Βερμούδες Αδυνατίσματος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Ναι, κι εγώ έτσι νομίζω... Όπως είπα νωρίτερα ψηνόμουν, αλλά μόλις διάβασα τις κριτικές, λέω άστο καλύτερα. Οκ, έτσι κι αλλιώς έχω την παλιά τη βερμουδίτσα μου, η οποία τουλάχιστο από άποψη ζέστης........... με κρατάει ζεστή τις κρύες νύχτες του χειμώνα :spin::spin::spin:

Senior Member
    Είχα πάρει στο παρελθόν δύο-τρεις βερμούδες ή σετάκια, άλλα με νεοπρίν και άλλα με πλαστικό. Προκαλούσαν εφίδρωση και άφηναν ένα δέρμα με τέλεια ενυδάτωση, αλλά αν ξαναφορούσα τη βερμούδα, μου δημιουργούσε δερματικά προβλήματα. Παρατήρησα ότι έπρεπε να την πλένω καλά και να την αφήνω να στεγνώνει τέλεια - άρα τουλάχιστον με μια μέρα διαφορά σε κάθε εφαρμογή - ενώ πέραν της ενυδάτωσης, δεν είδα ουσιαστικά κάποια διαφορά σε πόντους ή κυτταρίτιδα ή σε κάτι άλλο.
    Ακόμη και τώρα, όποτε βρίσκω καμιά από τις παλιές μου βερμουδίτσες μπροστά μου, τη φοράω για μια φορά πχ όταν τρέξω στο διάδρομο, αλλά πάντα θυμάμαι βγάζοντάς την να κάνω μπάνιο και να την πλύνω με αρκετή σαπουνάδα. Και μόνο για χειμώνα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να ιδρώνεις κατακαλόκαιρο με τη σάουνα!

Senior Member
    αν δεν εχεις καιρο και χρονο -και λεφτα -για γυμναστηρια κανουν δουλεια σε θεμα χαλαρωσης αυτες οι ζωνες απο τα φαρμακεια;
    τι τιμες εχουν περιπου;

[i]

Ys-Η αδερφη μου περυσι οταν εκανε γυμναστικη εβαζε την ολοσωμη στολη ψαροντουφεκα του αντρα της και εχασε ποντους: Πρεπει να ειναι απο το ιδιο υλικο

κλαίω από τα γέλια... απίστευτη εικόνα:tumble::tumble::tumble:

Page 3 of 3 FirstFirst 123