο αλλα σου ειπα γιατι βιαστηκα το χαρακτηρισα ετσι.
30-08-2011, 01:19 #49
Δεν το ειπα για να σε μαλωσω.Να βοηθησω θελω.Κ απο υπερφαγικα ξερω καλα.Να σου πω οτι πηρα 25 κιλα σε 35 μερες.Περασε 1 μηνα μετα ο διαιτολογος απο το μαγαζι μου γιατι δεν ειχα δωσει σημεια ζωης κ φωναζε μολις με ειδε οτι αυτα δεν γινονται κ οτι θα σκισει το πτυχιο του.Βαλε κρεας στη διατροφη σου.Κ καυσεις καλυτερες θα κανεις κ θα νιωθεις χορτασμενη.Για τι τι τρωμε υπαρχει κ αλλο τοπικ.Μην φορτωνουμε το φορουμ με τα ιδια κ τα ιδια.Εφαγα 1 φρυγανια μισο ροδακινο κ μιση μπουκια κρεας η εχασα 100 γραμμαρια πηρα 200 κ εκανα 5 λεπτα διαδρομο κ 3 κοιλιακους.Το ζητημα ειναι οτι αφου καθομαστε που καθομαστε στον υπολογιστη,λαθος μεγα,Τουλαχιστον να κανουμε παρεα να συζηταμε για μουσικη ταινιες βιβλια,γι'αυτα που μας πονανε,γι'αυτα που μας κανουν να γελαμε να βοηθηθουμε να βρουμε τι μας το προκαλει κ πως μπορουμε να το αλλαξουμε.Μπραβο για τα βιβλια που διαβαζεις κ σε βοηθησαν.Να διαβαζεις κ λιγο τα σχολικα μην χανεις επαφη.Πιστευω να μη σε στεναχωρησα η σε θυμωσα.Εισαι μικροτερη απο τα παιδια μου κ στο λεω σα μαμα.Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου.Αν θες κατι στειλε μου γιου2γιου.Καληνυχτα.
30-08-2011, 12:50 #50
Γλαύκη μου σου εστειλα προσωπικο μνμ.φιλακια.
30-08-2011, 19:06 #51
30/8/11 Τριτη:
Πρωϊνο:1 πολυσπορο μαυρο κουλουρι Θεσ/κης+1 αριανη ξυνογαλα (500 μλ.)
Μεσσημερι:170 γραμ. ψητο κοτοπουλο+σαλατα μεγαλη με μαρουλι-ντοματα
Απογευμα εκει ηρθε και το μικρο υπερφαγικο:
1 μικρο μπολ σταφυλι ρωγες
1-2 κιλα αχλαδια!!!(εδω εγκειται και το υπερ)
μια σαλατα ντοματα
1 ποτηρι κοκα κολα ζερο
Για βραδυ φυσικα δεν θα ξαναφαω γιατι το στομαχι μου ειναι χαλια καθως 1-2 κιλα αχλαδια οσο να ναι φουσκωνουν
31-08-2011, 22:06 #52
Πρωϊνο(13:16-13:38):Ενα μπολ δημητριακα φιτνες με φρουτα με γαλα 0%
(20:15-21:06):Υπερφαγικο με 1 1/2 κιλο σταφυλι+1 μπολ ντοματοσαλατα+1 κιλο ροδακινα+1 μεγαλη φετα καρπουζι+λιγη κοκα κολα ζερο
01-09-2011, 18:30 #53
Tini μου εχω κανει και εγω πιο μεγαλα αλλα παντα με υγιεινα γιατι αυτα ειναι τα τροφιμα που λατρευω π.χ.αν μου δωσουν μια κατσαρολα φακες και 1 τουρτα και μου πουν φαε οτι θες εχουν τις ιδιες θερμιδες...δεν υπηρχε περιπτωση να διαλεξω την τουρτα...Τρωω υγιεινα απο μικρη αλλα τωρα στα βουλιμικα πολυυυυυ
01-09-2011, 21:19 #54
Originally posted by Dark Elf
Lessing μου τελικα σε βοηθησαν καθολου οι τριαδες?
02-09-2011, 14:13 #55
Πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιι!!!:tumble:
08-09-2011, 18:48 #56
ξεκινησα με ομελετα μονο ασπραδια...μεσημερι βραστο κοτοπουλο....απογευμα μισο κιλο σταφυλια 6 φετες ψωμι με μερεντα,ολη την μερεντα με το κουταλακι,7 φετες βουτυρο και μαρμελαδα,ενα 2λιτρο παγωτο παρφε σοκολατα,4 παξιμαδια με 6 φετες τυρι,5 μπωλ με γαλα και δημητριακα ,3 γιαουρτια με κορνφλεικς και κακαο απο πανω...βοηθεια...θελω να αυτοκτονησω.με εχω σιχαθει.χαλαω τζαμπα λεφτα για τροφιμα διαιτης και μετα ξεσπαω...εχω τρελαθει....δεν υπαρχει τιποτα πλεον
08-09-2011, 20:03 #57
wannabeskinny μου το ιδιο λαθος με εσενα εκανα μεχρι προτινος και εγω επανειλημενος αψηφωντας και τις οδηγειες τις διαιτολογου μου.Τι?Πηγαινα να καταπολεμισω την βουλιμια με κατι που την τροφοδοτει ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ.Ξεκινουσα με ομελετα με ασπραδια και μετα με με βραστο κοτοπουλο οπως εσυ ακριβως,και μετα να τα ψωμια να τα φρουτα,τα κουλουρια,τα δημητριακα και παει λεγοντας...Οταν μου ελεγε η διαιτολογος κανε την ομελετα σου με 2 ολοκληρα αυγα και συνοδεψε την με 1-2 φετες μαυρο ψωμι και το μεσσημερι το κοτοπουλο σου με μια βραστη πατατα ή εστω καλαμποκι εγω την εγραφα κανονικα και φυσικα τα λουζομουνα μετα με αλλεπαληλα καθημερινα βουλιμικα.Με λιγα λογια ηθελε να μου πει φαε σαν ανθρωπος να κορεσεις το σωμα και το μυαλο σου τρωγωντας την απαραιτητη τριαδα σε καθε γευμα και μετα αν ακομα το θελεις(που δεν θα το θελεις κατα πασα πιθανοτητα)κανε το βουλιμικο.Και εγω τωρα πια λεω οτι και να γινει εστω μια τριαδα μεσα στην μερα θα την κανω και μετα ας κανω βουιμικο.Παντως εχω απαγορευσει στον εαυτο μου να ξανακανει αυστηρη διαιτα καθως αυτο που θελω ειναι να νικησω και οχι να τροφοδοτισω το αδυφαγο θηριο της βουιμιας...
08-09-2011, 20:06 #58
Αλλη μια φορα ζητω συγνωμη για την κακοποιηση των οφθαλμων σας λογω ορθογραφικων που διαπιστωνω αφου δυτυχως ηδη εχω ποσταρει αυτο που γραφω....:lol:
08-09-2011, 20:13 #59
Dark Elf έχεις πρόγραμμα με τριάδες?
08-09-2011, 20:13 #60
Σημερα ολη μερα:
-1μαυρο πολυσπορο κουλουρι θεσ/κης+500 μλ. Αριανη
(1 μπουκαλι)
-1 μεγαλη σαλατα μαρουλι/ντοματα/αγγουρι
-5 μηλα(παλι το εχεσα)1-1 1/2 κιλο ηταν
-2 1/2 ποτηρια κοκα κολα λαϊτ
-1 καφες σκετος με πολυ γαλα 0%
Πρεπει να κανω φρουτο-απεξαρτησηηηηηηηηη!!!Εχετε καμια καλη ιδεα για να μην τρωω τοσα φρουτα???Με πειραζουν και στο εντεροοοοο!!!:shocked2:
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα