Results 61 to 75 of 109
-
28-08-2011, 22:14 #61
Originally posted by konina
σου κανω κοπυ μια διαιτα απο το τοπικ με τις διαιτες για να καταλαβεις.στοχος ειναι κ για τις 1400 θερμιδες να κρατας αυτο το μοντελο αλλα σε μεγαλυτερες ποσοστητες
τωρα για το αλλο που εθιξες αυτο ειναι κατι που μπορειται να το συζητησετε...ή πχ να αναλαβεις να πηγαινεις μαζι της σουπερ να αγοραζεις αυτα που θες κ να αναλαβεις το φαγητο σου εσυ..ετσι κ αλλιως πανω κατω τα ιδια θα βγαινει οικονομικα γτ εκεινη θα υπολογιζει 1 πιατο λιγοτερο... + ότι στα κρεατα μπορεις να μαγειτευεις για 2 μερες κτλ κτλ...
- 28-08-2011, 22:15 #62
Originally posted by konina
αν παρατηρησεις στο τι εφαγα σημερα όταν τηρουμε αυτους τους βασικους κανονες κ δεν κανουμε βλακειες αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο ολοι χανουμε... κ ο φιλιππος εχει δικιο, μην ζυγιζεσαι α) το βραδυ κ β) κατα τη διαρκεια της μερας..το καθημερινο ζυγισμα εννοειται οτι μπορει να ειναι μια πανω μια κατω για πολλους λογους..
28-08-2011, 22:17 #63
Originally posted by sunflower
Αυτό το συν ότι στα κρέατα μπορώ να μαγειρεύω για 2 μέρες δεν το κατάλαβα. Όσο γαι τα άλλα, είναι ξεροκέφαλη... Δεν καταλαβαίνει το κέρδος του να αδυνατίσω, δεν ξέρω πως νομίζει ότι θα αδυνατίσω...........Anyway, αρκετά το κουράσαμε, θα προσπαθήσω και ότι γίνει.
τεσπα αυτο με το αν θελουν οι γυρω σου να σε βοηθησουν να αδυνατισεις ειναι τελειως αλλο θεμα απο το τι τρως κ γτ δεν χανεις, κ το πως θα το διαχειριστειτε θα το βρεις εσυ...καλη επιτυχια παντως, κ μην το βαζεις κατω.
28-08-2011, 22:23 #64
Οκ, σ ευχαριστώ.
28-08-2011, 22:25 #65
βρε κοριτσαρα δεν λεμε οτι θα χανεις οσο χανουν οι αλλοι.... αλλα αν ακολουθεις καποιους βασικους κανονες θα χανεις εστω κ λιγο κ συστηματικα...μην τα αποδιδουμε ολα στα φαρμακα... εννοειται οτι εχουν μεριδιο ευθυνης αλλα οχι απολυτο... κ καποιος που δεν παιρνει φαρμακα αν τρεφεται ολη τη μερα με υδατανθρακες δεν θα χανει!!! κ σε αυτο μπορουν να σε διαβεβαιωσουν ολοι!κανε προσπαθεια εστω για μια εβδομαδα κ θα δεις διαφορα....
κ για να δεις οτι δεν εισαι μονη σε αυτο κ ειχαμε κ εχουμε κ αλλοι δυσκολιες σε παραπεμπω στο δικο μου πρωτο ποστ οταν ξεκινησα διαιτα κ γραφτηκα εδω...
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3307
δεν χανουμε ολοι γρηγορα.... κ αυτο στο λεω με απολυτη σιγουρια....μην κοιτας το φιλιππο που επειδη ειναι καλος ανθρωπος χανει για ολους μας... :cool rsvd: σωστα δεν τα λεω φιλιππε?:bouncing:
28-08-2011, 22:44 #66
Δεν έχω παράπονο
28-08-2011, 22:48 #67
Τώρα δεν έχω χρόνο να το διαβάσω, θα το διαβάσω κάποια άλλη στιγμή.
28-08-2011, 22:49 #68
Originally posted by AliceSante
επισης υπαρχουν και αλλες λυσεις που δεν χρειαζεται ιδιαιτερο μαγειρεμα. τονος σε νερο, λουκανικα γαλοπουλας, καλαμακια κοτοπουλο .................... οτι και να αποφασισεις καλη επιτυχια. γενικα τροποι υπαρχουν , αν υπαρχει και θεληση ειναι ακομα καλυτερα.
28-08-2011, 23:02 #69
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
sunflower αν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα και με αυτά που αγοράζει και μαγειρεύει η μητέρα σου μπορείς να βρεις λύση!μην μου πεις πως κάθε μέρα μαγειρεύει ας πούμε μακαρόνια?Γιατί και τα όσπρια έχουν υδατάνθρακες αλλά αν φας μία μαζεμένη μερίδα και λίγο τυρί μαζί και μισή φέτα ψωμί που λέει ο λόγος πάλι μια χαρά θα είσαι!Και αν φτιάξει ας πούμε κρέας μπορείς να το φας χωρίς σάλτσες και λάδια με λίγη σαλάτα και πάλι είναι μία χαρά!Και ξαναλέω ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει να εξαφανίσεις τους υδατανθρακες αλλά με την τωρινή σου διατροφή τρως σχεδόν αποκλειστικά και μόνο υδατάνθρακες!Έτσι είναι λογικό να μην χάνεις.Κανείς επίσης δεν λέει πως είναι εύκολο να ακολουθείς μία συγκεκριμένη διατροφή αρκεί όμως να το πάρεις στα σοβαρά και απόφαση!
29-08-2011, 01:46 #70
Εγώ περισσότερα λεφτά χαλάω όταν δεν κάνω δίαιτα παρά όταν κάνω!!!!!!!! :P:P:P
29-08-2011, 11:54 #71
Originally posted by aggeloydaki
sunflower αν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα και με αυτά που αγοράζει και μαγειρεύει η μητέρα σου μπορείς να βρεις λύση!μην μου πεις πως κάθε μέρα μαγειρεύει ας πούμε μακαρόνια?Γιατί και τα όσπρια έχουν υδατάνθρακες αλλά αν φας μία μαζεμένη μερίδα και λίγο τυρί μαζί και μισή φέτα ψωμί που λέει ο λόγος πάλι μια χαρά θα είσαι!Και αν φτιάξει ας πούμε κρέας μπορείς να το φας χωρίς σάλτσες και λάδια με λίγη σαλάτα και πάλι είναι μία χαρά!Και ξαναλέω ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει να εξαφανίσεις τους υδατανθρακες αλλά με την τωρινή σου διατροφή τρως σχεδόν αποκλειστικά και μόνο υδατάνθρακες!Έτσι είναι λογικό να μην χάνεις.Κανείς επίσης δεν λέει πως είναι εύκολο να ακολουθείς μία συγκεκριμένη διατροφή αρκεί όμως να το πάρεις στα σοβαρά και απόφαση!
29-08-2011, 11:55 #72
Originally posted by break
Εγώ περισσότερα λεφτά χαλάω όταν δεν κάνω δίαιτα παρά όταν κάνω!!!!!!!! :P:P:P
29-08-2011, 12:12 #73
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
sunflower δεν χρειάζεται να τρως κάθε μέρα κρέας!πρωτείνη είναι και τα αυγά και το τυρί και το γάλα και ο τόνος κονσέρβα (που είναι πολύ οικονομικός),πρωτείνη είναι και το κοτόπουλο που είπες ότι έχετε σήμερα σαν φαγητό!πρωτείνη είναι και τα παντός τύπου κατεψυγμένα ψάρια που είναι σχετικά οικονομικά,δεν είπε κανείς να τρώς κάθε μέρα φιλέτα ή φρέσκα πελαγίσια ψάρια!Αν το πάρεις απόφαση υπάρχουν οικονομικοί τρόποι!ας πούμε χτες έφαγες μακαρόνια με κιμά,ε ο κιμάς είναι πρωτείνη!αλλά μέσα στην μέρα έφαγες και τόσους άλλους υδατάνθρακες που "έθαψαν" το όποιο καλό σου έκανε η πρωτείνη!Εξαλουθώ να πιστεύω πως απλά δεν το έχεις πάρει απόφαση και στην τελική όπως οι γονείς σου πληρώνουν τα φάρμακά σου καιρός είναι να αντιληφθούν πως τα τόσα παραπανίσια κιλά που έχεις είναι αρρώστια!
29-08-2011, 12:31 #74
Originally posted by aggeloydaki
sunflower δεν χρειάζεται να τρως κάθε μέρα κρέας!πρωτείνη είναι και τα αυγά και το τυρί και το γάλα και ο τόνος κονσέρβα (που είναι πολύ οικονομικός),πρωτείνη είναι και το κοτόπουλο που είπες ότι έχετε σήμερα σαν φαγητό!πρωτείνη είναι και τα παντός τύπου κατεψυγμένα ψάρια που είναι σχετικά οικονομικά,δεν είπε κανείς να τρώς κάθε μέρα φιλέτα ή φρέσκα πελαγίσια ψάρια!Αν το πάρεις απόφαση υπάρχουν οικονομικοί τρόποι!ας πούμε χτες έφαγες μακαρόνια με κιμά,ε ο κιμάς είναι πρωτείνη!αλλά μέσα στην μέρα έφαγες και τόσους άλλους υδατάνθρακες που "έθαψαν" το όποιο καλό σου έκανε η πρωτείνη!Εξαλουθώ να πιστεύω πως απλά δεν το έχεις πάρει απόφαση και στην τελική όπως οι γονείς σου πληρώνουν τα φάρμακά σου καιρός είναι να αντιληφθούν πως τα τόσα παραπανίσια κιλά που έχεις είναι αρρώστια!
29-08-2011, 12:33 #75
Εντωμεταξύ το τοστ κάπου διάβασα εδώ μέσα έχει 210 θερμίδες και όχι 250...... 160 το ψωμί και 50 η γαλοπούλα και το τυρί.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....