Results 1 to 6 of 6
Thread: Global shilouette -ELANCYL
-
15-06-2010, 17:46 #1
- Join Date
- Mar 2009
- Posts
- 407
Global shilouette -ELANCYL
Μερικες φορες μου εχει τυχει να ψαχνω πληροφοριες για καποια προιοντα αδυνατισματος, οποιασδηποτε μορφης(χαπια, κρεμεςκτλ) και χανομαι μεσα στα ποστς και δε βρισκω ακρη!!
Θα ηθελα να προτεινω, αν το βρισκετε πιο πρακτικο, να γραφουμε στον τιτλο του τοπικ το ονομα του προιοντος και οποια θελει να βρει πληροφοριες, εμπειριες για το προιον , να το βρισκει αμεσως.
Θα κανω μια αρχη με το global shilouette σε αυτο εδω το τοπικ κι ελπιζω, αν το βρισκουν και τα υπολοιπα κοριτσια βολικο, να το υιοθετησουμε!
(Εχω ηδη ανοιξει ενα τοπικ, παλιοτερα για τα χαπακια benelinea,και τωρα που τα χρησιμοποιω εχω γραψει εκει την εμπειρια μου)
Θα ηθελα να ειναι ευκολο, να με ενημερωσει καποια κοπελα αν το εχει χρησιμοποιησει και τι αποτελεσματα εχει δει.
Ευχαριστω!!!
- 15-06-2010, 18:22 #2
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 51
Το έχω παρει και εγω 2 εβδομάδες τώρα και δεν λεω να το ξεκινήσω... με αγχωνει το πρωινό ρόφημα, έχω την αίσθηση πως δεν θα μπορώ να το πιω...
15-06-2010, 21:18 #3
- Join Date
- Jun 2010
- Posts
- 301
Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ το είχα πάρει πέρισυ, είδα πολύ καλά αποτελέσματα σε πόντους (όχι σε κιλά, αλλά δεν έκανα και καμμιά διατροφή) και τώρα το έχω μόλις ξεκινήσει πάλι. Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλά οφείλω να πω πως ό,τι διαφορά είδα στα πρώτα δύο κουτιά (ένα μήνα περίπου, δηλ) μετά σταμάτησε η "επίδραση". Εμένα το πρωινό ρόφημα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ, είναι περίπου σαν χυμός μήλου, το διαλύω σε μισό ποτήρι νερό.
Αν είναι να το πάρεις, δοκίμασε να μπεις στο διαδικτυακό φαρμακείο Pharmacy4u, θα το βρεις στη μισή τιμή! Και στο φέρνουν στο σπίτι δωρεάν αν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα, διαφορετικά είναι 3 ευρώ η παράδοση, αλλά και πάλι σε συμφέρει (πέρισυ το πήρα 27 από φαρμακείο και το βρήκα εκεί 14, 5!!)
15-06-2010, 22:07 #4
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 14
Κ εγω χτες το ξεκινησα λετε να δω αποτελεσμα? εχω πραγματικα παρα πολυ αγχος
18-06-2010, 15:14 #5
- Join Date
- May 2010
- Posts
- 14
καμια που να εχει δοκιμασει το global silhouette ?
15-09-2011, 20:20 #6
- Join Date
- Sep 2011
- Posts
- 1
Μεσα στην πρωτη εβδομαδα ειδα διαφορα!!!Βλακεια μου βεβαια που δεν μετρησα ποντους..τωρα περιμενω να σταματησει η περιοδος και να ξεπρηστω για να δω τα τελικα αποτελεσματα!!!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....