Results 16 to 30 of 31
Thread: Den tin palevo allo...
-
07-09-2011, 00:56 #16
dominiki: pira stin psixologo pou mou eipes kai den to sikonei kaneis...pira kai xtes kai simera...
apoxi gia mia mera prospathisa alla den ta katafera opos alloste to iksera...
den katalavaino giati eiste toso epithetikoi.ego to mono pou ithela itan na ginoume ligo pio sigkekrimenoi giati etsi voithame ousiastika ton allon.
- 07-09-2011, 01:06 #17
Δεν είμαστε επιθετικοί, είμαστε ακριβώς αυτό που πρέπει.
Δεν χαιδεύουμε αυτιά, δεν προσκυνούμε αρρωστημένες συμπεριφορές. Αυτό άλλωστε είναι αυτό που παλεύουμε να καταπολεμήσουμε.
Μπορεί κάποιες φορές να τύχει να χαιδευτούμε μεταξύ μας, με εκφράσεις αληθινής αγάπης και ενδιαφέροντος, αλλά θέλουμε να δούμε πράσινο φως και διάθεση και από τον αποδέκτη της προσοχής μας.
Αν όσα λέμε πέφτουν στο κενό, σε μία διάθεση αυτοκαταστροφής και αυτολύπησης, τότε ίσως γινόμαστε όχι επιθετικοί, αλλά θετικοί, ως προς την παρότρυνση.
Κοίτα με. Σου γράφω τέτοια ώρα. Λες να θέλω να σε μειώσω ή να σου επιτεθώ? Δε νομίζω.. Να σε ταρακουνήσω θέλω. Μου κίνησες την προσοχή, αλλά θέλω κι από σένα κάτι. Να δείξεις θετική διάθεση σε όσα σου λέμε τόσοι άνθρωποι εδώ, που στο κάτω κάτω έχουμε τα δικά μας θέματα.
Κανένας δεν σου επιτίθεται. Λίγη θετική σκέψη θέλουμε όλοι για όλους μας.
07-09-2011, 01:10 #18
ok exeis dikio zito signomi .
isos telika na min eimai etoimi akoma.mallon den itan kai poli kali idea na ertho edo.
07-09-2011, 01:27 #19
Αννακι το οτι ηρθες ηταν το πρωτο βημα.Νιωθεις οτι θελεις βοηθεια.Απλωσε ομως κ εσυ το χερι...πεσμου αν εισαι Αθηνα να σου δωσω ονομα ψυχιατρου που θεραπευει με ομοιοπαθητικη εφοσον εισαι αρνητικη στο να παρεις φαρμακα.Παω κ εγω.Ειναι καθηγητης με διακρισεις κ βραβεια.
07-09-2011, 01:29 #20
Φυσικά και ήρθες για να μείνεις!
Αλλά όχι έτσι. Με ένα δειλό χαμόγελο για αρχή και με νέα στη συνέχεια για σένα και για την πορεία σου.
Ξέρεις πόσοι θα χαρούμε εδώ μέσα αν μας πεις σε λίγες μέρες ότι έκανες επιτέλους κάτι για σένα και ότι αυτό έπιασε τόπο?
14-09-2011, 09:18 #21
Καλημέρα ʼννα
Να ρωτήσω εγώ κάτι ? Τι δουλειά κάνεις ? και γιατί δεν σου αρέσει ?
Τι εννοείς ότι η οικογένεια σου δεν υπάρχει πουθενά ? Είχες φίλους και δεν τους βλέπεις πια ?
Και τι εννοείς ότι έχεις ένα αρραβωνιαστικό και τον κοροϊδεύεις ?
Και γω είχα περάσει από μια περίοδο που μισούσα όχι τι δουλειά μου , αλλά ένα άτομο που ήταν εκεί μου έκανε τι ζωή πατίνι με έκανε να πιστεύω ότι χρειάζομαι ψυχίατρο και μου λεγε να πάρω ψυχοφάρμακα ήμουν τόσο χάλια που μόλις έμπαινα στη δουλειά πλάνταζα στο κλάμα και με ρωτάγαν τι έχω και δεν μπορούσα να πω με αποτέλεσμα να κλαίω πιο πολύ έπαιρνα το κοπίδι και έπαιζα τρίλιζα στο χέρι μου ?. Ώσπου αποφάσισα να πάει να γ?? και σηκώθηκα και έφυγα από εκεί ?. Βέβαια άλλοι καιροί τότε που έγινε αυτό και βρήκα μια άλλη δουλειά με καλά λεφτά βέβαια τώρα μου κάναν μείωση και άστα να πάνε?.δεν μπορώ να πληρώσω καν το νοίκι του σπιτιού και πολύ φοβάμαι ότι θα γυρίσω στη μάνα μου ?..
Όσο για την οικογένεια και μένα δεν υπάρχει κάποιος που να μπορώ να βασιστώ όταν χρειάζομαι κάποιον δεν είναι κάποιος εκεί εκτός από τη μάνα μου , όσο και να μου σπάει τα ???. Να θέλω να φύγω να μην την ξαναδώ ?. Να με βγάζει από τα ρούχα μου όταν θα είναι πραγματικά ανάγκη θα είναι εκεί , βέβαια και με πιάνει το παράπονο ? και λέω μα γιατί ρε πούστη μου εμένα δεν με αγαπάνε γιατί με γράφουν οικογένεια μου είναι? κλπ κλπ αλλά στην τελική τι να κάνουμε είναι καλοί μόνο όταν όλα είναι καλά that?s life? το δέχτηκα ?
Όσο για τους φίλους και γω είχα πολλούς φίλους αλλά με τον καιρό άλλοι χάθηκαν άλλοι φύγανε άλλοι άλλαξε ο τρόπος ζωής τους δεν κόλαγα ποια, βέβαια έχω 2 φίλους όμως , δεν συναντιόμαστε λόγω υποχρεώσεων ποια αλλά μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και με καταλαβαίνουν αυτό φτάνει που έχω κάποιους που να μπορούν να με καταλάβουνε ?.
Όσο για τον αρραβωνιαστικό σου γιατί μένεις μαζί του αφού λες ότι τον κοροϊδεύεις ?Δεν μπορεί κάποιος λόγος θα υπάρχει αλλιώς θα τον είχες σουτάρει?
Σίγουρα δεν πρέπει να σε βοήθησα αλλά να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που τα περνάς αυτά γι αυτό αν προσπαθήσεις και το θέλεις και συ μπορεί να βρείς κάτι αισιόδοξο? έτσι πιστεύω ?!
14-09-2011, 21:24 #22
mipos kserei kaneis ti eksetaseis prepei na kano?
14-09-2011, 21:41 #23
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ένας γαστρεντερολογος θα σου πει τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις για το στομάχι σου !
14-09-2011, 22:23 #24
exeis kanei pote gastroskopisi?
19-09-2011, 12:56 #25
Εχω κάνει εγω , σου κανουν μέθη και δεν καταλαβαίνεις τίποτα...
19-09-2011, 13:14 #26
Annaki δεν είναι τίποτα τρομερό η γαστροσκόπηση,είτε σου κάνουν μέθη είτε με απλή ξυλοκαίνη,κρατάει λίγη ώρα και μετά είσαι οκ
19-09-2011, 13:57 #27
Αννα σε καταλαβαινω απολυτα πριν ενα χρονο ημουν και εγω βουλιμικη-10 χρονια-....ειχα πιασει πατο...δεν ειχα βοηθεια απο πουθενα ουτε πηγα σε ειδικο ενα κλικ εκανα μεσα μου και ειπα στοπ.
Αν αντιμετωπισεις την βουλιμια μετα θα εισαι πιο δυνατη για τα υπολοιπα θα δεις την ζωη αλλιως. Η βουλιμια σε κανει να μισεις τον εαυτο σου και να τον κατηγορεις για ολα.
Οι θορυβοι προφανως ειναι απο το εντερο σου ειχα και εγω τετοιες ενοχλησεις. Κανε μια αποχη απο τους εμετους να δεις τι συμβαινει.
Στην περιπτωση μου ο συντροφος μου γνωριζε αλλα δεν μπορουσε να με βοηθησει αντιθετα με "εκραζε" με αποτελεσμα μονο κακο μου εκανε. Η οικογενεια μου ηταν ανυπαρχτη γιατι εγω δεν θελω να τους επιβαρυνω με τα δικα μου αλλα και να γνωριζε δεν νομιζω να βοηθουσε. Για την περιπτωση του ειδικου ισως αν εβρισκες τον καταλληλο θα ηταν σημαντικο βημα. Το γεγονος οτι ανακαλυψες το φορουμ ειναι και αυτο παρηγορο γιατι βρισκεις συμπαραστατες στον πονο σου δεν νοιωθεις μονη.
Η εσωστρεφεια χαρακτηριζει και εμενα νομιζω οτι εχει και αυτη μερος ευθυνης για ολα, κραταμε πραγματα μεσα μας και ξεσπαμε αλλου. Οσο για φιλιες και εγω πασχω αλλα βρες πραγματα που σ ευχαριστουν αναξαρτητα απ αυτο. Πηγαινε για παραδειγμα πιλατες που ειναι ομαδικο η οτι σ αρεσει τελος παντων......................ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ
19-09-2011, 22:23 #28
isos to kalitero minima pou exo diavasei edo.den iksera oti iparxei anthropos pou exei ksefigei apo ti bulimia kai idiatera meta apo toso xronia pou eixe to provlima.eilikrina bravo sou nomizo oti exeis poli poli poli dinami mesa sou bravo kai pali.makari ola na sou pane kala sti zoi sou.alithia den sou afise kanena provlima toso xronia pou ekanes emetous h itan araioi kai pou
19-09-2011, 22:31 #29
annaki μήπως σου είναι εύκολο σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish?ευχαριστώ
19-09-2011, 22:40 #30
distixos aggeloudaki mou to pc mou den exei ellinika...elpizo na min enoxlei toso.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία