Results 31 to 45 of 109
-
28-08-2011, 14:55 #31
Ok, thanks παιδιά για όλα, τώρα να ρωτήσω, ποιά φαγητά δεν έχουν υδατάνθρακες καθόλου μπορείτε να μου πείτε; Γιατί σκέφτομαι τι να φάω το βράδυ μιας και σήμερα δεν το ήξερα και έφαγα τοστ, έφτιαξε και η μητέρα μου μακαρόνια και έπεσα πάλι στους υδατάνθρακες. Τώρα μου ήρθε φλασιά κοτόπουλο, αλλά αν δεν έχουμε τι άλλα φαγητά προτείνετε;
- 28-08-2011, 14:56 #32
Originally posted by filipparas
Κρέας, αυγό, τυρί, γαλακτοκομικά έχουν από λίγους έως καθόλου υδατάνθρακες. Επίσης οι σαλάτες, ειδικά οι πράσινες, αν και είναι υδατάνθρακες έχουν πολύ λίγους λόγω μικρής θερμιδικής πυκνότητας και είναι και φυτικές ίνες που είναι "καλοί" υδατάνθρακες.
28-08-2011, 15:50 #33
μπορεις να κανεις μια ομελετα "ΜΠΟΜΠΑ"
!!
1 αυγο ~80 θ
4 ασπραδια ~ 64 θ
1 φ. τυρι λαιτ ~ 70 θ
1 φ. παριζα/γαλοπουλα λαιτ~ (το πολυ) 30 θ
λαχανικα πχ μανιταρια/πιπερια/ντοματα/κρεμμυδι ~ 20 θ
ΣΥΝΟΛΟ: 264 αν αμγειρευτει σε αντικολλητικο τηγανι χωρις λαδι.... κ ειναι απιστευτα χοσρταστικο κ δεν εχει ιχνος (κακου) υδατανθρακα
28-08-2011, 17:28 #34
Originally posted by konina
μπορεις να κανεις μια ομελετα "ΜΠΟΜΠΑ"!!
1 αυγο ~80 θ
4 ασπραδια ~ 64 θ
1 φ. τυρι λαιτ ~ 70 θ
1 φ. παριζα/γαλοπουλα λαιτ~ (το πολυ) 30 θ
λαχανικα πχ μανιταρια/πιπερια/ντοματα/κρεμμυδι ~ 20 θ
ΣΥΝΟΛΟ: 264 αν αμγειρευτει σε αντικολλητικο τηγανι χωρις λαδι.... κ ειναι απιστευτα χοσρταστικο κ δεν εχει ιχνος (κακου) υδατανθρακα
28-08-2011, 17:47 #35
Originally posted by sunflower
Γειά σου κονίνα και πάλι. Κωνσταντίνα είναι το όνομά σου; Η αλήθεια είναι ότι δεν χάνω καθόλου.....Μόνο την πρώτη μία με μιάμιση βδομάδα χάνω 1 με 1,5 κιλό και αυτό ήταν όλο. Μετά σταματάει εντελώς η απώλεια. Το χω συζητήσει και με άλλα άτομα που παίρνουν τα ίδια φάρμακα, και αυτοί δεν μπορούν να χάσουν... Να γράψω και μία τυπική μέρα στο φαγητό:
Πρωινό: ένα τοστ (250 θερμίδες)
Δεκατιανό(αμέσως μετά): (τρία κράκερς) Ή (δύο κράκερς και ένα μίλνερ, μία γαλοπούλα) (150 θερμίδες)
Μεσημεριανό: το μεσημεριανό μου πχ (μακαρόνια) Ή (φακές με ψωμί ή χυμό) (500 θερμίδες) και
Βραδυνό: το βραδυνό μου πχ (2 τοστ) Ή (ένα τοστ και ένα παξιμάδι με λάδι και τομάτα) (500 θερμίδες)
Σύνολο:1400 θερμίδες
τυρι και γαλοπουλα με χαμηλα λιπαρα
παξιμαδια και κρακερς ολικης αλεσης
μακαρονια ολικης αλεσης (τα μισκο ειναι παρα πολυ ωραια)
μαυρη σοκολατα. φρουκτοζη ή κατι αλλο αντι ασπρη ζαχαρη.
ελαιολαδο
η ομελετα που σου εγραψε η κονινα ειναι παρα πολυ ωραια.
εγω για πρωινο συνηθως κανω ασπραδια με βρωμη. και απο κει και περα μπορω να προσθεσω αναλογα τη μερα, εναν κροκο, μανιταρια, πιπεριες...
καλωσηρθες! καλη επιτυχια!:thumbup:
28-08-2011, 17:58 #36
Να'σαι καλά κλικ......δηλαδή μου λες να αντικαταστήσω πχ όλους τους υδατάνθρακες με ολικής; Κάνει δουλειά έτσι; Ακόμα και αν τρώω πολλούς σχετικά;
28-08-2011, 18:05 #37
ενταξει το "ολους" ειναι λιγο υπερβολη. αλλα μιλαω κυριως για τις καθημερινες επιλογες σου. τωρα αν εισαι με μια παρεα καπου εξω ή σε ενα τραπεζι, παρτυ, μαγαζι κλπ δε θα παθεις τιποτα αν φας κατι με ασπρο αλευρι ή ασπρη ζαχαρη, αλοιμονο
το ισοζυγιο θερμιδων μετραει παρα πολυ στην απωλεια βαρους. αλλα απο κει και περα μετρανε και οι επιλογες τροφων, οι ωρες και ο αριθμος γευματων, η ασκηση, ο μεταβολισμος κ.ά.
Καλο ειναι να τσεκαρεις εσυ τον εαυτο σου και να κανεις τις επιλογες που σου ταιριαζουν. Και αυτο μονο εσυ μπορεις να το κανεις, να βρεις κατι που να σε βοηθησει να εχει διαρκεια η προσπαθεια σου, να μην αποκτησεις τρελα απωθημενα απο τη στερηση και να μην κανεις υπερβολες.
Απο κει και περα, ο,τι και να σου πουμε εμεις, δε θα ειναι πανακεια.
28-08-2011, 18:26 #38
Καλησπερα,
τελευταια να σου πω και εγω την εμπειρια μου με τον θερμιδομετρητη. Οταν ειμουν μικρη την πρωτη φορα που παχυνα αδυνατισα με αυτο τον τροπο. Αλλα αυξηθηκε η μυωπια μου 4 βαθμους. Γιατι ?? Δεν επαιρνε ο οργανισμος μου τα απαραιτητα. Εχω και εγω κολλημα με τα μακαρονια και του εδινα και καταλαβαινε.
Απαραιτητα σε μια διατροφη ,τουλαχιστον για μενα, ειναι το γαλα η σαλατα και τα φρουτα. Με μετρο βεβαια αλλα παρεχουν ολες τις απαραιτητες βιταμινες που χρειαζομαστε.
Τωρα ξανακανω διαιτα αλλα με μετρο και απο ολα. Πολλα βιολογικα προιοντα. Σαλατα, φρουτο 2 φορες και δεν βαζω τοσους υδαταθρανκες στην διατροφη μου.
28-08-2011, 19:34 #39
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας, θα προσπαθήσω να τα τηρήσω όλα αυτά.
28-08-2011, 19:48 #40
Παιδιά άκυρο δεν μπορεί να μου κάνει δίαιτα η μάνα μου, πήγα να φτιάξω ένα κοτόπουλο τώρα, και από το απόγευμα έκανε ολόκληρη φασαρία άστο δεν έχω μέλλον εγώ θα κάνω όπως ξέρω και ότι γίνει. :'(
28-08-2011, 21:19 #41
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
τώρα με μπέρδεψες....μας είπες πως το μεσημέρι δεν είχες κοτόπουλο...τώρα ξαφνικά βρήκες αλλά " δεν μπορεί να σου κάνει η μάνα σου δίαιτα" ?????δεν είσαι πιτσιρίκι για να επιβλέπει η μητέρα σου τι θα φας και αν φας,την ευθύνη σου την έχεις εσύ η ίδια!Και τι σημαίνει "δεν έχω μέλλον εγώ" δεν νομίζω κανείς να σου έδωσε τίποτα δύσκολες συμβουλές....όλα εφικτά είναι.Και ακόμα και αν δεν μπορείς να τρως ολικής άλεσης υδατάνθρακες δεν έγινε και τίποτα!Μην λές όμως εγώ προσέχω κλπ και τα φάρμακα φταίνε για όλα,τα φάρμακα ίσως σε έκαναν να πάρεις κάποια επιπλεόν κιλά,ίσως σε δυσκολεύουν λίγο να τα χάσεις αλλά τα φάρμακα δεν με αφήνουν να χάσω κιλά δεν το δέχομαι!Απλά νιώθω πως δεν το έχεις πάρει ακόμα απόφαση να ακολουθήσεις κάποιο σωστό πρόγραμμα,οπως είπες και η ίδια "το φαγητό είναι απόλαυση" και μάλλον δεν έχεις πάρει ακόμα απόφαση να την απαρνηθείς για λίγο!
28-08-2011, 21:25 #42
Θα σου πω σήμερα τι έφαγα και αν θες κρίνε:
πρωί: δύο κράκερς και μία γαλοπούλα, ένα μίλνερ (150 θερμίδες)
δεκατιανό: ένα τοστ (250 θερμίδες)
μεσημεριανό: λίγα μακαρόνια με κιμά, λίγη σαλάτα (500 θερμίδες)
απογευματιανό: μια κούπα γάλα (150 θερμίδες)
βραδυνό: πατάτες βραστές με κοτόπουλο (350 θερμίδες)
σύνολο: 1400
Λοιπόν πες μου εσύ μετά γιατί πήρα 400 γραμμάρια από χτες (συν το ένα κιλό που θα φύγει αύριο, δεν το μετράω αυτό). ?????????? (Θα ανοίξω θέμα)
Και όσο για το κοτόπουλο, δεν αγοράζω εγώ φαί στο σπίτι γιατί είμαι φοιτήτρια, και η μάνα μου μου είπε μέχρι και να φύγω από το σπίτι.
28-08-2011, 21:30 #43
Originally posted by sunflower
Παιδιά άκυρο δεν μπορεί να μου κάνει δίαιτα η μάνα μου, πήγα να φτιάξω ένα κοτόπουλο τώρα, και από το απόγευμα έκανε ολόκληρη φασαρία άστο δεν έχω μέλλον εγώ θα κάνω όπως ξέρω και ότι γίνει. :'(
28-08-2011, 21:31 #44
Το θέμα που αρχίσατε και οι δύο, δεν ήταν ποιός θα το μαγειρέψει, αλλά ότι ήτανε για αύριο το κοτόπουλο και εγώ ήμουν εμπόδιο σε αυτό. Οκ; Επειδή είδα ότι το παραθίξατε αυτό το θέμα.
28-08-2011, 21:33 #45
Τι εννοείς θα φύγει ένα κιλό αύριο;
sunflower, τα 400γρ. μπορεί να οφείλονται σε κατακράτηση υγρών, στο οτι δεν ενεργήθηκες, σε γυναικολογικά και σε χίλιαδυο άλλα. Τη πρόοδο μας δε τη κρίνουμε μέρα με τη μέρα, ακόμα και η εβδομάδα πολλές φορές δίνει "ψεύτικα" αποτελέσματα...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία