Ποσο νερο πινετε?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

Ποσο νερο πινετε?

Πριν και μετα την επεμβαση (αν εχετε κανει!)
    Εγω πινω γυρω στα 2-3 λιτρα την ημερα! Πολυ δεν ειναι? Μια διατροφολογος μου ειχε πει οτι μπορει καποιος να παθει ακομα και δηλητιριαση απο το πολυ νερο! Μετρον αριστον το ξερω αλλα τι να κανω! Διψαω!!
    Οσοι εχετε κανει επεμβαση διψατε υπερβολικα πολυ μετα απο κανενα μηνα απο την επεμβαση?

Senior Member
    Μια χαρά είναι, χρειάζονται πολύ μεγαλύτερες ποσότητες για να δημιουργηθούν προβλήματα... Κι εγώ ειδικά καλοκαίρι άνετα 3 λίτρα τη μέρα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    wow μου εγώ πριν από το χειρουργείο,το χειμώνα ζήτημα είναι αν έπινα ένα ποτήρι νερό και το καλοκαίρι άντε επειδή ψηνόμουν στον ήλιο για να μαυρίσω 3 ποτηράκια νερό όλη την ημέρα,Γενικά δεν δίψαγα ποτέ.Τώρα επίσης δεν διψάω (η διατροφολόγος μου είπε πως το πιο πιθανό είναι να μην νιώσω δίψα ποτέ!) αλλά επειδή πρέπει πίνω το λιγότερο 10 ποτήρια την ημέρα!Σχετικά με το πόσο κακό μας κάνει η μεγάλη ποσότητα νερού,άλλο είναι αν διψάς και νιώθεις πως θέλεις να πιείς νερό και άλλο να το πίνεις καταναγκαστικά όπως με έβαλε εμενα κάποτε μία διαιτολόγος να πίνω 4 λίτρα νερό χωρίς να διψάω,το αποτέλεσμα: τα νεφρά μου τα έπαιξαν και μία ωραία ημέρα ξύπνησα και ήμουν πρησμένη σαν μπαλόνι :lol::lol:

Senior Member
    4 λιτρα? WOW!
    Δεν ειναι οτι αν δεν πιω νερο θα πεθανω κι ολας αλλα οταν για παραδειγμα ταξιδευω (3.5 ωρες συνηθως) παιρνω μαζι μου σιγουρα 2 μπουκαλακια των 750ml μαζι μου για κακο και για καλο, μηπως και δεν πουλανε μεσα στο αεροπλανο (οπως aegean που σου δινουν εκεινοι σε ποτηρακια! Δεν παιζει ποτε να τα πιω και τα 2, συνηθως το μισο αντε 1 ολοκληρο.. αναρρωτιομουν γιατι απο το πρωι το εχω πιει το 1,5 παλι!!

Senior Member
    εγω αν το εχω διπλα μου μπορω να πιω κ 4 λιτρα τη μερα...αν οχι παιζει να πιω μονο 1 ποτηρι....γενικα σπανια διψαω απο μονη μου, αλλα προσπαθω να εχω συνεχεια κοντα μου μπουκαλακι με νερο κ ετσι πινω αρκετο

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα,εγώ μέχρι στιγμής, που δεν έχω εγχειριστεί,πίνω γύρω στα 4-5 λίτρα νερό χειμώνα καλοκαίρι.Γνωρίζω, πως και το πολύ νερό δεν κάνει επίσης καλό, όπως λένε συχνά όλοι!Διότι,ζορίζουμε την ουροδόχο κύστη μας και την τεντώνουμε πολύ.Πίνω επειδή διψάω και όχι με το ζόρι.Τώρα τι θα γίνει μετά την επέμβαση δεν το γνωρίζω.Φοβάμαι μόνο μην τυχόν διψάω και δεν μπορώ να πιώ.Εσείς που κάνατε την επέμβαση μπορείτε να μας απαντήσετε αν διψάτε μετά το χειρουργείο;Γιατί το στομάχι θα είναι τόσο μικρό που δεν ξέρω τί θα χωράει!

Senior Member
    Εγώ δεν νιώθω δίψα.Πριν την επέμβαση έπινα αρκετό,τώρα,πρέπει να το θυμηθώ για να πιω ή να έχω ξεραθεί από τη ζέστη για να το ζητήσω.

Senior Member
    Εγω πινω συνεχεια. Βαζω νερο στα σκυλια πινω και εγω. Ποτιζω πινω παραλληλα. Ασε...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by sasa32
    Γιατί το στομάχι θα είναι τόσο μικρό που δεν ξέρω τί θα χωράει!
    sasa σληβ θα κάνεις? όπως είπε ο Στέλιος και εγώ δεν διψάω ποτέ αλλά ένα μπουκαλάκι νερό μπορώ να το πιω άνετα μέσα σε μισή ώρα,απλά κ μόνο επειδή πρέπει.Τις πρώτες μέρες ήταν λίγο ζόρι το νερό τώρα είναι πολύ πιο εύκολο.

Senior Member
    Originally posted by mitsimou
    Εγω πινω συνεχεια. Βαζω νερο στα σκυλια πινω και εγω. Ποτιζω πινω παραλληλα. Ασε...
    Aχαχαχαχ μου αρεσε οπως τα εγραψες!! Τα ιδια και εδω!!

Senior Member
    8ανατηφορα δοση νερου ειναι 11-14 λιτρα. 2-3 λιτρα ειναι το κανονικο. Χρειαζεσαι περιπου 1,5 λιτρο τη ημερα για να λειτουργησουν τα εσω σου. Εντερα κτλ.

Senior Member
    Επίσης μπορούμε να κατάλαβουμε εάν πίνουμε αρκετό νερό από τα ούρα μας. Εάν είναι ανοιχτόχρωμα τότε πίνουμε αρκετό νερό. εάν είαι έντονα κίτρινα πρέπει να το αυξήσουμε. Εγώ προσωπικά το σιχαίνομαι το νερό. Δεν μου αρέσει καθόλου η γεύση του και έχω μιλήσει με τον οικογενειακό μας γιατρό και μου είπε να πίνω πολλούς χυμούς, καφέ και γενικά ροφήματα και για αυτό πίνω και το διαιτητικό τσάι και να τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά αντί για νερό.

Senior Member
    Αχ λατρευω το νερο! το αγαπω! αν με αφησεις σε ενα νησι δως μου μονο νερο και θα ειμαι τζι τζι!!

Senior Member
    Εμενα δωσε μου νερο/μπλαντι μερυ και κρασι "μελωδικο" και ειμαι και εγω τζι τζι.

πάντως και εγώ που δεν έχω κάνει εγχείρηση 3-4 λίτρα νερό πίνω...
    και εμένα δεν μ άρεσε όμως πριν 5 χρόνια που αρχισα να προσπαθώ να χάνω κιλά και έκοψα αναψυκτικα στην αρχή έπινα καταναγκαστηκά το νερό, τώρα το έχω λατρέψει, δεν μπορώ χωρίς νερό..

Page 1 of 2 12 LastLast