ανορεξιογονα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Κονινα πραγματικά .... το έχεις.

Senior Member
    wanna be πως νιώθεις σήμερα? μίλησες με εσενα?

Senior Member
    ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα..να κοιμήθηκες καλά...και αυτή την στιγμή να είσαι έξω....πρώτος στόχος πρέπει να είναι το να βγείς έξω να κάνεις πράγματα...για να μπεί και σε ρυθμούς το σώμα σου και το μυαλό σου να μπορέσει να αξιολογίσει αν πεινάς κλπ
    το έχω πάθει και εγώ αυτό..το να μην βγαίνω από το σπίτι και τα υπερφαγικά μαζί και μπορώ να πώ ότι είναι φρικτή εμπειρία...κάθε φορά όταν είχα χτυπήσει ταβάνι...έλεγα"ωραία μηδένισες κοντέρ,άρα ξεκίνα πάλι..ξέρεις τι πρέπει να κάνεις"..έκανα τα μπάνια μου τους καλοπισμούς μου,μάζευα το δωμάτιο μου που ήταν εξίσου μπάχαλο όσο ήταν το μυαλό μου...και σήκωνα επιτέλους το τηλέφωνο σε αυτούς που είχαν απορρίσει τι κάνω που είμαι...και έβγαινα πάλι στην ζωή...πολλές φορές δεν ήταν εύκολο ούτε μέχρι το μπάνιο να πάω...αλλά το έκανα...προσπάθησε λοιπόν...είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις μην αφεθείς άλλο....και είμαστε και όλοι εδώ που περνάμε τα ίδια και περιμένουμε νέα σου...:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:: bouncy::bouncy::bouncy:

Originally posted by angelaorangel
    κι οπως λεει στο τικερακι της κι η adda
    η αρχη ειναι το ημισυ του παντος
    Μerci γλυκιά μου ʼμα κάνεις την αρχή, και έχεις άτομα, φίλους, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να σε στηρίξουν, τότε σίγουρα η προσπάθειά σου γίνεται πιο έντονη, και η επιθυμία σου να φτάσεις στο στόχο σου πιο δυνατή...

Θα συμφωνήσω με τα πιο πάνω posts, είστε όλες πραγματικά υπέροχες! Κι εγώ χαίρομαι με τη σειρά μου που μπήκα στο φόρουμ :bouncing:

Senior Member
    σας ευχαριστω ολες ολοψυχα............δειτε το καινουριο μου topic αν ειναι ευκολο κ πειτε μου τι με συμβουλευετε

Junior Member
    συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια..
    τα ιδια θα σου ελεγα κι εγω..
    βρισκομαι και στην ιδια φαση με σενα
    πως εισαι??καλυτερα??εκανες καποιο βηματακι??

Senior Member
    ειμαι πριν την δευτερη φαση dukan...και αυριο θα χω και λαχανικα....ποτε δεν εμπαινα στην δευτερη φαση....παντα στην πρωτη σε καποιο σ/κ εκανα υπερφαγικα κ παλι απ την αρχη....και παλι μεσα στο σ/κ υπερφαγικα....λετε να μπορεσω;;;;;

Senior Member
    αμα αληθινα το θες μεσα σου
    ολα τα μπορεις

Senior Member
    Γιατί να μη μπορέσεις???ε??
    Μην είσαι απαισιόδοξη γιατί προδιαθέτεις και το αποτέλεσμα έτσι:thumbdown:
    Ξέχνα τα παλιά, τώρα κάνεις μια νέα ερχή, γιατί να είναι σαν τις άλλες?
    Καλή επιτυχία κούκλα:grin:

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια!!!!¨
    δεν ειχα φτιαξει ποτε γλυκακι dukan αλλα λογω μοναξιας,σαββατο μεσα, κλασσικα παντα θελω να τρωω τα παντα...
    ετσι εφτιαξα: 1 γιαουρτι 0% τοταλ με 2κουταλιες canderel και 1μιση κουταλια κακαο ΙΟΝ κ1μιση κουταλι πιτουρο βρωμης...μου φανηκε τελεια!!!!!
    μπορω να το τρωω καθε μερα;;;;
    να ζησει ο dukan:grin: απ το τιποτα καλο ειναι κ αυτο

Senior Member
    Το κακάο είναι στα περιορισμένα τρόφιμα οπότε καλό είναι να μην το καταναλώνεις κάθε μέρα.2-3 κουταλάκια τη βδομάδα νομίζω πως συστήνεται.Αν δεις ότι δε σε κολλάει βέβαια δε βρίσκω το λόγο να το κόψεις.Απλά με μέτρο. Δοκίμασε αν σου αρέσει και με κανέλα αντί κακάο, είναι επίσης πάρα πολύ καλό!!Ιδίως αν το βάλεις και 40-45 λεπτά στη κατάψυξη!και πάνω από ζελέ, σαν να αντικαθιστάς την κρέμα βανίλιας π.χ είναι τέλειο και σε καλύπτει απόλύτα:roll:

Senior Member
    Α ξέχασα! Τα υπόλοιπα μπορείς εννοείται κάθε μέρα, μόνο μην ξεχνάς να προσαρμόζεις την ποσότητα της βρώμης ανάλογα με τη φάση!

Senior Member
    2-3 τη βδομαδα; :O μονο; 6 φορες μεσα στο σαββατοκυριακο για να γλιτωσω τα υπερφαγικα!και ΝΑΙ επιτελους μπηκα στην δευτερη φαση....μεγαλο βημα

Page 2 of 2 FirstFirst 12