Βερμούδες Αδυνατίσματος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Κι εγώ είχα πάρει πιο παλιά μία βερμούδα και είναι όπως ακριβώς την περιγράφετε, δηλαδή κάτω από τα ρούχα ακούγονται περίεργοι θόρυβοι - κάτι γρούτσου γρούτσου όταν περπατάς - την έχω ακόμα, είναι καλοδιατηρημένη, την έχω αρκετά χρόνια, δεν ξέρω αν φταίει το ύφασμα, είναι από νεοπρίν, το έχω χιλιοπλύνει, την έχω χιλιοφορέσει. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι για να δεις διαφορά θα πρέπει να τη φοράς αρκετές ώρες. Εντωμεταξύ, όταν τη φοράς, νιώθεις ότι κάτι γίνεται στο σώμα σου, κάτι σαν σάουνα. Αλλά λόγω υποχρεώσεων, αν πρέπει να βγεις έξω, να πας δουλειά, κάπου, για ψώνια, σούπερ μάρκετ ξέρω γω, δε μπορείς να τη φοράς στο δρόμο και να ακούγεται το γρούτσου-γρούτσου όπου πας. Επιμένω ότι αυτό είναι μόνο για το σπίτι. Και αν θυμάμαι καλά, οι οδηγίες έλεγαν ότι δεν κάνει να τη φοράμε στον ύπνο. Εμένα πάντως να σας πω μου άρεσε το αίσθημα της σάουνας, και για το χειμώνα που κάνει κρύο είναι φοβερά βολική κάτω από την πυτζάμα

Originally posted by gilie-
    Α! και κατι ακομη αν εχετε φλεβες μη φορατε τετοια γιατι χειροτερευουν το προβλημα
    Ωχ! Γιατί? Για πες περισσότερες πληροφορίες, γιατί έχω ένα πρόβλημα με τις φλέβες, φλεβίτιδες, κιρσούς και τα συναφή.

Senior Member
    την πήρε η μαμά μου απο το συγκεκριμένο περιοδικό και είναι με νούμερα..
    δεν βρήκε το xL και πήρε το large.δεν της μπαίνει με τίποτα!
    και η μαμά μου είναι 85 κιλά,που να την πάρω εγώ που είμαι 130!

Senior Member
    εμμμμμμ οταν εγω τα λεω...... εγω στα 80κιλα κ ουτε που ανεβαινε το large....ασε..... τραγικο "δωρο" για περιοδικο...ενιωσα πιο ΑΝΤΙ-fitness και ΑΝΤΙ-shape απο ποτε!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by konina
    εμμμμμμ οταν εγω τα λεω...... εγω στα 80κιλα κ ουτε που ανεβαινε το large....ασε..... τραγικο "δωρο" για περιοδικο...ενιωσα πιο ΑΝΤΙ-fitness και ΑΝΤΙ-shape απο ποτε!!!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Να σας πω κάτι που μου τη σπάει απίστευτα? Όταν υποτίθεται ότι κάνουν τέτοια δώρα τα περιοδικά, απευθύνονται σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Γιατί λοιπόν βαφτίζουν ένα νούμερο L ή XL από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μέγεθος του ρούχου? Δηλαδή το υποτιθέμενο L, είναι για Μedium σωματότυπους, γιατί το κάνουν αυτό λοιπόν, για να μας ισοπεδώνουν την ψυχολογία γ@μ@το? :thumbdown:

δοκιμαστικο μυνημα για να δω αν φαινεται το τικερακι ,δεκα ωρες το παιδευω:dork:

Senior Member
    Originally posted by Adda
    Να σας πω κάτι που μου τη σπάει απίστευτα? Όταν υποτίθεται ότι κάνουν τέτοια δώρα τα περιοδικά, απευθύνονται σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Γιατί λοιπόν βαφτίζουν ένα νούμερο L ή XL από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μέγεθος του ρούχου? Δηλαδή το υποτιθέμενο L, είναι για Μedium σωματότυπους, γιατί το κάνουν αυτό λοιπόν, για να μας ισοπεδώνουν την ψυχολογία γ@μ@το? :thumbdown:
    xaxaxaεισαι μεσα στο μυαλο μου!!1:yes::yes::yes::yes:

Originally posted by angelaorangel
    xaxaxaεισαι μεσα στο μυαλο μου!!1:yes::yes::yes::yes:
    :spin: Είδες? Εμείς όμως δε μασάμε!!! :bigsmile:

Senior Member
    Τώρα με κάνατε και πήγα και δοκίμασα τη δική μου βερμούδα (λέμε τώρα)! Την πήρα από περιοδικό, έχει όψη σκουπιδοσακούλας και βρωμάει κιόλας. Όταν την πήρα σταματούσε στην περιφέρεια. Τώρα μετά βίας μπαίνω μέσα και ως εκεί. Με δυσκολία μπορώ να καθήσω. Οι οδηγίες λένε ότι τη φοράς, κάνεις δουλειές, κάθεσαι άνετα και γίνεται η εφίδρωση. Αν πρέπει να είμαι εξήντα κιλά για να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά, φορώντας τη βρωμο-βερμούδα, τότε γιατί στην ευχή να την πάρω? Πολλές οι παθούσες βλέπω...

Το μεσημερι εκανα μια ωρα ποδηλατο με τη συγκεκριμενη βερμουδα,ιδρωσα παρα πολυ ειναι αληθεια,δεν ξερω αν κανει δουλεια οσον αφορα τους ποντους ,αλλα μου αρεσε γιατι οταν την εβγαλα το δερμα στα μπουτια ηταν απιστετα απαλο σαν να χα βαλει ενυδατικη

Ys-Η αδερφη μου περυσι οταν εκανε γυμναστικη εβαζε την ολοσωμη στολη ψαροντουφεκα του αντρα της και εχασε ποντους: Πρεπει να ειναι απο το ιδιο υλικο

Senior Member
    Originally posted by sokalataki29
    Ys-Η αδερφη μου περυσι οταν εκανε γυμναστικη εβαζε την ολοσωμη στολη ψαροντουφεκα του αντρα της και εχασε ποντους: Πρεπει να ειναι απο το ιδιο υλικο
    Πλακα κανεις!!!:smilegrin:

Για αυτο εξηγειται γιατι οι ψαροντουφεκαδες εχουν... γ@μ* τα σωματα:spin::spin:

χαχαχαααχχα

Πάντως, ομολογώ ότι ενώ έχω τέτοιου είδους βερμούδα, δε σας κρύβω ότι μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να αγοράσω το εν λόγω περιοδικό... Ξέρετε, αυτό που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και μας έχει πήξει στις διαφημίσεις και μας έχει κάνει σχεδόν πλύση εγκεφάλου. Αλλά απ' ότι διάβασα από τις κοπέλες που το πηραν δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένες με την ποιότητα του υλικού, οπότε το αφήνω καλύτερα ε? :fake sniffle:

αχ να σας ρωτήσω βρε κορίτσια και κάτι άλλο... Πόσο πάει αυτό το περιοδικό? Για να δω πόσο δηλαδή τη χρεώνουν τη βερμούδα. Γιατί συνήθως τα υποτιθέμενα δωράκια τα χρεώνουν 5 +6 + 7 ευρώ επιπλέον στην τιμή του περιοδικού. Από καθαρή περιέργεια ρωτάω...

6.90 ευρουλακια:bigsmile:

Senior Member
    Απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να το αγορασεις μονο και μονο για τη βερμουδα.Μαλλον δεν θα ειναι καλης ποιοτητας.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast