Εύχομαι να πάνε όλα καλά αλλά έχω απογοητευτεί - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 109
    Originally posted by filipparas
    Τι εννοείς θα φύγει ένα κιλό αύριο;

sunflower, τα 400γρ. μπορεί να οφείλονται σε κατακράτηση υγρών, στο οτι δεν ενεργήθηκες, σε γυναικολογικά και σε χίλιαδυο άλλα. Τη πρόοδο μας δε τη κρίνουμε μέρα με τη μέρα, ακόμα και η εβδομάδα πολλές φορές δίνει "ψεύτικα" αποτελέσματα...
    Φιλιππάρα κάθε βράδυ που ζυγίζομαι, την άλλη μέρα με δείχνει ένα κιλό λιγότερο το 90% των φορών. Όσο για τ'άλλα, με εμψύχωσες.

Senior Member
    Μη ζυγίζεσαι το βράδυ, δεν έχει νόημα... Καλύτερα το πρωί πριν το πρωινό και αφού έχεις πάει τουαλέτα.

Originally posted by filipparas
    Μη ζυγίζεσαι το βράδυ, δεν έχει νόημα... Καλύτερα το πρωί πριν το πρωινό και αφού έχεις πάει τουαλέτα.
    Το ξέρω αυτό για το πρωινό αλλά δεν αντέχω να περιμένω ως το πρωί εξάλλου όπως είπα τις περισσότερες φορές πέφτω μέσα, ένα κιλό μείον το πρωί αφού πάω τουαλέτα.

Senior Member
    Originally posted by sunflower
    Θα σου πω σήμερα τι έφαγα και αν θες κρίνε:
    πρωί: δύο κράκερς και μία γαλοπούλα, ένα μίλνερ (150 θερμίδες)
    δεκατιανό: ένα τοστ (250 θερμίδες)
    μεσημεριανό: λίγα μακαρόνια με κιμά, λίγη σαλάτα (500 θερμίδες)
    απογευματιανό: μια κούπα γάλα (150 θερμίδες)
    βραδυνό: πατάτες βραστές με κοτόπουλο (350 θερμίδες)
    σύνολο: 1400
    Λοιπόν πες μου εσύ μετά γιατί πήρα 400 γραμμάρια από χτες (συν το ένα κιλό που θα φύγει αύριο, δεν το μετράω αυτό). ?????????? (Θα ανοίξω θέμα)
    Και όσο για το κοτόπουλο, δεν αγοράζω εγώ φαί στο σπίτι γιατί είμαι φοιτήτρια, και η μάνα μου μου είπε μέχρι και να φύγω από το σπίτι.
    οκ τοτε αν σου καθοριζει αλλος το φαγητο ειναι θεμα... εκτος αν μπορεις απο τα χρηματα σου (δεν ξερω αν δουλευεις ή αν εχεις χαρτζιλικι) να αγοραζεις εσυ τα της διαιτας...

οκ το απογευματινο, παλι ομως οι υδατανθρακες ειναι υπερβολικα πολλοι.. πχ το βραδυ τι τις ηθελες τις πατατες?ειχες ηδη παρει πολλους υδατανθρακες απο τα μακαρονια το τοστ τα κρακερ...πιο καλα να ετρωγες 2 μπωλ σαλατα

Δεν δουλεύω ούτε έχω χαρτζιλίκι......δεν το σκέφτηκα καθόλου για σαλάτα, είπα να φτιάξω μόνο κολοκύθια αλλά δεν είχαμε, οι πατάτες δεν το ήξερα ότι είχαν πολλούς υδατάνθρακες, ρε παιδιά όλα τα φαγητά έχουν υδατάνθρακες!!! Για γάλα σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα με τίποτα.

Senior Member
    μακαρονια/ρυζι/πατατες και ότι έχει αλευρι είναι υδατανθρακες !!!!!!!!!
    τα όσπρια έχουν πολλους κ τα φρουτολαχανικα λιγους......
    ότι προερχεται απο τα ζωα ειναι πρωτεϊνη κ λιπαρα...

Μα και οι πατάτες έχουν.......και με όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, πατάτες και ποιό άλλο δεν ξέρω, μειώνονται πολύ οι επιλογές..... Εξάλλου ακόμα και τα φασολάκια πχ είναι λαχανικά, άρα έχουν υδατάνθρακες.

Senior Member
    ναι!! γι'αυτο ειπαμε 2-3 φορες τη βδομαδα λαδερο φαγητο, 1 οσπριο κ τις αλλες κρεας με σαλατα

Senior Member
    Originally posted by sunflower
    Θα σου πω σήμερα τι έφαγα και αν θες κρίνε:
    πρωί: δύο κράκερς και μία γαλοπούλα, ένα μίλνερ (150 θερμίδες)
    δεκατιανό: ένα τοστ (250 θερμίδες)
    μεσημεριανό: λίγα μακαρόνια με κιμά, λίγη σαλάτα (500 θερμίδες)
    απογευματιανό: μια κούπα γάλα (150 θερμίδες)
    βραδυνό: πατάτες βραστές με κοτόπουλο (350 θερμίδες)
    σύνολο: 1400
    Λοιπόν πες μου εσύ μετά γιατί πήρα 400 γραμμάρια από χτες (συν το ένα κιλό που θα φύγει αύριο, δεν το μετράω αυτό). ?????????? (Θα ανοίξω θέμα)
    Και όσο για το κοτόπουλο, δεν αγοράζω εγώ φαί στο σπίτι γιατί είμαι φοιτήτρια, και η μάνα μου μου είπε μέχρι και να φύγω από το σπίτι.
    Το πρωινο Οκ μου φανηκε αλλα θα εβαζα και ενα ποτηρι γαλα.
    Το δεκατιανο θα το αλλαζα με ενα φρουτο
    Το μεσημεριανο ενταξει παλι εαν και επειδη πλεον τα μετραω ως εξης 2 φλυτζανια μακαρονια 1 κουταλια της σουπας κιμα και ενα κουταλακι του γλυκου μυζηθρα.
    Σαλατα μια χαρα.
    Το απογευμα μια χαρα.
    Το βραδυ θα ετρωγα μια μετρια πατατα με σαλατα ή 60 γρμ κοτοπουλο με σαλατα.
    Εαν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος

Originally posted by konina
    ναι!! γι'αυτο ειπαμε 2-3 φορες τη βδομαδα λαδερο φαγητο, 1 οσπριο κ τις αλλες κρεας με σαλατα
    Οκ αλλά δεν μπορώ να το τηρήσω γιατί δεν θα το ακολουθήσει η μάνα μου....

Senior Member
    σου κανω κοπυ μια διαιτα απο το τοπικ με τις διαιτες για να καταλαβεις.στοχος ειναι κ για τις 1400 θερμιδες να κρατας αυτο το μοντελο αλλα σε μεγαλυτερες ποσοστητες

1200 θερμιδες

Πρωινό

1 ποτήρι γάλα με 3κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως
    Ή 1 ποτήρι γάλα με 3 φρυγανιές και ½ κ.γ. μαρμελάδα / φρυγανιά
    Ή ½ τοστ με μία φ. ψωμί για τοστ και 1 φ. τυρί άπαχο και 1 φ. γαλοπούλα

Δεκατιανό

1 φρούτο ή 1 ζελέ ή 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι

Μεσημεριανό

1) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
    2) Κοτόπουλο με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
    3) Ψάρι με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
    4) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
    5) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
    6) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
    7) Όσπριο με σαλάτα και 30γρ. τυρί άπαχο

Απογευματινό

1 φρούτο ή 1 ζελέ ή 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι

Βραδινό

1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 1 φ. τυρί , 1 φ. γαλοπούλα και λαχανικά
    Ή 1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 2 αυγά και λαχανικά
    Ή 1 σαλάτα με 1 αυγό
    Ή 1 σαλάτα με 1 φ. τυρί και 1 φ. γαλοπούλα
    Ή ½ μεσημεριανού
    Ή 1 σουβλάκι με πίτα αλάδωτη,καλαμάκι κοτόπουλο και ντομάτα-μουστάρδα

τωρα για το αλλο που εθιξες αυτο ειναι κατι που μπορειτε να το συζητησετε...ή πχ να αναλαβεις να πηγαινεις μαζι της σουπερ να αγοραζεις αυτα που θες κ να αναλαβεις το φαγητο σου εσυ..ετσι κ αλλιως πανω κατω τα ιδια θα βγαινει οικονομικα γτ εκεινη θα υπολογιζει 1 πιατο λιγοτερο... + ότι στα κρεατα μπορεις να μαγειτευεις για 2 μερες κτλ κτλ...

Originally posted by mitsimou

Το πρωινο Οκ μου φανηκε αλλα θα εβαζα και ενα ποτηρι γαλα.
    Το δεκατιανο θα το αλλαζα με ενα φρουτο
    Το μεσημεριανο ενταξει παλι εαν και επειδη πλεον τα μετραω ως εξης 2 φλυτζανια μακαρονια 1 κουταλια της σουπας κιμα και ενα κουταλακι του γλυκου μυζηθρα.
    Σαλατα μια χαρα.
    Το απογευμα μια χαρα.
    Το βραδυ θα ετρωγα μια μετρια πατατα με σαλατα ή 60 γρμ κοτοπουλο με σαλατα.
    Εαν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος
    Όπως και να χει δεν είναι λογικό να πήρα από όλα αυτά, ευτυχώς μέχρι τώρα έχασα τα 300 γραμμάρια, άρα ουσιαστικά πήρα 100 γραμμάρια αλλά και πάλι πολλά είναι. Έπρεπε να χάσω. Βέβαια ακούω τον Φιλιππάρα.

Κονίνα δεν τρώω 1200 θερμίδες, δεν θέλω να κάνω δίαιτα στέρησης, αλλά 1400...

Senior Member
    εκανα εντιτ παραπανω κ σου εγραψα κι αλλα

Senior Member
    αν παρατηρησεις στο τι εφαγα σημερα όταν τηρουμε αυτους τους βασικους κανονες κ δεν κανουμε βλακειες αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο ολοι χανουμε... κ ο φιλιππος εχει δικιο, μην ζυγιζεσαι α) το βραδυ κ β) κατα τη διαρκεια της μερας..το καθημερινο ζυγισμα εννοειται οτι μπορει να ειναι μια πανω μια κατω για πολλους λογους..

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast