Results 91 to 105 of 109
-
29-08-2011, 13:32 #91
Originally posted by aggeloydaki
Originally posted by sunflower
Τέρμα η συζήτηση, δεν μπήκα για να τσακωθώ, αν με βρίσεις ή πεις κάτι αρνητικό θα σε κάνω ρεπορτ, αλλιώς σε αγνοώ, γκε γκε;
η πολύ ευγένεια μας έφαγε!Και αν δεν σου αρέσουμε πρόβλημά σου!Και αν μας θεωρείς σκάρτους ή κακούς ή αγενείς (μιας και μας ξέρεις από παλιά) ας μην μας ξαναέκανες "παρέα".Όχι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να βγαίνουμε και κακοί από πάνω!
- 29-08-2011, 13:32 #92
Sunflower ξαναρωτώ, είσαι το προηγούμενο μέλος Χριστιάνα? Και το ακόμα πιο προηγούμενο lbp?
29-08-2011, 13:35 #93
Originally posted by polinaki1983
Sunflower ξαναρωτώ, είσαι το προηγούμενο μέλος Χριστιάνα? Και το ακόμα πιο προηγούμενο lbp?
29-08-2011, 13:36 #94
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς σου επιτέθηκα!είπες δεν μπορώ να κάνω αυτό σου πρότινα κάτι άλλο ,Είπες δεν μου αρέσει αυτό,σου είπαμε κάτι άλλο.Προσπαθήσαμε να σου δώσουμε κάποιους γενικούς κανόνες να ακολουθήσεις και σε ότι είπαμε αρχικά είπες οκ και μετά άρχισες να φέρνεις όλο αντιρρησεις....ε λοιπόν που ακριβώς είναι η επίθεση???Εγώ ξέρω πως όταν έχω πάρει κάτι απόφαση ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα έστω για να καλυτερεύσω την όλη κατάσταση!Εσύ σε όλα αντίρρηση φέρνεις....δεν βλέπω να θέλεις να δεχτείς την οποιαδήποτε βοήθεια!Μην λες ότι σου επιτέθηκα όμως....από χτες μέχρι σήμερα τόσες λύσεις σου δώσαμε,τόσες συμβουλές,εκτός και αν εσύ θεωρείς πως όποιος σε συμβουλεύει θέλει το κακό σου και ότι λέει αποσκοπεί σε κάτι άλλο.
29-08-2011, 13:37 #95
βρε Πολινάκι μου τι ψάχνεις.....κάποια πράγματα είναι φως φανάρι ή ποιο σωστά κάποιες συμπεριφορές είναι τόσο μα τόσο ίδιες....
29-08-2011, 13:38 #96
Originally posted by polinaki1983
29-08-2011, 13:40 #97
υποτίθεται ότι το σάιτ είναι για να βοηθάει!
Παντως θα συμφωνησω με το πλανο που σου γραψε η Πωλινα.Αφου εχεις ιντερνετ, μπες βρες και μια συνταγη για μπιφτεκι.Τα κιλα σου δεν ειναι τοσα πολλα, με μια σωστη διατροφη τα χανεις, τι να πουν και αλλες που ειναι 150-200κιλα και καταφεραν να τα χασουν?
29-08-2011, 13:40 #98
δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς σου επιτέθηκα!είπες δεν μπορώ να κάνω αυτό σου πρότινα κάτι άλλο ,Είπες δεν μου αρέσει αυτό,σου είπαμε κάτι άλλο.Προσπαθήσαμε να σου δώσουμε κάποιους γενικούς κανόνες να ακολουθήσεις και σε ότι είπαμε αρχικά είπες οκ και μετά άρχισες να φέρνεις όλο αντιρρησεις....ε λοιπόν που ακριβώς είναι η επίθεση???Εγώ ξέρω πως όταν έχω πάρει κάτι απόφαση ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα έστω για να καλυτερεύσω την όλη κατάσταση!Εσύ σε όλα αντίρρηση φέρνεις....δεν βλέπω να θέλεις να δεχτείς την οποιαδήποτε βοήθεια!Μην λες ότι σου επιτέθηκα όμως....από χτες μέχρι σήμερα τόσες λύσεις σου δώσαμε,τόσες συμβουλές,εκτός και αν εσύ θεωρείς πως όποιος σε συμβουλεύει θέλει το κακό σου και ότι λέει αποσκοπεί σε κάτι άλλο.
29-08-2011, 13:42 #99
κάνεις λάθος,αν είσαι αποκλεισμένο μέλος αφορά τόσο εμάς όσο και τον ιδιοκτήτη του φόρουμ,για κάποιο λόγο γίνονται οι αποκλεισμοί,για κάποιο λόγο απαγορεύονται και τα διπλά-τριπλά προφίλ!
29-08-2011, 13:42 #100
Originally posted by sourkouna
Ειναι εδω για αυτους που θελουν βοηθεια.
Παντως θα συμφωνησω με το πλανο που σου γραψε η Πωλινα.Αφου εχεις ιντερνετ, μπες βρες και μια συνταγη για μπιφτεκι.Τα κιλα σου δεν ειναι τοσα πολλα, με μια σωστη διατροφη τα χανεις, τι να πουν και αλλες που ειναι 150-200κιλα και καταφεραν να τα χασουν?
29-08-2011, 13:47 #101
εμένα θα με συγχωρέσεις αλλά με προσβάλει το γεγονός ότι λες ότι σιχαίνεσαι το σάιτ γιατί κατά συνέπεια σιχαίνεσαι και εμάς που το απαρτίζουμε!Και αυτό είναι λίαν προσβλητικό είδικά όταν προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε!
29-08-2011, 13:49 #102
εμένα θα με συγχωρέσεις αλλά με προσβάλει το γεγονός ότι λες ότι σιχαίνεσαι το σάιτ γιατί κατά συνέπεια σιχαίνεσαι και εμάς που το απαρτίζουμε!Και αυτό είναι λίαν προσβλητικό είδικά όταν προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε!
29-08-2011, 13:51 #103
Originally posted by AliceSante
Εσάς δεν σας αφορά και αν δεν απατώμαι το μέλος lbp ήταν προσωρινά αποκλεισμένο μέλος!! Αλλά άμα δεν ενδιαφέρει το διαχειριστή αυτό, τι να πω για τη σελίδα
αυτο δεν το καταλαβα ....ειμαι on mind vacation....
29-08-2011, 13:52 #104
Τεσπα, πείτε ότι έφυγα κιόλας δεν έχει νόημα να μένω άλλο εδώ με τους εχθρούς μου! Δυστυχώς άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε, κρίμα γιατί χρειαζόταν ένα τέτοιο σάιτ, αλλά με τη συμπεριφορά τους κάποιοι το έχουνε χαλάσει πολύ να μην πω ξεφτιλίσει.
29-08-2011, 13:57 #105
τεσπα...ο τροπος σου ειναι απαραδεκτος κ αν οπως λες (κ το δεχομαι) ζητας βοηθεια, τοτε αξιοποιησε την!!!
τα πραγματα ειναι απλα! οταν θες να χασεις κιλα υπαρχουν 1,2,3 πραγματα που πρεπει να κανεις..δεν υπαρχει αλλη λυση...αν θες να χασεις κιλα ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΟΠΟ!!! αν δεν θες κ εχεις βολευτει ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!...
προσωπικα πιστευω ότι θες να αδυνατησεις κ αν οντως ειναι ετσι, αποδεξου αυτα που πρεπει να κανεις κ κατσε να ψαξουμε ολοι μαζι κ τροπο να τα πραγματοποιησεις...οπως βρηκαμε τι κανεις λαθος κ δεν χανεις (που τρως παμπολλους υδατανθρακες), μπορουμε να βρουμε λυση κ για το πως θα αλλαξεις κ τους "αλλους παραγοντες"... στο χερι σου ειναι να κανεις διαλογο κ να βρεις λυση...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία