Φοιτητής και δίαιτα... fail
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Junior Member

Φοιτητής και δίαιτα... fail

Λοιπόν παιδιά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα..! Είμαι φοιτητής σε πόλη αρκετά μακριά από τον τόπο καταγωγής μου..! Μέσα σε 1 χρόνο έχω βάλει γύρω στα 20 κιλά και νιώθω πολύ άσχημα γι αυτό... Έχω ύψος 1,65 και βάρος 100 -110 κιλά..! Ξέρω ότι είναι υπερβολικό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα..! Αν και είμαι πολύ λογικό άτομο σε πολλούς τομείς της ζωής μου, στο θέμα της διατροφής υστερώ κατά πάρα πολύ..! Όχι ότι δεν γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να εφαρμόσω τις γνώσεις μου... (εδώ φαίνεται η διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης)... Σαν φοιτητής ασχολούμε με πολλά πράγματα γύρο από το πανεπιστήμιο και δεν εχω πολύ χρονο... Θέλω να μου προτείνεται κάποια διατροφή απλή και λίγο αυστηρή διότι ειλικρινά δεν αντέχω άλλο με τον εαυτό μου..! Πρέπει να χάσω κιλά λίγο γρηγορότερα από το κανονικό μέχρι τον Σεπτέμβρη..(γρήγορα σε λογικά πλαίσια) Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας...!

Member
    Γειαα σου Νικο!! Συμπασχω μαζι σου. Ειμαι κ εγω φοιτητρια κ πηρα κιλα μολις ηρθα αφου δεν ειχα κανεναν να με επιβλεπει κ τον πρωτο χρονο το delivery ειχε γινει ο καλυτερος μου φιλος!! Επειδη εισαι νεαρος, οπως κ εγω, λογικα ο μεταβολισμος σου θα τρεχει σαν τρελος!! Εγω προσωπικα, κανω διαιτα κ απο 105 ειμαι 93. Και τωρα αρχισα μια σκονη αδυνατισματος εντελως πειραματικα. Η διαιτα δεν ειναι αυστηρη, κ αν την τηρεις χανεις αρκετα κιλα!! Μεχρι τον Σεπτεμβρη που θες σιγουρα!! Αν ενδιαφερεσαι να στην στειλω πες μου.. Φιλια

Junior Member

:)

An thes kai mporeis steile mou tin me minima..!

Member
    Οκ θα στη στειλω σε μηνυμα.. λιγο πιο μετα ομως γιατι δεν βρισκομαι σπιτι μου αυτη την στιγμη!

Senior Member
    Η πιο απλή και εύκολη λύση που έχω να προτείνω είναι πρωινό στο σπίτι οτι θες(δημητριακά, τόστ, ψωμί με μαρμελάδα) και φαϊ μεσημέρι βράδυ στην εστία με προσοχή στις υπερβολές. Κομμένες κρέπες, πίτσες, σουβλάκια, τυρόπιτες και λοιπά και περιορισμός του αλκοόλ. Δε νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα να χάσεις κιλά

Junior Member
    Originally posted by filipparas
    Η πιο απλή και εύκολη λύση που έχω να προτείνω είναι πρωινό στο σπίτι οτι θες(δημητριακά, τόστ, ψωμί με μαρμελάδα) και φαϊ μεσημέρι βράδυ στην εστία με προσοχή στις υπερβολές. Κομμένες κρέπες, πίτσες, σουβλάκια, τυρόπιτες και λοιπά και περιορισμός του αλκοόλ. Δε νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα να χάσεις κιλά
    Το έχω δοκιμάσει για 2 βδομάδες και έχει καλά αποτελέσματα... Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως είναι όταν είσαι με τους φίλους σου και αυτοί παραγγέλνουν από έξω συνέχεια... Εκεί το σπας πολύ εύκολα... Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η δίαιτα τελικά... Παλιότερα είχα κανει και είχα φτάσει 71 κιλά. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα... Τώρα δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν αντέχω... Αν με καταλαβαίνεις βέβαια.

Senior Member
    Έτσι είναι Νίκο, να βρεις ένα πρόγραμμα που δουλεύει δεν είναι δύσκολο, δύσκολο είναι να το τηρήσεις.

Junior Member
    Originally posted by filipparas
    Έτσι είναι Νίκο, να βρεις ένα πρόγραμμα που δουλεύει δεν είναι δύσκολο, δύσκολο είναι να το τηρήσεις.
    Εγώ ξεκινάω από σήμερα και ελπίζω να τα καταφέρω...

Senior Member
    niko, καλη επιτυχία σου εύχομαι..
    οι φιλοι σου τρωνε κ στην εστια κ τρωνε κι απ'εξω :S ?
    μη κανεις οτι και οι φιλοι σου..
    εμενα η αδερφη μου οταν ηταν φοιτήτρια εκοψε απο κατι φιλες επειδη έτρωγαν.
    αλλα ενταξει δε λεω να κοψεις παρεες. προσπαθησε να συγκρατηθεις.

Junior Member
    Originally posted by Ciciliana
    niko, καλη επιτυχία σου εύχομαι..
    οι φιλοι σου τρωνε κ στην εστια κ τρωνε κι απ'εξω :S ?
    μη κανεις οτι και οι φιλοι σου..
    εμενα η αδερφη μου οταν ηταν φοιτήτρια εκοψε απο κατι φιλες επειδη έτρωγαν.
    αλλα ενταξει δε λεω να κοψεις παρεες. προσπαθησε να συγκρατηθεις.
    Όχι δεν τρώνε στην εστία... Δεν κατηγορώ τους φίλους μου, σε καμία περίπτωση... Εξάλου τα κιλά τα πείρα στην 3η Λυκείου... Απλώς είπα σαν παράδειγμα για τους φίλους μου...! Γενικά έχεις πολλούς πειρασμούς όταν κάνεις δίαιτα... Αυτό εννοούσα...

Member
    Νίκο γεια σου. Και εγώ είμαι φοιτητής. Σε καταλαβαίνω, ειδικά όταν έχω διάβασμα το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ είναι να φάω κάτι! Και εγώ ήμουν σε μια φάση 71 κιλά, τα χαμηλότερα που έφτασα ποτέ πριν 5 χρόνια περίπου. 'Εφτασα και 109 στη συνέχεια!! Τώρα είμαι 89... Οπότε μη φοβάσαι, μπορείς να τα καταφέρεις εύκολα, από τη στιγμή μάλιστα που ήσουν σε πολλά λιγότερα κιλά. Εγώ τα κατάφερα τρώγοντας πρωί και νύχτα ελαφριά και μεσημέρι οτιδήποτε φαγητό σε κανονική ποσότητα.

Senior Member
    epic fail να εισαι φοιτητης και να κανεις διαιτα
    κι εγω εδω που ειμαι πηρα τα πολλα
    εχω χτισει τα ντελιβερι!!

Junior Member
    Originally posted by κατέ
    epic fail να εισαι φοιτητης και να κανεις διαιτα
    κι εγω εδω που ειμαι πηρα τα πολλα
    εχω χτισει τα ντελιβερι!!
    Είναι το χειρότερο πράγμα, γιατί το μαγείρεμα είναι χρονοβόρο και πάντα το αποφεύγεις... Έτσι παίρνεις ένα τηλεφωνάκι χωρίς καθόλου κόπο και όλα καλά...

Junior Member
    Παιδιά θέλω να μου πείτε αν ξέρετε ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για συμπλήρωμα σε περίοδο δίαιτας..! Έχω ακούσει περισσότερο τις Vital q10 plus, αλλά θέλω και μια γνώμη από εσας...

Senior Member
    δεν νομιζω ότι αν κανεις ισορροπημενη διατροφη χρειαζεσαι βιταμινες... οποτε δεν τον κατεχω ιδιαιτερα αυτον τον τομεα... παρ'ολ'αυτα τις Vital q10 plus μου τις ειχαν δωσει "για διαυγεια" στις πανελληνιες στα πλαισια του ολου πανικου που πιανει τους παντες καθως υποτιθεται οτι ενισχυει τις νοητικες λειτουργιες...
    εγω παντως διαφορα δεν ειδα κ οσο για τη διαυγεια οι βαθμοι μου οφειλονταν στο διαβασμα κ οχι στις βιταμινες...τωρα τι να σου πω...

Page 1 of 2 12 LastLast