γεια σε ολους!!!!!!!!!!!!:)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

γεια σε ολους!!!!!!!!!!!!:)

καλησπερα σε ολους στο φορουμ!!!!!!!!θα ηθελα να ρωτησω εαν καποια κοπελα εδω μεσα εχει αρχισει διαιτα??θα ηθελα να αρχισω και εγω αλλα θα θελω καποια κοπελα για παρεα!!!οσο να ναι εαν εχεις καποιον συμπαικτη ειναι καλυτερα!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γειά σου, Μαίρη!!! καλως ήρθες!!!
    Θα βρεις πολλούς εδώ να έχουν αρχίσει δίαιτα, εγώ ξεκίνησα νέα προσπάθεια μόλις χθες!!
    Οπότε μπορούμε να το πάμε παρέα
    καλή αρχή!!!

Senior Member
    Γεια σου Μαίρη!
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρεις συνοδοιπόρους, μια και όλοι είμαστε σε μια κοινή προσπάθεια.
    Καλή αρχή και καλή σου επιτυχία!

Senior Member
    γεια σου μαιρη εγω ειμαι η μαρινα!!!εγω αρχισα διαιτα μολις 3 βδομαδες!!!!!μπορουμε και μαζι αν θες!!!

Junior Member
    αχ ειστε τελειεςςςςςς!!ειμαι 76 κιλα και θελω να χασω αρκετουτσικα..αλλα με παρεουλα για να παιρνω θαρρος..εαν θελετε στειλτε μου 2U2 για να μην σας ζαλιζω απο δω με λεπτομερειες...φιλααααααακ� �α

Senior Member
    Δεν υπάρχει πρόβλημα, Μαίρη. Γι αυτό είναι τα τόπικ, για να μπορείς να γράφεις ότι θέλεις :yes:

Senior Member
    μαιρη αποτι ειδα εχουμε κ παρομοιους στοχους...εγω ειμαι 76,2 κ θελω να παω 57.... ελπιζω να τα λεμε συχνα...καλη μας κατηφορα...

Junior Member
    χαχα...αχ απο το στομα σου konina!!!!!!!!!καλη μας κατηφορα!!!!!!!!! ..οσο απιαστα και να φαινονται τα 57 κιλα που θα παει......!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα πραγματικα το χειροτερο ειναι να μην εχεις να κανεις κατι ολη μερα..για να μπεις σε προγραμμα διαιτας πρεπει οπωσδηποτε να μην μενεις σπιτι..

Senior Member
    μπαααα διαφωνω...οταν δουλευα 10ωρα (δουλεια γραφειου) ετρωγα ολη την ωρα κ πεινουσα ολη την ωρα...τωρα που ειμαι σπιτι μπορω κ τηρω καλυτερα το προγραμμα μου... τρωω κανονικα ολα τα γευματα + οτι δεν παραγγελνω απεξω!!!!!!!!!!

Junior Member
    απλα θεωρω οτι αν δεν εχεις κατι να κανεις δυσκολα μπαινεις σε προγραμμα γτ απλα καθεσαι..και το μονο που θα σκεφτεσαι ειναι το φαγητο αθελα σου..ενω εαν εισαι εξω ολη μερα θα κρατηθεις εαν πεινας και θα περιμενεις να φας κανονικα με προγραμμα.. αλλα τελικα μαλλον ειναι ολα στο μυαλο..

Μαίρη γεια και από εμένα! Συμφωνώ, όλα είναι μέσα στο μυαλό μας κορίτσια. Εγώ ξεκίνησα περίπου πριν 3 εβδομάδες, και έχω πεισμώσει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορώ να πειθαρχήσω! Απλά πρέπει να το συνειδητοποιήσω. Είναι ένα παιχνίδι του μυαλού μας. Ε, καμιά φορά είναι και του στομαχιού μας :lol: για να λέμε την αλήθεια, αλλά πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας στη μαγική σειρήνα που λέγεται "ψυγείο". Καλή αρχή σου εύχομαι, και μην ανησυχείς, όλοι όσοι είμαστε μέσα στο φόρουμ παίρνουμε πολλή δύναμη ο ένας απ' τον άλλο. Έχει φοβερή υποστήριξη, και πιστεύω δε θα αισθανθείς μόνη σου σε αυτή την προσπάθεια που κάνεις :bouncy:

Ξέχασα να συμπληρώσω, ότι συμφωνώ κι εγώ με τα όσα είπατε παραπάνω. Όταν είσαι σπίτι βρε κορίτσια, ο νους σου τριγυρνάει συνέχεια στο φαγητό, ενώ τουλάχιστο όταν είσαι έξω... κάτι γίνεται!