Results 76 to 90 of 109
-
29-08-2011, 12:50 #76
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
παραιτούμαι!
- 29-08-2011, 12:54 #77
Originally posted by break
Εγώ περισσότερα λεφτά χαλάω όταν δεν κάνω δίαιτα παρά όταν κάνω!!!!!!!! :P:P:P
29-08-2011, 12:54 #78
εξαρταται τι υλικα βαζεις...
υπαρχουν ψωμια του τοστ με 49θ /φετα κ αλλα με 79θ... υπαρχει η παριζα λαιτ (22 θ) η γαλοπουλα η βραστη (11θ ) το τυρι με τα 17% λιπαρα τυπου μιλνερ (70θ ), τα τυρια με 14% λιπαρα τυπου ντιρολο (48 θ) κτλ...ο καθενας υπολογιζει το δικο του τοστ ποσες θερμιδες εχει δεν ειναι στανταρ...
29-08-2011, 12:59 #79
Originally posted by konina
εξαρταται τι υλικα βαζεις...
υπαρχουν ψωμια του τοστ με 49θ /φετα κ αλλα με 79θ... υπαρχει η παριζα λαιτ (22 θ) η γαλοπουλα η βραστη (11θ ) το τυρι με τα 17% λιπαρα τυπου μιλνερ (70θ ), τα τυρια με 14% λιπαρα τυπου ντιρολο (48 θ) κτλ...ο καθενας υπολογιζει το δικο του τοστ ποσες θερμιδες εχει δεν ειναι στανταρ...
29-08-2011, 13:06 #80
Originally posted by AliceSante
Originally posted by sunflower
Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο, με κούρασε και εδώ δεν μπαίνουμε για να κουραζόμαστε.
29-08-2011, 13:19 #81
δεν καταλαβαινω τι ακριβως σε κουρασε. ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν προσπαθησαν να σου βρουν λυσεις και να σου που καποια πραγματα για το καλο σου . δεν ηθελε κανεις να σε κουρασει. αν δεν μπορεις να (παρα)δεχτεις πως ουσιαστικα δεν θες να προσπαθησεις , ας μην ανοιγες καν το τοπικ.
29-08-2011, 13:20 #82
sunflower καλησπέρα. Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του τόπικ σου. Θα μου επιτρέψεις να κάνω κάπια μικρά σχολιάκια έτσι?
Καταρχάς θα συμφωνίσω με τα παιδιά ότι έχεις πολλούς υδατάνθρακες στην καθημερινή σου διατροφή, και αυτό δεν σε βοηθάει.
Επίσεις (με βάση την πείρα μου από τις άπειρες δίαιτες που έχω σπίτι, αλλά και από αυτή που ακολουθώ τώρα) πρέπει να τρως 2 φορές την βδομάδα όσπρια με λίγο τυράκι ή γιαούρτι, 2 φορές την βδομάδα ψάρι (μπορεί να είναι και τόνος), 2 φορές την βδομάδα αυγό (μπορεί να είναι ομελέτα όπως σου πρότειναν τα παιδιά) 1 φορά μακαρόνια και τις υπόλοιπες κρέας (μπιφτέκι, κοτόπουλο, βοδινό, σουβλάκι κτλ).
Εννοείτε όλα συνοδευμένα με μία όμορφη σαλατούλα.
(όλο αυτό είναι πρόχειρο, αλλά αφού δεν μπορείς να πας σε διατροφολόγο, λίγο ή πολύ μπορείς να ακολουθίσεις αυτό το μοτίβο.)
Τώρα, σχετικά με την μαμά που μαγειρεύει και τσακώνεστε, θα σου πρότεινα κάτι πολύ πολύ απλό. Ρωτάς μαμά, τί θα μαγειρέψεις σήμερα? Κοτόπουλο τηγανιτό, πχ σου λέει η μαμά. Οκ, μπορείς να μου αφήσεις το μπουτάκι πίσω να το φτιάξώ μόνη μου? λες εσύ. Και έτσι δεν μαγειρεύεις ούτε κάτι εκτώς προγράμματος, αλλά ούτε υπάρχει λόγος για καυγά. Η πχ έχει κιμά με μακαρόνια, πες της να σου αφήσει πίσω 100 γρ κιμά (μια παλάμη δλδ) και φτιάξε το εσύ σε μπιφτέκι. Με λίγη σαλατούλα είναι υπέροχο!
Η έχεις πατάτες? κάνε τις βραστές, όχι τηγανητές, και κόψε τες, βράσε και ένα αυγό και κόψε το μαζί, λίγη ντοματούλα, αγγουράκι και ότι άλλο χορτο τραβάει η ψιχούλα σου, και έχεις ένα πεντανόστιμο φαγητό!!!!
Δοκίμασέ το έτσι καλή μου, και θα δεις. Αμμα εσύ θες να αδυνατίσεις, κανείς δεν μπορεί να σε σταματίσει.
29-08-2011, 13:21 #83
Originally posted by konina
ΕΛΕΟΣ για καλο σου μιλησαμε ολοι...τεσπα κανε οτι νομζεις...
29-08-2011, 13:24 #84
Originally posted by polinaki1983
sunflower καλησπέρα. Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλου του τόπικ σου. Θα μου επιτρέψεις να κάνω κάπια μικρά σχολιάκια έτσι?
Καταρχάς θα συμφωνίσω με τα παιδιά ότι έχεις πολλούς υδατάνθρακες στην καθημερινή σου διατροφή, και αυτό δεν σε βοηθάει.
Επίσεις (με βάση την πείρα μου από τις άπειρες δίαιτες που έχω σπίτι, αλλά και από αυτή που ακολουθώ τώρα) πρέπει να τρως 2 φορές την βδομάδα όσπρια με λίγο τυράκι ή γιαούρτι, 2 φορές την βδομάδα ψάρι (μπορεί να είναι και τόνος), 2 φορές την βδομάδα αυγό (μπορεί να είναι ομελέτα όπως σου πρότειναν τα παιδιά) 1 φορά μακαρόνια και τις υπόλοιπες κρέας (μπιφτέκι, κοτόπουλο, βοδινό, σουβλάκι κτλ).
Εννοείτε όλα συνοδευμένα με μία όμορφη σαλατούλα.
(όλο αυτό είναι πρόχειρο, αλλά αφού δεν μπορείς να πας σε διατροφολόγο, λίγο ή πολύ μπορείς να ακολουθίσεις αυτό το μοτίβο.)
Τώρα, σχετικά με την μαμά που μαγειρεύει και τσακώνεστε, θα σου πρότεινα κάτι πολύ πολύ απλό. Ρωτάς μαμά, τί θα μαγειρέψεις σήμερα? Κοτόπουλο τηγανιτό, πχ σου λέει η μαμά. Οκ, μπορείς να μου αφήσεις το μπουτάκι πίσω να το φτιάξώ μόνη μου? λες εσύ. Και έτσι δεν μαγειρεύεις ούτε κάτι εκτώς προγράμματος, αλλά ούτε υπάρχει λόγος για καυγά. Η πχ έχει κιμά με μακαρόνια, πες της να σου αφήσει πίσω 100 γρ κιμά (μια παλάμη δλδ) και φτιάξε το εσύ σε μπιφτέκι. Με λίγη σαλατούλα είναι υπέροχο!
Η έχεις πατάτες? κάνε τις βραστές, όχι τηγανητές, και κόψε τες, βράσε και ένα αυγό και κόψε το μαζί, λίγη ντοματούλα, αγγουράκι και ότι άλλο χορτο τραβάει η ψιχούλα σου, και έχεις ένα πεντανόστιμο φαγητό!!!!
Δοκίμασέ το έτσι καλή μου, και θα δεις. Αμμα εσύ θες να αδυνατίσεις, κανείς δεν μπορεί να σε σταματίσει.
29-08-2011, 13:26 #85
sunflower είσαι η Χριστιανα???????????????
29-08-2011, 13:27 #86
Το μπιφτεκι ειναι το πιο ευκολο πραγμα καλη μου να φτιαξεις αμμα θες. Βαζεις διαφορα μπαχαρικα μεσα, 1 αυγουλακι, λιγη φρυγανιά και τελείωσε!
29-08-2011, 13:27 #87
Originally posted by polinaki1983
Το μπιφτεκι ειναι το πιο ευκολο πραγμα καλη μου να φτιαξεις αμμα θες. Βαζεις διαφορα μπαχαρικα μεσα, 1 αυγουλακι, λιγη φρυγανιά και τελείωσε!
29-08-2011, 13:29 #88
δεν ξερω πως αντιλαμβανεσαι την επιθεση , αλλα δεν επιτεθηκα.γιατι εξαπτεσαι?. ουτε να βρισω θελω. δεν μου κανες και τιποτα . ανθρωπινα σου μιλησα. οσο για τις απειλες , τι να πω? κατι παραπανω θα ξερεις.
29-08-2011, 13:30 #89
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Τέρμα η συζήτηση, δεν μπήκα για να τσακωθώ, αν με βρίσεις ή πεις κάτι αρνητικό θα σε κάνω ρεπορτ, αλλιώς σε αγνοώ, γκε γκε;
η πολύ ευγένεια μας έφαγε!Και αν δεν σου αρέσουμε πρόβλημά σου!Και αν μας θεωρείς σκάρτους ή κακούς ή αγενείς (μιας και μας ξέρεις από παλιά) ας μην μας ξαναέκανες "παρέα".Όχι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να βγαίνουμε και κακοί από πάνω!
29-08-2011, 13:30 #90
Δεν νομίζω.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία