ξανακυλησα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Για ποιό ακριβώς πράγμα είσαι τόσο απογοητευμένη,lessing;
    Δυσκολεύομαι να δεχτώ πως όλο αυτό που νιώθεις είναι για δύο ψωροκιλά.

Senior Member
    lessing εδώ είμαστε για να γίνει η μια στην άλλη δύναμη σ΄αυτές τις φάσεις!!!!!!!!!!

Αχ ποσο σε καταλαβαινω καλη μου!Τα ιδια κι εγω ενω ημουνα μια χαρα και εχασα 15 κιλα που δεν το περιμενα δεν χαλασα την διαιτα μου ολο το καλοκαιρι και τωρα ολο και καποια δικαιολογια βρισκω και την χαλαω ολο αυριο αυριο και παλι χαλια.Ας ελπισω πως αυριο θα τα καταφερω χωρις αλλες δικαιολογιες για παρασπονδιες!!!Αντε παλι να χασω τα κιλα που πηρα και τα παιρνω γι πλακα ετσι!!!Υπομονη και καλη δυναμη ολοι μαζι κατι θα κανουμε δεν μπορει!!!

Senior Member
    Αδαμαντια κανε μια νεα αρχη
    απλα αποφασισε το και ξεκινα:roll:

:starhit::thumbup:

Senior Member
    Tα τελευταια 4 χρονια που εχω παρει γυρω στα 10 κιλα και εγω ειμαι σε αυτο το φαυλο κυκλο,ειχα καταφερει να χασω 7 αλλα τα ξανα πηρα τρωγοντας ο,τι μ@λ@κια υπαρχει στο σουπερ μαρκετ.Αλλα αυτη τη φορα το εχω παρει αποφαση,τοσα χρονια εχω μια ντουλαπα γεματη τζιν και μπλουζακια που περιμενω να αδυνατιζω να τα ξανα φορεσω,δε θελω να αισθανθω ξανα αμηχανα στην παραλια το επομενο καλοκαιρι κτλ.Τετοια σκεφτομαι οταν θελω να φαω καμια τηγανιτη πατατα ή κανα γλυκο.Λιγα λεπτα ευχαριστης δεν αξιζουν το ποσο ΤΕΛΕΙΑ αισθανεσαι οταν αδυνατιζεις.Εμενα φτιαχνει τρελα η διαθεση μου γιατι καταφερνω και επιβαλλομαι στα παθη μου.Αυτα σκεψου,φαναταζου το σωμα σου χωρις τα επιπλεον κιλα,κορμαρα να φορας οτι θες.Δε νομιζω να συγκρινεται με κανενα γλυκο-φαι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12