Ευχαριστω πολυ αννακι αφου τα καταφερα εγω σημαινει οτι θα τα καταφερουν και αλλοι. Ειμαι σιγουρη οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν δυναμη μεσα μας που δεν την ξερουμε αλλα οταν παρει ο εγκεφαλος την αποφαση αυτη ενεργοποιειται.
Οσο για τους εμετους μου ηταν καθημερινοι κατα βαση. Υπηρχαν αποχες του τυπου 1 ημερας το λιγοτερο και το περισσοτερο 4 ημερων. Το τελευταιο καιρο πριν διακοψω εκανα 3 κ 4 φορες την ημερα ειχα ξεφυγει.
Με βοηθησαν οι συνθηκες να ξεκολησω βεβαια απο την αρρωστημενη κατασταση. Επειδη αναγκαστικα μετακομησα καπου για δουλεια και οι συνθηκες διαμονης ηταν αθλιες και το φαι περιορισμενο. Ποιοτητα ζωης μηδενικη. Σκεφτηκα οτι οι εμετοι θα με ισοπεδωναν κιαλλο και δεν υπηρχε φαι για πεταμα. Αυτο ηταν η αφορμη βεβαια, το δουλευα στο μυαλο μου συνεχεια διαβαζα τις συνεπειες και μεσα μου ελεγα καθε φορα αυτη θα ειναι η τελευταια. Το πιστεψα κοινως και το πετυχα. Θελει πιστη αυτη η προσπαθεια..
Στο θεμα υγειας ειχα ενα εντερο σε διαρκη αναστατωση, μαυρους κυκλους, κιτρινο δερμα, ταχυκαρδιες ζαλαδες. Δεν πηγα σε γιατρο δεν ειχα την δυναμη να το πω πουθενα. Θεωρω οτι ειμαι καλα τωρα η πορεια θα δειξει. Αφου σταματησα νοιωθω οτι εφυγε ολο το κακο απο πανω μου. Καλη αρχη και μην βοβηθεις τα υπερφαγικα αυτα θα εχεις ν αντιμετωπισεις μετα...Ολα θα βρουν τον δρομο τους με τον χρονο