Results 1 to 6 of 6
Thread: Ποσοι γυμναζεστε στην φυση??
-
04-09-2011, 12:24 #1
Ποσοι γυμναζεστε στην φυση??
Οταν ειμουν μικρη πηγαινα και εγω γυμναστηριο αλλα δυστυχως η ευτυχως με την δουλεια που ειχα καθως μεγαλωνα δεν μπορουσα να κλειστω και παλι μεσα σε τεσσερις τοιχους. Ειχα κολλησει και μυκητες απο τα ντουζ οποτε εχω γυρω στα 15 χρονια να πατησω σε γυμναστηριο.
Οποτε επελεξα την φυσικη ασκηση περπατημα και ποδηλατο βουνου στην φυση.
Ειτε με παρεα ειτε μονη μου. Τα πρωτα δεκα χρονια ειμουν σε συλλογο αλλα ηταν δυσκολο να ακολουθω παντα και στην πορεια της ζωης συναντησα την κορη μου (το σκυλι μου) οποτε ηταν και ειναι η παρεα μου στις βολτες μας.
Εχω γυρισει ολο τον Υμμητο μαζι της.
Ποσοι κανετε το ιδιο?
Βλεπω πολλοι οτι πηγαινετε γυμναστηριο σας αρεσει?
- 04-09-2011, 12:35 #2
καλημέρα μιτσιμου
δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερες να κολλήσεις μύκητες σε γυμναστήριο!!
μονο αν περπατούσες ξυπόλυτη η καθόσουν γυμνή στα πλακάκια μπορεί να γινει αυτό!
ε'ισαι σιγουρη οτι ήταν απο κεί?
στο λέω γιατί υποθέτω οτι άδικα παράτησες τα γυμναστήρια..
όσο για την άσκηση στην φύση, είναι πολύ ωραία και ευχάριστη ιδέα, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολα προσβάσιμη απο ένα γθμναστήριο, για τους περισσότερους κι έτσι ειναι πολύ εύκολο να το κάνεις πολύ αραιά η και να το παρατήσεις τελικά...
εσύ συνέχισε πάντως! πολύ καλή άσκηση!
εγω προτιμώ το πιλάτες.
04-09-2011, 12:41 #3
Στα ντουζ κολλησα στις πατουσες. Δεν φοραγα παντοφλες καιιιι....... πανε χρονια.
04-09-2011, 12:54 #4
Originally posted by mitsimou
Στα ντουζ κολλησα στις πατουσες. Δεν φοραγα παντοφλες καιιιι....... πανε χρονια.
και στα δαπεδα, ακομα και στην παραλια.
απαραβατος κανονας..
04-09-2011, 13:28 #5
Εγώ προς το παρόν κάνω περπάτημα μισής ώρας καθημερινά έξω. Βέβαια η μόνη φύση που βλέπω είναι τα δέντρα στα πεζοδρόμια :P
05-09-2011, 13:01 #6
Υπηρξε μια περιοδος που εχοντας κοψει το γυμναστηριο πηγαινα για τρεξιμο σε ενα γηπεδο στιβου,η αισθηση παντως του ηλιου,του αερα ηταν μοναδικες αν τις συγκρινεις με τα αγκομαχητα των φουσκωτων στα γυμναστηρια....Και οι δυο επιλογες βεβαια ειναι πολυ καλες αρκει να ασκουμαστε...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια