Results 16 to 20 of 20
Thread: Χασιμο 70+ κιλων..
-
26-11-2011, 10:50 #16
αχαχαχαχαχαχ Μαρακιιι!!!!! Ευχαριστω!!!:P Με χαλαρωση η χωρις πρεπει και θελω τοοοοσο να τα χασω! Αυτον τον καιρο κανω διατροφη, οχι "κανονικη", να γραφω τι τρωω η γενικα με πολλους περιορισμους, αλλα ολοι μου λενε πως εχω αδυνατισει και εγω εννοειτε οτι γελαω και τους λεω οτι με κοροιδευουν!! :P εσυ εχεις 8 κιλακιαααα!!! τελεια!
- 02-12-2011, 12:45 #17
Κι εγώ θέλω τόσο πολύ να τα χάσω!!!!! Ξεκίνησα κι εγώ διατροφή να δω μέχρι πότε θα καταφέρω να την κρατήσω...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.......
02-12-2011, 13:08 #18
Κοριτσάκι τώρα είδα το μήνυμα!! Βάζω βαζελίνη το βράδυ πριν κοιμηθώ, συνήθως το μεσημεράκι έχω κάνει κ μπάνιο.. κ μετά βάζω τις πιτζαμούλες.. ναι λερώνονται βασικά το μακό από μέσα.. αλλά τι να κάνω, δεν πειράζει ένα πλυντήριο παραπάνω χιχι!
02-12-2011, 14:16 #19
Εχω ένα συνάδελφο που έχασε με sleeve 120 κιλά σε 2 περίπου χρόνια. Ηταν 210 και τώρα είναι 90.
Εχει τεράσια χαλάρωση στην κοιλιά που φαίνεται και με τα ρούχα. Περιμένει να χάσει άλλα 5 και θα πάει για πλαστική.
Στα χέρια και στα πόδια όμως μου είπε ότι είναι μια χαρά. Εχει ξεκινήσει και γυμναστική.
Δεν το συζητάμε βέβαια ότι είναι άλλος άνθρωπος και εμφανισιακά αλλά και σαν συμπεριφορά.
Μπράβο σε όλους σας για τις τεράστιες προσπάθειες σας...
03-03-2012, 00:08 #20
τελικα πως τα πας wow με το χασιμο κιλων;
εγω περιπου καμμια 60ρια θελω να χασω,οποτε μαλλον ειναι λιγα(εδω γελαμε)και προσπαθω με διατροφη.
για τη χαλαρωση επειδη ουτε χρονο εχω,αλλα ουτε και χρημα σκεφτομαι να παρω απ αυτες τις ζωνες που σε κανουν γυμναστικη στη κοιλια τα χερια κλπ
οσο για τις ραγαδες,πιστεψε με δε μπορεις να τις αποφυγεις οτι και να κανεις.και 100 κρεμες να βαζεις την ημερα που λεει ο λογος.
στο λεω γιατι προ εγκυμοσυνης ειχα μεν μπουτια ψωμακια ποπο,αλλα κοιλια οχι.στην εγκυμοσυνη μεγαλωσε τοσο πολυ,δε ξερω γιατι ουτε πολλα κιλα εβαλα ουτε ο μικρος ηταν υπερβαρος κανονικο βαρος ειχε,και ετσι εκανα ραγαδες.
και απο κρεμες αλλο τπτ.
μονο με λεηζερ φευγουν,αλλα δε μπαινω καν στο κοπο γιατι σιγουρα θελω να μεινω παλι εγκυος,οποτε δε θα δινω ενα καρο λεφτα για τις ραγαδες.
αυτα ειχα να πω
αντε και καλη συνεχεια να χουμε και ολα καλα να πανε!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση