Καλημερα :) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Ευχαριστω για τις υποδειξεις. Ωστοσο θα ηθελα απλα να επισημανω οτι δεν τρωω λιγο εσκεμμενα. Απλα το καλοκαιρι δεν εχω ορεξη. Δεν θα ηθελα να πιεσω τον εαυτο μου να φαει χωρις να το θελει. Εχω μαθει να αφουγκραζομαι τις αναγκες του νομιζω. Και κατι τετοιες ζεστε μερες ειναι σαν να μου λεει: ''χρειαζομαι δροσερες σαλατες''. Ευχαριστω παντως.

Senior Member
    Αννα-Μαρια μου μπραβο σου μεσα απο την καρδια μου,που καταφερες να καταπολεμισεις αυτο τον δαιμονα μονη σου,θελει πολυ δυναμη,αισιοδοξια και θεληση...Μακαρι να ηταν εφικτο για ολες μας αυτο...

Junior Member
    Τελικα σημερα εφαγα περισσοτερο. Ξαφνικα ειχα την επιθυμια για σουβλακι και τσακισα μερικα. Ζυγιστηκα και η ζυγαρια εδειξε 67.2. Δεν πειραζει ομως. Παμε παλι απο την αρχη. Αυριο ελπιζω να ειμαι 56.5

Senior Member
    ʼννα-Μαρία μην κάνεις το λάθος να ζυγίζεσαι κάθε ώρα και στιγμή, αυτό δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Όρισε μια ημέρα της εβδομάδας που θες να ζυγίζεσαι για να βλέπεις πως τα πήγες στο σύνολο. Το να βγαίνεις ένα βράδυ και να τρως και να ζυγίζεσαι μετά από κάποιες ώρες δεν ωφελεί γιατί απλά ζυγίζεις την τροφή που δεν έχει ακόμη χωνευτεί κι αποβάλλει ο οργανισμός την περίσσια, όπως και τα υγρά που έχουν κατακρατηθεί και δεν έχουν φύγει. Χαλαρά λοιπόν με την διατροφή σου και με το ζύγισμά σου! :saint2:

Junior Member
    Originally posted by Μαρία.
    ʼννα-Μαρία μην κάνεις το λάθος να ζυγίζεσαι κάθε ώρα και στιγμή, αυτό δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Όρισε μια ημέρα της εβδομάδας που θες να ζυγίζεσαι για να βλέπεις πως τα πήγες στο σύνολο. Το να βγαίνεις ένα βράδυ και να τρως και να ζυγίζεσαι μετά από κάποιες ώρες δεν ωφελεί γιατί απλά ζυγίζεις την τροφή που δεν έχει ακόμη χωνευτεί κι αποβάλλει ο οργανισμός την περίσσια, όπως και τα υγρά που έχουν κατακρατηθεί και δεν έχουν φύγει. Χαλαρά λοιπόν με την διατροφή σου και με το ζύγισμά σου! :saint2:
    Eχεις απολυτο δικιο. Θα ζυγιζομαι καθε 4 μερες το πρωι και θα καταγραφω την οποια προοδο μου. Ευχαριστω.

Junior Member
    σημερα εφαγα

το πρωι 50 γρ βρωμη με 100 ml γαλα
    ενδιαμεσα ενα ροδακινο
    και για μεσημερι 120 γρ φιλετο γαλοπουλας και μια σαλατα αγγουρι-μαρουλι
    και το απογευμα θα φαω 1,5 μηλο

ελπιζω να ειναι καλο το προγραμμα διατροφης μου. υποδειξεις ευπροσδεκτες ωστε να κανω διορθωσεις.

σημερινο ζυγισμα (δεν αντισταθηκα στον πειρασμο της ζυγαριας δυστυχως): 56.2 kg. (ελπιζω αυριο να ειμαι 55.9)

Junior Member
    τελικα χθες το βραδυ εφαγα και 3 κομματια nigiri sushi και λιγο ρυζι. και σημερα ειμαι 56 κιλα. καθολου ασχημα. καλημερα σε ολους

Junior Member
    Γεια σε ολους. Να μαι και γω. Ξαναγυρισα στην παρεας σας. Μετα απο μερικες μερες ξεσαλωματος ειπα να μαζευτω και να ξεκινησω και παλι διαιτα. Αυτη την φορα δεν προκειται να την σταματησω για κανεναν λογο μεχρι να φτασω το ιδανικο μου βαρος.

Επισης ψαχνω ατομο για να μιλαμε στο msn αρκετα τακτικα, να ανταλλασουμε συμβουλες και να αναλυουμε την προοδο μας. Ενδιαφερεται κανεις ?

Επισης το σημερινο ζυγισμα ηταν 57.2 κιλα. Αντε παλι απο την αρχη. :P

Page 2 of 2 FirstFirst 12