Απορια!Να γελασουμε!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Απορια!Να γελασουμε!

Καλησπερα παιδια!!Οπως λεει και ο τιτλος του ποστ εχω μια χαζη απορια αλλα θα τη μοιραστω μαζι σας ετσι...για να γελασουμε ολοι μαζι!!Οταν χανουμε το λιπος,που παει?!:shocked2: Βασικα δεν με ενδιαφερει...μονο στον αγυριστο να ειναι για ολους μας!!

Junior Member
    Αποβάλλεται μέσω των ούρων, απ' ό,τι ξέρω.

Senior Member
    δεν το χανουμε και αποδειξη αυτου, οτι το ξαναβρισκουμε ευκολα !!! (αστειευομαι)
    δεν χανεται, "καιγεται" οπως λεμε
    δηλαδη: μετατρεπεται σε ενεργεια..

Senior Member
    εγω τις προαλλες το ειδα!!!
    ηταν ασπρο και ηταν πανω στο μαυρο μου παντελονι στο υψος της μεσης.
    σαν ιδρωτας με αλατα.
    μετα απο 3ωρο χαλαρο περπατημα με ενδιαμεσο κυνηγητο του μικρου στο παρκο-και λιγο πιο γρηγορο περπατημα αργοτερα-το ειδα και ηταν αηδια :shocked2:
    χιχι

χαχαχα! βρε κοριτσια:lol::lol::lol:

Νομιζω ότι η 'ενέργεια-λίπος' που έχω μπορεί να ηλεκτροδοτήσει ολόκληρη πόλη. τι παλεύουν με αιολικά πάρκα και ηλικούς καθρέπτες? Ένα μηχάνημα να μετατρέπει το λίπος των χοντρούληδων και λύθηκε το ενεργειακό πρόβλημα όλου του πλανήτη.

Senior Member
    "τα λίπη καίγονται στην πυρά των υδαταν-θράκων"
    http://www.alfa-omega.gr/article.asp?AID=687
    Νομίζω polivia1 ότι πρέπει να κατοχυρώσεις την ιδέα σου για τη λύση του ενεργειακού προβλήματος, είναι όλα τα λεφτά!

Senior Member
    δηλαδη πως βαζουν αλλοι φωτοβολταϊκα,εμεις θα βαζουμε λιποβολταϊκα χεχεχεχχεχεχε

Senior Member
    Το λίπος φεύγει μεσω των ούρων,γι'αυτο πχ οσοι κάνουμε διατροφη χαμηλων υδατανθρακων οπου χάνεις κυριως λίπος παμε πολυ συχνα τουαλετα. Ειναι λιγο σπαστικο αλλα τι να κανουμε....

Senior Member
    Απο οτι ξερω, το λιπος "καιγεται" και μετατρεπεται σε ενεργεια-θερμοτητα. Οποτε ανεβαινει η θερμοκρασια σωματος με τη διαδικασια ενεργοποιησης του μεταβολισμου (δηλαδη το σωμα σου απο μονο του θερμαινεται με τη κινηση/γυμναστικη και χανεις λιπος, δεν καθεσαι στον ηλιο η σε ζεστο νερο να κανεις προκλητη θερμανση του σωματος).

Το λιπος που χανουμε το'χουμε κανει ενεργεια και το'χουμε καψει με τον εναν τροπο η τον αλλο, μεσω μεταβολισμου.